Dodaj do ulubionych

Michnikowcy biją!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 16:43
gdy wracałem ze starego rynku w Poznaniu do domu ok 1.30 jakieś zapite
jegomioście rzuciły we mnie butelką..odryskiem szkłą dostałem w oko..na
sczęćie mam tylko rozcięty łuk brwiowy... ten co rzucał butelką był mocno
nawiany i miał na sobie czapeczkę z logo Gazety Wyborczej... dobrze że
szedłem w towarzystwie i spuścili oni temu gnojowi niezłe manto ..ale widać
jakie to bydło czyta GW...nachlać się szukać zaczepki...oto jak wyglądają
zwolennicy Michnika...Europejczyki k...wa!
Obserwuj wątek
    • Gość: ** Rydzykowe babcie nie rzucaja juz kamieniami ? IP: *.ipt.aol.com 01.01.03, 16:52
      w chorych na AIDS. Pokazywaly to telewizje calego swiata. Hahahaha
      • Gość: Oszołom z RM Re: Rydzykowe babcie nie rzucaja juz kamieniami ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 17:16
        W 1991 roku radia Maryja jeszcze nie było!
        • Gość: ** Re: Rydzykowe babcie nie rzucaja juz kamieniami ? IP: *.ipt.aol.com 01.01.03, 17:22
          Ale przeciez do radia z ryjem wlasnie przynaleza (uwazam je za partie
          polityczna !) ludzie o tej mentalnosci. RM zajmuje sie przeciez skutecznie
          sianiem nienawisci do wszystkich, ktorzy nie dzialaja zgodnie z jego linia. W
          ogole w stosunku do wszystkich "odmiennych". RM powoduje nawet klotnie i
          awantury w rodzinach sluchaczy. Slyszalem sporo na ten temat.
          • Gość: Pr.Oszołom z RM A czytelnicy Michnika rzucają butelkami!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 17:37
            Gość portalu: ** napisał(a):

> Ale przeciez do radia z ryjem wlasnie przynaleza (uwazam je za partie
            > polityczna !) ludzie o tej mentalnosci. RM zajmuje sie przeciez skutecznie
            > sianiem nienawisci do wszystkich, ktorzy nie dzialaja zgodnie z jego linia. W
            > ogole w stosunku do wszystkich "odmiennych". RM powoduje nawet klotnie i
            > awantury w rodzinach sluchaczy. Slyszalem sporo na ten temat.

- słydszałeś..a od kogo? plotki w stylu jadna baba drugiej babiemnie nie
            interesują..a poza tym to ja wczoraj dostałem butelką od kompletnie
            zapijaczonego GóWmana!!! (czapeczka z logo GW)
        • Gość: abp. paetz i niedlugo juz nie bedzie. swinio rydzykowa IP: *.rdu.bellsouth.net 01.01.03, 17:22
          Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> W 1991 roku radia Maryja jeszcze nie było!
    • Gość: xyz Re: Michnikowcy biją!!! IP: router:* / 10.102.3.* 01.01.03, 17:17
      To ty nie spędziłeś sylwestra na plebanii u boku ukochanego klechy
    • jaceq Re: Michnikowcy biją!!! 01.01.03, 17:33

> ... ten co rzucał butelką był mocno
      > nawiany i miał na sobie czapeczkę z logo Gazety Wyborczej...

Z tego widać, że naprany jak pershing Elpeerak, może nosić nawet czapeczkę z diabelskim logo GW.
      • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Michnikowcy biją!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 17:38
        jaceq napisał:

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
        >
        > > ... ten co rzucał butelką był mocno
        > > nawiany i miał na sobie czapeczkę z logo Gazety Wyborczej...
        >
        > Z tego widać, że naprany jak pershing Elpeerak, może nosić nawet czapeczkę z
        di
        > abelskim logo GW.

- w zwalaniu winy na innych, w tym zawsze byliście dobrzy ...
    • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Michnikowcy biją!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 17:52
      Kilka lat temu w majdanku grupka ogolonej na łyso Młodziezy wznosiła
      faszystowskie okrzyki i wzbnosili ręce w faszystowskim pozdrowieniu w kierunku
      jadących autokarów z młodymi Żydami...policja zatrzymała tę grupkę...jednego z
      tych niby faszystów rozpoznałem...to były pracownik poznanńskiego odddziału GW!!
      • niezlomny.prawicowiec Oszołom ruro nie pękaj ! Obronimy Cie !! 01.01.03, 19:03
        Gość portalu: Pr.Oszołom z RM napisał(a):

> Kilka lat temu w majdanku grupka ogolonej na łyso Młodziezy wznosiła
        > faszystowskie okrzyki i wzbnosili ręce w faszystowskim pozdrowieniu w
        kierunku
        > jadących autokarów z młodymi Żydami...policja zatrzymała tę grupkę...jednego
        z
        > tych niby faszystów rozpoznałem...to były pracownik poznanńskiego odddziału
        GW!
        > !

Tylko nie szlajaj się nachlany z kurwami po nocy !!!
        03.01.2003

Dzielnica Wielkopolska NOP organizuje wykład Stanisława Krajskiego
        o "Zagrożeniach związanych z Unią Europejską" w dniu 7 stycznia 2002r. o
        godzinie 17:00 przy ul. Kościuszki 24 w Kaliszu.

• Gość: Filip Pieprzysz, to byla Mlodziez Wszechpolska IP: *.ipt.aol.com 01.01.03, 19:49
        zakaly Polski.
        • Gość: Pr.Oszołom z RM Swój swego nie uderzy..to były punki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 19:57
          Wszystkiemu winien był tu GMR który krzyczał do mnie Hubert ty Oszołomie...
          zareagowało na to dwóch podpitych jegomości o zakazanych mordach i czapkach z
          logo GW którzy krzyczeli bić faszystów z tym okrzykiem jeden z nich rzucił we
          mnie butelką od szampana...spudłował ale tuż nad moją głową butelka rozbiła się
          o ścianę pobliskiego budynku a ja dostałem odłamkiem i mam rozcięty łuk
          brwiowy...dobrze że było nas więcej z tym ze byli w dalszej odłegłosci ale
          szybko nadbiegli i przepędzili napastników... mieli okropne sfilcowane
          włosy ..i odziani byli też w glany... w bezpośredniej konfrontacji już tacy
          mocni to ini już nie byli...tchórzliwe za to rzucać czym popadnie to potrafi
          byle dzieciak...
    • balzer Re: Michnikowcy biją!!! 01.01.03, 19:53
      Na szczescie obronił Cie beret Naszego Dziennika.
      • Gość: Filip i zdjecie rydzyka dupczacego oszoloma z RM IP: *.ipt.aol.com 01.01.03, 19:59
      • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Michnikowcy biją!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 19:59
        nas było czworo + pies owczarek niemiecki....spuściliśmy go...i twedy było już
        po kłopocie
        • balzer Re: Michnikowcy biją!!! 01.01.03, 20:08

> nas było czworo + pies owczarek niemiecki....spuściliśmy go...i twedy było
          już
          > po kłopocie

Hmm... metody widze iscie Rydzykowe :-)
          • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Michnikowcy biją!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 20:31
            Ojciec rydzyk nie ma żadnego psa...
    • Gość: babariba Oszołom znowu kłamie IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 19:58

> gdy wracałem ze starego rynku w Poznaniu do domu ok 1.30 jakieś zapite
      zwolennicy Michnika...Europejczyki k...wa!
      **************************************************************************

wresja prawdziwa:

gdy wracałem z kumplami z piweczka w pubie na starego rynku w Poznaniu do domu
      ok 1.30, spotkaliśmy gościa, co miał na sobie czapeczkę z logo Gazety
      Wyborczej... spuściliśmy temu gnojowi niezłe manto... Czego chodzi po nocy i
      prowokuje...
      • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Oszołom znowu kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 20:03
        Gość portalu: babariba napisał(a):

>
        > > gdy wracałem ze starego rynku w Poznaniu do domu ok 1.30 jakieś zapite
        > jegomioście rzuciły we mnie butelką..odryskiem szkłą dostałem w oko..na
        > sczęćie mam tylko rozcięty łuk brwiowy... ten co rzucał butelką był mocno
        > nawiany i miał na sobie czapeczkę z logo Gazety Wyborczej... dobrze że
        > szedłem w towarzystwie i spuścili oni temu gnojowi niezłe manto ..ale widać
        > jakie to bydło czyta GW...nachlać się szukać zaczepki...oto jak wyglądają
        > zwolennicy Michnika...Europejczyki k...wa!
        > **************************************************************************
        >
        > wresja prawdziwa:
        >
        > gdy wracałem z kumplami z piweczka w pubie na starego rynku w Poznaniu do
        domu
        > ok 1.30, spotkaliśmy gościa, co miał na sobie czapeczkę z logo Gazety
        > Wyborczej... spuściliśmy temu gnojowi niezłe manto... Czego chodzi po nocy i
        > prowokuje...

