Dodaj do ulubionych

^^^^^Wigilia z moimi..............................

24.12.02, 17:17
Wigilia -piję wino, gra Yani ze mną moi rodzice i kilkoro przyjaciół w tym
Iza, która odebrała życie sobie sama. -Zastanawiam się czy wszystko ma sens -
Ja mam nadzieję. Oni już wiedzą. Ja nie za długo. Wino mi smakuje, a mnie z
nimi dobrze, choć czasem tęskno. Czy przede mną ON -SENS ?
Pozdrawiam Was -Sławek =starzec1
Obserwuj wątek
    • Gość: W. Re: ^^^^^Wigilia z moimi......................... IP: *.acn.pl / 10.67.1.* 24.12.02, 17:28
      Bez sensu jest jedynie odrzucona milosc, bo bardzo cierpi.
      pozdrawiam
      W.
    • Gość: starzec1 Re: ^^^^^Wigilia z moimi.-witaj W -jest wiele bez IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 12:32
      Witaj "W" w pierwszy dzień Świąt. Jest wiele bez sensu, to też. Chyba naszym
      zadaniem tu jest praca dla tego mniejszego sensu :-)) -S
      • Gość: W. Re: ^^^^^Wigilia z moimi.-witaj W -jest wiele bez IP: *.acn.pl / 10.67.1.* 25.12.02, 23:35
        Phi, mialam nadzieje na cos bardziej oryginalnego niz praca , np. wirtualny
        sylwester na GG? :)
        pozdrawiam
        W.

• dr.krisk Re: ^^^^^Wigilia z moimi......................... 26.12.02, 00:05
      starzec1 napisał:

> Wigilia -piję wino, gra Yani ze mną moi rodzice i kilkoro przyjaciół w tym
      > Iza, która odebrała życie sobie sama. -Zastanawiam się czy wszystko ma sens -
      > Ja mam nadzieję. Oni już wiedzą. Ja nie za długo. Wino mi smakuje, a mnie z
      > nimi dobrze, choć czasem tęskno. Czy przede mną ON -SENS ?
      > Pozdrawiam Was -Sławek =starzec1
      Nie ma żadnego "sensu wszystkiego". Ale to wcale nie powód do smutku. Także to,
      że po śmierci znikniemy na zawsze i nieodwołalnie. Najważniejsze, że wino
      smakuje, a dziś do mojego karmnika przyleciał piękny leśny gołąb .... No i
      bardzo dobrze.
      Już niedługo zapewnie będzie wszystko jedno kim byłem, jak żyłem, czy byłem w
      życiu szczęśliwy, czy nie. Będę martwy i już.
      Ciekawe, czy gołąb przyleci też jutro?
      Pozdrawiam.
      KrisK
    • starzec1 Re: ^^^^^Wigilia z moimi......................... 26.12.02, 13:31
      Odpowiedziałem jeszcze osobno -s
    • starzec1 Re: ^^^^^Wigilia z moimi......................... 26.12.02, 13:31
      Odpowiedziałem jeszcze osobno -s
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka