Dodaj do ulubionych

"Pęczak w puszce" - POlsat broni

10.04.06, 19:24
W wyscigu o miano najwiekszej szmaty dziennikarskiej red. Zienkiewicz stara
sie nie stracic z oczu czolówki.
Jej dzisiejsze placzliwe wystapienie w obronie bylego posla Peczaka, jego
fundamentalnych praw do wlasciwej diety, badan andrologicznych czy wreszcie
podkreslenie, ze nikt juz dzisiaj nie smieje sie z "Peczaka w puszce" daje jej
coraz wieksze szanse w tej stawce.
Obserwuj wątek
    • aska951 [...] 10.04.06, 19:52
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • gniewko_syn_ryba Re: "Pęczak w puszce" - POlsat broni 10.04.06, 19:58
        Droga aśko, dlaczego nie dopominałaś się tak żarliwie o słuszne prawa więźniów
        (a przecież co najmniej 90 % z nich siedzi niewinnie) ZANIM tow. Pęczak trafił
        za kratki ???
        • jola_iza Re: "Pęczak w puszce" - POlsat broni 10.04.06, 20:14
          To nie chodzi o Tow Pęczka.Człowiek jest ewidentnie chory no chyna ,że schudł
          czterdzieści kilo coby na złość zrobić -tylko komu?Areszt można uchylić choćby
          po to ,żeby mógł badania zrobić.Z powodów czysto politycznych nie robi się
          tego.Pęczak wygląda tak,że bliżej mu niż dalej.Jak zejdzie będzie się działo
          • gniewko_syn_ryba Re: "Pęczak w puszce" - POlsat broni 10.04.06, 20:19
            A mnie chodzi o to, że dopiero tow. Pęczak wzbudził takie współczucie u "asi", a
            wcześniej analogiczne cierpienia innych więźniów jakoś jej nie interesowały...
            • jola_iza Re: "Pęczak w puszce" - POlsat broni 10.04.06, 20:24
              Asię zainteresował chamski post raczej,ja oglądałam tą wiadomość i zaręczam cię
              bez względu na osobę skazanego jak czytam taki post to.......(tu można wstawić
              najgorsze obelgi)
              • pure_truth Re: "Pęczak w puszce" - POlsat broni 10.04.06, 20:36
                jola_iza napisała:

> Asię zainteresował chamski post raczej,ja oglądałam tą wiadomość i zaręczam cię
                >
                > bez względu na osobę skazanego jak czytam taki post to.......(tu można wstawić
                > najgorsze obelgi)

cos slabo z percepcja u joli
              • gniewko_syn_ryba Re: "Pęczak w puszce" - POlsat broni 10.04.06, 20:41
                ola_iza napisała:

> Asię zainteresował chamski post raczej

Jakoś się tego u niej nie doczytałem - odebrałem to raczej jako "odp... się od
                Pęczaka"...
      • pure_truth Re: "Pęczak w puszce" - POlsat broni 10.04.06, 20:30
        Jak zwykle mile lewicowe slowa.
        Ale dlaczego obrazasz pracownikow sluzby wieziennej?
        Rozumiem, ze gwalciciel z problemami krazenia wzbudza w tobie sporo sympatii,
        ale te 'trepy' jak to wyrazilas sie pilnuja rowniez tych co ukradli ci rower,
        oraz tych ktorych uwalil twoj znajomy sedzia sympatyzujacy z PO, co to nie
        chcieli sprzedac ci dzialki.

Potrafi ujac ta Zientkiewicz, ma wiec spore szanse na wygrana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka