mirexa 19.11.02, 12:52 Czy ja też dostałbym taką karę? Także mogę pokrzyczeć i powygłupiać się a kasę mieć w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: *.poczta.lublin.pl 19.11.02, 13:05 Co tam 550tys.! Zapłacą za nią przecież podatnicy a posłanka wezmie nowy kredyt i tak dlej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Samoobrona zawsze byla bezczelna... IP: 217.153.49.* 20.11.02, 10:13 Nie dosc, ze Hojarska dostala 1.5 roku w zawiasach, gdy kazdy inny na jej miejscu by dostal 5 lat, to jeszcze smie sie odwolywac. W dodatku wciska kity o jakis krwiakach i dzieciach sierotach umierajacych z glodu, bo z pensji poselskiej wyzyc sie nie da. Oczywiscie to nie wszystko, bo utrzymuje, ze zamordowali jej meza. Kiedys tez utrzymywala, ze ukradli jej maszyny rolnicze. Ile w tym prawdy ? Osadzcie sami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: 62.233.185.* 19.11.02, 13:19 takie postepowania sadow polskich daja de facto przyzwolenie na tego typu praktyki dla kolejnych fachowcow pokroju hojarskiej. gdybysmy wzieli kredycik na jedyne 20tysiaczkow bez zamiaru oddania ani zetki z tej kwoty, to powinnismy dostac 10razy mniejszy wyrok zamkniety w 10 razy mneijszych zawiasach :-) czyli starczy an czesne i nowego kompa na jakis czas. to jest farsa, skandal i jawne plucie na konstytucje tego kraju ! ide zapalic. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.02, 13:28 Teraz to pani Hojarska juz kredytu nie dostanie od zadnego Banku tak dlug jak nie splaci tego zagrabionego przez nia. Jezeli sie komus wydaje ze to polityk i ze dostanie kredyt to prosze sie poinformowac we wlasnym banku jak to funkcjonuje. Pani Hojarska jest teraz i "wieki" w rejestrze Bankowym jako osoba niewyplacalny i nieporzadana. Rejestr jest miedzybankowy tak ze kazdy o tym wie. Teraz to nawet jej rodzina nie dostanie kredytu tak dlugo jak Pani H. tego poprzedniego nie splac. Dlacze nawet rodzina nie dostanie Kredytu? No taki to juz jest ten swiat bankowosci ze jedna osoba ciagnie reszte w dol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.02, 13:29 Teraz to pani Hojarska juz kredytu nie dostanie od zadnego Banku tak dlug jak nie splaci tego zagrabionego przez nia. Jezeli sie komus wydaje ze to polityk i ze dostanie kredyt to prosze sie poinformowac we wlasnym banku jak to funkcjonuje. Pani Hojarska jest teraz i na "wieki" w rejestrze Bankowym jako osoba niewyplacalny i nieporzadana. Rejestr jest miedzybankowy tak ze kazdy o tym wie. Teraz to nawet jej rodzina nie dostanie kredytu tak dlugo jak Pani H. tego poprzedniego nie splac. Dlacze nawet rodzina nie dostanie Kredytu? No taki to juz jest ten swiat bankowosci ze jedna osoba ciagnie reszte w dol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastek Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: *.wave.net.pl / 192.168.2.* 19.11.02, 13:41 Gość portalu: piotr napisał(a): > Teraz to pani Hojarska juz kredytu nie dostanie od zadnego Banku > tak dlug jak nie splaci tego zagrabionego przez nia. > Jezeli sie komus wydaje ze to polityk i ze dostanie kredyt to > prosze sie poinformowac we wlasnym banku jak to funkcjonuje. > Pani Hojarska jest teraz i na "wieki" w rejestrze Bankowym jako > osoba niewyplacalny i nieporzadana. Rejestr jest miedzybankowy > tak ze kazdy o tym wie. > Teraz to nawet jej rodzina nie dostanie kredytu tak dlugo jak > Pani H. tego poprzedniego nie splac. > Dlacze nawet rodzina nie dostanie Kredytu? No taki to juz jest > ten swiat bankowosci ze jedna osoba ciagnie reszte w dol. co nie zmienia faktu że za jej złodziejstwo zapłacą wszyscy którzy zaciągnęli lub zaciągną kredyt. Wysokie marże bankowe biorą się właśnie przez złodzieji pokroju hojarskiej, bo banki niespłacone kredyty odzyskują z uczciwych ludzi dając im wyższe oprocentowanie ich pożyczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRALI Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: 157.25.126.* 19.11.02, 14:03 DLACZEGO NIE MA ŻADNEJ WIEŚĆI O CIĄŻĄCYCH NALEŻNOŚCIACH, CZY POZOSTAŁE NALEŻNOŚCI BĘDĄ DAROWANE? JEŚLI TAK TO JEST TO ZWYCZAJNE KUREWSTWO I KPINA Z PRAWA,PONADTO W CYWILIZOWANYM ŚWIECIE POSEŁ PRZESTAŁBY ISTNIEĆ JUŻ PO UZNANIU GO WINNYM A TU TAKA POKRAKA Z DUMĄ BĘDZIE OBNOSIŁA SIĘ PO SALONACH DO KTÓRYCH PASUJE JAK ŚWINI SIODŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Md To mnie wlasnie wkurza!!!! IP: *.mad.es.ibm.com / *.es.ibm.com 19.11.02, 13:34 Nie pamietam dobrze, ale wydaje sie mi, ze ona juz byla skazana, a o ile sie orientuje w prawie, skoro juz jeden wyrok dostala w zawieszeniu, to powinna isc siedzie. Powiem szczerze z przyjemnoscia oddalbym cala swoja kase z podatkow na utrzymanie tej jedzy w ciupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e nie będzie siedzieć a w dodatku IP: 217.96.4.* 19.11.02, 13:59 będzie dostawała od maja 2004 darmową kasę z UE! Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 To wkurza jak jasna cholera!!! 19.11.02, 14:29 Samoobrona demoralizuje społeczeństwo. Jeśli Hojarskiej i Łyżwińskiemu wolno, to dlaczego panu Kaziowi z Kozich Bobków nie ma być wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Wczoraj na 2 lata - dziś na 1,5 roku??? IP: *.sympatico.ca 19.11.02, 15:36 wczoraj prokurator zadal 2 lata a dzisiaj sad skazak na 1.5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Tylko ciężki idiota... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 14:28 Tylko ciężki idiota (a nie porządny bankowiec) pożyczy jakiekolwiek pieniądze polskiemu obywatelowi lub przedsiębiorcy. Wiadomość pójdzie w świat. Ludzie pokroju Leppera i Hojarskiej wygrywają wybory. Co sądzić zatem o znacznej części społeczeństwa? Czapka gore! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketiw Re: Hujarskiej dosc!!!! IP: *.prasabalt.gda.pl 19.11.02, 14:46 Dlaczego tak jest, że jędza taka, wykorzystując prostakow, ubogich i ociemnialych ludzi, stosując najprostsze, hamskie apele emocjonalne, będąc przestępczynią, oszustką i zlodziejką, bierze de facto moją kasę z podatkow, za co kupuje sobie zapachową srajtaśmę, do grubej, wstrętnej dupy i ma się dobrze? Ja studiuję zaocznie, pracuję ciężko i ledwo mi starcza i nawet mi marihuany zapalić nie można, bo mnie posadzi Liga Rodzin Polskich rękami prokuratora i sedziego w pierdlu. A takich jak Hujarska jest w Samoobronie i LPR tysiące. Ja jestem bardziej wyksztalcony i rozsądny od nich ( to nie żadna chyba pycha tak powiedzieć), a mam być ich chłopem panszczyźnianym? Niedoczekanie. Oni nam ze swojej chciwości i rolniczo- bezrobotnej glupoty i niewiedzy Unię zablokują i będziemy se radzić sami - jak na białorusi chyba. Jeszcze jeden znaczący sukces tych formacji, albo NIE w referendum i ja uciekam za granicę a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Md Re: Hujarskiej dosc!!!! IP: *.mad.es.ibm.com / *.es.ibm.com 19.11.02, 14:59 Jeszcze jeden znaczący sukces tych formacji, albo NIE > w referendum i ja uciekam za granicę a Wy? Bracie ja tu juz siedze i kombinuje jak tu legalnie zostac w Hiszpanii, jesli ktos moglby mi cos poradzic bylbym bardzo wdzieczny. Jest mi wstyd kiedy opowiadam o polityce w Polsce. Wiekszosc Hiszpanow nie ma bladego pojecia o Polsce i nawet nie musze zmieniac stereotypow typu polak zlodziej, bo z tym pijanstwem to chyba nie jestem najlepszym przykladem:) Mam nadzieje, ze Lepper, Hojarska i reszta cymbalow wreszcie pojdzie siedziec i nie bede musial uciekac z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D4C Re: Hujarskiej dosc!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.11.02, 18:29 Ja tez :) ale wczesniej ich wyroluje na pare duzych baniek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Hujarskiej dosc!!!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 14:45 Gość portalu: ketiw napisał(a): > Dlaczego tak jest, że jędza taka, wykorzystując prostakow, ubogich i > ociemnialych ludzi, stosując najprostsze, hamskie apele emocjonalne, będąc > przestępczynią, oszustką i zlodziejką, bierze de facto moją kasę z podatkow, >Ja studiuję zaocznie, trzeba bylo isc na dzienne i dostac stypendium sadzac z jezyka pracowales ciezko chyba jako cinkciarz lub z takich kregow sie wywodzisz w tym bylej SB jezyk przynajmniej taki sam i sposob myslenia sbeka >pracuję ciężko i ledwo mi starcza i nawet mi > marihuany zapalić nie można, bo mnie posadzi Liga Rodzin Polskich rękami > prokuratora i sedziego w pierdlu. A takich jak Hujarska jest w Samoobronie i > LPR tysiące. samolub i samochwala tyle wynika z powyzszego > Ja jestem bardziej wyksztalcony i rozsądny od nich ( to nie > żadna chyba pycha tak powiedzieć), a mam być ich chłopem > panszczyźnianym? Niedoczekanie. prosze bardzo wynocha na zachod tam naucza Cie byc moze spolecznych zachowan >Oni nam ze swojej chciwości i rolniczo- > bezrobotnej glupoty i niewiedzy Unię zablokują wszak TOBIE nie BLOKUJA bo jestes wyksztalcony i sprytny wiec pokaz co potrafisz jedz do uni juz dzis na studia tam czekaja na zdolnych obrotnych po co masz sie meczyc w robotniczo chlopskiej polsce wsrod ciemnoty dalej na co czekasz >i będziemy se radzić sami - jak widac nie chcesz sobie radzic sam tylko jak sadze okradac te robotniczo chlopska ciemnote w polsce ale niestety spozniles sie wszystkie miejsca rabunku starsi od ciebi juz obsadzili > jak na białorusi chyba. Jeszcze jeden znaczący sukces tych formacji, albo NIE > w referendum i ja uciekam za granicę a Wy? powtarzam na czekasz po co Ci ta strata czasu jedz juz dzisiaj bo jak cie sedzia ktory dzisiaj sadzil hojarska bedzie sadzil Ciebie to dostaniesz 5 lat bez zawieszenia hej Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 A jak zakończyła się sprawa z mężem Hojarskiej? 19.11.02, 14:32 Facet rzekomo zaginął, z Wisły wyłowiono jakieś zwłoki z jego dokumentami (jak to możliwe, że były czytelne po kilkunastu dniach pobytu w zasyfionej wodzie?), był szum wokół badań DNA. I co? I WIELKIE NIC... Odpowiedz Link Zgłoś
facet1 Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien 19.11.02, 15:07 Prawo dotyczy jedynie zwykłych zjadaczy chleba... Teraz już wiem, że zgodnie z Polskim obyczajem można ukraść i nie ponieść kary. Tym wszystkim, którzy popierają takie wynalazki jak samoobrona życzę dalszego rozwoju Ich słusznych idei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slazak Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: 208.251.162.* 19.11.02, 15:32 Czy ktos moze czytal "Folwark zwierzeczy" - "wszystkie zwierzeta sa rowne, ale niektore rowniejsze" Ale w Polsce przeciez tak zawsze bylo - najwazniesze to dorwac sie do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONA Re: PosłankaODPOWIEDZ SLAZAKOWI IP: SERVER.GHOST.PL:* / 192.168.0.* 19.11.02, 19:22 Gość portalu: Slazak napisał(a): > Czy ktos moze czytal "Folwark zwierzeczy" > - "wszystkie zwierzeta sa rowne, ale niektore rowniejsze" > Ale w Polsce przeciez tak zawsze bylo - najwazniesze to > dorwac sie do koryta. <<<<Przez ostatnie lata transformacji Polska to bylo jedno wielkie koryto.Jak przy korycie silniejsi sie nazarli bo sie utrzymali przy korycie reszta jeszcze zyje bo zostaly ochlapy ,a najslabsi zdeptani,glodni powoli zdychaja uzyznia ziemie ,beda nowe plony ,lancuch zaleznosci.Orwell w polskiej rzeczywistosci by oszalal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: *.prokom.pl 19.11.02, 15:31 Dlaczego sąd nie zarządził przepadku mienia na pokrycie długów ??? Takie decyzje są bardzo niebezpieczne i mogą doprowadzić do poważnych kłopotów gospodarczych. Przecież teraz na ten sam sposób zdobycia pieniędzy zastosuję inni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Większość członków Samoobrony to zwykli złodzieje. IP: *.elektron.pk.edu.pl 19.11.02, 15:44 A ludzie im jeszcze wierzą. Chyba tylko dlatego, że liczą na cud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funfel Lepper do wiezienia! IP: 195.6.42.* 19.11.02, 16:26 A kiedy ich wszystkich pozamykaja? Jak ktos nie odszczeli tego psychopaty leppera to bedziemy mieli powazne klopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOGDAN BUJAK Re: Lepper do wiezienia! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 19.11.02, 17:04 Gość portalu: Funfel napisał(a): > A kiedy ich wszystkich pozamykaja? Jak ktos nie odszczeli tego > psychopaty leppera to bedziemy mieli powazne klopoty. Masz typowy chrakter polskiego awanturnika i dla tego macie tak jak macie. Mozgu trzeba uzywac a nie mordowac. Pomysl czy ten znienawidzony Pan Lepper nie ma wiecej odwagi cywilnej, patriotyzmu niz Pan Stolzman, Gieremek, Miller i reszta prawdziwych przestepcow sterowanych z Waszyngtonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thekolt Re: Lepper do wiezienia! IP: *.ii.uni.wroc.pl 19.11.02, 18:39 Cóż, trzeba brać przykład z cywilizowanych krajów - Holandii dajmy na to. Tam jak tylko "separatysta" został wybrany, natychmiast znalazł się ktoś, kto naprawił błąd narodu i "wyrwał chwasta". pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Lepper do wiezienia! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 17:36 Gość portalu: thekolt napisał(a): > Cóż, trzeba brać przykład z cywilizowanych krajów - Holandii dajmy na to. Tam > jak tylko "separatysta" został wybrany, natychmiast znalazł się ktoś, kto > naprawił błąd narodu i "wyrwał chwasta". > > pozdr. o czym ty mowisz czy przeczytales cos z historii na temat stosowanych w holandi sposobow resocjalizacji juz w 16 wieku o tym ze nie bylo tam stosow a wrecz przeciwnie wydawano certyfikat wagi troche trzeba przeczytac w swoim zyciu i to cos bardziej wartosciowego niz gazete wybiurcza i pisemka faszystow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan bujak Re: czy bedzie w dalszym ciagu poslanka ? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 19.11.02, 16:59 bo wowczas mamy przypadek zlodzieja w sejmie i chyba nie jednego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek_5710 Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: *.cezex.pl 19.11.02, 17:36 mirexa napisał: > Czy ja też dostałbym taką karę? Także mogę pokrzyczeć i > powygłupiać się a kasę mieć w kieszeni. Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie. To polskie przysłowie się sprawdza. I będzie ta pani posłem nadal bo Polacy z nawyku są złodziejami (ja nie) i to żadna hańba ukraść ale hańba że mnie coś ukradli. Mirexa - pozostań lepiej sobą proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOS Polak madry po szkodzie IP: *.client.attbi.com 19.11.02, 18:44 Przykro mi to powiedziec ale Polak jest zawsze madry po szkodzie !!!!!!!! Ilu z czytelnikow bierze udzial w wyborach ? Trzeba bylo isc glosowac na lepszych politykow kiedy byl czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOS Polak madry po szkodzie IP: *.client.attbi.com 19.11.02, 18:47 Przykro mi to powiedziec ale Polak jest zawsze madry po szkodzie !!!!!!!! Ilu z czytelnikow bierze udzial w wyborach ? Trzeba bylo isc glosowac na lepszych politykow kiedy byl czas. Z drugiej strony to zlodziejstwo i korupcja jest wizytowka prawie kazdego polityka. Roznica jest tylko w jakim stopniu on/ona sie wzbogacaja. Samoobrana w tym wypadku jest bardzo bezczelna - za przyzwoleniem spolecznestwa oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anda Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: SERVER.GHOST.PL:* / 192.168.0.* 19.11.02, 19:13 I co z tego wynika ze dostala taka kare Hojarska .Slabosc wymiaru sprawiedliwosci ,a gdzie komornik .a moze by tak kogos do odzyskiwania dlugow ? .Ludziom od takich kwot jak dlug Hojarskiej szumi w glowie .Oszustka a jednak poslanka chyba diabel ja wspiera we wszystkim.Szwindluje mataczy i posluje. zle to swiadectwo chlopskiej uczciwosci jezeli sie na taka glosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: *.fwfin.fwc.com 20.11.02, 07:38 Bezczelna baba - sami ja wybraliscie - to do tych co glosuja na przestepcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrog warcholstwa Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: proxy / 212.108.3.* 20.11.02, 09:41 Dosc selektywnego stosowania sprawiedliwosci i lagodniejeszego (badz zadnego) traktowania politycznych warcholow! Panstwo rzekomego prawa jakim stala sie Polska musi przestac stosowac pdwojna miare wobec "lepszych" (np. politykow) i zwyklych obywateli. Dura lex sed lex, a nie paraliz sadowy i poczucie bezkarnosci wsrod wszelkiej masci przestepcow. P. Hojarska, tak jak jej szef Leper (coz za zbieznosc nazwiska z lacinskim okresleniem tredowatego), sa kryminalistami i tak powinni byc traktowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek_5710 Re: Pytanie do Pana Marszałka Sejmu IP: *.cezex.pl 20.11.02, 10:05 Czy osoba skazana za czyn kryminalny może być w Polsce posłem? Z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: *.abacus.sanok.pl / 169.254.110.* 20.11.02, 10:11 ....trafia,jak się widzi Hojarską i jej podobnych tak łaskawie traktowanych przez sądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietja do pierdla!!!! IP: *.stocznia.gda.pl / 192.168.1.* 20.11.02, 11:11 nie dosc ze to babsko jest zwykłą kryminalistką to do tego jeszcze posłanką!!??? co to k.. ma znaczyć??? czy ta porąbana polska jest panstwem prawa?? to jest poprostu paranoja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pap Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: *.globalintech.pl 20.11.02, 11:14 Ciekawe czemu jestem przekonany ze posiedzialbym za to samo za kratkami z najwyzszym mozliwym wyrokiem na karku i to pewnie bez mozliwosci odwolania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Posłanka Hojarska skazana na 1,5 roku więzien IP: *.prokom.pl 20.11.02, 12:21 Gość portalu: Pap napisał(a): > Ciekawe czemu jestem przekonany ze posiedzialbym za to samo za > kratkami z najwyzszym mozliwym wyrokiem na karku i to pewnie bez > mozliwosci odwolania... bo jestes glupi i nie masz pojecia o dzialaniu wymiaru sprawiedliwosci: odwolac sie od wyroku zawsze mozesz do sadu wyzszej instancji; a za takie przestepstwo w pierwszej instancji praktycznie zawsze orzekane sa wyroki w zawiasach; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: a TY ile sobie bys dal szwindlu z PO IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 15:04 Odpowiedz Link Zgłoś