kuczman 17.05.05, 04:45 Np. to- czy podoba sie komus? www.kaagaard.dk/games/flash/art/pustota.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: ciekawostki z netu 18.05.05, 19:01 Wolę te humorystyczne flashe. Np. nowy teledysk do piosenki "Baila" Zucchero lub słowiczy śpiew Busha i Blaira, a raczej ruchy ich twarzy domontowane do znanej piosenki jakieś anglojęzycznego duetu pani i pana. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: ciekawostki z netu 18.05.05, 22:22 a mnie się podoba. Takie "odlecone" :)) I muzyka niezwykła. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: ciekawostki z netu 19.05.05, 05:31 Takie inne, prawda? Cos mi przypomina taki stary film, "Edward Scizzor Hands" czy jak sie on nazywal- taki niby horror/komedia chlopak mial nozyce zamiast dloni... A moze "The Nightmare Before Christmas", animowany film rezyserii Tima Burtona? Znacie? Dla przypomnienia: disneyvideos.disney.go.com/moviefinder/products/2010203.html tam kliknac na View trailer i wybrac predkosc polaczenia... Cudo film- moja cora jak dorosla teraz, to se kazala wielki tatuaz Jacka... Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: ciekawostki z netu 19.05.05, 08:36 W Polsce się to nazywało "Edward Nożycoręki" i było ulubionym filmem mojego synalka, przynajmniej do pewnego wieku :)) Ja polowałam na ten fragment filmu, w którym Edward wystrzygał wymyślne formy z krzaków bukszpanu. A filmik obejrzę sobie w domu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: ciekawostki z netu 21.05.05, 04:52 Cos dla mnie:P Naucz sie tanczyc disco z Napoleonem: www.albinoblacksheep.com/flash/napoleon Wybierasz melodie i ruchy, szybkosc. Jakie to proste... Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: ciekawostki z netu 21.05.05, 05:35 Az zglodnialem po tych tancach jakie bede wyprawial;)) Wiec czemu nie lunch: www.eggwork.com/lunch/lunchpost.htm Cudowne:D Piekne a zarazem inne spojrzenie na nudny codzienny moment... Odpowiedz Link Zgłoś