- Od razu widać że z Solidarnością to wy nie macie nic wspólnego jak nawet
        między sobą sie lejecie...moi przyjaciele sympatycy LPR stanęli solidarnie w
        mojej obronie łącznie z psem
        • Gość: babariba Re: Oszołom znowu kłamie, kłamie jak pies IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 20:10

> Gość portalu: babariba napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
          > >
          > > > gdy wracałem ze starego rynku w Poznaniu do domu ok 1.30 jakieś zapite
          > > zwolennicy Michnika...Europejczyki k...wa!
          > > **************************************************************************
          > >
          > > wresja prawdziwa:
          > >
          > > gdy wracałem z kumplami z piweczka w pubie
          • Gość: Pr.Oszołom z RM Napewno byłem bardziej trzeźwy niż ty europalancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 20:22
            piłem z kolegami na rynku szampana i wino..GMR trochę przecholował zaczął
            śpiewać i na głos zaczął krzyczeć że jea też tu jestem..i tym samym sprwokował
            tych punkowych penerów z GW..potem spuścił na tych gości ze smyczy owczarka
            niemieckiego ...mieli sczęście psubraty ..przed pogryzieniem ochroniły ich
            grube kurtki...
        • Gość: babariba Re: Oszołom znowu kłamie, kłamie jak pies IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 20:10

> Gość portalu: babariba napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
          > >
          > > > gdy wracałem ze starego rynku w Poznaniu do domu ok 1.30 jakieś zapite
          > > **************************************************************************
          > >
          > > wresja prawdziwa:
          > >
          > > gdy wracałem z kumplami z piweczka w pubie na starego rynku w Poznaniu do
          domu ok 1.30, spotkaliśmy gościa, co miał na sobie czapeczkę z logo Gazety
          Wyborczej... spuściliśmy temu gnojowi niezłe manto... Czego chodzi po nocy i
          > > prowokuje...
          >
          > - Od razu widać że z Solidarnością to wy nie macie nic wspólnego jak nawet
          między sobą sie lejecie...moi przyjaciele sympatycy LPR stanęli solidarnie w
          mojej obronie łącznie z psem

Oszołom, ty moze chociaz w tym wątku trzymaj się jednej wersji, bo z postu na
          post historyjka ci się zmienia i ubarwia. Bo co tam robiła ta nachlana panienka
          i jej cztery kolezanki???

A poza tym nie wyjaśniłeś, jak to było z wyrzuceniem cię ze szkoły z powodoów
          politycznych...
    • Gość: jan Re: Michnikowcy biją!!! IP: *.multicon.pl 01.01.03, 21:01

> gdy wracałem ze starego rynku w Poznaniu do domu ok 1.30 jakieś zapite
      > jegomioście rzuciły we mnie butelką..odryskiem szkłą dostałem w oko..na
      > sczęćie mam tylko rozcięty łuk brwiowy... ten co rzucał butelką był mocno
      > nawiany i miał na sobie czapeczkę z logo Gazety Wyborczej... dobrze że
      > szedłem w towarzystwie i spuścili oni temu gnojowi niezłe manto ..ale widać
      > jakie to bydło czyta GW...nachlać się szukać zaczepki...oto jak wyglądają
      > zwolennicy Michnika...Europejczyki k...wa!
      - To byla czapeczka z logo GW - " Gazeta Wszechpolska ". A z glana od tych
      wszechpolakow tez dostales ?
      • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Michnikowcy biją!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 21:16
        Gość portalu: jan napisał(a):

>
        > > gdy wracałem ze starego rynku w Poznaniu do domu ok 1.30 jakieś zapite
        > > jegomioście rzuciły we mnie butelką..odryskiem szkłą dostałem w oko..na
        > > sczęćie mam tylko rozcięty łuk brwiowy... ten co rzucał butelką był mocno
        > > nawiany i miał na sobie czapeczkę z logo Gazety Wyborczej... dobrze że
        > > szedłem w towarzystwie i spuścili oni temu gnojowi niezłe manto ..ale wida
        > ć
        > > jakie to bydło czyta GW...nachlać się szukać zaczepki...oto jak wyglądają
        > - To byla czapeczka z logo GW - " Gazeta Wszechpolska ". A z glana od tych
        > wszechpolakow tez dostales ?

- Nie ma czegos takiego jak Gazeta wszechpolska..jest Tylko Wszechpolak...a
        punków pogoniłem ostatecznie psem!
    • Gość: Ed Re: Michnikowcy biją - a my odpowiadamy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 21:37
      ...zgodnie z kodeksem chrześcijańskim. Nieprawdaż? :-)))
      • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Michnikowcy biją - a my odpowiadamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 21:52
        każdy ma prawo do bronienia się...żeby nie powiedzieć do Samoobrony gdyż moze
        to być odebrane jako kryptoreklama partii Leppera...pamiętaj ze Jezus też
        chłostał handlarzy którzy ze świątyni jarmark sobie zrobili

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka