Dodaj do ulubionych

ND zrobi repotraż o "Imperium Michnika"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 08:53
będzie tam m.in o tym w jak podstepny sosób Agora opanowała 20 lokalnych
rozgłosni radiowych
Obserwuj wątek
    • Gość: babariba Re: ND zrobi repotraż o 'Imperium Michnika' IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 09:10
      Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> będzie tam m.in o tym w jak podstepny sosób Agora opanowała 20 lokalnych
      rozgłosni radiowych

A będzie tam o tym, jak Michnik "skręcił" naiwnym dziadkom dziesiątki tysięcy
      świadectw udziałowych PPP i jak fałszował dokumenty, żeby używaną furę sobie
      bez cła z Niemiec sprowadzić?
      • Gość: Oszołom z RM Re: ND zrobi repotraż o 'Imperium Michnika' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 09:14
        Jego rodzina ma gorsze rzeczy na sumieniu... zajmiemy się całą rodzinką
        począwszy od jego dziadka a na Adasiu skończymy..to będzie wielka saga o
        jednych z największych oprawców Polski i Polaków... Stefcio brat Adasia zwiał
        do Szwecji ale my go namierzymy!!
        • Gość: babariba Re: ND zrobi repotraż o 'Imperium Michnika' IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 09:16
          Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Jego rodzina ma gorsze rzeczy na sumieniu... zajmiemy się całą rodzinką
          począwszy od jego dziadka a na Adasiu skończymy..to będzie wielka saga o
          jednych z największych oprawców Polski i Polaków... Stefcio brat Adasia zwiał
          do Szwecji ale my go namierzymy!!

Ale co z tymo świadectwami udziałowymi?...

Będzie o tym, czy nie?
    • masaker Re: ND zrobi repotraż o 'Imperium Michnika' 28.11.02, 09:18
      Ja to wszystko wiem. Ciemną nocą Michnik z Kwaśniewskim, obaj ubrani na czarno,
      włamali się do jednej z rozgłośni i ukradli wszystkie mikrofony. A nazajutrz
      postawili ultimatum: albo przyłączycie się do Radia Maryja, albo nie oddamy wam
      mikrofonów. To był podstępny wybieg, tzw. podwójny bluff, bo Michnik z
      Kwaśniewskim liczyli na to, że z dwojga złego rozgłośnia wybierze Agorę.
      Aha! A Jaruzelski stał na czatach.

Takie są dzieje grzechu w Polsce - czytajcie "Nasz Dziennik", tam jest więcej
      tego typu rewelacji (np. dwugłowy ksiądz pożera zakonnice).
      • Gość: babariba Re: ND zrobi repotraż o 'Imperium Michnika' IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 09:28
        masaker napisał:

> Ja to wszystko wiem. Ciemną nocą Michnik z Kwaśniewskim, obaj ubrani na
        czarno, włamali się do jednej z rozgłośni i ukradli wszystkie mikrofony. A
        nazajutrz postawili ultimatum: albo przyłączycie się do Radia Maryja, albo nie
        oddamy wam mikrofonów. To był podstępny wybieg, tzw. podwójny bluff, bo Michnik
        z Kwaśniewskim liczyli na to, że z dwojga złego rozgłośnia wybierze Agorę.
        > Aha! A Jaruzelski stał na czatach.
        >
        > Takie są dzieje grzechu w Polsce - czytajcie "Nasz Dziennik", tam jest więcej
        tego typu rewelacji (np. dwugłowy ksiądz pożera zakonnice).

A ja czytałem w jednej z gazet jeszcze bardziej fascynujące wiadomości: Ruscy
        otóż wypompowują krew z ludzi chorych na cukrzycę. A potem z krwi tej pędzą
        barbaluchę.
        I jest ona podobno zupełnie dobra, tylko trochę różowawa.
      • Gość: Oszołom z RM Re: ND zrobi repotraż o 'Imperium Michnika' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 09:35
        masaker napisał:

> Ja to wszystko wiem. Ciemną nocą Michnik z Kwaśniewskim, obaj ubrani na
        czarno,
        >
        > włamali się do jednej z rozgłośni i ukradli wszystkie mikrofony. A nazajutrz
        > postawili ultimatum: albo przyłączycie się do Radia Maryja, albo nie oddamy
        wam
        >
        > mikrofonów. To był podstępny wybieg, tzw. podwójny bluff, bo Michnik z
        > Kwaśniewskim liczyli na to, że z dwojga złego rozgłośnia wybierze Agorę.
        > Aha! A Jaruzelski stał na czatach.
        >
        > Takie są dzieje grzechu w Polsce - czytajcie "Nasz Dziennik", tam jest więcej
        > tego typu rewelacji (np. dwugłowy ksiądz pożera zakonnice).

- Lepiej mi powiedz ile ci płacą za te brednie..widać ze nie czytasz ND bo byś
        takich bzdur nie wypisywał...to tylko twoje chore wyorażenie o ND ..takim byś
        chciał wgo widzieć...ale rzeczywistośc jest inna
        • masaker Re: ND zrobi repotraż o 'Imperium Michnika' 28.11.02, 09:41
          Gość portalu: Oszołom z RM napisał:

> - Lepiej mi powiedz ile ci płacą za te brednie..

Płacą mi główkami nienarodzonych dzieci.

> widać ze nie czytasz ND bo byś takich bzdur nie wypisywał...

Ja nie czytam ND, ja tam PISZĘ.

> to tylko twoje chore wyorażenie o ND ..takim byś chciał wgo widzieć...

A co? Ten dwugłowy nie pożarł zakonnicy? (grillowanej)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka