Gość: Oszołom z RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 23:27 Ze wzgl. na brak myszy ten wpis trochę potrwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Śmiewca Za wdowi grosz - wstydu nie masz! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.12.02, 23:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Za wdowi grosz - wstydu nie masz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 23:47 to prezent od rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Mój pierwszy wpis z laptopa IP: *.multicon.pl 06.12.02, 23:54 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Ze wzgl. na brak myszy ten wpis trochę potrwa A ludziom mowil, ze zbiera na remont organow. A kupil sobie laptopa. Za tydzien powie, ze zbiera na remont dachu i pojedzie na Karaiby jak Tadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Mój pierwszy wpis z laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.02, 00:03 Ja nic nikomu nie obiecywałem..proszę bez takich insynuacji..to prezent od rodziców czy wyraziłem się jasno???? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Mój pierwszy wpis z laptopa 07.12.02, 00:07 oszolom - oni i tak swoje beda gadac bo wiesz - zydzi kradna poprzez rozne fundacje i zbiorki i im sie w pale nie miesci, ze mozna za swoja kase kupic cos. Ktos kto kupuje za swoja kase to wedlug nich jest glupkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Mój pierwszy wpis z laptopa IP: *.multicon.pl 07.12.02, 00:10 wesoly3 napisał: > oszolom - oni i tak swoje beda gadac > bo wiesz - zydzi kradna poprzez rozne fundacje i zbiorki > i im sie w pale nie miesci, ze mozna za swoja kase kupic cos. > Ktos kto kupuje za swoja kase to wedlug nich jest glupkiem Ales ty WESOLY 3. Jak na pogrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Oszołom, a co ty na to? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 00:08 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Ze wzgl. na brak myszy ten wpis trochę potrwa ********************************************************* Do tego adresu mysz ci niepotrzebna. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Oszołom, a co ty na to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.02, 00:30 Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Oszoł, ten lap to od Ojca Derektora? n/txt 07.12.02, 00:40 _______________________________________ ...a w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzymie... /przysł. ludowe, autor nieznany/ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Oszoł, ten lap to od Ojca Derektora? n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.02, 00:54 Poraz piąty chyba odpowiadam na to pytanie że od rodziców czyli od mamy i taty jeśli nie wiesz co to takiego są rodzice...jesteś z domu dziecka?.....dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agosto Re: Mój pierwszy wpis z laptopa IP: *.kv.net.pl 07.12.02, 01:08 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Ze wzgl. na brak myszy ten wpis trochę potrwa Klasyczną myszkę mozesz sobie podłączyć przecież (ale wtedy laptop traci urok...) A jak mniejsza klawiaturka? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś