aptymista PiS: Prostytucja i Sutenerstwo 06.03.06, 09:44 Warto Jareczkowi przypomniec co powiedzial dziennikarzom "Tygodnika Solidarnosc", gdy zostal jego naczelnym: "Jak wam sie nie podoba moj pomysl na dziennik, to zegnam". =========================================== Toruń miasto przeklęte: najpierw żródło moherowej zarazy, teraz gniazdo ptasiej grypy...... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: PiS: Prostytucja i Sutenerstwo 06.03.06, 10:20 Ale jemu wolno tak mówić, bo w nim jest "samo dobro", czy "czyste dobro". Odpowiedz Link Zgłoś
kliklak A właściciel Rydzyk gdzie? 06.03.06, 09:44 a Rydzyka pominął ten stróż wolności i prawości? Oczywiście Rydzyk daje wolną rękę swoim dziennikarzom :) - koń by się uśmiał... Odpowiedz Link Zgłoś
kucyp Obłuda mediow 06.03.06, 09:48 a ja uwazam ze media to państwo w państwie, które gdzies mają rząd a tym samym wyborców, którzy ten rząd wybrali mimo jawnej agitacji przez te media Platformy Obywatelskiej. I jescze jedno . Media maja słuzyc Polsce a wiec i rzadowi.Bo ten ostatni jest zaszczuwany. Czy kogos Rzad morduje i robi same złe rzeczy? Media niech sie opanują bo ja wyborca czuje sie takze w takim państwie żle. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista To media mają kontrolować rząd, nie odwrotnie!!! 06.03.06, 10:07 Dlatego mówi się o czwartej władzy. Jest to gwaracją, że politycy (nie tylko PiSo-bolszewicy, ale wszyscy - też post-komuniści, PO, LPR-owcy i Lepperowcy) nie będą robić tego, co im się podoba, bez zadnej kontroli. KTOŚ MUSI PATRZEĆ IM, politykom NA RĘCE. Szczególnie, że w przypadku polityków działa najwyraźniej selekcja negatywna. Człowieku!!! Czy ty sobie wyobrażasz, co by PiSo-bolszewicy wyprawiali, gdyby nie czuli na sobie badawczego spojrzenia dziennikarzy? A że PiSo-bolszewików dziennikarze nie lubią, dziwisz się? Każda partia nie znosi dziennikarzy, bo ci wyciągają rzeczy, które powinny (dla dobra polityków, nie kraju) zostać ukryte, nikt nie lubi jak się recenzuje jego działania i ukazuję obłudę, głupotę, śmieszność. Nowatorstwo PiSo-bolszewików polega na tym, że jako pierwsza chyba partia po 1989 wprost powiedzieli wprost, że nie chcą być kontrolowani: chcą być kochani. I to przez wszystkich. Prezes "Czyste Dobro" bredzi o Spieglu w Niemczech - bez kontektstu społeczno - politycznego, bez zrozumienia podstawowych praw rządzących rynkiem mediów. Prezes "Czyste Dobro" uważa, że tylko on i jego partia mają rację, jest przekonany, że ma za sobą większość, otoczony jest wrogami, którzy chcą go zniszczyć, nie waha się przed działaniami niemoralnymi dla osiągnięcia swoich celów, prowadzi politykę w sposób wodzowski: dlatego nazywam go PiSo-bolszewikiem a jego formację PiSo-bolszewią. PiS Paranoja I Schizofrenia Prostytucja i Sutenerstwo Ponuro i Smutno i tylko dzwony dzwonią...... Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika za komuny wszyscy sluzyli partii, partia=narod 06.03.06, 12:01 my to juz przerabialismy az do bolu. Media sa od dostarczenia informacji, kometarza, rozrywki. Do sluzenia jest straz pozarna, sluzba zdrowia, policja. Media sluza wlascicielowi, akcjonariuszom, uzytkownikow. Partie polityczne uzyskuja szacunek u wyborcow poprzez wlasciwe sprawowanie wladzy lub trzezwa opozycje. Jesli robia jedek wielki bardak z kraju, to zamiast szacunku otrzymuja niechec isa wyglosowani w nastepnych wyborach. W skrajnych wypadkach politycy staja sie po prostu smieszni i jest to najgorsza dla polityka rzecz. PiSuary sa smieszni, prezes jest smieszny tragicznie. Kiedys byl Ionesco i Mrozek, teraz wystarczy posluchac radia ma ryja czy tv s.am. Kwintesencja durnoty, amieszniej nie mozna. Zamiast niedzwiedzie, beda jarka oprowadzac po jarmarkach. Odpowiedz Link Zgłoś
starymason paranoja 06.03.06, 09:50 przeciez ten konus sam jest w ukladzie skoro jest sterowany radiem a jak wiadomo wolnych mediow nie ma uklad bawi sie jareczkiem i pisuary sie ciesza co za obled buahahhahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy do pani Rapaczynskiej 06.03.06, 09:54 gratuluje, jedyne co w tezach p. Kaczynskiego jest byc moze prawdzie to porownanie GW do Spiegla, chyba komplement:) Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_dyktator W PiS to Wolność PEŁNA. Pos.Mężydło przykładem. 06.03.06, 09:55 Poseł Antoni Mężydło jest wielkim chodzącym dowodem tejże i jego sprawa pokazuje jak Duży Brat K. rozumie wolność: "Idioci z PiS (Tomasz Markowski, wiceszef PiS) i Marek Suski (rzecznik interesu partyjnego PiSu) chcieliby wyrzucić niepokornego posła, Antoniego Mężydłę, z szeregów partii. Na razie tylko, jak na szefów demokratycznej niewodzowskiej partii przystało, zakazali mu (sic!) rozmów z mediami. Nie dziwi nas to - Mężydło do tego podejrzanego towarzystwa jakoś nie pasuje. Jest legendarną postacią "Solidarności", najbardziej znaną ofiarą tzw. Porwań Toruńskich, podczas których ubecy katowali i prześladowali członków toruńskiej opozycji demokratycznej w latach 80. W Porwaniach prześladowana była również jego żona. Podczas prac nad ustawą medialną Męzydło nie ukrywał swojej pogardy dla Borysiuka i jemu podobnych sprzedawczyków. Był za to za kandydaturą do KRRiTV Tomasza Arabskiego, za którym zresztą było większość PiSowców, jednak oni w odróżnieniu od Mężydły bali się o tym powiedzieć publicznie. Na razie Mężydło, jako wolny człowiek, ignoruje zakaz kontaktów z mediami i chce się spotkać z prezesem PiS Jarosławem Kaczyńskim. Wygląda na to, że zwykły poseł mówi do szefa PiS: "Sprawdzam". za : dziennikarski.blog.pl/ Oto przykład prawdziwej wolności. Gdzieś już to czytałem. Jak to było..."Kali kraść krowy -dobrze, ktoś Kalemu kraść krowy - źle" czy coś w tym rodzaju.. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa1230 Schizofrenicy na czele partii- to będzie bolało. 06.03.06, 13:11 Tam jest jeszcze trochę ludzi przyzwoitych. Ale co z nimi robi Borusewicz- legenda gdańskiego podziemia??? Albo Romaszewski??? To doprawdy dramat ludzi, którzy nastawiali głowę za komuny, a teraz dla diet boją się powiedzieć co o tym myślą naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_blo Kraj Rad powraca! 06.03.06, 09:58 " Na palcach dwóch rąk można tych wszystkich najważniejszych policzyć. Oni decydują o kształcie mediów i zakresie wolności. A nie jest to sytuacja całkiem dobra." No panie prezesiurku tos pan dowalil. Jak kilka osob decyduje o ksztalcie mediow i zakresie wolnosci to jest zle - w takim razie dlaczego Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji ma 5 a nie 5000 czlonkow? Rzad to tez grupa kilkunastu kolesi - oni decyzuja o niemal wszystich waznych sprawach dotyczacych kraju, zakresu wolnosci obywatelskich itd. a nie pochodza z bezposrednich wyborow - wybrala ich inna grupa kolesi, troche tylko wieksza, ktora decyduje o ksztalcie prawa w Polsce. To tez jest zle - Sejm powinien miec min. 1000 poslow, a senat przynajmniej ze 250. A zamiast prezydenta moznaby wrocic do sprawdzonego pomyslu Rady Panstwa - zawsze to wladza bedzie nie w rekach jednej osoby (co za skandal! jedna osoba majaca taka duza wladze!) tylko grupki kilkunastu, a moze kilkudziesieciu osob (takie Biuro Polityczne 2). Wogole powinnismy chyba wrocic do idei kraju rad! Odpowiedz Link Zgłoś
emektb ta zniewoleni jesteśmy 06.03.06, 10:11 jeśli już to w wielu redakcjach być może bardziej włażą teraz pisowi w dupę, żeby reklamy mieć z państwowych spółek. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch To wariat, nie ma go co brać na poważnie 06.03.06, 10:13 Mania, obsesja, jak to mozna jeszcze nazwać? Chyba że wie że duża liczba polskiego społeczeństwa to matołki które się na takie bzdury nabiora. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos glowny argument mediow zostal obalony 06.03.06, 10:15 jedyny i glowny argument mediow jest taki, ze nie moze byc mowy o zaleznosci i ukladach bo mamy demokracje. Slyszelismy juz wypowiedzi politykow, o przypadkach dyskryminowania dziennikarzy w Polsce. Dzisiaj czytamy o podobnej historii ktora miala miejsce w Niemczech. Kolejnym faktem wartym odnotowania, jest argument o posiadanej wladzy nad mediami przez zaledwie kilka osob! Nazwiska wymienione sa w artykule. W sadzie taka argumentacja oczywiscie by nie przeszla, ale dyskusja, ktora same zreszta media podtrzymuja od tygodnia robi sie coraz ciekawsza :)))))) Wiemy juz, ze wolny rynek nie gwarantuje rownych szans dla firm (przyklad telekomunikacji polskiej), a byc moze dowiemy sie, ze demokracja nie jest gwarantem obiektywnych mediow. Ani z jednego, ani z drugiego nie ma sie co cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
pbryzi "Ludzie z układu" to to co kiedyś "wrogowie ludu" 06.03.06, 10:18 Dawniej wszyscy niewygodni to byli wrogowie ludu, teraz to układ. W sumie na to samo wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: "Ludzie z układu" to to co kiedyś "wrogowie l 06.03.06, 10:24 Sluchajcie, niemozliwe jest, zeby nikt z otoczenia Jarusia, nie zdawal sobie spray z jego umyslowej ulomnosci. Dziwnie mi to przypomina wujcia Stalina. Wszyscy wiedzieli, ze to psychopata, ale nikt nie smial powiedziec tego glosno. Robi sie u nas strasznie! Odpowiedz Link Zgłoś
rama_dar uklad 06.03.06, 10:22 Kaczynski jest troche jak rydzyk: wielki niedobry uklad dookola, wszyscy zli konspiratorzy, knujacy calymi dniami jak Polske i jedynego (albo dwoch) sprawiedliwego zgnoic. No pasuja do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 J.Łże kaczyński..Stalin naszych czasów! 06.03.06, 10:25 myślałem że lata 50-te nie wrócą!...Kaczyńscy chcą nas z powrotem wcisnąć w szpony dyktatury komunistycznej!... nowa mutacja czerwonej zarazy..PISOWSKA ZJEDNOCZONA PARTIA ROZBÓJNICZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yassna w ramach należenia do układu... 06.03.06, 10:29 którego częścią są przecież należą wszyscy niezapisani do PiSu, proponuję przypiąć sobie element puzzla w widocznym miejscu, jako znak rozpoznawczy. ułatwmy życie Jarkowi! nie będzie musiał wymyślać po nocach i błądzić, będzie miał czarno na białym, kto jest kto. Odpowiedz Link Zgłoś
woltron Re: ech komuchy,wy ciągle na straży starego układ 06.03.06, 10:37 A ty stoisz na straży nowego :) Gratuluje. PS: nie jestem komunistą, lewakiem, gejem, żydem, murzynem, ukraińcem, lesbijką, mongołem, chińczykiem, ruskiem... aczkolwiek jeżeli ma ci to ułatwić dyskusję i poprawić ci samopoczucie to proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: ech komuchy,wy ciągle na straży starego układ 06.03.06, 10:48 woltron napisał: > A ty stoisz na straży nowego :) Gratuluje. > > PS: nie jestem komunistą, lewakiem, gejem, żydem, murzynem, ukraińcem, lesbijką > , > mongołem, chińczykiem, ruskiem... aczkolwiek jeżeli ma ci to ułatwić dyskusję i > poprawić ci samopoczucie to proszę. dziękuję by ułatwić ci dyskusję powiem,iż jestem antykomunistą,oszolomem,moherowym beretem,homofobem,antysemitą,prostakiem z katolandu ,etc. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: ech komuchy,wy ciągle na straży starego układ 06.03.06, 14:23 Nie musisz ułatwiać. Prostactwo widać od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
woltron Re: ech komuchy,wy ciągle na straży starego układ 06.03.06, 15:29 > dziękuję > by ułatwić ci dyskusję powiem,iż jestem antykomunistą,oszolomem,moherowym > beretem,homofobem,antysemitą,prostakiem z katolandu ,etc. Ale ja nie zamierzam z tobą dyskutować :) Nie lubię rozmawiać z ludźmi, którzy nie mają nic ciekawego do powiedzenia i do tego generalizują. Nie lubię, ponieważ do tego wystarczy mi w zupełności telewizor i codzienny odcinek "PiS Show". Podobny ton co twoje wystąpienia na forum, a do tego jeszcze obraz i dźwięk - cudo, palce lizać. A co do układu, skoro prezes Kaczyński ciągle o nim mówi, to niech pokaże dowody. A jeżeli nie ma dowodów, to niech nie kłapie, za przeproszeniem wszystkich, dziobem. Bo kłapać i plotkować, to może pani Zdisia, a nie poważny polityk i szef największego klubu w sejmie. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
gazociag.wassermana Re: ech komuchy,wy ciągle na straży starego układ 06.03.06, 12:37 ale nie wspomniałeś o dziadku z hitlerjugend :) pzdr. woltron napisał: > A ty stoisz na straży nowego :) Gratuluje. > > PS: nie jestem komunistą, lewakiem, gejem, żydem, murzynem, ukraińcem, lesbijką > , > mongołem, chińczykiem, ruskiem... aczkolwiek jeżeli ma ci to ułatwić dyskusję i > poprawić ci samopoczucie to proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
woltron Re: ech komuchy,wy ciągle na straży starego układ 06.03.06, 15:14 Heh :) Mój błąd, biję się (pokornie) w pierś. Chociaż w sumie to oczywiste, że taki wstrętny i wywrotowy element z układu jak ja musi mieć takiego dziadka ;p również pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 [...] 06.03.06, 11:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gazociag.wassermana [...] 06.03.06, 12:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gazociag.wassermana do cenzora 06.03.06, 14:16 pogieło cię chłopie ? coś ty wykasował ? brzydkie czteroliterowe słowo, które dla przyzwoitości zacząłem od dwóch rozpoczynających liter i zakończyłem dwiema kropkami ? ejże, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu ! ch .. , tak to brzmiało. i co to może oznaczać ? wyluzuj nieco, chyba w tym przypadku regulamin nie został złamany. Odpowiedz Link Zgłoś
wojkab kaczyński jarosław 06.03.06, 10:37 tak, tak, wydawcy sa w ukladzie Jarosław K. ma racje i ufoludki tez są w układzie, nie wiem czy wiecie alew niedawno do stolika układzika zasiadł też lord Vader. Za jarosławem K stoi juz tylko samotnie Chuck Norris. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Swiat jest prosty. 06.03.06, 10:46 On dobrze wie jak dziala np. zwykly zegarek. W srodku sa krasnoludki. Te pokrzywdzone przez los pchaja wskazowke sekundowa i zapieprzaja w kolko 24/7. Te z Ukladu, dekuja sie przy wskazowce godzinowej. Praca latwa i przyjemna. To wsrod nich napewno sa "zlodzieje czasu". Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: kaczyński jarosław 06.03.06, 10:50 wojkab napisał: > tak, tak, wydawcy sa w ukladzie Jarosław K. ma racje i ufoludki tez są w > układzie, nie wiem czy wiecie alew niedawno do stolika układzika zasiadł też > lord Vader. Za jarosławem K stoi juz tylko samotnie Chuck Norris. myślę ,iż pilnie potrzebujesz konsultacji medycznej-nie zwlekaj Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: kaczyński jarosław 06.03.06, 13:22 przeciez napisal stosuja twoja retoryke.. czego chcesz od wojkab? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: kaczyński jarosław 06.03.06, 14:24 Bo m15 wziął tę wypowiedź na serio i jest oburzony, że ktoś zdradza tajemnicę państwową... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Pusty Smiech 06.03.06, 10:38 W normalnym swiecie bylby portierem, parkingowym... Moglby dotrwac do konca swoich dni gdzies w pakamerze pod schodami. Na poczet choroby psychicznej sasiedzi dorzucaliby na tabletki. W Polsce jest glowna osoba w centrum dowodzenia losami 40mil narodu. Dlaczego tak sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
woltron "Der Spiegel" 06.03.06, 10:44 Proponuję panu Jarosławowi Kaczyńskiemu, aby zanim coś powie, dokładnie sprawdził o czym mówi, a nie bredził. Poza tym wątpie by ideałem mediów był akurat ten niemiecki dziennik słodko nazwany przez pewnego polityka, jako "Gestapo naszych czasów" czy też (przez innego polityka z drugiej strony sceny politycznej) jako "Gów***papier" :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.budka Re: "Der Spiegel" 06.03.06, 10:54 ...chyba niedoczytał historii Spiegla. Chodzi mu prawdopodobnie o tzw. afere Spiegla i owczesnego ministra obrony F.J.Straussa, ktora byla wczesniej. en.wikipedia.org/wiki/Spiegel_scandal Odpowiedz Link Zgłoś
woltron Re: "Der Spiegel" 06.03.06, 14:58 Może mu też chodzić o strukturę własności "Der Spiegel" :P Bardzo podobna do tej jaką ma "Polityka" :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy Re: "Der Spiegel" 07.03.06, 00:36 Augstein zaproponowal dziennikarzom udzialy w firmie, ale ta historia nie ma zadnych podobienstw do sytuacji w Polsce. Poza tym nie wiem jak moze Kaczynski "pomoc dziennikarzom", chyba nie chce im zaoferowac udzialow w firmie, ktora do niego nie nalezy. Chyba, ze da im pieniadze na wykup akcji Agory, zakladajac, ze sa na sprzedaz. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos co nie zmienia faktu, ze demokracja nie jest.... 06.03.06, 10:58 gwarantem wolnosci mediow. A tak brzmi JEDYNY argument naszych pismakow. Przyklad niemiecki, jak slaby by nie byl, wnosi nowy argument do calej tej przydlugiej juz dyskusji. Powtarzam, jedynym argumentem mediow jest demokracja. Jest tak slaby, jak mowienie, ze wolny rynek gwarantuje konkurencje dla firm. Przyklad naszych operatorow telefonii komorkowej jest tu na miejscu. Jest (bylo) ich trzech, nie stwierdzono monopolu ani zlamania praw konsumentow, a wszyscy placimy te same rachunki, niezaleznie z jakiego telefonu rozmawiamy. Albo telekomunikacja polska. Jak widac polski rynek jest specificzny :))))) Te kilka wymienionych osob, trzymajacych rynek medialny w Polsce, ma jakos dziwnie zbierzne poglady. Wczesniej jakos nie dalo sie tego zauwazyc :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: co nie zmienia faktu, ze demokracja nie jest. 06.03.06, 12:35 > Przyklad niemiecki, jak slaby by nie byl, wnosi nowy argument do calej tej > przydlugiej juz dyskusji. jak dla mnie wnosi argument kolejnego manipulanctwa ze strony imc kaczynskiego.. naduzyl afery Spiegla.. ta afera nie dotyczyla zatargu pomiedzy dziennikarzami a red. naczelnym, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
7uop Ta kaczka to dziwaczka ....... 06.03.06, 11:05 czyżby dopadła ją ptasia grypa ? Odpowiedz Link Zgłoś
gazociag.wassermana Re: Ta kaczka to dziwaczka ....... 06.03.06, 12:42 mała tłuściutka kaczka. zjadłby pieczoną w potrawce z warzywami :) 7uop napisał: > czyżby dopadła ją ptasia grypa ? Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Komisja sejmowa dla rzadu Marcinkiewicza! 06.03.06, 11:06 To powinna byc najwazniejsza komisja! 115 dni i nic dla kraju , rozwalenie budzetu , klotnie w sejmie , falszywe oskarzenia , mieszanie wiary z polityka , upadek Polski na arenie miedzynarodowej , sianie nienawisci i odwetu (czy zgodnie z naukami JP II ?), calkowity brak kompetencji , dzielenie narodu na dobry (popierajacych sekte PiS) i zlych (wszyscy pozostali), wybitne numery czlonkow PiSu np: Waserman (wanna , gaz , obwodnica) , Gosiewski (cukrownia) itd! Obsady stanowisk: wieziennictwo , Rz P D itd !Moze wiecej ? Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Komisja Sejmowa ds PiS-u! Pilne ! 06.03.06, 11:12 To powinna byc najwazniejsza komisja! 115 dni i nic dla kraju , rozwalenie budzetu , klotnie w sejmie , falszywe oskarzenia , mieszanie wiary z polityka , upadek Polski na arenie miedzynarodowej , sianie nienawisci i odwetu (czy zgodnie z naukami JP II ?), calkowity brak kompetencji , dzielenie narodu na dobry (popierajacych sekte PiS) i zlych (wszyscy pozostali), wybitne numery czlonkow PiSu np: Waserman (wanna , gaz , obwodnica) , Gosiewski (cukrownia) itd! Obsady stanowisk: wieziennictwo , Rz P D itd !Moze wiecej ? Odpowiedz Link Zgłoś
sobekx zwykli politycy polscy nie są wolni 06.03.06, 11:12 trzeba uwolnić polskich polityków od uzależnienia ich od szefów partii, kodeksów i programów partyjnych - politycy powinni mieć prawo mieć inne poglądy niż szefowie ich partii i nie wolno ich wyrzucić ..... demokrata w PiS-ie Odpowiedz Link Zgłoś
gtx3 A Wanda 06.03.06, 11:17 A Wanda Rapaczyński skąd się wzięła czy znaleziono ją w kapuście cz też przyszła na świat w Polsce w sposób opisany w podręczmnikach ginekologii. Oczywiście ,że nie ma obowiązku, by zgadzac się z Kaczyńskim ,ale gołym okiem widać jak bardzo dziennikarze uzależnieni są od pieniędzy wydawców prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Jedna Wanda nie chciala Niemca, druga Jaroslawa 06.03.06, 11:21 i stad problemy. Sercowe. Taka milosc bez wzajemnosci. Ale jak w Onieginie, role sie odwroca!!! I jeszcze wstretna Wanda zateskni do przystojnego Jarka, a on powie - Nielzja. Bo Jarek jest bardzo honorowy. U nich to ze wzrostem idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew450 [...] 06.03.06, 11:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Apel do 40 i 0-cio latków wyborców PiS 06.03.06, 11:38 Nie wszyscym w wieku przedemerytalnym cierpią na demencję i moherową histerię. Brakuje mi troszke do emerytury,w tym samym wieku mam też przyjaciół,żaden nie głosował na PiS.Dla mojego środowiska to oczywiste.Pamiętamy demonstracje Kaczyńskich pod Belwederem po tym jak Wałęsa całkiem rozumnie się ich pozbył. Odpowiedz Link Zgłoś
julko Re: Apel do 40 i 0-cio latków wyborców PiS 06.03.06, 12:04 alistair-p napisał: > Nie wszyscym w wieku przedemerytalnym cierpią na demencję i moherową histerię. > Brakuje mi troszke do emerytury,w tym samym wieku mam też przyjaciół,żaden nie > głosował na PiS.Dla mojego środowiska to oczywiste.Pamiętamy demonstracje > Kaczyńskich pod Belwederem po tym jak Wałęsa całkiem rozumnie się ich pozbył. Dlatego głosowałes na Tuska i na jego dziadka?. Odpowiedz Link Zgłoś
julko Re: Apel do 40 i 0-cio latków wyborców PiS 06.03.06, 12:10 alistair-p napisał: > Nie wszyscym w wieku przedemerytalnym cierpią na demencję i moherową histerię. > Brakuje mi troszke do emerytury,w tym samym wieku mam też przyjaciół,żaden nie > głosował na PiS.Dla mojego środowiska to oczywiste.Pamiętamy demonstracje > Kaczyńskich pod Belwederem po tym jak Wałęsa całkiem rozumnie się ich pozbył. Dlatego głosowałes na Tuska i na jego dziadka?. Odpowiedz Link Zgłoś
lodzermensz [...] 06.03.06, 11:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Dyktatura w prasie i PiS! 06.03.06, 11:41 Te same metody! Tylko ja mam racje a Wy musicie mi przytakiwac! Jezeli sie nie zgadzacie - do widzenia (tak jest w PiS , LPR i Samoobronie)!W PiS nie mozna sie wychylic o 1% : przyklad Wasserman - minister obrony narodowej!Jezeli jeden z nich zostalby o 1 godzine wiecej przy swojej filozofi bylyby zmiany w rzadzie! I to jest cala prawda o PiSie , Polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś