jaerk 01.05.06, 22:09 Rzecznik Episkopatu przypomniał, że 3 maja Kościół obchodzi Uroczystość Matki Boskiej Królowej Polski. Jest to zarazem Dzień Modlitw za Emigrację. Będą się modlić za Ojca Dyrektora co to ma się do Afryki udać??;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyladek.dobrej.nadziei Re: Cytat 01.05.06, 22:10 jaerk napisał: > Rzecznik Episkopatu przypomniał, że 3 maja Kościół obchodzi Uroczystość Matki B > oskiej Królowej Polski. Jest to zarazem Dzień Modlitw za Emigrację. > > Będą się modlić za Ojca Dyrektora co to ma się do Afryki udać??;-) Niech sie biskupi modla, za takich jak ja, zeby do ojczyzny wrocili. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada E tam... Episkopat ostatnio chodzi na psaku lewact 01.05.06, 22:11 wa nieprzytomnie. Jesli sie modli to za redakcje GW, bo maja na Kube ruszac! Mam nadzieje, ze teraz wszystkich Castro przygarnie! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: E tam... Episkopat ostatnio chodzi na psaku l 01.05.06, 22:37 Oj "frau blada" (uliczna?) ,daje sie Ci "GW" we znaki! I bardzo dobrze, ze tak jest, bo znaczy,ze strzela celnie! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: E tam... Episkopat ostatnio chodzi na psaku l 01.05.06, 22:40 Springer celniej strzelił. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_trawie_glupcow Ze tez mi sie nasza Freulein dotad nie skojarzyla. 02.05.06, 01:28 Dzieki, Joanno! Vor der Kaserne Vor dem großen Tor Stand eine Laterne Und steht sie noch davor So woll'n wir uns da wieder seh'n Bei der Laterne wollen wir steh'n Wie einst Blada Frau. Wie einst Blada Frau. Unsere beide Schatten Sah'n wie einer aus Daß wir so lieb uns hatten Das sah man gleich daraus Und alle Leute soll'n es seh'n Wenn wir bei der Laterne steh'n Wie einst Blada Frau. Wie einst Blada Frau. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_trawie_glupcow I jeszcze melodia. Specjalnie dla Bladej. Pod 02.05.06, 01:38 ta Lanterne;) eri.ca/refer/marlened.MP3 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Rycyk Emigrant? O Bosze!! Módlmy się!!! 01.05.06, 22:45 rodak na obczyźnie!?..chlip..chlip.. Odpowiedz Link Zgłoś