Dodaj do ulubionych

Wątek pomocowy

• hal9000 Wątek o Balcerowiczu i wyprzedaży majątku... 22.07.10, 00:12
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,114433089,114433089,Balcerowicz_radzi_wyprzedac_majatek_narodowy.html

...trafił na oślą ławkę. Chociaż z jego myślą przewodnią absolutnie
      się nie zgadzam, ale z drugiej strony nie bardzo rozumiem powody
      jego usunięcia. Można prosić o wyjaśnienie?
      • olga_w_ogrodzie Re: Wątek o Balcerowiczu i wyprzedaży majątku... 22.07.10, 00:19
        ale czemu nie spytasz o to mailowo ?
        • hal9000 Re: Wątek o Balcerowiczu i wyprzedaży majątku... 22.07.10, 06:41
          ale czemu nie spytasz o to mailowo ?

Czytając sobie porady moderatora trafiłem na ten wątek i pomyślałem,
          że pewnie właśnie po to jest aby omawiać sprawy dotyczące
          administracji forum...
    • mr.sajgon Re: Wątek pomocowy 14.08.10, 00:31
      Prosze nie wyrzucaj mnie w nicosc, znajdz w sobie odrobine dobra i wytnij jak
      juz musisz :(
    • razara1 Pytanie mam 17.11.10, 21:30
      i proszę o konkretną odpowiedź

Dlaczego po prostu, tak zwyczajnie nie przeprosicie użytkowników za niedogodności i nie zamkniecie tego forum tylko zabijacie je systematycznie zniechęcajac do siebie coraz większą rzeszę użytkowników.

Praktykę już macie- zarżnęliście Forum Wiadomości.

Już do mnie dotarło, ze specjalnie. Ale dlaczego...mozna prosić o kilka słów wyjaśnienia? Jakieś biznesowe sprawy?
    • wlodekbar Giwi,... 17.11.10, 21:38
      ... z calym szacunkiem, ale jesli tematyka jest bardzo szeroka, dlaczego kilkakrotnie wylatywal na Osla, albo w ogole znikaly, watki o panstwowej pomocy spolecznej, jej strukturazch, poszczegolnych urzedach, ktora jeszcze nie wyszla ze sredniowiecza.
      Czy Tobie tak bardzo zalezy na tym, by jeszcze wiecej ludzi w Polsce przedwczesnie umieralo??

PS Nie gniewaj sie, ja po koilezensku, ale Ty, jesli sie nie bedziesz bala, tez po kolezensku to wytlumacz - prosto i uczciwie.
    • kecawa kecaw - oczekujący od 5 miesięcy na abolicję 17.11.10, 22:54
      pozdrawiam z miłym kwa kwa
      kecaw kaczysta
      • normalny-1czlowiek.1 I ja,oczekujący 15 miesięcy na abolicję :) 17.11.10, 23:20
        kecawa napisał: kecaw - oczekujący od 5 miesięcy na abolicję

pozdrawiam z miłym kwa kwa

Howgh
      • giwi Odblokowywanie zablokowanych loginów 18.11.10, 01:25
        W tej sprawie trzeba pisać do administracji, forum@agora.pl Zażalenia są rozpatrywane indywidualnie. Ja nie odblokowuję, nie mam takiej możliwości.
        • kecawa Re: Odblokowywanie zablokowanych loginów 18.11.10, 14:53
          Dopiero teraz dojrzałem ten Twój giwi post- Szkoda, że tak arbitralnie środowisko GW podchodzi do blokowania. Przez lata chyba cechowałem się i cechuję oszczędnością w słowach a uczyniono to co uczyniono.

z wyrazami sympatii dla ciebie giwi kecaw kaczysta od lat siedmiu z milym kaczystowskim kwa kwa
    • kecawa Re: proszę o abolicję kecaw z miłym kwa kwa 18.11.10, 14:50
      Ja proszę o abolicję a Ty mnie sekujesz? Wszak nie chcę występować pod pseudonimem! Nic z tego nie rozumiem - kara trwa siedem miesięcy! Wszak poprzednio przez lata bylem więcej niż grzeczny a w kampanii prezydenckiej podobnie!Nie rozumiem dlaczego jestem ciągle sekowany

pozdrawiam kecaw kaczysta z milym kwa kwa

wiem że to jest kłopotliwe lecz wskaż przyczynę tego sekowania
    • giwi Mobilna wersja forum 10.04.13, 22:34
      Zaczynają się prace nad forum dla urzadzeń mobilnyvh. W tej chwili jest wprowadzany pierwszy etap (testowy).
      forum.gazeta.pl/forum/w,299,143804393,143804393,Mobilna_strona_forum.html
      Uwagi można wpisywać do zalinkowanego wątku
      • hummer Mobilny Kraj:) 10.04.13, 23:54
        giwi napisała:

> Zaczynają się prace nad forum dla urzadzeń mobilnyvh. W tej chwili jest wprowa
        > dzany pierwszy etap (testowy).

Pan premier testuje kilka razy w tygodniu na trasie Gdańsk Warszawa (na pokładzie samolotu).
        Niech ktoś powie, że mobilny Kraj, nie ma mobilnego premiera.
    • 1zzarda Re: Wątek pomocowy 25.04.13, 14:12
      ok
    • sclavus Re: Wątek pomocowy 26.05.14, 11:12
      ... właśnie dostałem wiadomość: oj, za dużo cię kasujemy, poczytaj netetykietę...
      Sam to zauważyłem!
      Przy czym, wyjaśnić muszę, że to "zadużokasowanie", zaczęło się po śmierci giwi - wychodzi na to, że nowy admin przydzielił sobie większe i ostrzejsze nożyce!!! (i nawet nie wiadomo kto zacz)
      A giwi była wspaniała - dowód najlepszy, że od samego początku mojego zaistnienia (10 już lat?), piszę niezmiennie jako sclavus...
      • tere.fere.a.kuku Za pół roku bedziesz miał same nowe nicki na FK 26.05.14, 11:19
        sclavus napisał:

> ... właśnie dostałem wiadomość: oj, za dużo cię kasujemy, poczytaj netetykie
        > tę
        ...
        > Sam to zauważyłem!
        > Przy czym, wyjaśnić muszę, że to "zadużokasowanie", zaczęło się po śmier
        > ci giwi - wychodzi na to, że nowy admin przydzielił sobie większe
        > i ostrzejsze nożyce!!! (i nawet nie wiadomo kto zacz)
        > A giwi była wspaniała - dowód najlepszy, że od samego początku mojego za
        > istnienia (10 już lat?), piszę niezmiennie jako sclavus...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka