lesz14 13.11.06, 18:51 Chciałbym pogratulować naszym radnym wyboru na nową kadencję i zyczyć sukcesów oraz dbania o nasze lokalne interesy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akbk Re: Nowi Radni 13.11.06, 19:14 Życzenia życzeniami ale jak to sam niedawno pytałeś... Autor: lesz14 Data: 12.10.06, 22:33 "Mam małą zgaduj – zgadulę dla mieszkańców Niemcza. - ilu jest teraz radnych z Niemcza ? - znasz ich ? - kto jest sołtysem? - ilu członków liczy Rada Sołecka ? - znasz jakiegoś z nich?" Nie mam mnie aktualnie w Niemczu... może Ty albo jakaś inna uczynna osoba skrobnie coś w odpowiedzi na te pytania. Odpowiedz Link
mabajka Re: Nowi Radni 13.11.06, 19:49 Dodam jeszcze kilka pytań. Gdzie znajdę aktualną informację o wybranych radnych z poszczególnych okregów, czy jest takie miejsce w necie z którego zorientuję sie "kto jest kim" i jakie ma plany w dziedzinie rozwoju gminy? Czy takie informacje nie powinny znaleźć się gdzieś na oficjalnej stronie gminy? Odpowiedz Link
hulahop2 Re: Nowi Radni 13.11.06, 21:28 radni z Niemcza to : Lachowska , Balbuza , Różański.Pierwsza pani , to sołtys (jeszcze ) Niemcza , znana też z pocztowego okienka.Pozostałe dwie osoby wywodzą się z komitetu Niemcz 2006 który wyróżnił się ,,demokratycznym " wyborem kandydatów na radnych,oraz obietnicą budowy basenu. Odpowiedz Link
sant.ander Re: Nowi Radni 14.11.06, 01:22 Basen to male miki przy porownaniu Niemcza do Beverly Hills, hehe. No coz, maja u mnie kredyt zaufania. Ale postaram sie wiecej niz bacznie przygladac ich dzialanosci. Pozdrawiam Odpowiedz Link
niemcz2010 Re: Nowi Radni 16.11.06, 18:16 Widać taka ta nasza lokalna "demokracja Niemcz 2006": cwaniactwo+puste obietnice No ale dajmy naszym wybrańcom z komitetu Niemcz2006 kredyt zaufania, może jak nie basen, to pojawi się choć brodzik... A co do p.Sołtys: miła, nieszkodliwa, niesamodzielna. Zastanawiam się tylko, przez kogo jest tak skutecznie sterowana... Odpowiedz Link
dmu Re: Nowi Radni 15.11.06, 08:10 Pod tym adresem są informacje odnośnie wyników wyborów: www.pkw.gov.pl/gallery/26/17/26173.pdf Odpowiedz Link
pawelkowaty Re: Nowi Radni 15.11.06, 15:02 pod ten adresem dmu to możesz sobie wejść jak chcesz postudjować historię wyborów z poprzednich lat, a nie sprawdzić oficjalne dane z tego rocznych wyborów. Pozdrawiam Odpowiedz Link
akbk Re: Nowi Radni 15.11.06, 21:51 Znalazłem trochę statystyki... wyglada na to, że to z tych wyborów: wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=040306 wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiRadaGminy.html?jdn=040306 Odpowiedz Link
hulahop2 Re: Nowi Radni 16.11.06, 19:38 to teraz jeszcze przed nami wybory sołtysa. Może idźmy za ciosem i wybierzmy p.Różańskiego......... Odpowiedz Link
osielsko_skinhead Re: Nowi Radni 20.11.06, 09:37 Również przyczyniam się do życzeń, ze szczególnym podkreśleniem "(...) dbania o nasze lokalne interesy". Pozdrawiam. lesz14 napisał: > Chciałbym pogratulować naszym radnym wyboru na nową kadencję i zyczyć > sukcesów oraz dbania o nasze lokalne interesy. Pozdrawiam Odpowiedz Link