Dodaj do ulubionych

PRZENOSZĘ SIĘ NA FORUM RM

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.12.02, 15:47
tam niekt nie przypuszcza bezprzykładfnych ataków na moich kochanych
księży,na ojca dyrektora. nit nie pisze o ich ludzkich przecież odruchach
seksualnych. przecież to też są ludzie i lubią se poruchać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Prawdziwy Oszolom. Re: PRZENOSZĘ SIĘ NA FORUM RM IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 29.12.02, 16:12
      Podaj adres tego Forum! A moze Foruma, jak to Polacy mowia. :-))
    • Gość: Elvis ADRES IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 16:40
      Podaj adres! Podaj Adres! Nie uwierzę póki nie zobaczę, że RM udostępnia forum.
      • Gość: Jo Re: ADRES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.02, 18:17
        Gość portalu: Elvis napisał(a):

> Podaj adres! Podaj Adres! Nie uwierzę póki nie zobaczę, że RM udostępnia
        forum.

Nie zobaczysz, bo nie ma takiego forum. A szkoda...
        • Gość: babariba Re: ADRES IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 20:06
          Gość portalu: Jo napisał(a):

> Gość portalu: Elvis napisał(a):
          >
          > > Podaj adres! Podaj Adres! Nie uwierzę póki nie zobaczę, że RM udostępnia
          forum.
          >
          > Nie zobaczysz, bo nie ma takiego forum. A szkoda...
          *******************************************************************************

Tatko Grzyb jest kutwa i Oszołowi poralu, ani forum nie zafunduje.

A poza tym Oszoł na forum GW realizuje plan iście diaboliczny. Na michnikowym
          forum, za michnikowe pieniądze Oszoł zwalcza michnikizm.
          Piękne i proste, nie?...
    • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: PRZENOSZĘ SIĘ NA FORUM RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.02, 18:24
      Czyzunia...szykujesz sobie pętlę na szyję?
      • Gość: czyzunia Re: PRZENOSZĘ SIĘ NA FORUM RM IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.12.02, 19:51
        o co ciebie oszolku biega lub powiem po pol;sku uo co ciebie siem rozchodzi.
        zalofguj sie i nie bedziesz miał problemów. a tak poza tym to na kant dupy
        możesz mi wskoczyć.
        • Gość: Oszołom z RM Re: PRZENOSZĘ SIĘ NA FORUM RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.02, 21:31
          Gość portalu: czyzunia napisał(a):

> o co ciebie oszolku biega lub powiem po pol;sku uo co ciebie siem rozchodzi.
          > zalofguj sie i nie bedziesz miał problemów. a tak poza tym to na kant dupy
          > możesz mi wskoczyć.

- na pieszczotę to sobie trzeba zasłużyć...patrzcie go czego mu się zachciewa!
          Kobita ci już nie wystarcza? To se ja zmień! Tak robią na zachodzie..a tobie
          przecież to co tam robią to odpowiada więc w czym problem?
          • Gość: czyzunia Re: PRZENOSZĘ SIĘ NA FORUM RM IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.12.02, 21:35
            ucz sie polskiego oszolku. po polsku kant dupy to wobec ciebie wyraz
            najwyższego lekceważenia ale tobie tylko męski sex na myśli. a
            a tak poza tym to przepraszam nie wiedziałem że nie ma takiego forum przy rm
            czy przy nowym dz. i jeszcze jedno nie strasz bo sie zesrasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka