ra_v2 27.03.06, 18:55 i gdy wygra PO to będziemy mieli jeszcze bardziej przerypane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kahlil Re: a jeżeli się mylimy 27.03.06, 18:57 i gdy wygra PO to będziemy mieli jeszcze bardziej POrypane! Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Przerypane to będziesz miał zaraz jak Cię 27.03.06, 18:58 wolontariat PO dopadnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: Przerypane to będziesz miał zaraz jak Cię 27.03.06, 19:00 adsienko miła a w jaki sposób?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Przerypane to będziesz miał zaraz jak Cię 27.03.06, 19:01 To było adresowane do autora niniejszego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: Przerypane to będziesz miał zaraz jak Cię 27.03.06, 19:03 a to sorry!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Przerypane to będziesz miał zaraz jak Cię 27.03.06, 19:05 Chyba nie podejrzewałeś mnie o TAKIE coś :) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: Przerypane to będziesz miał zaraz jak Cię 27.03.06, 19:29 NIE!wirtualna buźka /i od k1/ Odpowiedz Link Zgłoś
ra_v2 Re: Przerypane to będziesz miał zaraz jak Cię 27.03.06, 19:01 nikt mi chyba bomby albo atrapy nie podłoży Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Przerypane to będziesz miał zaraz jak Cię 27.03.06, 19:04 ra_v2 napisała: > nikt mi chyba bomby albo atrapy nie podłoży Bomby nie, ale łatki rydzykowego fana i ciemnego katola nie wyzbędziesz się do końca świata. Odpowiedz Link Zgłoś
ra_v2 Re: Przerypane to będziesz miał zaraz jak Cię 27.03.06, 23:57 Bomby nie, ale łatki rydzykowego fana i ciemnego katola nie wyzbędziesz się do > końca świata. dlaczego rydzykowego fana? jestem katolikiem ale trudno nazwać mnie ciemnym :-) no i mocno stawiam na PO. Kurcze jak to pogodzić Twoim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Przede wszystkim będziemy mieli 27.03.06, 18:58 nie mniej klerykalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Przede wszystkim będziemy mieli 27.03.06, 19:00 nie wiem czy nie więcej? mogą wprowadzić obowiązek ślubów kościelnych.nawet po śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Przede wszystkim będziemy mieli 27.03.06, 19:04 Napewno nie splacaliby "długów" Kosciołowi Katolickiemu a i w RM tez by nie występowali. W ten sposób zniechęcicie tylko ludzi do wyborów.A wystarczy żeby frekwencja była wyzsza żyby pis miał mniejszośc. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Przede wszystkim będziemy mieli 27.03.06, 19:08 sądząc po nawróceniu ślubnym Tuska to akurat w tej dziedzinie nic by się nie zmieniło. nie tylko w przypadku PO.trzeba przyznać,że sld bardzo gorliwie czołgało się na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Przede wszystkim będziemy mieli 27.03.06, 19:11 Napewno nie bylo i nie byłoby tak jak jest teraz.A to już dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: a jeżeli się mylimy 27.03.06, 19:01 ra_v2 napisała: > i gdy wygra PO to będziemy mieli jeszcze bardziej przerypane? Mysle że byłoby żle , gdyby wybory odbyły sie teraz, bo z pisem lpr i so w opozycji nie mogliby by w sejmie przeglosowac żadnej ustawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: a jeżeli się mylimy /o rany co ty powiesz?/ 27.03.06, 19:02 naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
no.mercy zapewniam cie,ze jesli wygra PO,juz nigdy nikt nie 27.03.06, 19:04 bedzie ci narzucal,co masz robic lub mowic.I o wiele wiecej dobrych rzeczy.W normalnym kraju.I przyznanie sie zagranica do Polski bedzie powodem do dumy i podziwu. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: zapewniam cie,ze jesli wygra PO,juz nigdy nik 27.03.06, 19:05 no.mercy napisała: > bedzie ci narzucal,co masz robic lub mowic.I o wiele wiecej dobrych rzeczy.W > normalnym kraju.I przyznanie sie zagranica do Polski bedzie powodem do dumy i > podziwu. Tego jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: zapewniam cie,ze jesli wygra PO,juz nigdy nik 27.03.06, 19:16 Jedno jest pewne jak PO wygra: język tego forum przestanie być obelżywy. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Cenzura będzie? 27.03.06, 19:17 haen1950 napisał: > Jedno jest pewne jak PO wygra: język tego forum przestanie być obelżywy. Odpowiedz Link Zgłoś
no.mercy nie bedzie zadnej cenzury.Nawet Miller sobie nie 27.03.06, 19:18 pozwolil.Co dopiero PO.Cenzure masz teraz!!!! Czego jeszcze potrzeba,po pocieciu Sukcesu,zebyscie przejrzeli???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: nie bedzie zadnej cenzury.Nawet Miller sobie 27.03.06, 19:35 A gdzie widzisz tą cenzurę. Jak by była to połowa z tego forum nie mogła by tak podszczekiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: nie bedzie zadnej cenzury.Nawet Miller sobie 27.03.06, 19:41 dlaczego nie korzystasz z usług optyków i okulistów? Odpowiedz Link Zgłoś
ra_v2 Re: zapewniam cie,ze jesli wygra PO,juz nigdy nik 27.03.06, 23:59 > bedzie ci narzucal,co masz robic lub mowic.I o wiele wiecej dobrych rzeczy.W > normalnym kraju.I przyznanie sie zagranica do Polski bedzie powodem do dumy i > podziwu. hm. To straszne. I co ja teraz sam zrobię ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: bardzo mozliwe! 27.03.06, 20:30 Bo trzeba było wybierać UW, gdy jeszcze istniała. Tam byli ludzie z klasą (Kuroń, Balcerowicz, Mazowiecki, Boni...), a nie dzisiejszy chłam. Ale Polacy od 1990 roku wybierają coraz głupiej. Czy już osiągnęl;iśmy dno? Raczej wątpię. Znów hasła populistyczne (gdy dojdzie do wyborów) wezmą górę nad rozsądkiem. Odpowiedz Link Zgłoś