moniamm 05.02.07, 16:53 oto co ostatnio rozslawia nasze miasto na youtube :/ milego ogladania www.youtube.com/watch?v=IDCS7_NVQp0 obciach w bialy dzien :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: wideoklip z Elkiem w tle 05.02.07, 17:08 Ten z łańcuchami to z Ełku? Odpowiedz Link Zgłoś
moniamm Re: wideoklip z Elkiem w tle 05.02.07, 17:17 podejrzewam, ze cala trojka jest z elku. tego, ktory "rapuje" kojarze "z widzenia". Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: wideoklip z Elkiem w tle 11.02.07, 22:49 toć to, polecany w poprzednim watku zespol Nazir. wszyscy sa z ełku. Odpowiedz Link Zgłoś
moniamm Re: wideoklip z Elkiem w tle 12.02.07, 23:00 wiesz mi sie wydawalo, ze to bylo z ironia.... Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: wideoklip z Elkiem w tle 12.02.07, 10:53 O BOZE !..to juz nie mój EŁK... Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: wideoklip z Elkiem w tle 12.02.07, 15:59 sunowo napisał: > O BOZE !..to juz nie mój EŁK... dlaczego ? od zawsze mieszkali u nas Cyganie , teraz ich nawet mniej bo wyjachali na zachód. Zawsze też grali i spiewali , a przynajmniej tak im sie wydawało. Fajne chłopaki choć wyglądaja na klipie jakby im zęby bolały ;( , zero uśmiechu tylko jakoś bolesny grymas. Główna wartość to fakt sfilmowania nie istniejącego muru przy jednostce.Rozebrał go Rydz , a ja go tak pilnowałem - pełniąc zaszczytną służbę wartowniczą :))) .Muzyczki niestety nie daje rady słuchać bo wyć mi się chce ;( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: wideoklip z Elkiem w tle 12.02.07, 16:37 No i Cyganie nieźle w piłkę kopali... Odpowiedz Link Zgłoś
mrozosia Re: wideoklip z Elkiem w tle 13.02.07, 17:37 Pamietam, jak kiedys w punkcie motoryzacyjnym w ktorym pracowalam, cyganskie bractwo chcialo zaplacic za usluge w sposob barterowy- PATELNIAMI!!! To bylo Piekne ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: wideoklip z Elkiem w tle 14.02.07, 08:59 To i tak lepiej niż pojawiająca się tu i ówdzie moda na płacenie bejsbolami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek333 Re: wideoklip z Elkiem w tle 18.02.07, 22:21 O Dżizes to Adam Dytłow chodziłam z nim do podstawówki. Ma brata Janka ;) To dowód na to, że hip hop to następca Disco Polo, panowie wcześniej udzielali się w kapelach Disco Polo. Przyre doznania dźwiękowe, ale miło popatrzeć na to co poza panami na filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
freeman8 Re: wideoklip z Elkiem w tle 19.02.07, 13:31 Miałem tę wątpliwą przyjemność słuchać tych wyjców na sobotnim balu karnawałowym w restauracji Rydzewski.Dodatkową atrakcją zaaplikowaną przez zespół Nazir był ELVIS,też z ul.Chopina,który wykonywał standarty prawdziwego Presleya z odtwarzanym podkładem muzycznym. Strój też miał elvisopodobny! Pełny kicz w symbiozie z dekoracją sali "teatralnej". Łza się w oku kręci wspominając klezmerstwo ś.p. Jurka Andrearczyka , Bronka Sokołowskiego tudzież innych Delugów i Pierczyków. P.S. Z orkiestronu zrobiono toalety!! Odpowiedz Link Zgłoś
pserafin Re: wideoklip z Elkiem w tle 21.03.07, 07:56 OOOO moja cioteczka tez chyba była na tym samym balu i niezbyt pochlebnie mowila o Elvisie, który pozniejszym wieczorem złapał zawiechę i chyba zasnął ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrozosia ech...... 23.03.07, 04:44 a mnie sie wydawalo, ze Elvis to w Memphis rzadzil, a tu prosze w Elku zdarzyc sie moze!!! I takie to atrakcje mnie omijaja, echhhh, az zal serce sciska... A sala teatralna w wersji Rzydzowej- zabolala mnie za pierwszym razem, gdy widzialam fotki na stronie hotelu, szkoda, ze swiatem (nawet elckim swiatkiem) jednak rzadzi pieniadz, a nie gust (dobry) i dobro wspolne... No coz co bylo a nie jest... ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: wideoklip z Elkiem w tle 29.03.07, 23:28 Super:-))))jestem pod wrażeniem chłopaków raperów i ta złota biżuteria... Miałam wrażenie, że mogą sobie krzywdę tymi łańcuchami zrobić podczas tych akrobacji:-)... Niezłe jaja:-))) Odpowiedz Link Zgłoś