chejski 29.11.02, 21:37 Gdybym czytał o mafii to bym się nie dziwił... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rdtudfu Czytam o księżach i się nie dziwię... IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.11.02, 22:57 Czytam o księżach i się nie dziwię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: polski burdel IP: *.kat.forthnet.gr 01.12.02, 00:51 a gdyby ktos wydzwanial do stanow czy np. australii z tego telefonu , kto by zaplacil te rachunki ? sasiad ? a moze ja ? a moze babcia klozetowa z centralnego ? pojebane katole przestancie sobie jaja robic z pogrzebu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clitoris Zastraszenie + wymuszenie+ ogłupienie + eliminacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.02, 17:14 przeciwników to głowne podstawy 2000 - letniego sukcesu biznesowego odniesionego przez kościół. W opisywanym przypadku użyto tylko zastraszenia z myślą o eliminacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tempus Re: Po jedenaste - nie strasz 01.12.02, 16:34 chejski napisał: > Gdybym czytał o mafii to bym się nie dziwił... Przecież to jest Czarna Mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Władza czarnych opiera się na zastraszeniu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.02, 16:41 tempus napisał: > chejski napisał: > > > Gdybym czytał o mafii to bym się nie dziwił... > > Przecież to jest Czarna Mafia. ******************** Zgadzam się z powyższym. Ponadto chcę zwrócić uwagę na to, że kościół tak bardzo pcha się z religią nawet do przedszkola bo chce jak najszybciej ogłupić i zastraszyć wiernego. Osoba od dzieciństwa straszona ogniem piekielnym, karą za grzechy itp. durnotami jest potem skłonna WYKUPOWAĆ się u czarnych. A o szmal jedynie chodzi. To naprawdę mechanizm znany z mafii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sathya Re: Władza czarnych opiera się na zastraszeniu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.02, 16:44 Dlaczego ten czarny straszak nie poszedł siedzieć tylko wisi na zawiasach? Już wiem! Gdyby trafił do pierdla mogałby za nim pójść sława obrońcy pedofili. Co takiego czeka - wiadomo i to mogłoby zniwelować dolegliwość kary! Sąd jest mądry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Władza czarnych opiera się na zastraszeniu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.02, 19:04 Gość portalu: Sathya napisał(a): > Dlaczego ten czarny straszak nie poszedł siedzieć tylko wisi na zawiasach? > Już wiem! Gdyby trafił do pierdla mogałby za nim pójść sława obrońcy pedofili. > Co takiego czeka - wiadomo i to mogłoby zniwelować dolegliwość kary! > Sąd jest mądry! ******************* A czy ten przestępca nadal sprawuje tzw."posługę"? Odpowiedz Link Zgłoś