oryganion Re: "Wiadomości": Pytanie o koleżanki nie na ante 16.02.06, 20:18 a co mało smaczne: piwko czy koleżanki? Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka2411 Re: "Wiadomości": Pytanie o koleżanki nie na ante 16.02.06, 20:23 Dziennik telewizyjny - to nie informacje o kolezankach i o piwku Brukowcow nam nie brakuje Tu powinny byc konkrety Dobrze za wstrzymano Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: piski mają wątpliwości ,co do 16.02.06, 20:26 preferencji swego prezia? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Siur"Wiadomości": to nie brukowiec... 16.02.06, 20:27 Ponadto ludzie mogliby zrozumieć, że za młodu Jarosława K. interesował tylko alkohol:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: "Wiadomości": Pytanie o koleżanki nie na ante 16.02.06, 20:33 Znaczna cześć postów jest niesmaczna...Potwierdza to opinię o nas,że jesteśmy społeczeństwem nietolerancyjnym. I miał rację p. Grzywaczewski o wstrzymaniu materiału red.Kunicy;wszak Wiadomości,to nie "brukowiec" i tego typu informacje otrzymane od p. Jasinskiego nie sa istotne.Ciekawe natomiast jest,jakim ministrem skarbu będzie p.Jasiński. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: "Wiadomości": Pytanie o koleżanki nie na ante 16.02.06, 20:59 jak kazdy z tej koteri napewno zadba o kase kosciola ,aby choc jemu dobrze sie zylo biedulom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: "Wiadomości": Pytanie o koleżanki nie na ante 16.02.06, 22:18 To tylko po to, żeby za naszą kasę odpokutować za własne grzechy:)) Czy to nie o nim mówiono, przypadkiem, że ma niechlubną kartę z PZPR w stanie wojennym? A Grzywacz dał tylko małą próbkę swych umiejetności, no bo przecież musi być jakiś godny następca jak Dworaka wykopią, co jak wróżę, nastąpi szybciutko;) PiS kroczy z pieśnią na ustach "O cześć wam Panowie Dworacy, za naszą niewolę kajdany..." oraz 'Spza gór i rzek wyszliśmy na brzeg, płynie płynie Kaczka i zmiecie Dworaczka i zmiecie Dworaczka":)) Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Re: "Wiadomości": Pytanie o koleżanki nie na ante 17.02.06, 00:25 normalny facet jednym i drugim nie gardzi....;D oryganion napisał: > a co mało smaczne: piwko czy koleżanki? Odpowiedz Link Zgłoś
afik42 Cnota czy hipokryzja? 16.02.06, 20:31 A moze TVP1 wydala wojne wszelkim sugestiom o dopuszczalnosci zycia seksualnego przed malzenstwem? Pruderia i hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly2 Re: "Wiadomości": Pytanie o koleżanki nie na ante 16.02.06, 20:53 Pewnie z Jarkiem, nic wyrwać nie mogli. Odpowiedz Link Zgłoś
jarrypl Sprawa się rypła ??? 16.02.06, 21:15 Od jakiegoś czasu słyszę od znajomych w formie żartu (tak myślałem) insynuacje co do innej orientacji seksualnej Jarosława, a tu widzę najciemniej pod latarnią, prawda wychodzi na jaw... Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: Sprawa się rypła ??? 16.02.06, 21:42 A pamiętacie, jak Wałęsa kiedyś powiedział, że na kolację przyjdą Lech Kaczyński z żoną i Jarosław Kaczyński z mężem. Co by nie mówić, Wałęsa zna kaczki od wielu lat... Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito A kto był tym mężem? 16.02.06, 22:25 a kto był wtedy tym mężem? teraz to podobno nawet Dorn wyszedł za mąż, więc Jarkowi chyba sie ino Gosiewski ostał:)) Kurski się skrył w leśniczówce... Cymański ma żone, co prawda traktowaną przedmiotowo, jako korzyść majątkowa, więc może to tylko atrapa... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A kto był tym mężem? 16.02.06, 22:36 Zapomniales o tadku torunskim to chop do wziecia i najwyrazniej maja sie z jarkiem ku sobie Odpowiedz Link Zgłoś
jeglia Niesmaczne koleżanki.. 16.02.06, 21:16 Piwko może dwa, koleżanki też bywają ale porządnie Smaczne...no po co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
lakare Re: "Wiadomości": Pytanie o koleżanki nie na ante 16.02.06, 21:40 A dlaczego nie na antenę? To jakiś drazliwy temat dla arcymoralnego pana prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
biker1972 Re: "Wiadomości": Pytanie o koleżanki nie na ante 16.02.06, 22:01 czy mam przez to rozumieć, że z panem Kaczyńskim, to wyłacznie na chłopców się chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: "Wiadomości": Pytanie o koleżanki nie na ante 16.02.06, 22:04 czasem i na mezczyzn!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "Wiadomości, Pytanie! kto to powiedział? 16.02.06, 22:04 "Patrzcie jakie bzdury od jak dawna Kaczyńscy opowiadają. Ale myślę, że odpowiem Kaczyńskim, ponieważ zaproponowano takie spotkanie typu „Miodowicz”. Mam nadzieję, że przyjdzie cała rodzina Kaczyńskich, a więc: Lech Kaczyński z żoną i Jarosław Kaczyński z mężem, i porozmawiamy. Powiedziałem - z rodziną i powtórzę: Mam nadzieję, że Lech Kaczyński z żoną i Jarosław Kaczyński z mężem, i porozmawiamy - powiedział wczoraj prezydent Lech Wałęsa w I programie Polskiego [Radio I]". "Gazeta Wyborcza" z 1992/12/15, str. 5 Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: "Wiadomości, Pytanie! kto to powiedział? 16.02.06, 22:30 Pniękne:) Ale kto był wtedy tym mężem? Wietrzę tu jakiś promiskuityzm endoandryczny:))Teraz to chyba faktycznie tylko Zbyszek Z..ro wchodzi w grę po ślubie Dorna, ale on nie ma obecnie tyle czasu, a wtedy był jeszcze chłopcem... Odpowiedz Link Zgłoś
mikonek Re: "Wiadomości": Pytanie o koleżanki nie na ante 16.02.06, 22:06 brawo gie wu, w końcu wyszło szydło z worka, wasze moralizatorstwo od dziś będzie najwyższej próby, już od dawna było wysokiej no ale teraz Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_z_gazowni Lechu przydzielił Jarkowi ładnych i rosłych ochron 16.02.06, 22:37 Żeby chłopisko miał zawsze blisko do realizacji swych pragnień. PS Pozdrawiam Dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lechu przydzielił Jarkowi ładnych i rosłych o 16.02.06, 22:41 no wiesz choc niewinnych oficerow w jego sprawki nie wciagaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Lechu przydzielił Jarkowi ładnych i rosłych o 16.02.06, 22:44 kolter napisał: > no wiesz choc niewinnych oficerow straży p.poż w jego sprawki nie wciagaj!! img102.imageshack.us/img102/8013/stabilizator27zx.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_z_gazowni Lechu przydzielił Jarkowi ładnych i rosłych ochron 16.02.06, 22:48 kolter napisał: > no wiesz choc niewinnych oficerow w jego sprawki nie wciagaj!! A od kiedy to oficer np: gey jest winny. Ani Jarek ani jego gej nie są winni, czyli są niewinni. PS Pozdrawiam Dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
k.a.zakrzewski Re: "Wiadomości": Pytanie o koleżanki nie na ante 16.02.06, 23:17 Wszyscy zwrócili uwagę na te "koleżanki", ale nikt nie wnikał w stwierdzenie: "My byliśmy mniej więcej normalnymi ludźmi"....A to już mówi wiele więcej...o Jarku i nie-jego koledze, oni byli ponad ludźmi..więc mówię wam innowiercy, masoni, Żydzi, pedały, feministki,artyści, dziennikarze, wolnomyśliciele, cytując wieszcza :SPIEPRZAĆ DZIADY, a jak nie, to odechce się wam mieszkać na polskiej, pissem polanej miedzy...joł joł zakrzewski.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
normalny_inaczej Re: Come out of the closet 16.02.06, 23:19 img110.imageshack.us/img110/4553/wyjsciezszafy5ri.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Kolezanki na antenie 16.02.06, 23:48 To wcale nie chodzi o to, czy Jaroslaw Kaczynski jest homoseksualista, czy nie! Chodzi o zatarcie roznicy miedzy sprawami naprawde waznymi, a wiec co robi i do czego dazy Jaroslaw, a blahostka jaka jest jego preferencja seksualna. Czytajac posty na tej liscie, wyraznie widac, ze jest tu wiele kretynow, ktorzy zamiast mozgu maja wode w czerepie. 'News' "Pytanie o kolezanki na antenie" spowodowal jej glosne chlupotanie, i nie pozwolil zauwazyc sedna. Alleluja i do przodu. Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Kolezanki na antenie, again:) 17.02.06, 01:19 A moze ktos, cos z tego postu zapamieta i zrozumie? To wcale nie chodzi o to, czy Jaroslaw Kaczynski jest homoseksualista, czy nie! Chodzi o zatarcie roznicy miedzy sprawami naprawde waznymi, a wiec co robi i do czego dazy Jaroslaw, a blahostka jaka jest jego preferencja seksualna. Czytajac posty na tej liscie, wyraznie widac, ze jest tu wiele kretynow, ktorzy zamiast mozgu maja wode w czerepie. 'News' "Pytanie o kolezanki na antenie" spowodowal jej glosne chlupotanie, i nie pozwolil zauwazyc sedna. Alleluja i do przodu. Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
bonarossa Widok małżonki Lecha wstrząsnoł pewnie Jarosławem 17.02.06, 00:10 Są abowiem takie kobiety na tym padole łez na których widok człowiek musi zostać ...... musi i już Który z was o szydercy spółkowałby spontanicznie bez zmrużenia oka z wiadomą kobietą niech pierwszy rzuci czymkolwiek w Jarosława. A jeśli naprzykład Jarosław miał do wyboru jej brzydszą, starszą siostrę? to czyż ziobro nie byłoby wybawieniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Widok małżonki Lecha wstrząsnoł pewnie Jarosł 17.02.06, 00:26 bonarossa napisał: > Są abowiem takie kobiety na tym padole łez na których widok człowiek musi > zostać ...... musi i już > Który z was o szydercy spółkowałby spontanicznie bez zmrużenia oka z wiadomą > kobietą niech pierwszy rzuci czymkolwiek w Jarosława. > A jeśli naprzykład Jarosław miał do wyboru jej brzydszą, starszą siostrę? > to czyż ziobro nie byłoby wybawieniem??? Mnie np. problemy od tak zwanej dupy strony ~ nie interesuja. "Nic od kobiety czlowiek nie wymaga. Moze byc naga" :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Widok małżonki Lecha wstrząsnoł pewnie Jarosł 17.02.06, 00:33 bonarossa napisał: > Są abowiem takie kobiety na tym padole łez na których widok człowiek musi > zostać ...... musi i już > Który z was o szydercy spółkowałby spontanicznie bez zmrużenia oka z wiadomą > kobietą niech pierwszy rzuci czymkolwiek w Jarosława. > A jeśli naprzykład Jarosław miał do wyboru jej brzydszą, starszą siostrę? > to czyż ziobro nie byłoby wybawieniem??? :-))))))))))) Te, P. bonarossa, powtórz Pan od początku, bo ni w ząb do mnie dotarło, cóżeś Pan na I-szą Kobitkę nagryzmolił ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Widok małżonki Lecha wstrząsnoł pewnie Jarosł 17.02.06, 08:25 henryk.log napisał: > bonarossa napisał: > > > Są abowiem takie kobiety na tym padole łez na których widok człowiek musi > > > zostać ...... musi i już > > Który z was o szydercy spółkowałby spontanicznie bez zmrużenia oka z wia > domą > > kobietą niech pierwszy rzuci czymkolwiek w Jarosława. > > A jeśli naprzykład Jarosław miał do wyboru jej brzydszą, starszą siostrę? > > to czyż ziobro nie byłoby wybawieniem??? > > :-))))))))))) > > Te, P. bonarossa, powtórz Pan od początku, bo ni w ząb do mnie dotarło, > cóżeś Pan na I-szą Kobitkę nagryzmolił ;P > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Widok małżonki Lecha wstrząsnoł pewnie Jarosł 18.02.06, 01:07 ave_duce napisała: > :))) :-) Tyle?.. to i ja zazwyczaj potrafię napisać, lub..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Widok małżonki Lecha wstrząsnoł pewnie Jarosł 18.02.06, 06:36 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > > :))) > :-) > Tyle?.. to i ja zazwyczaj potrafię napisać, > lub..hehe.. A tak Pan umie?: !@#$%^&*()_+! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Widok małżonki Lecha wstrząsnoł pewnie Jarosł 18.02.06, 18:51 ave_duce napisała: > A tak Pan umie?: > !@#$%^&*()_+! > ;) yhy! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Widok małżonki Lecha wstrząsnoł pewnie Jarosł 18.02.06, 19:29 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > > > A tak Pan umie?: > > !@#$%^&*()_+! > > ;) > > yhy! :-)) > Po tykili czy przed? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Widok małżonki Lecha wstrząsnoł pewnie Jarosł 18.02.06, 20:26 ave_duce napisała: > Po tykili czy przed? > > ;) ? Uwaga: Nie odpisuję na posty załamujące.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Widok małżonki Lecha wstrząsnoł pewnie Jarosł 18.02.06, 20:29 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > > > Po tykili czy przed? > > > > ;) > ? > Uwaga: > Nie odpisuję na posty załamujące.. :-) Pewnie, pewnie... Ale ja mam chody... "Wybronię" Pana. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Widok małżonki Lecha wstrząsnoł pewnie Jarosł 18.02.06, 20:48 ave_duce napisała: > Ale ja mam chody... "Wybronię" Pana. > ;) ? ..a jest przed Kim ?;P Bron'i'ę, Dr. Pani, p. andrju.. img409.imageshack.us/img409/4874/dziuba57as.jpg ja mam za sobą a Dyżurkę na dyżurze..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo.seb Pytanie o koleżanki nie na ante 17.02.06, 00:17 ...dobre.... chachacha....!!!!! prosimy o jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
misiak55 Re: Pytanie o koleżanki nie na ante 17.02.06, 01:19 czy naprawde warunkiem "normalnosci" jest chodzenie na piwko i dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Pytanie o koleżanki nie na ante 17.02.06, 01:29 misiak55 napisała: > czy naprawde warunkiem "normalnosci" jest chodzenie na piwko i dziewczynki? Zdaniem wiekszosci dyskutantow ... tak! Nie chodzenie, to homoseksualizm! Hahahahaha! ps. a czy nie lepiej by bylo, gdyby kazdy pilnowal i troszczyl sie o wlasny 'tylek'? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
jag.ski Re: Pytanie o koleżanki nie na ante 17.02.06, 01:53 Warunkiem normalności jest bycie sobą. I zgoda na to, by inni też mieli takie prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak55 Re: Pytanie o koleżanki nie na ante 17.02.06, 01:57 jag.ski napisała: > Warunkiem normalności jest bycie sobą. I zgoda na to, by inni też mieli takie > prawo. zgoda i jaroslaw tez sie z tym zgadza Czy komus zabronil byc soba? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek3142 TVP prawde ci powie 17.02.06, 05:18 Czym jest udawanie, że nie jest się tym - kim się jest? Wyrazy współczucia dla wszystkich członków i sympatyków PiS-u _________________________________ Woziłem go 10 lat. Nie pamiętam, żebyśmy podjechali pod kino, teatr. Jedyną ekstrawagancją były nocne wypady na Pragę. Uwielbiał z okna wolno jadącego samochodu obserwować nocne życie starej Warszawy – wspomina Tadeusz Kopczyński, kierowca Jarosława Kaczyńskiego od 1990 do 2000 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikolajczak Re: "Wiadomości": Pytanie o koleżanki nie na ante 17.02.06, 05:35 Skoro pojawil sie "zarzut"... Kaczynski - a jakze - w oredziu - powinien wyjasnic sprawe. Albo Jarek jest gejem, albo nie. Jesli jest, jego sprawa, ale obciach dla partii. Jesli powiedza, ze nie jest - a jednak jest - ktos powinien zajac sie jego "outingiem"... Normalnie nie popieram tego typu akcji, ale w przypadku osob publicznych, ktore z pozycji sily uprawiaja polityke homofobii, nalezy to robic. Hipokryzja gorsza od homoseksualizmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystianna1 Re: "Wiadomości": Czy Jarek jest gejem 17.02.06, 10:46 parob napisał: > no, mało smaczne Ale jesli JAREK jest gejem, to niestety, pod cenzurą mediów nie da się tego ukryć! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa 400 komentarzy do wypowiedzi której nie było 18.02.06, 13:23 I co PO-cy manipulacja górą. Tak uczciwy reporter tylko powycinał niektóre słowa, a wyborcza pisze że to tego niewinnego dziennikarza się cenzoruje - brawo. Czym różnią się dziennikarze od pracowników służb? "Reporter TVP zostanie oskarżony o manipulację? "Rzeczpospolita": Ważą się losy głównego reportera "Wiadomości" Mikołaja Kunicy. Czy zostanie oskarżony o manipulację przy materiale o ministrze skarbu i będzie musiał odejść z pracy? Sprawą zajął się prezes TVP Jan Dworak. W piątek rano wezwał do siebie szefa "Wiadomości" Roberta Kozaka, dyrektora Jedynki Macieja Grzywaczewskiego. Poszło o relację, która miała się ukazać w środowych "Wiadomościach". Tego dnia - relacjonuje dziennik - Wojciech Jasiński został ministrem skarbu, a Mikołaj Kunica przygotowywał o nim materiał. Znalazło się w nim nagranie, w którym Jasiński opowiadał o 30-letniej znajomości z Jarosławem Kaczyńskim. REKLAMA Czytaj dalej "Byliśmy mniej więcej normalnymi ludźmi, jakkolwiek wtedy młodzi byli trochę inni niż teraz. Ale robiliśmy to samo" - wspominał Jasiński. "Piwko?" - dopytywał Kunica. "Bywało" - odpowiadał Jasiński. "Koleżanki?" - ciągnął reporter. "To akurat z Jarosławem Kaczyńskim nie" - odpowiedział minister. Tę wypowiedź pokazały m.in. polsatowskie "Wydarzenia". Jednak wydająca tego dnia "Wiadomości" Marzena Paczuska uznała, że nie można jej puścić. W sporze z wydawcą dziennikarza poparł szef programu Robert Kozak. Niedługo po tym Kozak został wezwany do centrali TVP. Tam dyrektor Grzywaczewski poinformował go, że wypowiedź Jasińskiego nie idzie. "Okazało się, że to, co chciał puścić Kunica, było tylko fragmentem wypowiedzi ministra" - mówi rzecznik TVP Jarosław Szczepański. Jego zdaniem Kunica dopuścił się manipulacji. Gazeta cytuje całość wypowiedzi Jasińskiego: "Koleżanki?" - pyta dziennikarz. "To akurat z Jarosławem Kaczyńskim nie... nie chodziłem na koleżanki. Ja zagustowałem bardzo wcześnie... moja żona obecna mieszkała w sąsiednim akademiku, także ja... już nie chodziłem na koleżanki, jak byłem na studiach." Kunica tłumaczy: "Obcięcie nie zmienia moim zdaniem kontekstu. Można by dyskutować, czy tej wypowiedzi nie wydłużać, choć wtedy trwałaby ok. 40 sekund. Standardem w newsach są wypowiedzi 10-15- sekundowe"." wiadomosci.onet.pl/1263672,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: 400 komentarzy do wypowiedzi której nie było 18.02.06, 14:12 Ale nie wszystkie z tych 400 byly glupie. Nie badzmy pesymistami :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: "Wiadomości": Pytanie o koleżanki nie na ante 18.02.06, 14:19 W wypowiedzi Jasińskiego są dwie odrębne części, dla ułatwienia oddzielone wielokropkiem: Pytanie czy chodzili na koleżanki? Odp.:"To akurta z Jarosławem Kaczyńskim nie ... " To jest kwintesencja odpowiedzi. Jednak w tym momencie Jasiński się zreflektował i zaczyna mataczyć: "nie chodziłem na koleżanki. Ja zagustowałem bardzo wcześnie ... moja żona obecna mieszkała w sąsiednim akademiku, także ja ... już nie chodziłem na koleżanki, jak byłem na studiach". Ze niby co, Kaczyński na panienki chadzał tylko z kim innym? Zresztą cała wypowiedź po wielokropku kupy się nie trzyma, szkoda czasu na egzegezę. Odpowiedz Link Zgłoś