Gość: trzy [...] IP: 195.205.131.* 28.11.02, 09:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariuszb Re: Trzy słowa do ojca prowadzącego IP: 80.252.0.* 28.11.02, 11:52 No i jaki wniosek z tego ? co to ma do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariuszb Re: Trzy słowa do ojca prowadzącego IP: 80.252.0.* 28.11.02, 11:55 Zenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariuszb Bardzo głupia nagonka na księdza IP: 80.252.0.* 28.11.02, 11:50 Bardzo głupia nagonka na Radjo Maryja nie wróży nic dobrego i jest nie sprawiedliwa. Nie jestem codziennym słuchaczem Radja Maryja ale czasami go słucham zwłaszcza w weekendy . Od początku Radjo ma specyficzny klimat co do prowadzonych programów jak i tematów poruszanych na antenie. Zwłaszcza podoba mi się to że radio ma wielu słuchaczy za granicą . Oczywiście można nie zgodzić się z pewnymi poglądami które są widoczne i z którymi się nie zgadzam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celyna Re: Bardzo głupia nagonka na księdza IP: proxy / 217.153.35.* 29.11.02, 12:05 Gość portalu: dariuszb napisał(a): > Oczywiście można nie zgodzić się z pewnymi poglądami które są > widoczne i z którymi się nie zgadzam . Dla czego uważasz, że jedyne poglądy z którymi możemy się nie zgodzić to te z którymi sam się nie zgadzasz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad KIM BYŁ STEFAN MICHNIK IP: *.pronous.pl 28.11.02, 12:05 Może Gazeta Wyborcza zamiast pisać bzdury o Radiu Maryja powie swoim słuchaczom jakiego braciszka ma Adaś Michnik? Bo jeśli któs nie wie, to brat Adama Michnika - naczelnego gazety był stalinowskim prokuratorem który w wieku 22 lat skazywał już na wyroki śmierci. Później ten szczur zbiegł do Szwecji i polskie władze nie mogą go sprowadzić bo Stefan Michnik boi się "polskiego antysemityzmu". Słuchaj Michniku, TO JEST PRAWDA, A NIE TE BZDURY KTÓRE WYGADUJESZ O OJCU TADEUSZU RYDZYKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania ________ POTWORNA PRAWDA O STEFANIE MICHNIKU W WWW IP: *.pronous.pl 28.11.02, 12:16 Tutaj znajdziecie prawdę o Stefanie Michniku - stalinowskim kacie, który mordował polskich patriotów. O DEMONSTRACJI PRZED DOMEM S. MICHNIKA W SZWECJI www.polskakongressen.org/org/spk/storvreta.html PO ANGIELSKU www.geocities.com/CapitolHill/Senate/8844/26ma.htm Resztę znajdziedzie wpisując "Stefan Michnik" w wyszukiwarce. POLACY, NIE DAJCIE SOBĄ MANIPULOWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misuszatek1 Re: ________ POTWORNA PRAWDA O STEFANIE MICHNIKU IP: proxy / 217.153.35.* 28.11.02, 16:36 Nie wiem co ma Stefan do Adama. Chyba nie chcesz oskarzac Pana A.Michnika o bledy jego brata lub poglady jego rodzicow. Miedzy innymi Panu Adamowi zawdzieczamy ze przemiany w Polsce odbyly sie bezkrwawo - a Pan Michnik swoja postawa z czasow Solidarnosci zasluguje na najwyzszy szacunek. Bardzo razi w tym drugim dokumencie do ktorego dales link tlumaczenie na polski tylko pewnych slow - obelzywych a tam na poczatku jest napisane dluzo dobrego i jakos nikt tego nie przetlumaczyl. Trzeba byc bardzo zlym czlowiekiem zeby tak stronniczo przedstawiac rzeczy. Z wyrazami szacunku dla Pana Adama Michnika, stala czytelniczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inny Re: ________ POTWORNA PRAWDA O STEFANIE MICHNIKU IP: *.demo.pl 28.11.02, 20:35 Droga czytelniczko! Twoja wypowiedź mnie bardzo rozbawiła ale z drugiej strony bardzo zasmuciła. Przede wszystkim - za nim będziemy rozmawiali o tym czy Adaś Michnik zrobił coś dobrego czy nie - powinnaś wiedzieć, że o człowieku w dużej mierze świadczy jego Rodzina. Ciekawa jestem czy bezkrytycznie czytałabyś gazete której redaktorem naczelnym jest brat Stalina albo Hitlera. Pewnie tutaj się uśmiechniesz - ale Stefan Michnik na prawdę mordował (skazując na wyroki śmierci) niewinnych ludzi i to mając 22 lata. Człowiek ten zbiegł to Szwecji i dla Polskiego rządu, podobnie jak większość stalinowskich morderców - jest nie osiągalny. Adam Michnik natomiast nigdy o swoim bracie nie pisał. Pisze natamiast bardzo chętnie o rzekomym antysemityźmie Polaków. Pisze bardzo dużo mając przecież - za brata człowieka który jest mordercą i który jest Żydem. Widzisz więc, że chodzi tutaj po prostu o prawdę. Ale o tym Michnik woli siedzieć cicho o co najwyżej - tak jak Ty - powie, że przypominanie o jego bracie to atak na niego. Teraz do innej części Twojego listu. Adam Michnik wcale nie jest człowiekiem któremu Polska demokracja coś zawdzięcza. Jest to człowiek, który będąc podobno prześladowany w stalinowskich, komunistycznych oraz socjalistycznych czasach chętnie chwali komunistów i chętnie z nimi przebywa (dlatego był "lisem" w polskim zoo) Ale to co budzi moją odrazę w tym człowieku to to, że w latach komunizmu po prostu wchodził "pod sutannę" księdzom tylko po to by dostawać paczuszki żywnościowe oraz schornić się przed UB. Jego "przyjacielem" był międzyinnym ksiądz Jankowski, prałat kościoła Św. Brygidy w Gdańsku. Kilka jednak lat, po tym jak wystartowała Gazeta Wyborcza, Adam Michnik zaczął bezpardonowo atakować kościół. Nie sugeruj się, że czasami pojawiają się księża w Gazecie. Są to te same nazwiska, księży tzw. "poprawnych politycznie". Bardzo interesująco przedstawia się buszowanie "Michnika" w aktach bezpieki, do których miał dostęp na początku lat dziewięćdziesiątych - nikt nie wie co wyciągnął i co tam robił. Michnik i jego Gazeta, wreszcie otępiają Polaków propagandowymi materiałami o UE. Ale nie wiem czy to już zrozumiesz, jeśli większość ludzi w Polsce np. nie dziwi się, gdy UE mówi, że dostaniemy 32% dopłat a 8% możemy łaskawie sami sobie dopłacić. Taka nierówna pozycja Polski w rokowaniach, panu Michnikowi wogóle nie przeszkadza. Więc, zastanów się i spróbuj trochę bardziej krytycznie podejść do tego człowieka. Pamiętaj też na koniec jeszcze raz - o człowieku mimo wszystko świadczy jego rodzina. Czy tego chcesz, czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misuszatek1 Re: ________ POTWORNA PRAWDA O STEFANIE MICHNIKU IP: proxy / 217.153.35.* 29.11.02, 14:03 Drogi Inny, Od niedawna czytam posty na forum i moim pierwszym wrazeniem jest ze wypowiada sie na nim wiele osob, ktorym zdaje sie miec ten jeden i wlasciwy punkt widzenia. Duzo lepiej na przyklad zabrzmialoby gdybys napisal ze : twoim zdaniem o człowieku decyduje jego rodzina. I tak sformulowana twoja opinie szanowalabym chociaz nie zgadzam sie z nia. Nie bede dalej polemizowac z toba na temat Pana Michnika, wybacz, szkoda mi czasu. Wydaje mi sie ze Gazeta Wyborcza reportuje negocjacje z UE i nie zajmuje zadnego stanowiska. Szkoda ze przesadzasz o mojej akceptacji dla UE, bo ja czekam na ostateczne warunki przystapienia i dopiero podejme decyzje - a na razie jestem na nie. Co do antysemityzmu w gazecie. Czytalam wiele artykulow o kwestii polsko-zydowskiej i zaden w moim odczuciu nie byl propagandowy. Nie odwrocilam sie przez to od gazety pomimo ze w konflikcie palestynsko-zydowskim jestem za Palestynom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik władza boi się kościoła, biskupi boją się Rydzyka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 13:38 Rydzyk nie boi się nikogo i wszystkim gra na nosie. A to Polska właśnie. KRRiT dała konsesję takiemu księdzu, którego nigdzie nikt nie chciał, jego kariera opiera się na blefie, kancie i wykorzystywaniu wyobrażeń ludzi o kościele, wyidealizowanych wyobrażeń. Gdyby Rydzyk napisał we wniosku o koncesję, że chce bo mu się należy też by ją pewnie dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki czy ten film jest gdzieś w sieci do obejrzenia? IP: router:* / *.gazeta.pl 28.11.02, 14:04 pytanie jw. - czy ktoś znalazł chociaz fragmenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha zasłona dymna wokół budzetu IP: 80.48.232.* 28.11.02, 14:36 nic więcej dodać temat zastepczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alleluja Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: *.acn.pl 28.11.02, 19:06 Radjo ma Ryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomeini Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: *.gorlice.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 19:12 uwazam ze wielebny rydzyk to kupa gowna, ktore zanieczyszcze tylko nasz piekny kraj bedacy obecnie w nezbyt ciekawej styuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poslaniec Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: *.210.208.100.Dial1.NewYork1.Level3.net 28.11.02, 19:42 Gość portalu: chomeini napisał(a): > uwazam ze wielebny rydzyk to kupa gowna, ktore zanieczyszcze > tylko nasz piekny kraj bedacy obecnie w nezbyt ciekawej styuacji. Poslaniec:NO TAK no przeciez teraz jak juz wszystko rozkradzione i zawalone ,to trzeba szybko na kogos pokazac palcem TO ON! a nie my."Ja mysle "ze jak Rydzyka i RM juz nie bedzie to napewno szybko sie poprawi i bedzie wszystkim lepiej.Naprawde ludzie jak nam nie wiele potrzeba do szczescia!. Ps oczywiscie nie zapomnijcie obmyc rece zeby sie nie skalac tym kalem,przeciez najwazniejsze jest zeby na ciele byc czystym!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: *.gorlice.net.pl 28.11.02, 21:34 Myśle że sprawa: gazety Michnika, gazety Urbana, fundacji SOS Kuronia, fundacji Niezabitowskiej wstrząśnie całą Polską. To jeszcze przed nami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 23:20 Oglądam ten wątek od ponad 24 godzin i mam ciekawe wnioski: 1. Ciekawe jest kryterium cenzurowania tego wątku przez Admina Gazety Wyborczej Jeszcze 24 godziny temu były tu posty zawierające cytaty z Biblii, wprawdzie opatrzone dosyć śmiesznymi komentarzami, ale nic wulgarnego. Natomiast ewidentnie chanskie antyżydowskie teksty pozostały. Ciekawe, nawet bardzo ciekawe. 2. Większość wypowiedzi jest skrajna. 3. Pojawiło się kilka wypowiedzi mówiących o tym, że to temat zastępczy i chyba trudno się z tym nie zgodzić 4. W kwestii ataków na Adama Michnika, różne rzeczy można o Nim powiedzieć ale na pewno jest jednym z nielicznych przedstawicieli narodu Żydowskiego, który potrafił publicznie powiedzieć, że jest Żydem, czego o innych osobach publicznych w naszym kraju powiedzieć nie można (a że są Żydami wiadomo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 29.11.02, 01:01 Gość portalu: Andrew napisał(a): > Oglądam ten wątek od ponad 24 godzin i mam ciekawe wnioski: > 1. Ciekawe jest kryterium cenzurowania tego wątku przez Admina Gazety Wyborczej > Jeszcze 24 godziny temu były tu posty zawierające cytaty z Biblii, wprawdzie > opatrzone dosyć śmiesznymi komentarzami, ale nic wulgarnego. > Natomiast ewidentnie chanskie antyżydowskie teksty pozostały. > Ciekawe, nawet bardzo ciekawe. Czy chcesz aby Ci to narysowac, a moze pierwszy raz jestes na tym forum? Wszystkie teksty anty-zydowskie pozostaja dla tego, aby uksztaltowac opinie , ze polacy to jednak w wiekszosci zatwardziali ANTYSEMICI. Natomiast wszelkiej masci zydofile i filosemici, nie wspomne juz o samych zydach, to bardzo inteligentne i pokorne owieczki, nieslusznie atakowane przez te polska swolec. Dlatego slusznie zauwazyles - manipulowanie tym forum, przez te wlasnie pokorne owieczki. > 2. Większość wypowiedzi jest skrajna. > 3. Pojawiło się kilka wypowiedzi mówiących o tym, że to temat zastępczy i chyba > > trudno się z tym nie zgodzić > 4. W kwestii ataków na Adama Michnika, różne rzeczy można o Nim powiedzieć ale > na pewno jest jednym z nielicznych przedstawicieli narodu Żydowskiego, który > potrafił publicznie powiedzieć, że jest Żydem, czego o innych osobach > publicznych w naszym kraju powiedzieć nie można (a że są Żydami wiadomo). Tu zdziwienie jest zbedne, Michnik nie jest w stanie ukryc swego pochodzenia, jest osoba dosyc znana, jak i znana jest jego rodzina(ojciec, matka i oczywiscie zasluzony braciszek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 07:27 Chodziło mi raczej o to żeby do Admina dotarło, że nie wszyscy co tutaj coś piszą są przymulenie i mają IQ na poziomie rezusa. Manipulować też trzeba umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Kurka Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 06:10 czy nie zdajecie sobie sprawy jak wiele zła czynicie rzucając te kalumnie na naszego Świętego na ziemi Ojca Rydzyka? modlę się za wami! SK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: 217.8.160.* 29.11.02, 10:47 Jakie kalumnie? Czy chęć wyjaśnienia spraw finansowych to są kalumnie? Chodzi tylko o to aby sprawdzić czy instytucja jaką stał się Pan Rydzyk (w tym wypadku należy Go traktować jako zwykłego obywatela RP) działa zgodnie z prawem obowiązującym w tym kraju. Jeżeli wszystko będzie ok. to czapki z głów. A jeżeli nie to do więzienia. Czy to tak trudno zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celyna Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: proxy / 217.153.35.* 29.11.02, 12:14 Gość portalu: siostra Kurka napisał(a): > czy nie zdajecie sobie sprawy jak wiele zła czynicie rzucając te kalumnie na > naszego Świętego na ziemi Ojca Rydzyka? > modlę się za wami! A moze to precyzyjniej wyjaśnisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: batorego:* / 192.168.2.* 29.11.02, 08:49 Mam propozycję konstruktywną. Niech premierzaproponuje o. Rzdzykowi stanowisko ministra finansów, a Kołodkę skierować na dyrektora Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żydek Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: Przymorze:* 29.11.02, 12:13 No cóż Pani Ewo.... Nie będąc zwolennikiem RM staję się powoli przeciwnikiem GW. Smutne, że złość na przeciwników tak zaślepia oczy, że popiera filmy tak pachnące zeszłą epoką. I kto rozumie ten film? GW! Jak dla mnie smutne i straszne.... Pamięć ludzi z GW jest krótsza niż zwierząt z "Folwarku Zwierzęcego".... Bardzo bym sie cieszyl,gdyby Pani jeszcze raz zajal sie sprawa moskiwskich pieniedzy dla PZPR i jej nastepczyni SLD.Warto byloby tez jeszcze raz przeszukac konta PZPR...oraz waszych pieniędzy Były czytelnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: *.atman.pl / *.cdmpekao.com.pl 29.11.02, 13:06 W Polsce jest tak, że jak ktoś powie publicznie o złych uczynkach innej osoby, to nie analizuje się czy to prawda lecz analizuje negatywnie sylwetkę tego, co sformułował opinię (czy to jest oskarżyciel z lewicy, czy z prawicy, czy stalinowiec, czy Żyd, jakie grzechy sam popełnił itd). Bardzo często, jak w tym przypadku, umiejscawia się "oskarżonego" w ogólnym kontekście aby odawadniać, że nie chodziło o postępki tego człowieka ale o atak na ten "kontekst". Czy jak zwracam uwagę księdzu na ulicy aby nie śmiecił (bo tak się złożyło, że akurat śmiecił) to atakuję cały Kościół? Czy może jestem stalinowcem? Każdy ma prawo szukać prawdy? Każdy ma prawo szukać odpowiedzi? I każdy może się bronić? Postawiono pewne pytania i przedstawiono pewne wątpliwości? Zamiast wyjaśnień słychać tylko apele do obrony kościoła, jako jedynej świętości, lub ataku na kościół, jako jedynego "źródła zła". A może w Polsce obowiązuje jedynie prawo Kalego? I tylko wybranych? Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki4 Re: Tajemnice ojca Rydzyka 29.11.02, 14:06 PAn Sergiusz KOwalski jest przeciw filmowi i chwali Rydzyka , że taki fajny gość i zarabia dużo pieniędzy i dzięki niemu i wielu innym podobnym biznesmenom w Polsce będzi dużo lepiej- tylko zapomniał , że tacy biznesmeni co i rusz trafiają za kratki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: 217.153.8.* 29.11.02, 16:21 Czytając posty zwolenników radia maryja (z dużej litery na pewno nigdy tego nie napisze bo poziom tego radia nie zasługuje na to) zauważyłem jedną prawidłowość, mianowicie dewoci czyli obrońcy radia maryja, ani razu nie obronili radia pisząc co to rasistowskie radio zrobiło dla nas dobrego (poza ogólnikami typu podtrzymuje wiarę katolicką albo broni nas przed byciem pucybutami UE i inne bełkoty), tylko poprzez atak na inne osoby jak Michnik, miller itp. itd. Zastanawiające ???. Poza tym widać że zwolenników i przeciwników rm jest mniej więcej po równo, i niestety jest to fakt który bardzo mnie dziwi, świadczy to pbowiem a bardzo dużej ciemnocie nie tylko wśród ludzi starych ale także młodych. Nie jestem żadnym zwolennikiem millerów , lewic, masonów itd. i innych takich, jestem zwolennikiem ujawnienia wszystkich afer zarówno tych po lewej jak i po prawej stronie sceny politycznej, ale afery polityczne ujawnić można łatwo i polityka sie po prostu odsuwa, ale afery związane z klerem są po prostu nietykalne (przykład Paetza) ci ludzie uważają że są nietykalni i bezczelni. Dlatego własnie powinno sie szybko rozwiązać problem radia maryja, żeby pokazać klerowi, ze mozna ich udupić, ktoś pokazując ten film wreszcie się odważył poruszyć przemilczany od setek lat temat, nieistotne jest dla mnie czy film był dobry czy zły (teksty że to były metody ubeckie po prostu mnie śmieszą, bo ubecja by po cichu załatwiła księżulka rydzola i na tym by się skończyło) Na zachodzie ksiądz pedofil idzie do pierdla, a u nas wszyscy siedzą cicho bo się boją ze ich biskup na ambonie wytknie że niszczą kościół katolicki. Dziękuję autorom filmu za to że nie bali się poruszyć takiego tematu, który szczerze mówiąc naraził ich na szkalowanie przez tego psychopatę, który śmie nazywać się katolikiem. bnew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monah R Rydzyk - wyciag z zyciorysu. IP: *.pool.mediaWays.net 29.11.02, 16:52 Dopiero teraz skojarzylem-przeciez ja poznalem tego faceta (rydzyka).Mieszkam w Monachium od 1986r.Ja zbyt duzo nie wiem , ale mieszkaja w Monachium ludzie co znaja ten temat duzo lepiej.Wiem napewno ze Galinski to tez nizly "gagatek"Rada parafialna byla nawet u papieza zeby go odwolac.Galinski wypieprzyl rydzyka bo ten kradl mu pieniadze (to wiem napewno)Wydaje mi sie ze rydzyk wydawal (sprzedawal)obiady w piwnicy Pol.Misji Kat.przy Hessstr.Duzo wiecej wie p.Magda (sekretarka)P.M.K.,pracownicy RWE,oraz moi znajomi.Ja osobiscie b.dobrze wspominam ks.Galinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HotNews.w.pl a ja mieszkam KOŁO RADIA! IP: 213.17.253.* 29.11.02, 17:58 i mnie ojciec Rydzyk nie przeraża. Chociaż w końcu coś robi, bo jak chce wybudować Wyższą Szkołę Medialną - to jak mu zabronią, szkoła nigdy nie powstanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio USA Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: 12.242.154.* 30.11.02, 02:27 Mysle ,,,, w koncu na Pieszo ,,,a nie Mercedesami sie rozbijac,,,, nastepny ,,,co umie krasc i przylsbic swoich niby katolikow,,,precz z Rydzykiem i jego Poslaniem za trylko $$$DOLARY I MARKI,,,, biznes kwitnie im w brzuchu ,,,zwyrodnialcy jedni ,,,precz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hy Może raczej, komuś stoi.... ? IP: *.lublin.mm.pl 30.11.02, 13:15 Mózgownica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Może raczej, komuś stoi.... ? IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 30.11.02, 16:45 Mi stoi browar w lodówce,zaraz ide po niego...Szkoda emocji dla takiego ciołka jak Rydzyk. Kościół wcześniej czy później sobie z nim poradzi....Zawsze tak było.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.11.02, 18:51 Tego huja wladze kosciola powinny juz dawno pozbawic wladzy niestety to sie teraz msci.Jak dlugo CIEMNOGROD bedzie jeszcze w tym "PSEUDO KATOLICKIM"kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: 195.116.22.* / 192.168.2.* 30.11.02, 19:51 dlaczego gazeta nie zajmie sie swoimi rabinami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabin z gazety Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 01.12.02, 12:26 Gość portalu: krakus napisał(a): > dlaczego gazeta nie zajmie sie swoimi rabinami? Szalom goju z Krakowa rabin z Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 01.12.02, 21:38 Dupku za ciemny jestes aby COKOLWIEK rozliczac.Takiego wsioka jak ty nalezy poslac do Libii aby polkownikowi Gadafiemu jaja lizal! KRAKOWIANIN POLAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anthonie Re: Tajemnice ojca Rydzyka IP: *.dial.wanadoo.nl 01.12.02, 15:38 przeczytalem wszystkie wasze wypowiedzi!moja konkluzja - pochodza one od osob mlodych,ktore maja dostep do internetu i tu na tym polu popisuja sie znawstwem tematu,nieciekawym slownictwem etc.wstyd! nikt ,prawie nikt w tej masie wypowiedzi nie potrafi zrozumiec bardzo waznego problemu w polskich mediach i nie tylko-wstydzicie sie tego i dzisiaj ataki sa modne wiec dlaczego nie?-brak jest prasy audycji tv i radio dla ludzi starszych, samotnych i chorych!!!! dla tych ludzi wlasnie jest Radio Maryja!!!! a czy starsza pani zje 1 jablko- niewiadomego pochodzenia,bez witamin to jest jej sprawa. nikt nikomu nie powinien zagladac do portfele.starsi placa ,i beda placic bo sa zadowoleni.i o to tu chodzi.Mlodzi pomyscie, ze tez bedziecie starszymi i opuszczonymi,bez kontatku z najblizszymi.jest to dla ludzi starszych wiekiek dramat a dla was mlodych temat ten jest nieznany. w waszym panstwie ciagle sie cos dzieje i w tym momencie jest to dobry temat dla odwrocenia uwagi spoleczensta.zastanowic powinniscie sie co to bedzie jak znjdziecie sie w EU? zakochany w polsce holender Odpowiedz Link Zgłoś