wlodekzpoznania 07.02.06, 08:26 wyborcy PiS tęsknili za PRLem. No to go mają. Miś w najlepszym wydaniu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 Czarna wołga dla ojca Rydzyka 07.02.06, 08:32 i Urban piszacy o porywaniu dzieci przez zakonnika. Czyli podróz sentymentalna do PRL... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: FAKT:ministerialne auto dla Rydzyka-PRL welco 07.02.06, 09:33 Pewnie to prawda. Zwykłą chamska prowokacja. A czy Ty gdyby zadzwonił do Ciebie znajomy, że zstoi niedaleko "rozkraczony" nie wysłąbyś samochodu??? Są granice dzienikarskiej głupoty. Niektóre media ją przekroczyły. I zakładając tą prowokację i ją komentując. Czy jak Ty pojedziesz "zdjąc" kolegę z drogi będziesz się nazywał jego poddanym?? Czy to będzie znaczyło, że on Tobą rządzi?. ma Cię "pod pantoflem". Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: FAKT:ministerialne auto dla Rydzyka-PRL welco 07.02.06, 09:36 A widzisz różnice pomiędzy pomocą koleżeńską a nadużywaniem władzy? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Typowy PRL-owski sposób myślenia... 07.02.06, 09:37 pan.nikt napisał: > Pewnie to prawda. > Zwykłą chamska prowokacja. > > A czy Ty gdyby zadzwonił do Ciebie znajomy, że zstoi niedaleko "rozkraczony" > nie wysłąbyś samochodu??? Służbowego - nigdy. Wybacz, ale reprezentujesz typowy dla PRL-u sposób myślenia: państwowe to znaczy moje. Zresztą co to - taksówek nie ma???? Rozumiem awarię gdzieś w szczerym polu, ale w Warszawie?? Jakbyś nie kombinował, to minister wyszedł na idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Typowy PRL-owski sposób myślenia... 07.02.06, 09:42 pan.nikt napisał: a pan nadal piszesz ze deszcz pada... dobrze, ze minister poslal samochod, przynajmniej wszyscy moga zobaczyc jaka sluzalczoscia cechuja sie ministrowie tego rzadu... i kto tu tak naprawde rzadzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Typowy PRL-owski sposób myślenia... 07.02.06, 09:46 scoutek napisała: > dobrze, ze minister poslal samochod, przynajmniej wszyscy moga zobaczyc jaka > sluzalczoscia cechuja sie ministrowie tego rzadu... i kto tu tak naprawde > rzadzi.... > Jeszcze lepiej byłoby jakby się państwo polskie wywalilo do góry dnem. Przynajmniej wszyscy będą mogli zobaczyć jak to scotek miała rację ... i kto naprawdę rzadził. I za to właśnie od kilku miesięcy przestałam szanować polityków PO. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Typowy PRL-owski sposób myślenia... 07.02.06, 09:48 asienka32 napisała: > I za to właśnie od kilku miesięcy przestałam szanować polityków PO. nie rozumiem co ma piernik do wiatraka nie jestem politykiem PO Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Typowy PRL-owski sposób myślenia... 07.02.06, 09:50 Nie wiem czy jesteś. Popierasz ich działania i prezentujesz podobny punkt widzenia rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Typowy PRL-owski sposób myślenia... 07.02.06, 09:52 asienka32 napisała: > Nie wiem czy jesteś. > Popierasz ich działania i prezentujesz podobny punkt widzenia rzeczywistości. pewnie, ze nie wiesz po pierwsze, wiesz tyle ile chce zebys wiedziala po drugie, do Ciebie i tak nic nie trafia masz swoj punkt widzenia i trzymasz sie go jak pijany plotu zawsze wbrew i na przekor Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Typowy PRL-owski sposób myślenia... 