piaf.e 18.03.06, 18:44 Dawno nie słuchałam. Ilu Polakow odeszlo juz od Kosciola dzieki temu radiu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piaf.e Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 18:50 nikt nic nie wie. spadla słuchalnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 18:53 Asieńka słucha pewnie instrukcji:) Poczekaj trochę, wysłucha, utrwali sobie i pokarze nam co umie Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 18:56 bebe3 napisała: > Asieńka słucha pewnie instrukcji:) > Poczekaj trochę, wysłucha, utrwali sobie i pokarze nam co umie Nie tylko slucha ale i doradza tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 19.03.06, 12:58 bebe3 napisała: > Asieńka słucha pewnie instrukcji:) > Poczekaj trochę, wysłucha, utrwali sobie i pokarze nam co umie Przede wszystkim umie poprawnie pisać po polsku, więc może też idź posłuchać jakiś instrukcji na temat poprawnej ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 19.03.06, 13:26 zjadłaś m.To tak a propos poprawnego pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 19.03.06, 13:28 To był zwrot w III os. l. pojedynczej a nie w I. Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 [...] 18.03.06, 18:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: ryjka Ma 19.03.06, 13:29 Hej! Co słychać w Polsce centralnej :) bo ostatnio jakoś się mijamy na FK - no chyba, że trafimy na siebie w watkach naszej ulubionej forumowiczki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: ryjka Ma 19.03.06, 13:33 w centralnej jak na centralnym wielu "bez....mnych polityków". A Mazowsze pokłony śle jak zawsze/była karteczka?/ Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Teraz Olszewski i Macierewicz a jutro premier ... 18.03.06, 18:55 Marcinkiewicz. A GW z Pieronkiem to se może poszczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 18:56 A wy nie przy radioodbiorniku? Odpowiedz Link Zgłoś
zruc Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 18:58 Piaf niech cię już zwolnią z dyżuru na tym forum bo dostaniesz zapalenia mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 19:02 zruc napisał: > Piaf niech cię już zwolnią z dyżuru na tym forum bo dostaniesz zapalenia mózgu. obrazaj mnie dalej i atakuj osobiscie, a giwi pelniaca dzis dyzur wyleci z roboty ,zaden chamski wpis nie zostal skasowany , wydrukowalam wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
zruc Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 19:13 Ty obrażasz coś większego. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Mialy sie te wpisy ukazac dzis rano w gazecie 19.03.06, 22:26 Pozdrawiamy forumowych POszczymurow. Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 18:58 piaf.e napisała: > Dawno nie słuchałam. > Ilu Polakow odeszlo juz od Kosciola dzieki temu radiu??? nikt wierzący w Boga, tacy nie słuchają sekciarskiego radia robiącego bożka z Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 19:03 czyste.dobro napisał: > piaf.e napisała: > > > Dawno nie słuchałam. > > Ilu Polakow odeszlo juz od Kosciola dzieki temu radiu??? > > nikt wierzący w Boga, tacy nie słuchają sekciarskiego radia robiącego bożka z > Rydzyka Ja sluchalam i dzieki temu radiu odeszłam od kosciola , teraz to juz tylko czasami je podsłuchuje... Odpowiedz Link Zgłoś
emilka184 Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 19.03.06, 13:50 piaf.e napisała: > > > > nikt wierzący w Boga, tacy nie słuchają sekciarskiego radia robiącego boż > ka z > > Rydzyka obawiam się że właśnie tę wiarę w boga wykorzystuje ojciec dyrektor, to dzięki niemu zgorzkniali, starzy ludzie mogą przelać swoją nienawiść na coś bardziej konkretnego, i to jest właśnie straszne Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 19.03.06, 14:00 emilka184 napisała: > piaf.e napisała: > > > nikt wierzący w Boga, tacy nie słuchają sekciarskiego radia robiące > go boż > > ka z > > > Rydzyka > > > > obawiam się że właśnie tę wiarę w boga wykorzystuje ojciec dyrektor, to dzięki > niemu zgorzkniali, starzy ludzie mogą przelać swoją nienawiść na coś bardziej > konkretnego, i to jest właśnie straszne Drogie panie, najlepiej bedzie, jesli zaczniecie sie troszczyc same o siebie, zamiast umartwiac sie i wykazywac falszywa troske z powodu sluchaczy RM. Jedna ze sluchaczek RM, zle na tym wyszla, bo nie pomyslala o sobie. Nazywa sie Kazia Szczuka. He he! Odpowiedz Link Zgłoś
emilka184 Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 19.03.06, 14:13 > Drogie panie, najlepiej bedzie, jesli zaczniecie sie troszczyc same o siebie, > zamiast umartwiac sie i wykazywac falszywa troske z powodu sluchaczy RM. > Jedna ze sluchaczek RM, zle na tym wyszla, bo nie pomyslala o sobie. Nazywa sie > > Kazia Szczuka. He he! ja sie troszczę o siebie wystarczająco, po prostu wkurza mnie to że w tak ewidentny sposób manipuluje się ludzmi tak na tę manipulację podatnymi i to nie z ich winy, ojciec dyrektor gdyby się martwił tymi ludzmi i ich sytuacją nie kazał by im emerytury oddawać na swojego maybacha, to naprawdę barzdo przypomina sektę Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 19:07 Olszewski i Maciarewicz Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 19:13 ? pustki! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19273&w=38265668&a=38443992 Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 19:55 henryk.log napisał: > ? pustki! > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19273&w=38265668&a=38443992 hm. pustki Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Napisz maila do Nadredaktora. W koncu pare osob 18.03.06, 19:23 z GW jest wyznaczonych do ciaglego nagrywania i odsluchiwania RM. Pewnie to jakies biedaki na stazu w GW. Przysla Ci smakowite kaski, lacznie z opinia jakie masz miec zdanie o tych kaskach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Napisz maila do Nadredaktora. W koncu pare os 18.03.06, 19:24 Ja napisalam gdzie indziej , oopiekunach tego forum n/t Odpowiedz Link Zgłoś
zruc Re: Napisz maila do Nadredaktora. W koncu pare os 18.03.06, 20:05 piaf.e napisała: > Ja napisalam gdzie indziej , oopiekunach tego forum n/t Nie zapomnij napisać "radio ma ryja" Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 20:06 a w TRWAM poraz siódmy pokażą reportaż jak to Sczuka Madzie Buczek obrażała..o 21.45 Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 20:21 skin.polski napisał: > a w TRWAM poraz siódmy pokażą reportaż jak to Sczuka Madzie Buczek obrażała..o > 21.45 Ci katolicy polscy to za grosz przyzwoitosci nie mają(o ewangeli nie wspomne) `.Nie wybacza tego tej kobiecie nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 20:24 piaf.e napisała: > Dawno nie słuchałam. > Ilu Polakow odeszlo juz od Kosciola dzieki temu radiu??? Ja zaczelam czesciej sluchac radia. A do kosciola to moze nie wrociclam, ale napewno inaczej patrze na jego role w panstwie i spoelczenstwie. Rydzyk zrobil kawal dobrej roboty dla obudzenia swiadomosci i zwolennikow i przeciwnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 20:29 kawal dobrej sekciardkiej roboty, namieszac ludziom starszym w glowach , wywolac nieufnosc i agresje. Spotykam takich dziadkow z laską trzęsacych sie i mowiacych kazdemu przechodniowi na ulicy: ten Tusk to oszust on dopiero teraz wział slub koscielny , to kaszub , to niemiec , to żyd. Wybacz ale jesli to sie nazywa kawał dobraj roboty.... Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada A skad Ty mozesz wiedziec czy namieszal? 19.03.06, 22:20 Moze dal ludziom nadzieje, ze w Polsce bedzie inaczej i lepiej. Takiego elektoratu jak mohery mozna Rydzykowi jedynie pozazdroscic. NIech sie przegrani ucza od Rydzyka jak mobilizowac elektorat. Moze im sie kiedys uda. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_dyktator A jaką reklamę OjDyr zrobił Maybachowi!!! 18.03.06, 20:30 Sprzedaż Maybachów w Polsce wzrosła o 300%. Daimler Chrysler chce mu ufundować nagrodę. No ale w końcu jest on magnat medialny czy nie jest? A jak jest, to niech jeździ odpowiednio do swego statusu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 18.03.06, 20:34 frau_blada napisała: > Ja zaczelam czesciej sluchac radia. A do kosciola to moze nie wrociclam, ale > napewno inaczej patrze na jego role w panstwie i spoelczenstwie. Rydzyk zrobil > kawal dobrej roboty dla obudzenia swiadomosci i zwolennikow i przeciwnikow. ?? Rydzyk ??? Frau! co ci się stało ???? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Ja slucham od czasu do czasu Rydzyka. 19.03.06, 22:22 Bylam na tym forum jedna z pierwszych, ktore o tym mowily glosno. Nic mi sie nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka184 Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 19.03.06, 13:53 frau czy ty tak szczerze w to wierzysz, bo jeśli tak to wytłumacz mi jak w wierze katolickiej zawiera się nienawiść? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nie zadawaj takich pytań 18.03.06, 20:25 Ktoś odpowie szczerze i nam forum zamkną! M. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta Re: Co tam słychac w radiu Ma ryja??? 19.03.06, 13:22 Halo piaf.e Myslalem ze wytrzezwialas a ty ciagle na haju:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: ryjka Ma 19.03.06, 13:58 co mam pe.....to chore z nienawiści ,ja jednak wolę asienkę /oczywiście bez szczegółów/pozdr..moją rodzinkę brakuje tadeuszax,ucieszłby się! Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: ryjka Ma 19.03.06, 13:48 A propos panny edzi to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=38607766&a=38643104 Pozdrawiam rodzinkę w komplecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Co tam słychac ... Sa NoWiNy z rm!!!!!!! 19.03.06, 21:02 premier Marcinkiewicz właśnie tam teraz przebywa! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Co tam słychac ... Sa NoWiNy z rm!!!!!!! 19.03.06, 22:19 skin.polski napisał: > premier Marcinkiewicz właśnie tam teraz przebywa! :-)))))))))))))))))))))))))))))) ........... w TRWAM niegdyś premier powiedział psi_skinie :-))) "Sprawdzajcie Nas" "Owoce są niedojrzałe..ta Prawda nas wyzwoli!!" "Kamienie będą krzyczeć"..tepe i tede.. Odpowiedz Link Zgłoś