Gość: Oszołom z RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 08:53 będzie tam m.in o tym w jak podstepny sosób Agora opanowała 20 lokalnych rozgłosni radiowych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babariba Re: ND zrobi repotraż o 'Imperium Michnika' IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 09:10 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > będzie tam m.in o tym w jak podstepny sosób Agora opanowała 20 lokalnych rozgłosni radiowych ************************************ A będzie tam o tym, jak Michnik "skręcił" naiwnym dziadkom dziesiątki tysięcy świadectw udziałowych PPP i jak fałszował dokumenty, żeby używaną furę sobie bez cła z Niemiec sprowadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: ND zrobi repotraż o 'Imperium Michnika' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 09:14 Jego rodzina ma gorsze rzeczy na sumieniu... zajmiemy się całą rodzinką począwszy od jego dziadka a na Adasiu skończymy..to będzie wielka saga o jednych z największych oprawców Polski i Polaków... Stefcio brat Adasia zwiał do Szwecji ale my go namierzymy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Re: ND zrobi repotraż o 'Imperium Michnika' IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 09:16 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Jego rodzina ma gorsze rzeczy na sumieniu... zajmiemy się całą rodzinką począwszy od jego dziadka a na Adasiu skończymy..to będzie wielka saga o jednych z największych oprawców Polski i Polaków... Stefcio brat Adasia zwiał do Szwecji ale my go namierzymy!! *************************************** Ale co z tymo świadectwami udziałowymi?... Będzie o tym, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
masaker Re: ND zrobi repotraż o 'Imperium Michnika' 28.11.02, 09:18 Ja to wszystko wiem. Ciemną nocą Michnik z Kwaśniewskim, obaj ubrani na czarno, włamali się do jednej z rozgłośni i ukradli wszystkie mikrofony. A nazajutrz postawili ultimatum: albo przyłączycie się do Radia Maryja, albo nie oddamy wam mikrofonów. To był podstępny wybieg, tzw. podwójny bluff, bo Michnik z Kwaśniewskim liczyli na to, że z dwojga złego rozgłośnia wybierze Agorę. Aha! A Jaruzelski stał na czatach. Takie są dzieje grzechu w Polsce - czytajcie "Nasz Dziennik", tam jest więcej tego typu rewelacji (np. dwugłowy ksiądz pożera zakonnice). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Re: ND zrobi repotraż o 'Imperium Michnika' IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 09:28 masaker napisał: > Ja to wszystko wiem. Ciemną nocą Michnik z Kwaśniewskim, obaj ubrani na czarno, włamali się do jednej z rozgłośni i ukradli wszystkie mikrofony. A nazajutrz postawili ultimatum: albo przyłączycie się do Radia Maryja, albo nie oddamy wam mikrofonów. To był podstępny wybieg, tzw. podwójny bluff, bo Michnik z Kwaśniewskim liczyli na to, że z dwojga złego rozgłośnia wybierze Agorę. > Aha! A Jaruzelski stał na czatach. > > Takie są dzieje grzechu w Polsce - czytajcie "Nasz Dziennik", tam jest więcej tego typu rewelacji (np. dwugłowy ksiądz pożera zakonnice). *********************************************************** A ja czytałem w jednej z gazet jeszcze bardziej fascynujące wiadomości: Ruscy otóż wypompowują krew z ludzi chorych na cukrzycę. A potem z krwi tej pędzą barbaluchę. I jest ona podobno zupełnie dobra, tylko trochę różowawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: ND zrobi repotraż o 'Imperium Michnika' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 09:35 masaker napisał: > Ja to wszystko wiem. Ciemną nocą Michnik z Kwaśniewskim, obaj ubrani na czarno, > > włamali się do jednej z rozgłośni i ukradli wszystkie mikrofony. A nazajutrz > postawili ultimatum: albo przyłączycie się do Radia Maryja, albo nie oddamy wam > > mikrofonów. To był podstępny wybieg, tzw. podwójny bluff, bo Michnik z > Kwaśniewskim liczyli na to, że z dwojga złego rozgłośnia wybierze Agorę. > Aha! A Jaruzelski stał na czatach. > > Takie są dzieje grzechu w Polsce - czytajcie "Nasz Dziennik", tam jest więcej > tego typu rewelacji (np. dwugłowy ksiądz pożera zakonnice). - Lepiej mi powiedz ile ci płacą za te brednie..widać ze nie czytasz ND bo byś takich bzdur nie wypisywał...to tylko twoje chore wyorażenie o ND ..takim byś chciał wgo widzieć...ale rzeczywistośc jest inna Odpowiedz Link Zgłoś
masaker Re: ND zrobi repotraż o 'Imperium Michnika' 28.11.02, 09:41 Gość portalu: Oszołom z RM napisał: > - Lepiej mi powiedz ile ci płacą za te brednie.. Płacą mi główkami nienarodzonych dzieci. > widać ze nie czytasz ND bo byś takich bzdur nie wypisywał... Ja nie czytam ND, ja tam PISZĘ. > to tylko twoje chore wyorażenie o ND ..takim byś chciał wgo widzieć... A co? Ten dwugłowy nie pożarł zakonnicy? (grillowanej) Odpowiedz Link Zgłoś