Dodaj do ulubionych

Ekonomiczny apartheid

IP: *.nanarb01.mi.comcast.net 07.12.02, 14:51
SENSACJA!!!

KRYTYKA UNII PRZEZ BYŁEGO SZEFA URZĘDU KOMITETU INTEGRACJI EUROPEJSKIEJ !!!

Ekonomiczny apartheid

To kraje kandydackie, w tym Polska, zapłacą za rozszerzenie Unii
Europejskiej. A Niemcy czy Austria na tym nieźle zarobią - napisał w
dzienniku "Die Welt" Jacek Saryusz-Wolski, były szef Urzędu Komitetu
Integracji Europejskiej Czytaj całość po Polsku -

tygodnikforum.onet.pl/1102136,1,4144,797,artykul.html
i po Niemiecku -

www.welt.de/
i dla wyjasnienia tym z Forum kt...nie rozumieja, dla czego jestem przeciwna
wejscia Polski do UE na tych warunkach ktore sa proponowane przez elite
antyPolska, antysemicka i pro Faszystowsko -komunistyczna, mysle ze wiekszy
zwiazek z Ameryka (oczywiscie Partnerski) pozwoli nam Polskim zydom uczymac
Polske jako kraju zdabilnego i pozwoli przygotowac go do przyjecia
Izrealskich zydow gdy Panstwo Izreal padnie...

Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Żydówka Re: Ekonomiczny apartheid IP: *.nanarb01.mi.comcast.net 07.12.02, 19:06
      Plakat :

www.ojczyzna.pl/Politycy/Nie-Poddawaj-sie.jpg
    • Gość: Towarzysz Szmaciak Czy dać się wciągnąć na członka UE ? IP: *.czajen.pl 07.12.02, 23:18
      Jeśli towarzysze pozwolą, tym razem wypowiem się nie w imieniu najwyzszych
      władz partyjnych i panstwowych, a swoim własnym i wielu znanych mi członków SLD.
      Otóż towarzysze, w ciągu zaledwie kilku miesięcy z euroentuzjasty stałem się
      eurosceptykiem i zaraz napiszę dlaczego. Euroentuzjastą stałem się na skutek
      pamiętnego wydarzenia, kiedy tow. Iwiński pryłapany przez TVN na klepaniu
      tłumaczki po d...e zapewnił społeczeństwo, że tak się robi w Europie. Liczyłem,
      a nawet uzyskałem wstępne zapewnienia, ze partia zechce skorzystac z mojego
      doświadczenia i wyśle mnie do Brukseli, gdzie jak towarzyszom wiadomo będzie
      dużo tłumaczek. Mam za sobą oczywiście bogate doświadczenie na arenie
      międzynarodowej, jako przedstawiciel PRL w Radzie Wzajemnej Pomocy Gospodarczej
      w Moskwie. Przez wiele lat przeliczałem złote dewizowe na ruble transferowe i
      odwrotnie. Co prawda rachunek nigdy się nie zgadzał, niemniej uważam że
      zdobyłem w tym temacie wysokie kwalifikacje. Wstronę eurosceptycyzmu zacząłem
      sie skłaniać po ostatnich wyborach samorządowych. Jak zapewne towarzyszom
      wiadomo, partia nasza straciła tysiące miejsc pracy. W samej Warszawie i
      województwie mazowieckim na zasiłkach chorobowych przebywa około trzech tysięcy
      towarzyszy. Co prawda z inicjatywy tow. Millera budżet Rady Ministrów wzrosnie
      o 40%, ale to i tak za mało aby zagospodarować powracających do zdrowia
      członków. Na fuchy w Brukseli liczy rownież wielu urzędników szczebla
      centralnego, a także ich rodziny. Coraz częściej docierają do mnie głosy, że
      partia postawi na młodych i dla mnie miejsca w Brukseli zabraknie. Czy w takiej
      sytuacji powinienem popierać integracje? Wydaje mi się że nie.
      • Gość: M Re: Czy dać się wciągnąć na członka UE ? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 13:38
        Towarzyszu a co WY na to
        -----------------------------------------------------------------------------
        "Jan Paweł II podczas przemówienia po niedzielnej modlitwie Anioł Pański na
        Placu św. Piotra zaapelował o towarzyszenie modlitwą politykom, uczestniczącym
        w odbywającym się 12-13 grudnia szczycie Unii Europejskiej w Kopenhadze.

Szczyt w Kopenhadze, na którym m.in. Polska ma zostać zaproszona do UE, pozwoli
        Europie wzbogacić się o tradycję kulturalną i religijną państw, które przez
        wieki współtworzyły cenne dziedzictwo cywilizacji - powiedział papież.(PAP)"
        ------------------------------------------------------------------------------
        Też zaczniecie "tłumaczyć" słowa Ojca Świętego ?????.Zwróćcie się
        do "Towarzysza Grzyba" może wyda Wan dyrektywy jak należt TO interpretować.
        • Gość: Towarzysz Szmaciak Re: Czy dać się wciągnąć na członka UE ? IP: *.czajen.pl 08.12.02, 18:54
          Towarzysz mnie żle zrozumiał. Tym razem wystapiłem wyłącznie w imieniu własnym,
          a nie jako sekretarz do spraw propagandy KC SLD.
          • Gość: M Re: Czy dać się wciągnąć na członka UE ? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 20:41
            Towarzyszu - coś "kręcicie".Czyżbyście pyli po kilkunastu "winach niekoniecznie
            mszalnych"
            --------------------------------------------------------------------------------
            "tym razem wypowiem się nie w imieniu najwyzszych
            władz partyjnych i panstwowych, a swoim własnym i wielu znanych mi
            członków SLD."
            --------------------------------------------------------------------------------
            I co Wy na to ???.Widzę,że nie panujecie nad swoimi słowami (nie mówiąc o
            czynach...).
    • Gość: netizen Re: Ekonomiczny apartheid IP: *.sgh.waw.pl 08.12.02, 20:49
      > i dla wyjasnienia tym z Forum kt...nie rozumieja, dla czego jestem przeciwna
      > wejscia Polski do UE na tych warunkach ktore sa proponowane przez elite
      > antyPolska, antysemicka i pro Faszystowsko -komunistyczna, mysle ze wiekszy
      > zwiazek z Ameryka (oczywiscie Partnerski) pozwoli nam Polskim zydom uczymac
      > Polske jako kraju zdabilnego i pozwoli przygotowac go do przyjecia
      > Izrealskich zydow gdy Panstwo Izreal padnie...
      >
      Czy pojawią się wtedy koszerne fast-foody?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka