hal9000 Wątek o Balcerowiczu i wyprzedaży majątku... 22.07.10, 00:12 forum.gazeta.pl/forum/w,396,114433089,114433089,Balcerowicz_radzi_wyprzedac_majatek_narodowy.html ...trafił na oślą ławkę. Chociaż z jego myślą przewodnią absolutnie się nie zgadzam, ale z drugiej strony nie bardzo rozumiem powody jego usunięcia. Można prosić o wyjaśnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Wątek o Balcerowiczu i wyprzedaży majątku... 22.07.10, 00:19 ale czemu nie spytasz o to mailowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Wątek o Balcerowiczu i wyprzedaży majątku... 22.07.10, 06:41 ale czemu nie spytasz o to mailowo ? Czytając sobie porady moderatora trafiłem na ten wątek i pomyślałem, że pewnie właśnie po to jest aby omawiać sprawy dotyczące administracji forum... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Wątek pomocowy 14.08.10, 00:31 Prosze nie wyrzucaj mnie w nicosc, znajdz w sobie odrobine dobra i wytnij jak juz musisz :( Odpowiedz Link Zgłoś
razara1 Pytanie mam 17.11.10, 21:30 i proszę o konkretną odpowiedź Dlaczego po prostu, tak zwyczajnie nie przeprosicie użytkowników za niedogodności i nie zamkniecie tego forum tylko zabijacie je systematycznie zniechęcajac do siebie coraz większą rzeszę użytkowników. Praktykę już macie- zarżnęliście Forum Wiadomości. Już do mnie dotarło, ze specjalnie. Ale dlaczego...mozna prosić o kilka słów wyjaśnienia? Jakieś biznesowe sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Giwi,... 17.11.10, 21:38 ... z calym szacunkiem, ale jesli tematyka jest bardzo szeroka, dlaczego kilkakrotnie wylatywal na Osla, albo w ogole znikaly, watki o panstwowej pomocy spolecznej, jej strukturazch, poszczegolnych urzedach, ktora jeszcze nie wyszla ze sredniowiecza. Czy Tobie tak bardzo zalezy na tym, by jeszcze wiecej ludzi w Polsce przedwczesnie umieralo?? PS Nie gniewaj sie, ja po koilezensku, ale Ty, jesli sie nie bedziesz bala, tez po kolezensku to wytlumacz - prosto i uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa kecaw - oczekujący od 5 miesięcy na abolicję 17.11.10, 22:54 pozdrawiam z miłym kwa kwa kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
normalny-1czlowiek.1 I ja,oczekujący 15 miesięcy na abolicję :) 17.11.10, 23:20 kecawa napisał: kecaw - oczekujący od 5 miesięcy na abolicję pozdrawiam z miłym kwa kwa Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Odblokowywanie zablokowanych loginów 18.11.10, 01:25 W tej sprawie trzeba pisać do administracji, forum@agora.pl Zażalenia są rozpatrywane indywidualnie. Ja nie odblokowuję, nie mam takiej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Odblokowywanie zablokowanych loginów 18.11.10, 14:53 Dopiero teraz dojrzałem ten Twój giwi post- Szkoda, że tak arbitralnie środowisko GW podchodzi do blokowania. Przez lata chyba cechowałem się i cechuję oszczędnością w słowach a uczyniono to co uczyniono. z wyrazami sympatii dla ciebie giwi kecaw kaczysta od lat siedmiu z milym kaczystowskim kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: proszę o abolicję kecaw z miłym kwa kwa 18.11.10, 14:50 Ja proszę o abolicję a Ty mnie sekujesz? Wszak nie chcę występować pod pseudonimem! Nic z tego nie rozumiem - kara trwa siedem miesięcy! Wszak poprzednio przez lata bylem więcej niż grzeczny a w kampanii prezydenckiej podobnie!Nie rozumiem dlaczego jestem ciągle sekowany pozdrawiam kecaw kaczysta z milym kwa kwa wiem że to jest kłopotliwe lecz wskaż przyczynę tego sekowania Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Mobilna wersja forum 10.04.13, 22:34 Zaczynają się prace nad forum dla urzadzeń mobilnyvh. W tej chwili jest wprowadzany pierwszy etap (testowy). forum.gazeta.pl/forum/w,299,143804393,143804393,Mobilna_strona_forum.html Uwagi można wpisywać do zalinkowanego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Mobilny Kraj:) 10.04.13, 23:54 giwi napisała: > Zaczynają się prace nad forum dla urzadzeń mobilnyvh. W tej chwili jest wprowa > dzany pierwszy etap (testowy). Pan premier testuje kilka razy w tygodniu na trasie Gdańsk Warszawa (na pokładzie samolotu). Niech ktoś powie, że mobilny Kraj, nie ma mobilnego premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Wątek pomocowy 26.05.14, 11:12 ... właśnie dostałem wiadomość: oj, za dużo cię kasujemy, poczytaj netetykietę... Sam to zauważyłem! Przy czym, wyjaśnić muszę, że to "zadużokasowanie", zaczęło się po śmierci giwi - wychodzi na to, że nowy admin przydzielił sobie większe i ostrzejsze nożyce!!! (i nawet nie wiadomo kto zacz) A giwi była wspaniała - dowód najlepszy, że od samego początku mojego zaistnienia (10 już lat?), piszę niezmiennie jako sclavus... Odpowiedz Link Zgłoś
tere.fere.a.kuku Za pół roku bedziesz miał same nowe nicki na FK 26.05.14, 11:19 sclavus napisał: > ... właśnie dostałem wiadomość: oj, za dużo cię kasujemy, poczytaj netetykie > tę... > Sam to zauważyłem! > Przy czym, wyjaśnić muszę, że to "zadużokasowanie", zaczęło się po śmier > ci giwi - wychodzi na to, że nowy admin przydzielił sobie większe > i ostrzejsze nożyce!!! (i nawet nie wiadomo kto zacz) > A giwi była wspaniała - dowód najlepszy, że od samego początku mojego za > istnienia (10 już lat?), piszę niezmiennie jako sclavus... Odpowiedz Link Zgłoś