douglasmclloyd 21.11.02, 15:34 Czekam na jakąś patriotyczną przemowę zakończoną słowami Balcerowicz musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: 62.233.204.* 21.11.02, 15:46 Przykład ten po raz kolejny pokazuje słabość partii politycznych i demokracji w ogóle. Nie liczą się ludzie (ICH UCZCIWOŚĆ) tylko wynik wyborczy, tak że BYLE SKURWIEL może zostać ważnym działaczem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: *.talnet.pl 21.11.02, 17:25 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Przykład ten po raz kolejny pokazuje słabość partii politycznych > i demokracji w ogóle. Nie liczą się ludzie (ICH UCZCIWOŚĆ) tylko > wynik wyborczy, tak że BYLE SKURWIEL może zostać ważnym > działaczem! > Wielu już zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiwudwdhj Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: 12.46.161.* 21.11.02, 16:25 Zalegalizowac narkotyki, zdelegalizowac Mlodziez Wszechpolska. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa 21.11.02, 16:58 "Przed wyborami występował w publicznej debacie liderów partyjnych młodzieżówek, podkreślając stanowczy sprzeciw swojej organizacji wobec wszelkich szkodliwych używek." Określenie (przepraszam za wyrażenie) "prawica" w Polsce nabiera ciekawego sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Przy kazdym mezczyznie? IP: *.twcny.rr.com 21.11.02, 17:12 Nie znam tej organizacji ani nie interesuja mnie narkotyki, ale ciekawi mnie sformulowanie " przy samych mezczyznach" [znaleziono] - czy oznacza to ze przy kazdym z nich czy przy jednym ale tak stwierdzono/napisano bo zatrzymano ich razem? W czyjej piwnicy znaleziono te narkotyki? Dzialacza Jakuba M.? Cos mi z tej informacji przypomina stare czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Przy kazdym mezczyznie? IP: *.atm.com.pl / 10.129.9.* 22.11.02, 08:41 A co Cię interesuje - rozbiór zdania na czynniki pierwsze i lekcja gramatyki, zakończona tradycyjnym stwierdzeniem, że Wyborcza to gazeta do d.... i podejrzana "z wiadomych powodów". Co ciekawe to o tym własnie mówi Młodzież Wszechpolska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: Przy kazdym mezczyznie? IP: *.acn.pl 22.11.02, 11:32 Ale z tej informacji jasno wynika ,ze znaleziono narkotyki przy mezczyznach co znaczy ,ze albo nie mozna było ustalic do kogo naleza narkotyki lub mieli je obaj. A jesli chodzi o piwnice to obawiam sie , ze wyborcza nie dowiedziala sie kogo piwnica , co pozwala sie domyslac ze chodzi o piwnice syna policjanta( przypominam ze takie informacje zbiera sie na policji, w tym przypadku posrednio zamieszanej) I nie chisteryzuj tutaj ,ze Wyborcza nie umie pisac, czy cos ukrywa...czasami trzeba chwilke pomyslec9samodzielnie).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Ten szczawik nie jest już działaczem naszej partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 17:32 Ja i koledzy z LPR byliśmy tą wiadomością głeboko wstrząśnięci znaliśmy tego gościa od małego...był z normalnej rodziny dobrze sytuowanej..ale z drugiej strony potwierdza sie to ze patologie rodzą sie często w dobrze sytuowanych materialnie rodzinach...(narkomania homoseksualizm itp), bo czy ktos widział rolnika pedała czy narkomana w Polsce? bo ja nie!..osobiscie wymierzyłem gównarzowi sprawiedliwość na przedwczorajszym zebraniu partyjnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patolog Re: Ten szczawik nie jest już działaczem naszej p IP: *.unisys.com 21.11.02, 19:07 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Ja i koledzy z LPR byliśmy tą wiadomością głeboko wstrząśnięci znaliśmy tego > gościa od małego...był z normalnej rodziny dobrze sytuowanej..ale z drugiej > strony potwierdza sie to ze patologie rodzą sie często w dobrze sytuowanych > materialnie rodzinach...(narkomania homoseksualizm itp), bo czy ktos widział > rolnika pedała czy narkomana w Polsce? bo ja nie!..osobiscie wymierzyłem > gównarzowi sprawiedliwość na przedwczorajszym zebraniu partyjnym! A z jakiej rodziny Ty pochodzisz, chodzaca Patologio? Odpowiedz Link Zgłoś
krzys1231 Re: Ten szczawik nie jest już działaczem naszej p 21.11.02, 19:39 To gdzie sie teraz bedziecie zaopatrywali w towar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberal Re: Ten szczawik nie jest już działaczem naszej p IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.11.02, 10:17 krzys1231 napisał: > To gdzie sie teraz bedziecie zaopatrywali w towar? Zapraszam do Londynu jedna E kosztuje mniej niz butelka piwa. O maerijuanie nawet w tym kontekscie nie wspomne bo nazywanie jej narkotykiem jest smieszne. Zalegalizowac, nalozyc podatek i dziura w budzecie zalatana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drP Re: Ten szczawik nie jest już działaczem naszej p IP: *.riviera.pw.edu.pl 21.11.02, 23:11 >narkomania homoseksualizm .... ... skrajna prawica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tex Re: Ten szczawik nie jest już działaczem naszej p IP: *.hsc.tamus.edu 22.11.02, 00:14 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Ja i koledzy z LPR byliśmy tą wiadomością głeboko wstrząśnięci znaliśmy tego > gościa od małego...był z normalnej rodziny dobrze sytuowanej..ale z drugiej > strony potwierdza sie to ze patologie rodzą sie często w dobrze sytuowanych > materialnie rodzinach...(narkomania homoseksualizm itp), bo czy ktos widział > rolnika pedała czy narkomana w Polsce? bo ja nie!..osobiscie wymierzyłem > gównarzowi sprawiedliwość na przedwczorajszym zebraniu partyjnym! Otworz okno. Odetchnij trzy razy. Napij sie wody. A teraz wskakuj pod koc bo salowa nadchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefistofel Re: Ten szczawik nie jest już działaczem naszej p IP: 62.233.241.* 22.11.02, 12:05 to dobry chłopak był i mało pił.... buhahahhahaahahahahha.... wejscie sie wszyscy powiescie razem z Rydzykiem Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Ja i koledzy z LPR byliśmy tą wiadomością głeboko wstrząśnięci znaliśmy tego > gościa od małego...był z normalnej rodziny dobrze sytuowanej..ale z drugiej > strony potwierdza sie to ze patologie rodzą sie często w dobrze sytuowanych > materialnie rodzinach...(narkomania homoseksualizm itp), bo czy ktos widział > rolnika pedała czy narkomana w Polsce? bo ja nie!..osobiscie wymierzyłem > gównarzowi sprawiedliwość na przedwczorajszym zebraniu partyjnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 17:40 co do tej sprawy to wiemy tylko, że przedstawiono im zarzuty, ale trzeba poczekać jeszcze na wyrok sądu nim sie coś powie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyttong Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: 213.77.40.* 21.11.02, 18:43 Ten koleś chodził do mojego liceum, pamiętam go bardzo dobrze z debat na tematy europejskie. Jest bardzo inteligentny, potwornie zarozumiały i radylkalny. Słowem, nawiedzony koleś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polimer Kontra? IP: *.it-net.pl 21.11.02, 20:10 Na cztery lata i sześć miesięcy więzienia za przemyt i handel narkotykami oraz innymi środkami odurzającymi skazał Sąd Okręgowy w Poznaniu Artura P., brata poznańskiej posłanki SLD Sylwii Pusz. Kary więzienia otrzymali również jego żona Monika P. oraz wspólnik Damian K. Wyrok nie jest prawomocny, a skazani zapowiadają złożenie apelacji. Karany już wcześniej za paserstwo, czyli handel kradzionymi przedmiotami, Artur P. został zatrzymany w ubiegłym roku po akcji poznańskiej policji i funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego. Zarówno w jego mieszkaniu, jak i w kierowanej przez niego siłowni policjanci zabezpieczyli znaczne ilości środków psychotropowych, gotowych narkotyków, sterydów oraz amunicji do broni palnej. Według prokuratury, to właśnie Artur P. od lipca 2000 r. do stycznia 2001 r., kiedy to został aresztowany, kilkakrotnie organizował przerzut środków psychotropowych i sterydów z Tajlandii i Turcji do Polski. Prokuratura zarzuciła mu też, że w tym okresie brał udział w handlu narkotykami i sterydami. Jego żona Monika P. oraz Damian K. - według prokuratury - pomagali w organizacji handlu i przemycie narkotyków. W mieszkaniu Artura P. znaleziono ponad 30 sztuk ostrej amunicji i notatki, w których zapisywano ilości sprowadzanych do Polski narkotyków. Kierowana przez niego siłownia na jednym z poznańskich osiedli w dzielnicy Rataje, jak się później okazało, stanowiła ważny punkt dla kurierów narkotyków. Cała sprawa wywołała w Poznaniu sporą burzę, siostra zatrzymanego i zarazem posłanka Sojuszu Lewicy Demokratycznej Sylwia Pusz początkowo odcięła się od wszelkich kontaktów z bratem, później jednak wielokrotnie publicznie wspominała o "prowokacji politycznej mającej na celu skompromitowanie jej osoby". Już w trakcie procesu oskarżony przyznał się do części stawianych mu zarzutów. - Kupowałem je tylko i wyłącznie na własny użytek. Amfetaminy i innych narkotyków miałem używać do redukcji w organizmie tkanki tłuszczowej - mówił Artur P., składając wyjaśnienia przed sądem. Podobnie zeznawała jego żona Monika P. Prowadząca postępowanie sędzia Małgorzata Winkler-Galicka nie dała jednak wiary wyjaśnieniom oskarżonych, twierdząc w uzasadnieniu, że zebrane materiały dowodowe wyraźnie wskazują na ich winę. - Narkotyki i sterydy znaleziono w szafce siłowni należącej do pana Artura P. Nikt z ćwiczących tam nie miał klucza do tej szafki, nie była ona używana. Dostęp do niej miał tylko oskarżony - mówiła sędzia Winkler-Galicka. - Stan faktyczny ustalony przez sąd nie odbiega od ustaleń prokuratury. Nie znaleziono jedynie dowodów na próbę podrobienia dokumentów - zakończyła sędzia. Ostatecznie decyzją sądu okręgowego Artur P. został w środę skazany na cztery i pół roku więzienia za przemyt narkotyków i sterydów oraz handel nimi. Pozostałej dwójce oskarżonych sąd wymierzył mniejsze kary. Żonę Artura P. Monikę skazał na dwa lata więzienia w zawieszeniu na cztery lata i dozór kuratora. Damianowi K. wymierzono karę półtora roku więzienia. Arturowi P. sąd wymierzył 9 tys. zł grzywny, a Damianowi K. 3,5 tys. zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: *.stacje.agora.pl 21.11.02, 20:17 Ale te komuchy umieja ludzi wrabiac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: jak w czsach komuny IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.11.02, 04:01 Gość portalu: Obywatel napisał(a): > Ale te komuchy umieja ludzi wrabiac ... kazdy patriota to prawicowiec, nazista a tylko dobrzy ludzie to zydzi , pederasci i zdrajcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Ale te komuchy umieja ludzi wrabiac ... IP: *.stacje.agora.pl 21.11.02, 20:18 Ale te komuchy umieja ludzi wrabiac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piast kolodziej kreta droga Giertycha IP: *.celat.ulaval.ca 21.11.02, 20:38 A czy przypadkiem Giertych Roman nie jest honorowym prezesem tego cyrku? O ile dobrze pamietam zajmowal sie kiedys budowaniem struktur tej neo-ONRowskiej organizacji. Jak to sie tam u nich mowi: "Naszym marzeniem jest wielka polska idziemy do niej choc droga kreta" Jak widac nie tylko kreta ale i najezona narkotykami i (to juz uwaga personalna) alkoholem w duzych ilosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: 213.216.86.* 21.11.02, 23:20 napewno teraz zachorują na nietypową chorobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 23:30 Może teraz łyse debile przestaną bić "zaćpanych punoli" , klientów się przecież nie bije. K....a co się porobiło. Stare debile w sejmie, młode debile na ulicach i wiecach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjj giertych w...a kox - wiadomo skad ta gresja IP: *.psm.gda.pl / 192.168.1.* 22.11.02, 00:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikor Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: proxy / *.koszalin.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 01:49 Znając wypowiedzi prawicowych działaczy wplątanych w kryminalne sprawy,na pewno będzie mowa, o tym jak to polityczni wrogowie chcą ich zniszczyć, że to polityczne prowokacje itp, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyb Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: *.acn.pl 22.11.02, 11:49 Gość portalu: sikor napisał(a): > Znając wypowiedzi prawicowych działaczy wplątanych w kryminalne > sprawy,na pewno będzie mowa, o tym jak to polityczni wrogowie > chcą ich zniszczyć, że to polityczne prowokacje itp, itd. heh polecam wypowiedz sylwi pusz(sld) po zatrzymaniu jej brata:) to tak a propos prawicy...:)nie ma w polsce roznicy jaka partia i ktora strona sceny politycznej. 3/4kazdej parti to oszolomy lub karierowicze ew. zlodzieje i oszusci, czesto alkocholicy lub narkomani. no niestety na skrajnej prawicy i lewcy dochodzi do tego ( za przeproszeniem ) pierdolenie farmazomow lub jak ktos woli opowiadania dyrdymalowniec nieznaczacych a glupich( naprawde nie mozna innaczej tego nazwac bo nie oddalo by sprawy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefistofel Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: 62.233.241.* 22.11.02, 12:12 LPR i Młodziez Wszechpolska to zadna prawica (chyba, ze w polskim, przekreconym, tego słowa znaczeniu) to banda oszołomów zasłuchanych w słowa złotoustego kaznodzieji z Torunia... Gość portalu: sikor napisał(a): > Znając wypowiedzi prawicowych działaczy wplątanych w kryminalne > sprawy,na pewno będzie mowa, o tym jak to polityczni wrogowie > chcą ich zniszczyć, że to polityczne prowokacje itp, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: *.rasserver.net 22.11.02, 02:08 douglasmclloyd napisał: > Czekam na jakąś patriotyczną przemowę zakończoną słowami > Balcerowicz musi odejść. poczekajmy troche a napewno to nastapi..:)pozdrowioko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archange taka mala ciekawostka IP: 212.106.159.* 22.11.02, 09:50 Do niedawna faktycznym, a obecnie honorowym przewodniczacym Mlodziezy Wszechpolskiej jest pan Roman Giertych (LPR) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: Prawicowy działacz -to on niebył IP: 158.75.1.* 22.11.02, 09:56 jakiz niego prawicowy dzialacz??? młodzierzewszechpolska to nie jest prawica to jacys narodowi popaprańcy którzy chca dzis polski od morza bałtyckiego do czarnego... ps brawo policja!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: *.crowley.pl 22.11.02, 10:19 Wielkie mi halo. Syn Waniek siedzi(ał) w kiciu za przekręty finasowe i co? NIC. Cisza. Po co się tak ekscytować wydarzeniem marginalnym. Zapomniałem - prostaki mogą poużywać sobie na forum bo na nic innego ich nie stać. Shalom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberal Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.11.02, 10:50 Gość portalu: makary napisał(a): > Wielkie mi halo. Syn Waniek siedzi(ał) w kiciu za przekręty > finasowe i co? NIC. Cisza. Po co się tak ekscytować wydarzeniem > marginalnym. Zapomniałem - prostaki mogą poużywać sobie na forum > bo na nic innego ich nie stać. Shalom. Pewnie dlatego ze przekrety finansowe to na kazdym kroku wiec ludzie traca zainteresowanie. A tutaj NARKOTYKI!!!! wiec naglowek w gazecie lepszy. Tak nawiasem mowiac to ciekawi mnie ile przypadkow smierci w Polsce rocznie mozna powiazac z narkotykami,a ile z naduzywaniem alkoholu? Ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: do liberała IP: *.crowley.pl 22.11.02, 11:12 Nikogo to nie interesuje. Liczy się "tu i teraz". Trzeba przyłożyć LPR to każdy pretekst jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberal Re: do liberała IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.11.02, 11:33 Gość portalu: makary napisał(a): > Nikogo to nie interesuje. Liczy się "tu i teraz". Trzeba > przyłożyć LPR to każdy pretekst jest dobry. Pewnie masz racje. Sadzac z poziomu wiekszosci wypowiedzi to na jakas rzeczowa dyskusje to na tym forum miejsca nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: do liberała IP: *.crowley.pl 22.11.02, 11:50 Niestety. Mamy monopol tylko jednej "przewodniej" myśli politycznej. Jest łatwa w odbiorze, nie skomplikowana więc ma wielu wyznawców. Signum temporis. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kil Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: *.acn.pl 22.11.02, 11:53 Gość portalu: makary napisał(a): > Wielkie mi halo. Syn Waniek siedzi(ał) w kiciu za przekręty > finasowe i co? NIC. Cisza. Po co się tak ekscytować wydarzeniem > marginalnym. Zapomniałem - prostaki mogą poużywać sobie na forum > bo na nic innego ich nie stać. Shalom. Boker tow! Ich ? chyba nas! Przeciez ty tez piszesz...co do reszty masz absolutna racje...wszystko przez tego Dmowskiego.ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Prawicowy działacz i syn policjanta aresztowa IP: *.ipt.aol.com 22.11.02, 11:56 i wiecej o tym nie bedziemy slyszeli Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 Bezwarunkowe kary dla synalków kacyków!!! 22.11.02, 12:00 To znany scenariusz, że rozbestwieli i bezkarni synalkowie małomiasteczkowych kacyków wycinają takie numery. Nie tak dawno GW drukowała obszerny artykuł o wyczynach jakiegoś burmistrza i jego potomka. To opowieści rodem z lat 70. - kiedy dzieciary "wierchuszki" robiły co chciały. Wymagana jest przykładna i bezwarunkowa kara - niezależnie od stanowiska rodzicieli. Apropos kandydatów na radnych - w moim mieście aresztowano przedwczoraj niedoszłego radnego z ramienia Samoobrony. Przy okazji ewakuowano mnóstwo ludzi, ponieważ gostek trzymał w mieszkaniu arsenał. Odpowiedz Link Zgłoś