07.02.06, 10:01 > po pierwsze, wiesz tyle ile chce zebys wiedziala No teraz poszłaś po bandzie :) Dawkujesz mi wiedzę na swój temat. Może wpierw warto ustalić ile ja chcę na twój temat wiedziec, oszczedziłabyś sobie trudów zwiazanych z wymyślaniem z czym się ujawniać a z czym nie. > po drugie, do Ciebie i tak nic nie trafia > masz swoj punkt widzenia i trzymasz sie go jak pijany plotu No tu akurat mamy do czynienia z unikalnym przypadkiem podobieństwa między asienka o scoutek. > zawsze wbrew i na przekor Na tym polega dyskusja. A nie na gruchaniu i przekonywaniu się wzajemnie, jacy jesteśmy fajni, bo mamy rację. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Typowy PRL-owski sposób myślenia... 07.02.06, 10:04 asienka32 napisała: > Na tym polega dyskusja. hahahahaha nie rozsmieszaj mnie Asienka ale dzieki wielkie za to, ze w dzisiejszym zasypanym dniu musialam sie szczerze rozesmiac .... a tak bardzo powaznie, to z Toba sie nie da gruchac....nie jestes fajna, choc bardzo chcesz za taka uchodzic.... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Typowy PRL-owski sposób myślenia... 07.02.06, 10:09 scoutek napisała: > nie jestes fajna, choc > bardzo chcesz za taka uchodzic.... Straszne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: FAKT:ministerialne auto dla Rydzyka-PRL welco 07.02.06, 09:41 > A czy Ty gdyby zadzwonił do Ciebie znajomy, że zstoi niedaleko "rozkraczony" > nie wysłąbyś samochodu??? Gdyby tak się zdarzyło, wsiadłabym w swoje prywatne auto i pojechała pomóc. Wysyłanie rzadowej limuzyny to nadużycie /nawet jeśli miała jechać kilka ulic dalej/. Inna sprawa, ze pewnie taka praktyka jest powszechnie stosowana przez władzę /nie tylko PiSowską/ a skandal ujawnia się dopiero, gdy pada nazwisko Rydzyk. Jest to jednak naganne,aby rzadowe drogie limuzyny jeździły w celach prywatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: FAKT:ministerialne auto dla Rydzyka-PRL welco 07.02.06, 09:44 asienka32 napisała: > Gdyby tak się zdarzyło, wsiadłabym w swoje prywatne auto i pojechała pomóc. Oczywiście, o ile nie byłabyś wtedy w pracy. Bardzo mnie denerwuje w Polsce to przemieszanie pracy z życiem prywatnym. To "wyskakiwanie na minutkę", nagminne spóźnianie się na spotkania, gadanie przez telefon, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: FAKT:ministerialne auto dla Rydzyka-PRL welco 07.02.06, 09:48 Jeśli ktoś wykonuje pracę niezależną od określonych ramów czasowych, wyrwaną godzinkę może odpracować po godzinach za zgodą przełożonego. Mnie denerwuje w Polsce pomieszanie pracy z siedzeniem przy biurku i dlubaniem w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No niby tak... 07.02.06, 09:57 asienka32 napisała: > Jeśli ktoś wykonuje pracę niezależną od określonych ramów czasowych, wyrwaną > godzinkę może odpracować po godzinach za zgodą przełożonego. A jak sam jest przełożonym (np. ministrem) :)? Ale oczywiście masz rację - zresztą całe to zdarzenie nie wymaga specjalnych komentarzy. Tak jak piszesz, ten bizantyjski sposób sprawowania władzy w Polsce jest niezależny od opcji politycznych. No ale miało być prawo i sprawiedliwość, że tak nieśmiało przypomnę, tanie państwo...... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: No niby tak... 07.02.06, 10:04 > zresztą całe to zdarzenie nie wymaga specjalnych komentarzy. Właśnie. Sprawa jest oczywista i minister powinien z własnej kieszeni zapłacić za wycieczkę rządowej limuzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: FAKT:ministerialne auto dla Rydzyka-PRL welco 07.02.06, 09:57 Przestan juz.Im wiecej piszesz tym bardziej staje sie jasne dlaczego tak kochasz PiS.Ty jestes zywa skamienielina z czasow PRL.Z mentalnoscia pracownika PGR. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Argumentacja x2468 czyli walimy na oślep cepem 07.02.06, 10:08 Rozumiem, ze PiSu nei lubisz, ale przypisywanie im wszystkiego złego co palce na klawisze przyniosą świadzcy o mentalnosci przedszkolaka. PiS ma wystarczajaco dużo wad żeby ich krytykować, a PRL kojarzy sie /przynajmniej dla tych co pamiętają nieco tamte czasy/ z zupełnie inną polityczną opcją. I dlatego właśnie żywe skamieliny z czasów PRL głosują na SLD a ci z mentalnoscią PGRowca na Samooobronę lub PSL. x2468 napisał: > Przestan juz.Im wiecej piszesz tym bardziej staje sie jasne dlaczego tak kochas > z > PiS.Ty jestes zywa skamienielina z czasow PRL.Z mentalnoscia pracownika PGR. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Argumentacja x2468 czyli walimy na oślep cepe 07.02.06, 10:12 asienka32 napisała: > a PRL kojarzy > sie /przynajmniej dla tych co pamiętają nieco tamte czasy/ z zupełnie inną > polityczną opcją. pamietam tamte czasy PRL to nie tylko "polityczna opcja" to takze mentalnosc i nawyki i o to w tym chodzilo.... ale Ty swoje wiesz oczywiscie lepiej ps. rzeczywiscie straszne Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg dokładnie 07.02.06, 10:14 scoutek napisała: > pamietam tamte czasy > PRL to nie tylko "polityczna opcja" > to takze mentalnosc i nawyki bardziej mentalność A. Odpowiedz Link Zgłoś
clip33 Re: dokładnie 15.02.06, 14:43 MENTALNOŚĆ TYCH PIESOWCÓW TO MIERNOTA , TAK JAK ZADUPIE PT. PRL BYŁO ZADUPIEM BO LUDZIE MIERNI NIE SĄ W STANIE STWORZYĆ NIC INNEGO - TAK BĘDZIE TEŻ TERAZ. MIERNOTA ZAFUNDOWAŁA NAM MIERNOTĘ - NIE ŁUDŻMY SIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Argumentacja x2468 czyli walimy na oślep cepe 07.02.06, 10:15 A jakiż to PRLowski nawyk wprowadzili kaczyńscy do polityki w ostatnich miesiącach? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Argumentacja x2468 czyli walimy na oślep cepe 07.02.06, 10:18 asienka32 napisała: > A jakiż to PRLowski nawyk wprowadzili kaczyńscy do polityki w ostatnich > miesiącach? usluznosc wobec domniemanego zwierzchnika.... przyklady: nie tylko ten samochod ale i podpisywanie paktu na prosbe o.dyr. w jego koncernie Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Argumentacja x2468 czyli walimy na oślep cepe 07.02.06, 10:24 To w końcu rządowe media czy zwierzchnictwo ma Kaczyńśki w Toruniu? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Argumentacja x2468 czyli walimy na oślep cepe 07.02.06, 10:25 asienka32 napisała: > To w końcu rządowe media czy zwierzchnictwo ma Kaczyńśki w Toruniu? zgadnij Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Argumentacja x2468 czyli walimy na oślep cepe 07.02.06, 10:28 Ja sie ciebie pytam. Na temat toruńskich mediów i ich roli w polityce mam zdanie wyrobione i nie zamierzam go zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Argumentacja x2468 czyli walimy na oślep cepe 07.02.06, 10:35 asienka32 napisała: > Ja sie ciebie pytam. dobrze wg mnie i jedno i poniekad drugie rzadowe media - rzad tylko tam sie czuje u siebie, sama to wielokrotnie slyszalas a zwierzchnika - tez w pewnym stopniu, napisalam "domniemanego"... ale zapomnialam, ze Ty wszystko bierzesz doslownie > Na temat toruńskich mediów i ich roli w polityce mam zdanie wyrobione i nie > zamierzam go zmieniać. no i tym mnie rozwalilas poglady Asienki stale jak skala i nic ani nikt ich nie zburzy... chocby caly swiat trabil co innego Asienka WIE i JUZ.... niech Ci bedzie... w koncu to Twoja sprawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Argumentacja x2468 czyli walimy na oślep cepe 07.02.06, 10:34 Z jednym si zgadzam Nie lubie PiS podobnie jak i Samoobrony,SLD a przede wszystkim LPR.Mozesz to nazywac jak chcesz,Twoje zdanie obchodzi mnie dokladnie tyle samo ile przejmuje sie zdaniem psa Kwasniewskiego,ktorego rowniwz wywozono na spacery na koszt spoleczenstwa.(tu lezy roznica pomiedzy psem PreziaI a Rydzykiem.Pies po taksowke nie potrafi zadzwonic). I zalosne sa Twoje wywody ze jesli ktos pisze zle o PiS to musi byc Platformers. A co do PRL,to go doskonale pamietam,i dlatego pisze o podobienstwach w Twoim i pisuarow mysleniu o polityce,gospodarce i propagandzie.Roznica polega wylacznie na zastapieniu Lemina torunskim bozkiem. W telewizji publicznej ostatnio jest dosc duzo programow o PRL.Popatrz i porownaj z tym co robi i mowi koalicja PiS + lpr i samobrona z dzialaniem PZPR+ sd i psl.Jesli nie nosisz okularow Jaruzela to zobaczysz o wiele wiecej podobienstw niz roznic. Ludzie ktorzy glosuja na postkomune,w wiekszosci robia to nie z milosci do PRL lecz w protescie przciwko nowosocjalistycznym awanturnikom z ZHN,LPR,PIS itd.Po starych komunistach wiadomo czego sie mozna spodziewac.Po nowokomuchach (lecz socjalistach jak tamci)nie bardzo.I tamci przynajmniej nie wpychaja nss do kruchty.Pis natomiast swoj Komitet centralny z I sekretarzem Kaczynskim umiescil w torunskiej kruchcie. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Argumentacja x2468 czyli walimy na oślep cepe 07.02.06, 10:59 Jak w taki razie wytłumaczysz trzon liberalnego programu gospodarczego PO w rządzie PiS na stanowisku wicepremiera i ministra finansów? I jak wytłumaczysz zaskakujące głosowanie PO za becikowym? Zewsząd słyszę o socjalistycznym PiSie, a kiedy przychodzi do konktretów jedynym argumentem jest zblizenie do Rydzyka /socjalizm i duchowni... marks się w grobie przewraca/. Nie pochwalam promowania rydzyka przez PiS ale w przeciwieństwie do sporej większości głosów na forum nie widz e w tym ani zagrozenia katastrofą, ani państwem wyznaniowym. Myśle rownież, ze jak PiS obsadzi swoimi ludźmi TVP to nie będzie już potrzebowac wsparcia torunskiego. > I zalosne sa Twoje wywody ze jesli ktos pisze zle o PiS to musi byc Platformers Nie ktoś tylko Ty - odpowiedz skierowana bylo do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg nie tylko gdy Rydzyk 07.02.06, 09:58 asienka32 napisała: > Inna sprawa, ze pewnie taka praktyka jest powszechnie stosowana przez > władzę /nie tylko PiSowską/ a skandal ujawnia się dopiero, gdy pada nazwisko > Rydzyk. jak dobrze pamietam,to z Waniek też była afera o używanie służbowego auta a z Wachowskim o uzywanie słuzbowego helikotera No,ale przecież PiS buduje państwo prawa i ma ludzi nieskazitelnych A. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: nie tylko gdy Rydzyk 07.02.06, 10:16 > No,ale przecież PiS buduje państwo prawa i ma ludzi nieskazitelnych > A. I dlatego ważnym jest jak się zachowa Marcinkiewicz wobec podwładnego ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: tak, jak Kaczyński wobec Kurskiego? 07.02.06, 10:23 Kurski nie pełni żadnej publicznej funkcji, więc sytuacja jest nieco odmienna. Etycznie zachował sie równie obrzydliwie jak HGW w sprawie hospicjum, czemu nie przeczytałam w twoich postach zadnej krytyki pod jej adresem? Ja Kurskiego uważam za idiotę i wielkie nieporozumienie, chociaż lokalni gdańscy politycy wyrażają o nim nad podziw dobrze /nie tylko PiSowcy/. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach wszystko rozumiesz tak dosłownie? 07.02.06, 10:26 użyłam figury literackiej zwanej "przenośnia" Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg kolesiostwo 07.02.06, 09:56 pan.nikt napisał: > Czy jak Ty pojedziesz "zdjąc" kolegę z drogi będziesz się nazywał jego > poddanym?? > Czy to będzie znaczyło, że on Tobą rządzi?. ma Cię "pod pantoflem". > Kolego Od zdejmowania z drogi jest pomoc drogowa Fakt,trzeba za nią zapłacić A. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: kolesiostwo 07.02.06, 10:01 Jasne. Pomoc drogowa, dom opieki itd. Wszyscy inni mają zastąpić rodzine, kolegów itd. Za chwilę bedziecie się spotykali tylko na bzykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: kolesiostwo 07.02.06, 10:04 pan.nikt napisał: > Jasne. > Pomoc drogowa, dom opieki itd. > Wszyscy inni mają zastąpić rodzine, kolegów itd. > > Za chwilę bedziecie się spotykali tylko na bzykanie. > > Nie Pomoc drogowa i do tego na terenia miasta jest od udzielania pomocy w przypadku awarii samochodu.Minister mógł wysłac swoje prywatne auto.Chocbys nie wiem jak się sprężał, to i tak było to naduzycie.U Olejnik Cymański uciekając poczatkowo od pytania na ten temat, w końcu tez wydukał cos źle jakie niosła ze soba ta przysługa.W ostateczności zepsuty samochód mozna zepchnąc na chodnik,czy pobocze, oznakowac i jak sie bardzo śpieszy to wezwac taksówke. A. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Bizancjum.. 07.02.06, 10:06 pan.nikt napisał: > Jasne. > Pomoc drogowa, dom opieki itd. > Wszyscy inni mają zastąpić rodzine, kolegów itd. > > Za chwilę bedziecie się spotykali tylko na bzykanie. > Hmmm - a kto tu pisze o zaniedbywaniu rodziny, kolegów, itp????? My tylko nieśmiało przypominamy o różnicy pomiędzy własnością publiczna a prywatną. Oraz o zapomnianym pojęciu "czasu pracy". Daj spokój - wiesz, że nie masz racji. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Bizancjum.. 07.02.06, 10:15 1. Wiele firm zachodnich daje samochody służbowe do użytku prywatnego. Dlaczego? Bo obliczyli, że im sie to opłaci. 2. A kto płaci, za organizację durnych prowokacji? Powiesz prywatna firma?? Niby tak, ale ta firma i tak musi zdrzeć ze mnie. Nie tylkow cenie gazety, ale np w cenie reklamowanych produktów. 3. Czy nie mam racji? To Ty tak uważasz. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg mylisz się 07.02.06, 10:18 pan.nikt napisał: > 1. Wiele firm zachodnich daje samochody służbowe do użytku prywatnego. > Dlaczego? > Bo obliczyli, że im sie to opłaci. Rząd to nie prywatna firma. Prywatna firma płaci za swoje. > > 2. A kto płaci, za organizację durnych prowokacji? > Powiesz prywatna firma?? > Niby tak, ale ta firma i tak musi zdrzeć ze mnie. > Nie tylkow cenie gazety, ale np w cenie reklamowanych produktów. Za gazetę płacisz z własnej woli i nikt z Ciebie bez Twojego pozwolenia nie zdziera > > 3. Czy nie mam racji? > To Ty tak uważasz. Tymi przykładami rzeczywiście udowodniłes ,że podchodzisz do państwa jak do prywatnego folwarku A. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Bizancjum.. 07.02.06, 10:20 prywatne firmy to są prywatne pieniądze, urzednik państwowy to nie jest prywatna firma Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Pomieszanie z poplątaniem... 07.02.06, 10:25 pan.nikt napisał: > 1. Wiele firm zachodnich daje samochody służbowe do użytku prywatnego. > Dlaczego? > Bo obliczyli, że im sie to opłaci. Mylisz własność prywatną z państwową. Jeżeli prywatna firma dojdzie do wniosku, że każdemu pracownikowi zafunduje Ferrari - to jej sprawa. Najwyżej zbankrutuje. A państwo? Zwiększy dług publiczny. > > 2. A kto płaci, za organizację durnych prowokacji? > Powiesz prywatna firma?? > Niby tak, ale ta firma i tak musi zdrzeć ze mnie. > Nie tylkow cenie gazety, ale np w cenie reklamowanych produktów. Zdradzę ci tajemnicę - nie ma obowiązku kupowania gazet. Natomiast jest obowiązek płacenia podatków z których utrzymuje się minister. > > 3. Czy nie mam racji? > To Ty tak uważasz. Jakbyś nie kombinował, minister się ośmieszył. I pokazał jak głeboko sa zakorzenione zwyczaje z PRL-u. Nawet u tych, którzy rzekomo owego PRL-u nienawidzą z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
korby Re: FAKT:ministerialne auto dla Rydzyka-PRL welco 07.02.06, 13:49 A Ty byś nie zadzwonił do kolegów jakbyś widział od ministra, że mają ich aresztować? A nie wziąłbyś przypadkiem Merola z przyciemnianymi szybami (ale takimi prawdziwymi, nie żadnymi foliami:)) za 'załatwienie' pewnej rzczy u kolegi ministra? korby Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7112 pan.nikt: osmieszasz sie nieinteligentna obrona 07.02.06, 13:53 jakie porownanie krezusa z Torunia do kolegi z JEDNYM samochodem? Odpowiedz Link Zgłoś
aatramm Gdybysmy żyli w normalnym kraju.... 07.02.06, 10:46 Gdybyśmy żyli w normalnym kraju premier po takiej publikacji sprawdziłby jej wiarygodność z niezwykła starannościa i szybko, a gadyby okazało się, że oskarżenia FAKTu są prawdziwe, to minister wyleciałby ze stołka w mgnieniu oka. Ale ponieważ nie żyjemy w normalnym kraju premier zapewne co najwyżej zignoruje te publikację, z pewnością zaś z rozbrajającym uśmiechem wytłumaczy w telewizorze, że sam tez by tak zrobił, a najgorsze w tym jest to, ze nie mam watpliwości, że tak właśnie by zrobił... Brat prezydenta ma ochronę, po zakonnika z prowincji minister wysyła służbowy samochód, a lider partii rządzącej nie informuje swojego premiera i marszałka sejmu o prawdziwym kalendarzu konstytucyjnym. Dance macabre... Odpowiedz Link Zgłoś
panfranek znakomita prowokacja, ale... 07.02.06, 13:23 ale obawiam sie ze skala korupcji i uwiklania politykow wszystkich opcji w smierdzace uklady uniemozliwi osmieszenie wszystkich, nawet tych z najwyzszego szczebla. potrzebna jest regularne prowokowanie wszystkich u wladzy, policjio, z sadownictwa, takze samych dziennikazy i redaktorow, nastepnie publikowanie tego na pierwszych stronach gazet, moze wowczas zaczna sie troche hamowac. Odpowiedz Link Zgłoś
great.one nawet moj kot potwierdza.Pytam go,jak sadzi,.. 07.02.06, 13:30 czy premier mial z tym cos wspolnego a on na to: MIAL Odpowiedz Link Zgłoś