sklerotycznylud 11.05.06, 13:43 starego okladu na wiesc objecia TV publicznej przez Wildsteina dobila szerokie grona towarzyszy. GW przechodzi sama siebie, TVN wtoruje jej wiernie. Strach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Re: Ale maja srula, histeria 11.05.06, 13:49 Trzeba przyznać że w IV RP nikt się salonowi nie podlizuje nominacjami he he Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Re: Ale maja srula, histeria 11.05.06, 13:51 Wszystko albo nic. Teraz albo nigdy. Tak trzymac,trzeba jeszcze zatrudnic A.Gwiazde i A;Walentynowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ale maja srula, histeria 11.05.06, 13:56 Stara prawda (sam Jerzy Urban, mędrzec) głosi, że aby sie komuś przypodobac, to trzeba mieć szansę się przypodobać. Więc mądry Urban nie próbował he he ...tylko założył NIE w 1990 r. Niesłychanie nieprzychylne agresywne powitanie zwycięzców wyborów przez salnowców - jakże słusznie - nakazuje by JKaczyński nawet już nie próbował się im przypodobać! Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Raczej zażenowanie 11.05.06, 13:53 Facet na pytanie o etykę dziennikarską robi się czerwony na twarzy i zaciska nerwowo zęby, a w dodatku nie ma pojęcia o zarządzaniu własnym budżetem, a chce zarządzać milionami w TVP, nie ma pojęcia o współpracy z ludźmi, a ma zarządzać tysiącami pracowników... Żenada i TKM w najgorszym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Re: Raczej zażenowanie 11.05.06, 13:56 > tysiącami pracowników... Tysiącami, których w nowoczesnej firmie już dawno by nie było. Powodzenia, prezesie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Raczej zażenowanie 11.05.06, 14:03 no.logo napisał: > > tysiącami pracowników... > > Tysiącami, których w nowoczesnej firmie już dawno by nie było. Co racja, to racja. Ale co to zmienia w przypadku Wildsteina? Nic - dalej nie ma kwalifikacji, żeby prowadzić tak dużą firmę za nasze podatki. No chyba, że główną kwalifikacją w tym momencie jest TKM. Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Nie panikuj, jak masz czyste sumienie 11.05.06, 14:06 to mozesz spac spokojnie. Spal tylko legitymacje PZPR ktora zachowalas na pamiatke i bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Za młoda jestem na legitymację PZPR 11.05.06, 14:08 więc nie mam co palić. Ale ty jesteś świetnym spadkobiercą "ideałów" PZPR - SLD przy tobie to pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Re: Za młoda jestem na legitymację PZPR 11.05.06, 14:11 Trochę mi to przypomina sytuację, gdy Helena Łuczywo pisała o "potomkach ubeków"... Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Za młoda jestem na legitymację PZPR 11.05.06, 14:19 no.logo napisał: > Trochę mi to przypomina sytuację, gdy Helena Łuczywo pisała o "potomkach ubeków > "... > Myślisz, że sklerotyczny lud do takich właśnie należy? Tak mi się właśnie wydaje. Pewne rzeczy się po prostu z domu wynosi, niezależnie od poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta O mojego ojca się nie martw 11.05.06, 14:18 Swojego zapytaj ilu opozycjonistów spałował w trakcie swojej kariery w MO. Złe wzorce ci przekazał... Stanowczo złe. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Twoja etyka to banda SLD 11.05.06, 13:59 Etyka według SLD: Chwała nam i naszym kolegom! Ch... precz! Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Re: Twoja etyka to banda SLD 11.05.06, 14:02 Piekny cytat. Brawo za przypomnienie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Strasznie to niespójne 11.05.06, 14:06 Ale dlaczego się dziwię - sklerotyczny lud chyba ma problem ze składnią - zapomniał wszystkiego, czego się w szkole uczył... dziecineostrady.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Re: Strasznie to niespójne 11.05.06, 14:11 To z emocji, skladnia w leb wziela. Czy dociera do Ciebie, Kobito, ze Dream Team, wystapi juz na dniach, w najlepszym swoim skladzie ? jeszcze tylko kilka nominacji i zaczniemy rozgrywki z czerwonymi pomazancami. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Strasznie to niespójne 11.05.06, 14:21 sklerotycznylud napisał: > To z emocji, skladnia w leb wziela. Czy dociera do Ciebie, Kobito, ze Dream Tea > m, wystapi juz na dniach, > w najlepszym swoim skladzie ? No, jak to ma być Dream Team PiSu, to ja długiej kariery politycznej temu ugrupowaniu nie wróżę. > jeszcze tylko kilka nominacji i zaczniemy rozgryw > ki z czerwonymi > pomazancami. Wy zaczniecie? Buhahahaha :)))))) dziecineostrady.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Raczej zażenowanie 11.05.06, 14:11 wiewiorzasta napisała: > Facet na pytanie o etykę dziennikarską robi się czerwony na twarzy i zaciska > nerwowo zęby Żebyś ty widziała minę red. Czuchnowskiego jak go przepytywałem w sądzie !!! :)))))))))))))))))))))))) To jest prawdziwy miszcz takiej "etyki" !!! :((( (konkretne przykłady na życzenie) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Raczej zażenowanie 11.05.06, 14:15 gniewko_syn_ryba napisał: > Żebyś ty widziała minę red. Czuchnowskiego jak go przepytywałem w sądzie !!! > :)))))))))))))))))))))))) To jest prawdziwy miszcz takiej "etyki" !!! :((( > (konkretne przykłady na życzenie) A co mnie obchodzi Czuchnowski? Ani go nie lubię, ani jego kandydatury nikt zdaje się nie zgłasza na stanowisko prezesa TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Raczej zażenowanie 11.05.06, 15:07 wiewiorzasta napisała: > A co mnie obchodzi Czuchnowski? To GW nie jest dla ciebie wzorcem dziennikarskiej etyki ??? :-000 Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Raczej zażenowanie 11.05.06, 15:21 gniewko_syn_ryba napisał: > wiewiorzasta napisała: > > > A co mnie obchodzi Czuchnowski? > > To GW nie jest dla ciebie wzorcem dziennikarskiej etyki ??? :-000 Ano nie. Tak się składa, że jednym z takich wzorców jest to bliski znajomy Bronka :D Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Raczej zażenowanie 11.05.06, 15:36 To miło, że choć w tym się zgadzamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Poproszę! 11.05.06, 14:16 Dawaj te przykłady, bo ja jestem fanem obiektywnego i uczciwego dziennikarstwa w wykonaniu red. Czuchnowskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Poproszę! 11.05.06, 15:35 Silwuple: Nieco ponad 3 lata temu p. Czuchnowski wraz ze swoją koleżanką p. Olgą Szpunar wytropił wielką aferę z udziałem mojej osobistej małżonki (nauczycielki w jednej z krakowskich szkół), a mianowicie odkrył, że "pobiła" ona kilku swoich uczniów. Poświęcił tej sprawie kilka artykułów (w tym 2 na czołówkę), przy czym w pierwszym zamieścił zdjęcie wejścia do szkoły z podpisem "Dzieci na Kazimierzu są przejete, że w piątek w szkole była policja i że ich kolega jest w szpitalu". "Zapomniał" jednak wyjaśnić, że interwencja policji nie miała z tym zdarzeniem NIC wspólnego (!!!). Artykuł podsumowujący "śledztwo" GW nosił tytuł "Pobicie uczniów było ukrywane przez szkołę" (wersja w sieci) i zaczynał się tak: „Nauczycielka uderzyła uczniów (...) - stwierdza komisja kuratorium oświaty powołana po artykułach „Gazety” o wypadku w SP nr 14.” Tymczasem faktyczna treść ustaleń kuratorium wyglądała następująco: "Pani (...), stojąc tyłem do chłopców, wyciągnęła w bok ręce nie w celu ani nie z zamiarem uderzenia chłopców" Istotnie uderzyła niechcący Marcina, który przewrócił się na Karola, czym przyczyniła się w sposób przypadkowy do upadku Karola." Z zestawienia obu tekstów wynika jednoznacznie, że uderzenie "przypadkowe, niechcące, nie w celu ani nie z zamiarem" jest dla GW równoznaczne z pobiciem (!!!) Jednak najdobitniejszym dowodem szczególnej rzetelności i staranności dziennikarskiej P. Czuchnowskiego (o etyce nie wspominając) jest fakt, że przed opublikowaniem ŻADNEGO z tych artykułow nie wymienił z moją małżonką nawet spojrzenia (!!!) Jeśli masz inne przykłady, to będę wdzięczny za przesłanie na prywa. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ale maja srula, histeria 11.05.06, 14:19 wiesz, moznaby jeszcze myslec, ze Wildstein wyniosl liste z IPN bo mial jakies IDEALY i miec szacunek, ze taki szlachetny, ma cel i jest mu wierny... a on za posade... za kase... WSTYD zenada kompletna Odpowiedz Link Zgłoś
loppe uuuuuu, ale zapaszek 11.05.06, 15:10 scoutek, ta wypowiedź mówi dużo o tobie, nie o Wildsteinie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba "idiotKą" 11.05.06, 14:27 bo to baba... (gwoli informacji) A co do meritum, Wildstein już te kilka lat temu wiedział, że Kaczory wygrają zeszłoroczne wybory i chcąc się im przypodobać wyniósł listę z IPNu dla zapewnienia sobie posady prezesta TVP... Tak przynajmniej z toku twojego myślenia (chłechłechłe, myślenia) wynika... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: "idiotKą" 11.05.06, 14:29 w kazdym razie NAGRODE dostanie za swoj szlachetny wyczyn i przyjmie Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: "idiotKą" 11.05.06, 14:31 gniewko_syn_ryba napisał: > bo to baba... (gwoli informacji) > > A co do meritum, Wildstein już te kilka lat temu wiedział, że Kaczory wygrają > zeszłoroczne wybory i chcąc się im przypodobać wyniósł listę z IPNu dla > zapewnienia sobie posady prezesta TVP... Tak przynajmniej z toku twojego > myślenia (chłechłechłe, myślenia) wynika... ;> Nie kilka lat temu, a rok z kawałkiem, czyli w momencie, gdy wiadomo było, że SLD w mniejszym lub większym stopniu odejdzie w niebyt. I może nie tyle liczył na objęcie prezesury TVP, ale liczył na to, że stanie się "głosem prawicy", a jak już prawica dojdzie do władzy, to coś mu skapnie z 'pańskiego stołu'. Trochę to trwało, ale się doczekał, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: "idiotKą" 11.05.06, 15:04 hahaha wiewiorzasta, dzieki jak widac chlopy przezuwaja ..... i mysla, ze mysla.... Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: "idiotKą" 11.05.06, 16:16 Przypomnieć ci twoje własne słowa ?... Proszę: "a on za posade... za kase... WSTYD zenada kompletna" Czy nie wynika z nich, że już wtedy myślał tylko o "posadzie i kasie" ?... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: "idiotKą" 11.05.06, 15:09 wiewiorzasta napisała: > gniewko_syn_ryba napisał: > > > bo to baba... (gwoli informacji) > > > > A co do meritum, Wildstein już te kilka lat temu wiedział, że Kaczory wyg > rają zeszłoroczne wybory i chcąc się im przypodobać wyniósł listę z IPNu dla > > zapewnienia sobie posady prezesta TVP... Tak przynajmniej z toku twojego > > myślenia (chłechłechłe, myślenia) wynika... ;> > > Nie kilka lat temu, a rok z kawałkiem, czyli w momencie, gdy wiadomo było, że > SLD w mniejszym lub większym stopniu odejdzie w niebyt. I może nie tyle liczył > na objęcie prezesury TVP, ale liczył na to, że stanie się "głosem prawicy", a > jak już prawica dojdzie do władzy, to coś mu skapnie z 'pańskiego stołu'. Trochę to trwało, ale się doczekał, jak widać. ---------- Kolejna idiotka :-) Ale dziś wysyp! Podobnie Kuroń przebiegle przesiadywał w więzieniach schyłkowej komuny aby objąć tekę ministra :-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: "idiotKą" 11.05.06, 15:23 loppe napisał: > wiewiorzasta słynie z zakłamania:) Mogłabym cię poprosić o udowodnienie tej obelgi, ale z forumowiczem, który słynie z chamstwa jakoś nie chce mi się dyskutować... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: "idiotKą" 11.05.06, 15:28 ja jestem raczej bliżej forumowych gentlemanów owszem czasem pozwolę sobie na ostrzejsze słowo, ale tylko wtedy kiedy interlokutor zionie agresywnym zakłamaniem bo forum to miejsce wyminay myśli, anie agresywnych kompleksów Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Niech ci będzie 11.05.06, 15:30 Gdzie te moje rzekome agresywne (!) kompleksy i gdzie to moje rzekome agresywne (!) zakłamanie? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Niech ci będzie 11.05.06, 15:36 wydaje mi się, mogę sie mylić, że przejawiasz agresywny kompleks wyższości wobec osób które jednak dalej od ciebie zaszły w strukturach Państwa:) przejawia sie to w bardzo jednstronnej treści wypowiedzi, słabo uzasadnionych a sążnistych ocenach na temat ludzi (zakłamanie wypowiedzi) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Niech ci będzie 11.05.06, 15:46 loppe napisał: > wydaje mi się, mogę sie mylić, że przejawiasz agresywny kompleks wyższości > wobec osób które jednak dalej od ciebie zaszły w strukturach Państwa:) Albo kompleks wyższości, albo wobec osób, które zaszły dalej ode mnie w strukturach państwa czyli raczej niższości. > przejawia sie to w bardzo jednstronnej treści wypowiedzi, słabo uzasadnionych a > > sążnistych ocenach na temat ludzi (zakłamanie wypowiedzi) Czy oceny (uzasadnione czy też nie) mogą być nieszczere, zakłamane? Cos ci się chyba pomyliło... Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta A gdzie ta głopota? 11.05.06, 15:28 Możesz czy jak przeważnie pozostaniesz przy obelgach, świadczących jedynie o twoim chamstwie i potwierdzającym chamowatość forumowych PiSiaków? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 w kazdej wypowiedzi 11.05.06, 15:30 gdyby bylo inaczej , rozwinalbym temat, poniewaz nie jest,to strata czasu, bye Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Bidulek... 11.05.06, 15:32 To że nie rozumiesz, co czytasz, świadczy o tobie, a nie o autorze czytanego... Ale masz rację - szkoda czasu na pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: "idiotKą" 11.05.06, 15:13 hahahahahaha palnick, myslalam jednak ze jestes inteligentniejszy a ty po prostu taki zwykly ciemniak.... szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: "idiotKą" 11.05.06, 15:20 scoutek napisała: > > hahahahahaha > palnick, myslalam jednak ze jestes inteligentniejszy > a ty po prostu taki zwykly ciemniak.... > szkoda czasu ----------- Radzę przestać ryzykownie sugerować swoją zdolność myślenia. To zwykłe, skrajne oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: "idiotKą" 11.05.06, 15:27 palnick napisał: > Kolejna idiotka :-) Ale dziś wysyp! Jakoś mnie nie ruszają chamowate odzywki pod moim adresem, bo pewnie świadczą jedynie o tym, że mam rację. > Podobnie Kuroń przebiegle przesiadywał w więzieniach schyłkowej komuny aby > objąć tekę ministra :-))))))))))))))))))))))))) Cóż, siedział w pierdlu m.in. dlatego, że próbował zmienić polską rzeczywistość i żeby ludzie w imieniu których walczył przejęli władzę. Analogia nie dość, że obraźliwa dla Kuronia, to jeszcze potwierdzająca niejako moją tezę... Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: "idiotKą" 11.05.06, 15:32 wiewiorzasta napisała: Cóż, siedział w pierdlu m.in. dlatego, że próbował zmienić polską rzeczywistość > i żeby ludzie w imieniu których walczył przejęli władzę. Analogia nie dość, że > obraźliwa dla Kuronia, to jeszcze potwierdzająca niejako moją tezę... Dziękuję. do tego siedzial w latach, w ktorych NIKOMU sie nie snilo, ze to o co walczy moze sie udac, ze moze upasc socjalizm (czy co to tu bylo) i ze ktokolwiek z dysydentow bedzie malo, ze zyc normalnie i nie byc inwigilowanym to jeszcze moze zostac poslem, senatorem, ministrem, premierem i wreszcie prezydentem.... trzeba byc naprawde niespelna rozumu, zeby to porownac z "odwaga" pana BW... Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: "idiotKą" 11.05.06, 16:31 wiewiorzasta napisała: > Nie kilka lat temu, a rok z kawałkiem A dokładnie blisko 1,5 roku temu (styczeń 2005) czyli w momencie, gdy wiadomo było, że > SLD w mniejszym lub większym stopniu odejdzie w niebyt. To było wiadome znacznie wcześniej... I może nie tyle liczył > na objęcie prezesury TVP, ale liczył na to, że stanie się "głosem prawicy", a > jak już prawica dojdzie do władzy, to coś mu skapnie z 'pańskiego stołu'. Hm... w taki sam sposób można interpretować wszystkie działania wszytskich ludzi i twierdzić np., że Wałesa skakał przez płot tylko dlatego, żeby za 10 lat zostać prezydentem RP... Absurd oczywisty. Aha, a ile prawdy jest w tym twierdzeniu, że Wildstein ma zostać prezesem TVP ? Już dostał nominację ?... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Ale maja srula, histeria 11.05.06, 15:13 Skleroza ze schizofrenią cię męczy. Nie widzę żadnej paniki, raczej ulgę, że nie jakaś kompletnie niemoralna swołocz pisowska typu Kurski nie objeła tego stanowiska. Wildstein przynajmniej nie nakradnie i kupy w studio nie narobi. Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Re: Ale maja srula, histeria 11.05.06, 15:41 GW sie nie czyta ? TVN sie nie oglada ? no, no no Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Nie ma sie co dziwic 11.05.06, 15:17 Agentura esbecka w mediach wyje ze strachu slusznie przypuszczajac, ze w bronkowej krucjacie lustracyjnej jencow brac nie beda. Odpowiedz Link Zgłoś