krykucha 21.03.06, 18:35 ciekawe co Prezydent nam powie nowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bardzolysapala Re: Dzisiaj Lech K. w Linii Specjalnej 21.03.06, 18:54 pozyczy buty czy ma nowe z marketu? Odpowiedz Link Zgłoś
racja70 Re: Dzisiaj Lech K. w Linii Specjalnej 21.03.06, 19:15 powiększałam sobie to zdjęcie jego butów i nie wykryłam fotomontażu. To nie do wiary, aby Lech miał takie buty i sznurowadła ! Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Dzisiaj Lech K. w Linii Specjalnej 21.03.06, 21:20 Słusznie, bo to Jarosław był. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dzisiaj Lech K. w Linii Specjalnej 21.03.06, 21:32 bardzolysapala napisał: > pozyczy buty czy ma nowe z marketu? Od Merkel dostał parę w prezencie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Nowego ? Na pewno to, że... 21.03.06, 19:18 ...platforma jest bzytka, a PiS cacy (i dla pewności powtórzy to ze trzy razy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krykucha Re: Nowego ? Na pewno to, że... 21.03.06, 19:26 www.nasznocnik.pl napisał: > ...platforma jest bzytka, a PiS cacy (i dla pewności powtórzy to ze trzy > razy ;-) To juz bylo. Moze cos nowego wymyslą? Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: Lech K. pseudonim Wyrwidąb dodajmy ;-) 21.03.06, 20:41 Dlaczego Wyrwidąb? Czyżby brat był Waligórą? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Lech K. pseudonim Wyrwidąb dodajmy ;-) 21.03.06, 21:44 basso.buffo napisała: > Dlaczego Wyrwidąb? Czyżby brat był Waligórą? Chyba Walikoń może ? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Dzisiaj Lech K. w Linii Specjalnej 21.03.06, 19:58 Już się szykuje. Polecam drugie zdjęcie od góry www.kfp.net.pl/winners.php?lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
101ola Re: Dzisiaj Lech K. w Linii Specjalnej 21.03.06, 20:46 Nic nie powie. Były juz takie ustawione linie specjalne bez telefonów, bez gości z innych partii czy nawet bez telelinii. O ustawionych pytaniach nawet nie wspomnę. IV RP = Biaoruś pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Dzisiaj Lech K. w Linii Specjalnej 21.03.06, 21:06 Jeśli chodzi o Prezydenta muszą być szczególne prawa. Ale Telelinia jest zawsze tylko Glemp sobie nie życzył (Pieronek się zgodził i nawet miał większość na "tak"). Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Nasz łże-prezydent już zdążył skłamać... 21.03.06, 21:31 ...mowiąc, że PO żądała 75% władzy... (ciekawe jak to sobie wyliczył - na kalkulatorku ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
101ola Re: Dzisiaj Lech K. w Linii Specjalnej 21.03.06, 21:33 Skad pewność, że w LS gościem jest Lech a nie Jaruś? ;-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Dzisiaj Lech K. w Linii Specjalnej 21.03.06, 21:38 101ola napisała: > Skad pewność, że w LS gościem jest Lech a nie Jaruś? ;-) Ja wiem - nie mam poczucia obrzydzenia. Nie jest AŻ TAK brzydki. > pozdr Wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Mamy prezydenta idiotę. 21.03.06, 21:33 "Jeżeli 80% mediów prezentuje jeden pogląd, to to nie jest żadna wolność mediów." Kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Mamy prezydenta idiotę. 21.03.06, 21:34 zalogowany.franek napisał: > "Jeżeli 80% mediów prezentuje jeden pogląd, to to nie jest żadna wolność mediów > ." Kretyn. amen! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Mamy prezydenta idiotę. 21.03.06, 21:40 hrabia.m.c napisał: > zalogowany.franek napisał: > > > "Jeżeli 80% mediów prezentuje jeden pogląd, to to nie jest żadna wolność > mediów > > ." Kretyn. > > amen! Cham pozostanie chamem ! na wieki wieków AMEN. A dodatkowo jeszcze idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Mamy prezydenta idiotę. 22.03.06, 00:47 To już nie wolno głosić że Ziemia krąży wokół Słońca? Poza Słońcem Żoliborza oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
racja70 Już powiedział !!!!!!!! 21.03.06, 21:36 "jeżeli 80% prasy pisze to samo, to nie jest wolność (...) jeżeli 80% podnosi krzyk na całą Europę, to jest nieznośne i ja będę z tym walczył ze wszystkich sił" Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Już powiedział !!!!!!!! 21.03.06, 21:38 A pochwalił się już, że zasadził dąb? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Już powiedział !!!!!!!! 21.03.06, 21:38 racja70 napisał: > "jeżeli 80% prasy pisze to samo, to nie jest wolność (...) jeżeli 80% podnosi > krzyk na całą Europę, to jest nieznośne i ja będę z tym walczył ze wszystkich > sił" Prawie zdemaskował ten 4-stronny układ który zakazuje sie myć Jareczkowi chociaż popsutą wannę ma Wassermann. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Już powiedział !!!!!!!! 21.03.06, 21:44 I coś bredził ,że nie tak łatwo układ obalić, a stolik korzenie zapuścil:)) i to nie na siłe kaczek ,ten karczunek:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: o matko ! 21.03.06, 21:46 Następny o tej benzynie. Przypomina mi się jak dwa lata temu wszyscy SLD-owcy jak mantrę powtarzali "Polska osiągnęła wzrost gospodarczy". A jednak Kwaśniewski nie brał udziału w tym partyjnym chórze. Chyba widać kto bardziej nadaje się na głowę Całego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
racja70 o benzynie było tak : 21.03.06, 21:50 rząd jest dobry - źli mówili że benzyna będzie po 6 zł, a jest tańsza WNIOSEK - to cena benzyny jest (znowu) regulowana przez rząd ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: o benzynie było tak : 21.03.06, 21:53 > WNIOSEK - to cena benzyny jest (znowu) regulowana przez rząd ? No niby nie - ale rząd stwarza warunki kształtujące ceny. Poza tym ważne jak ludzie myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
asdf401 Re: o benzynie było tak : 21.03.06, 21:58 Poziom naszego prezydenta dorównuje poziomowi tej pani dziennikarz. Kwaśniewskigo nie powiem, że uwielbiałem ale w porównaniu z tym panem to Kwas był PANEM. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: o benzynie było tak : 21.03.06, 22:33 > WNIOSEK - to cena benzyny jest (znowu) regulowana przez rząd ? Nie, WNIOSEK to albo 1. Prezydent nie wie o czym mówi 2. Prezydent wie o czym mówi, ale uważa, że Polacy są głupi (bo tak mu brat powiedział) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Już powiedział !!!!!!!! 21.03.06, 21:49 racja70 napisał: > "jeżeli 80% prasy pisze to samo, to nie jest wolność (...) jeżeli 80% podnosi > krzyk na całą Europę, to jest nieznośne i ja będę z tym walczył ze wszystkich > sił" ---> I ma rację. Czy media, jak widać, sterowane są wolnymi mediami. Czy pisanie na jedną modłę, świadczy o nagłym wysypie dziennikarzy o zdolnościach telepatycznych i o zdolnościach jednakowego jasnowidzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Już powiedział !!!!!!!! 21.03.06, 21:52 Po pierwsze - dziennikarze - ci z ogólnopolskich mediów - to w większości grupa docelowa PO i nic na to nie poradzisz (nie zmusisz ich do zmiany zapatrywań). Po drugie - jeśli kilka osób mówi to samo może mają rację a niekoniecznie tworzą układ. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Już powiedział !!!!!!!! 21.03.06, 22:25 Ale jezeli wszyscy czy prawie wszyscy naglasniaja jakies okreslone tematy, a przemilczaja historie w rodzaju wystepu pijanego Kwacha w Charkowie (bylo tam 18 dziennikarzy z roznych mediow), to cos jest nie w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
racja70 Re: Już powiedział !!!!!!!! 21.03.06, 21:54 o ty durnowaty przecież to proste - kurestwo krytykowanych jest tak dalece mono, że i jego ocena jest jednobarwno-jednomyślna - bez jasnowidzenia za to jasno widać, skąd ty przychodzisz i dokąd zajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek O ty durnowaty. 21.03.06, 22:07 racja70 napisał: > o ty durnowaty > przecież to proste - kurestwo krytykowanych jest tak dalece mono, że i jego > ocena jest jednobarwno-jednomyślna - bez jasnowidzenia > za to jasno widać, skąd ty przychodzisz i dokąd zajdziesz ---> Jednak bardziej prawdopodobna jest wersja, że są z tej samej kasy opłacani. Skąd ci wszyscy dziennikarze już dzień po przegranej nagle jak jeden mąż doznali takiego samego olśnienia, że "krytykowani" są be? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: O ty durnowaty. 21.03.06, 22:28 Skąd ci wszyscy dziennikarze już dzień po przegranej nagle jak jeden mąż doznali takiego samego olśnienia, że "krytykowani" są be? Przeciez to widać gołym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Coś pozytywnego 21.03.06, 21:58 Podoba mi się np. bardzo mocne i stanowcze poparcie (tak prezydenta jak i PiS- u) dla ruchów demokratycznych na Ukrainie i Białorusi... (mam tylko nadzieję, że w kaczych łebkach nie roi się jakaś pansłowiańska alternatywa dla UE - można ich już podejrzewać o każdą bzdurę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Dzisiaj Lech K. w Linii Specjalnej 21.03.06, 22:37 Ogłosił, że rozwój gospodarczy Polski rozpoczął się od rządu Olszewskiego. Co tu powiedzieć, żeby nie było brzydkie słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Dzisiaj Lech K. w Linii Specjalnej 21.03.06, 22:38 A, już wiem: Spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Dzisiaj Lech K. w Linii Specjalnej 21.03.06, 22:39 Moja babcia mówiła na takich: misigina (to z jidysz) :) Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Moze klamie jak Bura Suka?? Albo spieprzaj dziadu? 21.03.06, 22:53 ? Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus ależ te bliźniaki do siebie podobne! 22.03.06, 00:27 zwłaszcza jeden... Odpowiedz Link Zgłoś