loppe 24.02.06, 22:17 Czy wiecie - właśnie sie dowiedziałem - że ten Premier mieszka w Warszawie na zaledwie 38 m kw? Wyborcza jeszcze o tym nie pisała, ani inne dzienniki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
echo_o Re: mamy się nad nim użalać? 24.02.06, 22:22 Chyba nie o to chodzi (użalanie się). Ja mam nadmetraż, chętnie się podzielę ze skromnym metrażowo premierem :) ps. dzisiejszy dzień obfitował w tak absurdalne doniesienia, że nie sposób na nie reagować na poważnie. Matrix! (na TVN też właśnie) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: 38 metrów 24.02.06, 22:20 To prawda, mieszka skromnie, ale niech się nie wyprowadza, bo to całkiem blisko ode mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Przeczytalas juc cale Zycie na goraco? 24.02.06, 22:29 Watek nam na osla wywalili. :( Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Przeczytalas juc cale Zycie na goraco? 27.02.06, 10:38 Tak, własnie najlepszy tygodnik pisze o tych sensacyjnych 38 metrach Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Spoko GW by napisala jakby mieszkal na 138 m.kw. 24.02.06, 23:06 I tytul brzmialby na przyklad "Premier rozbija sie na 138 m.kw. a rodziny z 10- tka dzieci zyja w dwoch pokojach bez lazienki" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg A jakiejś gazrurki nie wypatrzli dziennikarze.... 24.02.06, 23:09 śledczy od GW Odpowiedz Link Zgłoś
wuj.truj Re: 38 metrów 24.02.06, 23:14 I co ma niby wrażenie na mnie zrobić. Ja na 36 mieszkam z żoną, synkiem i dwoma kotami. A premierowi w Gorzowie kamienice remontują. Przypadkiem oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Radze na miesiac jeszcze wziac koze, a potem ja 24.02.06, 23:17 sprzedac - wiesz ile potem zrobi ci sie przestrzeni w mieszkaniu ? ;) wuj.truj napisał: > I co ma niby wrażenie na mnie zrobić. Ja na 36 mieszkam z żoną, synkiem i dwoma > kotami. A premierowi w Gorzowie kamienice remontują. Przypadkiem oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
wuj.truj Re: i jeszcze kompa zmiescisz w tym mieszkaniu?? 24.02.06, 23:42 No, kurde, jakoś się mieścimy :))A jak nam dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: i jeszcze kompa zmiescisz w tym mieszkaniu?? 25.02.06, 00:56 wuj.truj napisał: > No, kurde, jakoś się mieścimy :))A jak nam dobrze... Kurde, uważaj nad stosunkiem długości do odległości. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: 38 metrów 25.02.06, 00:39 Ocena tego stanu rzeczy zalezy od tuszy Twej, malzonki oraz kotow. Nie wiem czy sie domyslasz, ale im jestescie chudsi, tym wiecej miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Na jedną osobę wystarczy. Biorąc pod ... 25.02.06, 00:35 .. uwagę problemy kraju powinien nie opuszczać Urzędu Rady Ministrów. Odpowiedz Link Zgłoś