Gość: von_rosen IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.11.02, 12:27 Świeczka dla ofiar [i] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Unleashed Taka Nocka przydałaby się w USA, no i w Polsce IP: *.nyc.bestweb.net 11.11.02, 03:25 Michnik, Urban - sam bym mógł wykonywać wyroki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca he,he,he,he,he IP: *.vline.pl 10.11.02, 14:00 Poprostu trzeba bylo siedziec u siebie w Azji,a nie sie wpierdalac ,az daleko na aryjska-Polnoc-Europy. ps. glowne ofiary II wojny to Slowianie( Polacy,Rosjanie ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: he,he,he,he,he IP: 195.116.223.* 10.11.02, 14:09 koles (do tego "znawcy") - o co ci chodzi??? chyba pomyliles sie o jakies 60-70 lat, takie poglady byly w modzie mniej wiecej w 1- ej polowie ubieglego wieku, teraz to nie jest popularne - zmien frakcje stary..., o to ze sam wpadles na podobne przemyslenia to cie nie podejrzewam gdyz masz za malo polaczen nerwowych w swoim malym mozgu (jezeli go w ogole posiadasz), ale mimo to pozdrawiam cie serdecznie, nie przejmuj sie - moze jeszcze beda z ciebie ludzie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re:dla" he,he"-słowa pogardy IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 15:19 Gość portalu: znawca napisał(a): > Poprostu trzeba bylo siedziec u siebie w Azji,a nie sie wpierdalac ,az daleko > na aryjska-Polnoc- Europy. > ps. glowne ofiary II wojny to Slowianie( Polacy,Rosjanie ). St.:Każdy naród,również Żydzi,mają swoich bohaterów i gnidy.Chwała bohaterom,unikać gnid.Przesyłam Ci aryjska gnido słowa pogardy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re:dla' he,he'-słowa pogardy IP: *.vline.pl 10.11.02, 15:28 Gość portalu: Stefan napisał(a): > St.:Każdy naród,również Żydzi,mają swoich bohaterów i > gnidy.Chwała bohaterom,unikać gnid.Przesyłam Ci aryjska gnido > słowa pogardy! Dzieki Ci za serdeczne i szczere zyczenia plynace prosto z serca......))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak mein opinion IP: 217.97.208.* 10.11.02, 16:13 Nie ulega wątpliwości, że to jednak żydzi rozprzestrzenili się po europie i nikt nie potrafił nad nimi zapanować. Ktoś musiał zrobić z tym porządek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba jak wyjasnisz podboje Polski,dumny i glupi polaku? IP: *.rdu.bellsouth.net 10.11.02, 18:18 Gość portalu: polak napisał(a): > Nie ulega wątpliwości, że to jednak żydzi rozprzestrzenili się > po europie i nikt nie potrafił nad nimi zapanować. Ktoś musiał > zrobić z tym porządek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Na pewno nie głupi i dumny IP: 217.97.208.* 10.11.02, 21:53 Specjalnie napisałem polak z małej litery, bowiem to, że jestem polakiem wcale nie sprawia bym xczuł się lepiej. Wręcz przeciwnie... Jeśli chodzi o polskie podboje to nie mam nic przeciwko, takkie praktyki były powszechnie stosowane w tamtych czasach i to nie tylko przez polaków, ale większość potęg europejskich. A żydzi??? okazali się szybko rozprzestrzeniającą się chorobą, która okazała się większym przekleństwem niż dżuma na przełomie XIV i XVw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba polak to glupi mike. nie rozumie tekstu IP: *.rdu.bellsouth.net 11.11.02, 01:05 Polske podbijali Niemcy , Rodjanie, kto chcial, kiedy chcial. Jak to wyjasnisz, easowa glisto?Wyzszoscia rasowa? tys zakompleksiony debil z pipidowka. Gość portalu: mike napisał(a): > Specjalnie napisałem polak z małej litery, bowiem to, że jestem polakiem wcale > nie sprawia bym xczuł się lepiej. Wręcz przeciwnie... > Jeśli chodzi o polskie podboje to nie mam nic przeciwko, takkie praktyki były > powszechnie stosowane w tamtych czasach i to nie tylko przez polaków, ale > większość potęg europejskich. A żydzi??? okazali się szybko > rozprzestrzeniającą się chorobą, która okazała się większym przekleństwem niż > dżuma na przełomie XIV i XVw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek Re: mein opinion IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.02, 18:55 Jestes pewien swej Polskosci?Jestes pewien ze zaden Zyd domokrazca nie dogonil Twojej prababki?Jestes pewien ze sie "nie zapatrzyla"sie na jakiegos przystojnego Szweda od potopu?Nic nie miala z Turkiem,Tatarem,Niemcem,Czechem,Madziarem,Cyganem? Jesli nigdy,to Ci serdecznie wspolczuje,poniewaz wiadomo ze krzyzowki w rodzinie prowadza do degeneracji. Jeszcze raz wspolczuje.Niestety to jest nieuleczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Znawco... Aryjczyku... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.02, 15:27 W Azji, to ma siedziec Islamska cholota... A Zydzi, dla polskiej gospodarki, w wiekach 15 - 18. to i owo zrobili... - czego sie zrobic nie chcialo, leniwej, polskiej szlachcie... P.S. Zapisales sie na audiencje u Heidera ? Moze Ci opowie, o czym gadal z Saddamem...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Znawco... Aryjczyku... IP: *.vline.pl 10.11.02, 15:31 Gość portalu: J.K. napisał(a): > W Azji, to ma siedziec Islamska cholota... > > A Zydzi, dla polskiej gospodarki, w wiekach 15 - 18. to i owo zrobili... > > - czego sie zrobic nie chcialo, leniwej, polskiej szlachcie... > > P.S. Zapisales sie na audiencje u Heidera ? > Moze Ci opowie, o czym gadal z Saddamem...? Saddama nie ruszaj J.K. ......Saddam to uczciwy Czlowiek. Saddam jest przed ONZ-etem jak kiedys Jezus z Nazaretu przed Sanchedrynem i Pilatem ( USA...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq do pana ZNAWCY IP: 195.116.223.* 10.11.02, 15:57 widze panie ZNAWCO ze ciagle odwiedzasz to forum, jak tam samopoczucie??? poprawilo sie troche w glowie??? z tych bredni ktore tutaj wypisujesz widze ze nie bardzo... ostatnio zapomnialem dodac ze "poprostu" pisze sie osobno - ale to tak na marginesie, dbaj o glowe koles, studiuj gramatyke i pielegnuj nasz piekny jezyk ojczysty poprzez unikanie wulgaryzmow ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Znawco... Aryjczyku... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 18:54 Co ta Esterka takiego zrobiła Kazimierzowi Wielkiemu?Tyle wieków i końca nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca??? Odp. dla krytykujących "znawcę" IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 16:19 Ludzie !!! Trochę tolerancji. Jeden z was napisał, że dziś antysemityzm nie w modzie. A jak za pięćdziesiąt lat będzie w modzie to co ??? Widzę, że za antysemityzm można oberwać. A kiedy wreszcie rasizm, nietolerancja i głupota będą nie w modzie ??? Z Czechów, Ruskich można się śmiać, z Cyganów też i z Polaków nierzadko. Po katolikach można równo jeździć, nawet prezydent uszedł z żartami o Papieżu. ALE ŻYDÓW I MURZYNÓW (NAWET TĘPYCH) RUSZYĆ NIE WOLNO. TO JEST ZWYKŁA OBŁUDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Z Zydow smiac sie.? - Mozna... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.02, 17:03 Popieram najczesciej Izrael... Co nie zmienia faktu, ze ta Zydowa, Madeleine Olbright, ktora bombardowala Serbie i utworzyla Islamsko-Dziadowskie Kosovo, jest moim osobistym wrogiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Z Zydow smiac sie.? - Mozna... IP: 195.116.223.* 10.11.02, 17:08 zapomniales dodac "WIELKA" przed serbie - czyzbys byl zwolennikiem boskiego slobo??? ze tez ziemia nosi takich ludzi... - niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Nie... nie jestem... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.02, 17:22 tylko wole Slobo, od Islamusow w Europie... To sie nazywa Realpolitik... Ty zdaje sie z kategorii pacyfistycznych pieknoduhow...? Zwroc sie do Flaviusa, on zapowiada wprowadzenie Szariatu w Europie... za 30 lat... Jak Ci to pasuje, to Twoj problem... Domyslam sie, ze Bush Ci tez nie odpowiada...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Nie... nie jestem... IP: 195.116.223.* 10.11.02, 17:38 za to przez twoje slowa przebija sie pewna nuta ksenofobii... czy masz cos przeciw islamowi??? co do boskiego-slobo sprawa jest prosta: morderca jest morderca i morderca pozostanie do konca zycia - mam nadzieje ze pozyje sobie jeszcze dlugo, gdzies w jakims wiezieniu i bedzie mial czas na przemyslenie kilku spraw, a jak ktos woli morderce od mordowanych - to juz inna sprawa... a to "realpolitik" jak ty to nazywasz doprowadzilo do smierci tysiecy ludzi i tragedii kilku narodow, pragne przypomniec ze cala sprawa dziala sie w koncu XXw w europie co do busha to sprawa wyglada tak ze jeszcze niedawno byl on kowbojem z teksasu i nie umial poprawnie mowic po angielsku, nie wspominajac juz ze nie bardzo znal sie na geografii, teraz moze sie juz troche doksztalcil :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Od sprawiedliwosci, to jest Stworca... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.02, 17:57 a ja wole pilnowac , aby Islam, jedna z glupszych religii, nie rozprzestrzenila mi sie tu w Europie... Milo przegral nie dlatego, ze byl Nacjonalista... (A co, Serbowie nie maja prawa do zycia w jednym panstwie...?) Przegral, bo przeciwstawil sie realnemu ukladowi sil (zamiast sie z nim dogadac...) Franco i Stalin (to byli prawdziwi bandyci...) jakos dozyli swoich dni... Jak lubisz zajmowac sie zbrodniarzami, to polecam Islamski rezim w Chartumie... Ci, naprawde zabili miliony Chrzescijan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq i lepiej zeby sie tym zajal - ten twoj stworca IP: 195.116.223.* 10.11.02, 18:06 >po pierwsze mysle ze nie ma czegos takiego jak glupia lub madra religia, religia po prostu jest i koniec, ale nadal nie wiem dlaczego tak ni lubisz islamu??? mozesz podac jakies powody??? >prawo do zycia maja wszyscy (i o tym chyba serbowie zapomnieli) sprawa drugarzedna jest to czy w 1 czy 2,3,... panstwach - to ma mniejsze znaczenie, a mordowac sasiada tylko za to ze modli sie 5 razy dziennie w strone mekki - to jest troche prostackie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanysek Jestem ksenofobem IP: *.arcor-ip.net 10.11.02, 18:36 A dlaczego Ty tak lubisz islam? Dlatego, iz homo sapiens powinien odznaczac sie tolerancja? Dlatego, ze powinien glosic zasady humanizmu? Za co mozna lubic islam? Za jego militaryzm? Za to, iz traktuje "niewiernych" na plaszczyznie zwierzat? Za sharije? Za daleko w krajach islamu rozpowszechniona tolerancje kulturalno- religijna? Rzady europejskie byly na tyle glupie, iz pozwolily na zainstalowanie drugiego w Europie panstwa islamskiego - co jeszcze kiedys moze odbic sie potezna czkawka. Polecam lekture Huntingtona "Clash of Civilizations" albo kilka pozycji Scholl- Latoura na temat islamu. Gość portalu: aqq napisał(a): > >po pierwsze mysle ze nie ma czegos takiego jak glupia lub madra > religia, religia po prostu jest i koniec, ale nadal nie wiem > dlaczego tak ni lubisz islamu??? mozesz podac jakies powody??? > >prawo do zycia maja wszyscy (i o tym chyba serbowie zapomnieli) > sprawa drugarzedna jest to czy w 1 czy 2,3,... panstwach - to ma > mniejsze znaczenie, a mordowac sasiada tylko za to ze modli sie > 5 razy dziennie w strone mekki - to jest troche prostackie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq to powodzenia IP: 195.116.223.* 10.11.02, 18:45 zaraz, zaraz - nie napisalem czy cos lubie czy nie, tylko pytalem sie o powody nietolerancji i wlasnie je otrzymalem sa takie jak sie spodziewalem - nalezy tylko odroznic "normalnych" ludzi od "czubkow" jakimi sa ekstremisci i nie podpinac pod calosc islamu, tak sie sklada ze kazdy radykalizm jest zly, a te przyklady ktore zostaly podane sa bardzo oklepane, podam inny przyklad: znasz polskich muzlmanow z podlasia??? i co oni tez chca pozabijac wszystkich chrzescijan??? zyja sobie spokojnie pod bialymstokiem i po trochu w calej polsce i nikomu nie robia krzywdy, modla sie w swoich meczetach mowia "dzien dobry" sasiadom katolikom i jest spoko, dodam tylko ze walczacy katolicyzm watykanski ma na swoim koncie wyprawy krzyzowe, eksterminacje narodow obu ameryk i jeszcze pare innych grzechow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Odpowiadam powaznie... IP: *.de / 192.120.171.* 10.11.02, 22:53 kosciol swoje najwieksze grzechy ma juz dawno za soba... Jezeli Islam stanie sie normalna religia i wyrzuci ze swego programu, ze ma opanowac caly Swiat, to porozmawiamy.... Odsylam do wielu moich (i nie tylko moich) dyskusji na tym Forum z Flaviusem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq ja tez IP: 195.116.223.* 11.11.02, 12:59 pewnie ze te "najwieksze" (sic!) ma juz za soba, moze nie tak dawno, te mniejsze moze tez, a moze nie, w zwiazku z tym nie zapomnijmy przy najblizszej okazji udac sie do boskiego przybytku i rzucic cos na tace aby grzechy zostaly nam odpuszczone, aha - no i jeszcze pare zdrowasiek na przyszlosc tez nie zaszkodzi :))) jezeli jestes takim wzorowym katolikiem to zastanow sie co mowisz (zartem lub na serio - niewazne) Gość portalu: J.K. napisał(a): > kosciol swoje najwieksze grzechy ma juz dawno za soba... > > Jezeli Islam stanie sie normalna religia i wyrzuci ze swego programu, > ze ma opanowac caly Swiat, to porozmawiamy.... > Odsylam do wielu moich (i nie tylko moich) dyskusji na tym Forum z Flaviusem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Re: Nie... nie jestem... IP: proxy / 141.168.3.* 11.11.02, 02:14 Gość portalu: aqq napisał(a): > ... > co do busha to sprawa wyglada tak ze jeszcze niedawno byl on > kowbojem z teksasu i nie umial poprawnie mowic po angielsku, nie > wspominajac juz ze nie bardzo znal sie na geografii, teraz moze > sie juz troche doksztalcil :))) Musze przyznac, ze nie ma nic bardziej skutecznego niz propaganda tzw wolnych mediow - czyli gryzacej po nogach lewicy. Wszyscy republikanscy prezydenci byli glupi (za wyjatkiem starego Busha, ktory mial w CIA teczki na lewicowych dziennikarzy - wiec byl tylko nudny). Za to wszyscy Demokraci byli b. inteligentni. Kennedy o malo co 2 razy nie spowodowal wojny nuklearnej (Kuba, Berlin), zarznal interwencje na Kubie, Johnson przegral Vietnam, a Carter (plantator orzeszkow) wyglupil sie tez wiele razy (niedzwiadek z Brezniewem, Afganistan, Iran itp). Sukces gospodarczy Clintona polegal na tym, ze nic nie popsul bo nie mial wiekszosci w Kongresie. Ladnie by USA wygladalo, gdyby Hilary wprowadzila swoja wersje Medicare! Bush junior moze jest glupi, ale jakos skonczyl w terminie elitarny Yale, poczym w czasie wojny w Wietnamie zglosil sie na ochotnika do wojska i jako pilot latal na mysliwcach przez 4 lata (durniowi nie powierzyliby by tak drogiego samolotu!), a potem zrobil postgrad w Harvard Business School i otworzyl wlasna firma (tato oczywiscie pomogl, ale jeszcze nie byl wtedy prezydentem i w koncu taka jest rola ojca) i przed 40-stka zostal wielokrotnym milionerem. Nie jest wiec niewyksztalconym idiota i nawet jezeli AQQ ma doktorat z najlepszej polskiej uczelni (smiem watpic!) to i tak bushowy MBA z Harvardu jest wyzej notowany na rynku tytulow. Jezeli chodzi o jego angielszczyne to jest moim zdaniem OK. Po 20 latach zycia w Australii i wykladania na uniwersytecie w Melbourne jestem w stanie odroznic dobry angielski od zlego. 'Dubya', podobnie jak jego ojciec, mowi z lekkim teksanskim twangiem, ale nie gorszym niz inni politycy z Poludnia. Lekko sie tez czasami zacina, ale mowi poprawnie gramatycznie jezykiem czlowieka wyksztalconego. Pozdrowienia z Kangurlandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Nie... nie jestem... IP: 195.116.223.* 11.11.02, 13:12 dzieki za wyczerpujace info dotyczace milosciwie nam panujacego na swiecie busha jr., nie bierzesz jednak pod uwage tego ze mozesz sie mylic??? (dotyczy caloksztaltu wypowiedzi) - biorac pod uwage twe bogate doswiadczenie, wiedze itd, itd, itd - jest to oczywiscie niemozliwe... to ze gosc fruwal sobie na mysliwcach przez 4 lata wcale nie dowodzi jego wysokiego IQ (z drugiej strony trzeba byc debilem zeby zglosic sie na ochotnika do ideologicznej wojny w wietnamie, chyba ze chce sie pobawic troche bombami i napalmem), a to ze jego dyplomy sa wyzej notowane od moich naprawde mnie zdefilo, nie mowiac juz o tej kasie ktora on ma a o ktorej ja moge sobie tylko pomarzyc - coz tak to jest... na szczescie jestem wystarczajaco zepsuty przez lewicowo-socjalistyczna ideologie ktora mnie karmia w tym kraju od dziecka tak wiec nie mam o niczym pojecia, co innego ty - skoro siedzisz sobie juz 20 lat na antypodach i wykladasz na uniwersytetach - tylko pozazdroscic, pozdraviam serdecznie - podczas nastepnego opalania zlap dla mnie troche slonca gdyz my tu go mamy aktualnie niewiele :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kemot Dla wszystkich dyskutujacych IP: *.polsl.gliwice.pl / *.ondraszek.ds.polsl.gliwice.pl 11.11.02, 01:59 Ludzie po co wdajecie sie z taki czlowiekiem w dyskusje to jest osoba chora umyslowo i tej choroby nie da sie wyleczyc. Dyskutujac z nim dajecie mu satysfakcje, on sie cieszy z tego ze ktos zwrocil na niego uwage (chyba po to tak glupio p....). Dla niego najwieksza kara bedzie ignorancja jego osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: he,he,he,he,he IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.02, 16:47 Smiejesz sie z swojej glupoty.Wyrazaj sie jasniej.jesli piszesz o glebokiej Azji to kogo masz na mysli?Chinczykow,Wietnamczykow a moze Czukczow. Jesli chodzi ci o Zadow to maja oni mniej wspolnego z azja niz kawior z kaszanka.Pamietaj ze kiedy w palestynie pisano ksiazki,to twoi przodkowie siedzieli w jaskiniach. Twoje wydumki ktore tu prezentujesz udowadniaja ponad wszelka watpliwosc,ze tylko czlowiek ograniczony umyslowo moze wyglaszyc tak kretynskie opinie.Pomyslec ze mamy XXI wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: he,he,he,he,he IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.02, 16:54 Proponuje znawcy nieodplatne przekazanie jego muzgu do badan.(oczywiscie po jego zejsciu)Najlepiej do Kliniki Uniwerstyteckiej Rudolfa Vischow w Berlinie.Tam znajduje sie najwieksza w swiecie kolekcja zakonserwowanych mozgow.Prawdopodobnie beda zainteresowani takim okazem,jak Twoj.Dzisiaj to zadkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq mozg IP: 195.116.223.* 10.11.02, 17:00 co ty, to jest niemozliwe!!! ten gosc nie posiada czegos takiego, wiec czegos czego nie ma nigdzie nie mozna przekazac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Ofiara winna swego mordu; polska moralnosc? IP: *.rdu.bellsouth.net 10.11.02, 18:15 narod swoj reprezentujesz w tej wypowiedzi? Gość portalu: znawca napisał(a): > Poprostu trzeba bylo siedziec u siebie w Azji,a nie sie wpierdalac ,az daleko > na aryjska-Polnoc-Europy. > ps. glowne ofiary II wojny to Slowianie( Polacy,Rosjanie ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobiasz o znawcy IP: *.tvtom.pl 10.11.02, 19:30 tak to jest w tym kraju ze jeden idiota napisze jakas glupote, a od razu wzbudza to zainteresowanie.Napisz znawco cos madrego, bo w ten sposob niewielu osobom jestes w stanie zaimponowac.Chyba jestes troche niedowartosciowany? Moze nikt Cie nie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oslo Siodme Niebo nienawisci.... IP: *.cm.chello.no 10.11.02, 20:28 no comments.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ES,ES Re: Rocznica IP: *.proxy.aol.com 10.11.02, 14:28 Do 'znawcy'! Idiota staje sie niebezpieczny dla otoczenia,kiedy stara sie udowodnic wszystkim,ze diota nie jest.Z toba jest niestety gorzej.Zastanawiam sie,kto moglby ci pomoc? Stan twojego rozumu jest beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLF ZNOWU POYEBALO WSZYSTKICH ANTYSEMITOW!!! IP: *.sympatico.ca 10.11.02, 15:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Rocznica IP: *.pai.net.pl 10.11.02, 16:27 Pare słów do "znawcy". Sa osoby, którym sie nie podaje ręki. Sa osoby, którym sie nie odpowiada. Ale może ten "znawca" się jeszcze zastanowi nad sobą. Nienawiść, aprobata dla barbarzyństwa, to "hehehehe" w obliczu ludzkich tragedii, śmierci, zagłady, to jest plajta serca. Ludzie, którym plajtuje serce - często nie mogą sobie znaleźć spokoju, nie mogą spojrzeć na starość w lustro. Nigdy nienawiśc i pogarda na świecie nie zwyciężyły na dłuższą metę. I chwała Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Do znawcy IP: *.pl 10.11.02, 16:49 Jestes poldupkiem! /Trzeba dwoch znawcow aby byla jedna dupa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Rocznica IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 17:51 wolę żyda niż zdrajce millera i jego świte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty w nagrodę pojedzie do Izraela IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 18:40 ale cwaniak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: polska to porebany kraj ,-a ludzie ? IP: *.kat.forthnet.gr 10.11.02, 20:46 Ludzie sa juz tak otumanieni ze plakac sie chce. Nie wierze aby byl choc jeden kraj w europie gdzie ta szwolocz hitlerowska miala by swoje cmentarze.. Malo tego ze ma je , to na dodatek warte honorowe w nich zaciagaja polscy zolnierze i swieca tam polscy sukienkowi. Ok , sukienkowi to normalne !!!!!! Jak zolnierze wermachtu szli zaprowadzac nowy LAD w europie papiez ten stary zdechly pedal ich za to blogoslawil. Ale te stare palanty kombatanci ?w wartach z hitlerowcami ? Ile kurwa dostana euro za to ? Czy oni nie maja HONOR ? Co na to ich polegli wspoltowarzysze ? A wladze ? ale chuj z nimi , oni sie potrafia odnalezc zawsze. Rzygac mi sie chce jak to widze i slysze...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y do bolka IP: 195.116.223.* 10.11.02, 20:50 bolek - nienawidzisz niemcow, prawda??? przykre bo musisz pogodzic sie z tym ze niedlugo nas wykupia czy tego chcesz czy nie, ja tam sie z tego ciesze - przynajmniej zrobia porzadek, ty tez sie ciesz bo wtedy postawia swoich wartownikow przy swoich cmentarzach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: polska to porebany kraj ,-a ludzie ? IP: *.nyc.rr.com 10.11.02, 20:56 a co niemiecki zolnierz gorszy od ruskiego ? wiekszych zwierzat, mordercow, grabierzcow do ruskich nie ma a ich cmentarze rozrzucone sa po calej splondrowanej przez nich europie ! Gość portalu: bolek napisał(a): > Ludzie sa juz tak otumanieni ze plakac sie chce. > Nie wierze aby byl choc jeden kraj w europie gdzie ta szwolocz > hitlerowska miala by swoje cmentarze.. > Malo tego ze ma je , to na dodatek warte honorowe w nich > zaciagaja polscy zolnierze i swieca tam polscy sukienkowi. > Ok , sukienkowi to normalne !!!!!! > Jak zolnierze wermachtu szli zaprowadzac nowy LAD w europie > papiez ten stary zdechly pedal ich za to blogoslawil. > Ale te stare palanty kombatanci ?w wartach z hitlerowcami ? > Ile kurwa dostana euro za to ? > Czy oni nie maja HONOR ? > Co na to ich polegli wspoltowarzysze ? > A wladze ? ale chuj z nimi , oni sie potrafia odnalezc zawsze. > Rzygac mi sie chce jak to widze i slysze...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Ruski to najwięksi zbrodniarze IP: 217.97.208.* 10.11.02, 22:06 Gość portalu: gut napisał(a): > a co niemiecki zolnierz gorszy od ruskiego ? wiekszych zwierzat, > mordercow, grabierzcow do ruskich nie ma a ich cmentarze > rozrzucone sa po calej splondrowanej przez nich europie ! > > Gość portalu: bolek napisał(a): > > > Ludzie sa juz tak otumanieni ze plakac sie chce. > > Nie wierze aby byl choc jeden kraj w europie gdzie ta szwolocz > > hitlerowska miala by swoje cmentarze.. > > Malo tego ze ma je , to na dodatek warte honorowe w nich > > zaciagaja polscy zolnierze i swieca tam polscy > sukienkowi. > > Ok , sukienkowi to normalne !!!!!! > > Jak zolnierze wermachtu szli zaprowadzac nowy LAD w europie > > papiez ten stary zdechly pedal ich za to blogoslawil. > > Ale te stare palanty kombatanci ?w wartach z hitlerowcami ? > > Ile kurwa dostana euro za to ? > > Czy oni nie maja HONOR ? > > Co na to ich polegli wspoltowarzysze ? > > A wladze ? ale chuj z nimi , oni sie potrafia odnalezc zawsze. > > Rzygac mi sie chce jak to widze i slysze...... Według mnie to rosyjscy żołnierze byli większymi ciemiężycielami polskiego narodu... Przez blisko 40 lat jedynymi wrogami polski podczas II wojny światowej byli niemcy, propaganda komunistyczna chroniła pod swoim parawanem rosyjskich zbrodniarzy.. A to właśnie ruski ponoszą największą odpowiedzialnośc za wybuch II wojny światowej. Gdyby nie ich tajne porozumienia z niemcami, dzięki którym niemcy poczuli, że mają wsparcie i nie są jedyni. A póżniej skurwysyńskie zaatakowanie polski, mimo wcześniejszych zapewnień o wspólneych interesach i polityce. Nie wierz nigdy ruskom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca ryba ty podcipie z srajchu....... IP: *.vline.pl 10.11.02, 21:22 ........wsadz sobie w dupe flage rfn to sie podjarasz glupi niemiecki fredzlu,a nie durnymi-twoimi wpisami na forum GW......))))))) ps. twojej kurwie matce co zdechla pewnie gdzes na slaskim cmentarzu i tak juz wsio-rawno......))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca od kiedy to -znawca- jest Aryjczykiem ? IP: *.vline.pl 10.11.02, 21:34 Obojetnie Polakiem ,Niemcem czy Ruskim......?? Lub Semita : Zydem,Arabem......?? Poprostu jak moja cywilizacja wchodzila w faze rozwoju i rozkwitu to Aryjczycy gowno jedli,a Zydzi owce jebali..... ps. Wy na tym forum to jestescie niedorozwoj cywilizacyjny aryjsko-semicki. Przestancie szczekac bo sie osmieszacie.....))))) Te wszystkie feudalizmy,hitleryzmy,bolszewizmy,totalizmy,biblie ( i religie z tego...) to jest Wasz wytwor matoly ! I Ja z Was sie smieje na tym forum dzikusy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLF DALEJ YEBIE PO GLOWACH TYCH ANTYSEMITOW!!! IP: *.sympatico.ca 11.11.02, 00:16 Na Polakow jest jeden sposob w osobach: Fryderyk Wielki, Katarzyna Wielka, Napoleon 1-szy, Alexander Pierwszy, Mikolaj 2- gi, Uklad Warszawski i wreszcie porzadek brukselski; moze w koncu naucza sie wspolzyc z sasiadami; gdyz to nie jest taki piekny narod jak w ksiazkach pisza, raczej odwrotnie - pelen zawisci, malostkowosci, wszystkowiedzacy, pelen hipokryzji, leni patentowanych i pelen pretensji do otaczjacego swiata. Az dziw bierze, ze nie korzysta z nauk papieza Jana Pawla 2-go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emik Re: Rocznica IP: *.cvx1-kj.ppp.cybercity.dk 11.11.02, 08:39 do znawcy: "goracy temat"... Mysle, ze w kazdej dyskusji nalezy przestrzegac zasdaniczych regul. Takim stylem, jezykiem OPLUWASZ siebie samego i tylko siebie znawca. Jesli masz odrobine wyobrazni- spojrz na siebie- co soba wyobrazasz: NICOSC. Do nas: podjecie dyskusji z NICOSCIA - upokarza nas, dajmy sobie spokoj z plwocina... Odpowiedz Link Zgłoś