grom3 10.04.06, 18:45 sypnie komu trzeba i juz po zawodach,wiodaco sila narodu jest Radio Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyladek.dobrej.nadziei Re: chyba nie tym razem. nie do konca. 10.04.06, 18:54 Przeciez go nie udupia, bo gdzie beda sie czuli wolni? RM to ich ostatnia nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 18:59 Po to teraz sami Redemptorysci mowią o prawdopodobienstwie popelnienia przestepstwa z upadloscią SPBP,zeby odwrocic kota ogonem i zeby inne,znacznie bardziej smierdzące sprawy nie wyszly. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 19:15 miejmy nadzieję że wreszcie cos sie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Ministrant Ziobro nie pozwoli Go ukrzywdować ! 10.04.06, 19:18 ON jest albowiem Ubogacony. Odpowiedz Link Zgłoś
bak_on Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 19:29 Nie zdziwilbym sie, gdyby w koncu tego badania wyszlo, ze wszystkiemu jest winny "uklad", Ojcie Dyrektor w dobroci swego serca zostal oszukany, a GW jest winna pomowienia. W koncu jak mozna robic przykrosci radiu rzadowemu? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 20:19 Macie racj Wielebny Lojciec bedzie zwalal wszystko na innych aby odwrocic uwage od konkretnych rzeczy przeciez on chcial dobrze jak mozna ksiedza nawet podejrzewac o oszustwa toz to grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Co się stanie z Rydzolem? 10.04.06, 20:26 grom3 napisał: > Macie racj Wielebny Lojciec bedzie zwalal wszystko na innych aby odwrocic uwage > > od konkretnych rzeczy przeciez on chcial dobrze jak mozna ksiedza nawet > podejrzewac o oszustwa toz to grzech. =============================================== Ciekawe co można zrobic z tymi pięknymi budynkami szkoły w Toruniu i co ze studentami? Budynki da się jakoś wykorzystac ale ta rydzolowa jaczejka jest chyba nie do uratowania.Może zrobic tam siedzibę Urzędu Antykorupcyjnego lub szkołe wywiadu pod dowództwem jasnie oświeconego Wassermana? To wszystko w wypadku gdy zostanie to zajete przez komornika na poczet grzywny za pranie brudnych pieniędzy.(miło sobie pomarzyć).A Rydzyk w pasiaczku... Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Co się stanie z Rydzolem? 10.04.06, 20:29 Jak budynki solidnie zbudowane mozna zrobic seminarium,moga sie dymac bez obawy ze ktos ich zapcha na poczte. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Seminarium uż u nas jest. 10.04.06, 20:31 No to mozna wprowadzic nowosc w Kosciele Damsko meskie stowarzyszenie od modlitwy gier roznych ku chwale kosciolowi. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Co się stanie z Rydzolem? 10.04.06, 20:33 grom3 napisał: > Jak budynki solidnie zbudowane mozna zrobic seminarium,moga sie dymac bez obawy > > ze ktos ich zapcha na poczte. ======================================== A kto będzie miał w środe dyzur w szafie?Proponuję Petza. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Budynki jak budynki 10.04.06, 21:40 alistair-p napisał: > Ciekawe co można zrobic z tymi pięknymi budynkami szkoły w Toruniu i co ze > studentami? Budynki jak budynki ale jaka piękna młodzież studencka. Z listu do Naszego Dziennika: "Ciągle podziwiam studentów Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu. Młodzież ta wywodzi się z katolickich rodzin, a swoją osobowość kształtuje poprzez modlitwę, naukę i pracę pod czujnym okiem wspaniałych wykładowców i samego założyciela uczelni ojca Tadeusza Rydzyka. Oprócz wiedzy merytorycznej z poszczególnych przedmiotów studenci uczą się m.in. zasad dobrego wychowania i dobrych obyczajów. Kiedyś obserwowałam w Telewizji Trwam zajęcia, w czasie których młodzież uczyła się podawania do stołu oraz zachowania przy stole. Niby to drobnostka, lecz jak ważna w życiu człowieka. Tak wykształcona młodzież potrafi poprawnie zachować się w każdej sytuacji. Na wyniki nie trzeba długo czekać. Kiedy w Telewizji Trwam goszczą dostojnicy państwowi, różni politycy i inne osobistości, studenci WSKSiM także uczestniczą w tych spotkaniach. Patrzę i nie mogę nacieszyć się ich widokiem. Młodzieńcy elegancko ubrani, panienki skromnie ubrane i uczesane cieszą swoim wyglądem. Z twarzy tych młodych ludzi emanuje mądrość i powaga. Pytania, jakie zadają gościom, są głęboko przemyślane i trafne, chociaż nieraz trudne. Świadczą o głębokiej wiedzy i wielkiej trosce o losy Najjaśniejszej Rzeczypospolitej. Mam łzy w oczach, kiedy widzę tak piękną młodzież i myślę, jak by to było wspaniale, gdyby wszystkie uczelnie w Polsce w ten sposób kształciły i wychowywały studentów." Józefa Kusz, Krasnobród Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 20:32 Jeszcze nie byl w takiej sytuacji i na pewno ma problem. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 20:35 bebe255 napisała: > Jeszcze nie byl w takiej sytuacji i na pewno ma problem. ==================================== Tym razem to czysty kryminał i masa świadków,dokumenty,jeśli sie wywinie to ja przechodze na islam. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 20:36 Mnie tez trudno uwierzyc w to, ze sie wywinie, a jesli tak bedzie, to tylko dzieki Zbyniowi Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 20:37 alistair-p napisał: > bebe255 napisała: > > > Jeszcze nie byl w takiej sytuacji i na pewno ma problem. > ==================================== > Tym razem to czysty kryminał i masa świadków,dokumenty,jeśli sie wywinie to ja > przechodze na islam. Trzymam za slowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 21:10 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > alistair-p napisał: > > > bebe255 napisała: > > > > > Jeszcze nie byl w takiej sytuacji i na pewno ma problem. > > ==================================== > > Tym razem to czysty kryminał i masa świadków,dokumenty,jeśli sie wywinie > to ja > > przechodze na islam. > > Trzymam za slowo :) ============================================= Nie będzie kłopotu,spędziłem rok w Azerbejdżanie i pół roku w Czeczenii. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 20:36 bebe255 napisała: > Jeszcze nie byl w takiej sytuacji i na pewno ma problem. Ojciec bokser nie z takich opresji wychodzil obronna reka, ze wspomne tylko o nielegalnym obrocie walutami wywozonymi zagranice w reklamowkach, przestepstwach podatkowo-celnych, ucieczce z zakonu i niejasnej przeszlosci podczas pobytu w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 20:39 Tylko, ze tym razem zbiegly sie dwa wydarzenia, list Nuncjusza i sprawa gieldowa, moze tym razem cos sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 20:50 bebe255 napisała: > Tylko, ze tym razem zbiegly sie dwa wydarzenia, list Nuncjusza i sprawa > gieldowa, moze tym razem cos sie zmieni. Nie wierze, macki jego sekty siegaja za wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 21:34 grom3 napisał: >Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie Też tak myślę. > sypnie komu trzeba i juz po zawodach,wiodaco sila narodu jest Radio Maryja. Nawet nie musi nikomu sypnąć. Sam jego AUTORYTET wystarczy, aby skutecznie powstrzymać ataki. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: Wielebny Ojciec Rydzyk... Na To Wyglada!!!!!!! 10.04.06, 21:37 grom3 napisał: > sypnie komu trzeba i juz po zawodach,wiodaco sila narodu jest Radio Maryja. Na tej video mozna zrozumiec dzialania sekty: video.google.com/videoplay?docid=-5835749526554211113 Odpowiedz Link Zgłoś
skin-pl Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 21:52 mam nadzieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Wielebny Ojciec Rydzyk i tak sie wywinie 10.04.06, 22:07 skin-pl masz racje Rydzyk sie wywinie dopoki idioci z pisuaru sa u wladzy a pozniej kaplica dzien sadny dla zlodzieja w drodze. Odpowiedz Link Zgłoś