Dodaj do ulubionych

Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany

12.05.06, 21:43
Radio Maryja idzie w góre a Gw skonczy jak Zycie Wolka. Nie bedzie sledztwa
bo R. Maryja jest strona pokrzywdzona. Co te antyklerykaly w GW wymysla
nowego. Ataki na R. Maryja to dwozdzie do trumny Agory.
Obserwuj wątek
    • frau_blada Obawiam sie, ze nic tak nie zaszkodzilo GW jak sle 12.05.06, 21:50
      pe ataki na RM.
      • joli_cyc Re: Obawiam sie, ze nic tak nie zaszkodzilo GW ja 12.05.06, 21:55
        Zeby to jeszcze mialo jakikolwiek cel... ale to kompletne GW'no odmawiajac co
        numer litanie do Sw Tadeusza tylko zwieksza zasieg i popularnosc tej niszowej
        rozglosni. Toz to radio nie istnieje tak na prawde w sferze publicznej poza
        gazetowa imaginacja.
        • przyladek.dobrej.nadziei Re: Obawiam sie, ze nic tak nie zaszkodzilo GW ja 12.05.06, 22:00
          joli_cyc napisała:

> Zeby to jeszcze mialo jakikolwiek cel... ale to kompletne GW'no odmawiajac co
          > numer litanie do Sw Tadeusza tylko zwieksza zasieg i popularnosc tej niszowej
          > rozglosni. Toz to radio nie istnieje tak na prawde w sferze publicznej poza
          > gazetowa imaginacja.

Znowu sie mylisz, np. w Chicago sa trzy polskie rozglosnie. Dwie nadaja do
          zachodu slonca (takie przepisy). Trzecia nadaja na okraglo i tam wlasnie
          wieczorem (2-3 w nocy w Polsce) leci RM, ktore kazda audycje zaczyna od: Czeki
          i money orders prosimy wplacac... i mohery wplacaja. W Ameryce jest bardzo
          silna grupa, telefony do RM sie urywaja.
          • joli_cyc Re: Obawiam sie, ze nic tak nie zaszkodzilo GW ja 12.05.06, 22:09
            Ale kogo Chciago obchodzi? Czy powiesz mi, ze Jackowo reprzentuje glowny nurt
            dyskusji publicznej??? Ja nie mowie, ze RM nie istnieje. Ale to margines. W
            Stanach istnieje masa takich rozglosni. Tak sie Gazeta onanizuje RM, ze sie
            zastanawiam: co by bylo, gdyby w Polsce nadawalo prawdziwie konserwatywne radio
            polityczne, gdyby w Polsce swoje programy mial taki polski Rush Limbaugh (
            www.rushlimbaugh.com/ ) ktorego codziennie slucha kilkadziesiat milionow
            ludzi, to by Gazeta sie chyba po prostu zaplula na smierc i nie pisala juz o
            niczym innym. Gazeta jest najwiekszym przegranym calej tej wojny medialnej...
            klapa i kompromitacja. Radio Maryja jakie jest, kazdy wiedzial od poczatku, a
            prawdziwa twarz Gazety Wyborczej ujrzelismy calkiem niedawno. Wstyd i
            kompromitacja.
            • przyladek.dobrej.nadziei Re: Obawiam sie, ze nic tak nie zaszkodzilo GW ja 12.05.06, 22:12
              joli_cyc napisała:

> Ale kogo Chciago obchodzi?

Ojca dyrektora, RM ma tam biuro, mohery traktuje, jak dojna krowe, ktora doi
              bezlitosnie.
              • frau_blada Prezciez tych ludzi nikt nie zmusza do wplat 12.05.06, 22:18
                Chca sluchac radia to wplacaja pieniadze.
                Ja naprzyklad slucham i kupuje ND, czy ksiazki z ich wydawnictwa, zeby mieli
                kase na radio.
                Nikt mnie nie zmusza. Jak mnie wkurza lub sie rozbestwia to ludzie przestana im
                slac czeki. To proste.
                • joli_cyc Re: Prezciez tych ludzi nikt nie zmusza do wplat 12.05.06, 22:22
                  No widzisz. A ja nie kupuje, nie place, nie slucham. NIe obchodzi mnie. I jest
                  git. Roznimy sie pieknie frau blada. I nie zagladam Tadkowi w talerz, tak jak
                  nie zagladam Michnikowi do spodni (rzyt czy nierzyt). Nic mnie tak nie irytuje
                  jak pseudodziennikarska propaganda mendiow Michnikowego, bo mendium to czytalem
                  (do czego z zazenowaniem sie przyznaje). Propaganda Rydzyka mnie nie rusza, bo
                  nie slucham. Jakbym sluchal, to pewnie tez by mnie irytowal.
                  • frau_blada Re: Prezciez tych ludzi nikt nie zmusza do wplat 12.05.06, 22:52
                    Wreszcie forumowicze ze zrowym rozsadkiem na FK.
                    :)))

Kazdy ma wlasna wole i moze robic ze swoimi pieniedzmi co chce.
                    Nie rozumiem, ze tu lewactwo ciagle zaglada emerytom przez ramie i ma
                    pretensje, ze wypelniaja czeki na RM. Ich czeki, ich decyzja, ich sprawa.
              • joli_cyc Re: Obawiam sie, ze nic tak nie zaszkodzilo GW ja 12.05.06, 22:18
                Ty nie placisz. Ja nie place. I jest git. Ja place na Greenpeace, place muzykom
                na ulicy, rozdaje drobne jak mam. Jak nie mam, to nie. I jest git. A jak babcia
                ma za duza emeryture, to tez jest jej sprawa. Nie nam mowic, co dla niej jest
                wazne, bo to jej pieniadz, jej chwila szczescia. Ja bym sobie uzbieral na
                wczasy na Barbados. Babcia wybiera sie na wczasy gdzie indziej. I to tez trzeba
                zrozumiec.
                • przyladek.dobrej.nadziei Re: Obawiam sie, ze nic tak nie zaszkodzilo GW ja 12.05.06, 22:20
                  joli_cyc napisała:

> Ty nie placisz. Ja nie place. I jest git.

W sumie masz racje. Smierc frajerom!
    • przyladek.dobrej.nadziei Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 21:51
      Coz, macki sekty siegaja szczytow wladzy.
      • s.k.i.n Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 21:53
        a propo sekt..własnie do Polski wkraczają scjentolodzy...
        • przyladek.dobrej.nadziei Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 21:56
          s.k.i.n napisał:

> a propo sekt..własnie do Polski wkraczają scjentolodzy...

Konkurencja jest bardzo zdrowa. Ojciec bokser powinien sie cieszyc.
      • por.ub.jajec Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 21:53
        przyladek.dobrej.nadziei napisał:

> Coz, macki sekty siegaja szczytow wladzy.
        > Sekta w Polsce jest jest twoja zydo-komuna
        • przyladek.dobrej.nadziei Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 21:57
          por.ub.jajec napisał:

> przyladek.dobrej.nadziei napisał:
          >
          > > Coz, macki sekty siegaja szczytow wladzy.
          > > Sekta w Polsce jest jest twoja zydo-komuna

Odczep sie od Wildsteina!
    • por.ub.jajec Pierwszy nie wytrzymal M. Lizut i sie poddal, kto 12.05.06, 21:52
      nastepny
      • s.k.i.n a co zrobiuł Lizut? sepuku? 12.05.06, 21:54
        • por.ub.jajec Pewnie sie powiesil jak Judasz z Judeii 12.05.06, 21:59
          • joli_cyc Re: Pewnie sie powiesil jak Judasz z Judeii 12.05.06, 22:02
            a zostawil chociaz jakas ewangelie na otarcie lez???
            • ubekubek Zostala napisana i zakopana. Wykopia szperacz z 12.05.06, 22:09
              GW i beda wrzeszczec, ze to Jezus sprzedal Judasza
    • artsg Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 21:54
      por.ub.jajec napisał:

> Radio Maryja idzie w góre a Gw skonczy jak Zycie Wolka. Nie bedzie sledztwa
      > bo R. Maryja jest strona pokrzywdzona. Co te antyklerykaly w GW wymysla
      > nowego. Ataki na R. Maryja to dwozdzie do trumny Agory.

A jak tam Agora na giełdzie ?
      • por.ub.jajec Oj kiepsko. nawet Kiszczak sprzedal swoje akcje 12.05.06, 22:00
      • nowytor2 -3.38% cena akcji 45,70 12.05.06, 22:08
        3 miejsce w WIG20
        notowania.pb.pl/?c=wig20
        WIG20 -1,49%
        notowania.pb.pl/
        • joli_cyc Re: -3.38% cena akcji 45,70 12.05.06, 22:11
          Jeszcze 3 zlote i moze w koncu zaczna leciec glowy i ktos sie tam obudzi, bo to
          jest punkt wyjscia z przed ilu... 5 lat? 10? Jak ktos kilka lat temu
          zainwestowal i sie dzisiaj obudzil, to zobaczyl ze nie zarobil... tylko stracil
          (inflacja itp.)
        • joli_cyc Re: -3.38% cena akcji 45,70 12.05.06, 22:13
          I niech leci. To muzyka dla moich uszu. A jak jeszcze tylko Dziennik zalozy
          jakies rozsadne forum to juz mnie tu nie zobacza. Niech sie bawia ze soba
          postepowcy... najlepiej chlopcy z chlopcami teges...
    • xtrin Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 22:04
      Bardzo to więc miło z waszej strony, że tak dbacie o podupadające finanse Agory
      podbijając liczniki na tym forum :).
      • ubekubek Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 22:11
        xtrin napisała:

> Bardzo to więc miło z waszej strony, że tak dbacie o podupadające finanse
        Agory
        > podbijając liczniki na tym forum :).
        Spiesze sie bo za trzy miesiace zamkna bankruci forum
      • joli_cyc Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 22:16
        Dla inwestorow info: czytam forum, ale nie przechodza do mnie kompletnie wasze
        reklamy. Wiec na prawde nie macie co inwestowac. Im szybciej to padnie, tym
        lepiej.

Jak tylko sie pojawi forum w Dzienniku to 50% towarzystwa sie stad wyniesie.
        Zostanie lewactwo i kretactwo no i ludzie honoru a la Jaruzelski kapus Sowiecki
        • xtrin Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 22:28
          > Dla inwestorow info: czytam forum, ale nie przechodza do mnie kompletnie wasze
          > reklamy. Wiec na prawde nie macie co inwestowac. Im szybciej to padnie, tym
          > lepiej.

Dla inwestorów znaczenie mają ilości odwiedzin, więc wchodząc tutaj i aktywnie
          udzielając się na forum dodajesz Agorze kasy. I im częściej to robisz tym
          później padnie :).

> Jak tylko sie pojawi forum w Dzienniku to 50% towarzystwa sie stad wyniesie.
          > Zostanie lewactwo i kretactwo no i ludzie honoru a la Jaruzelski kapus Sowiecki

A teraz to niby jedyne w Polsce forum? Czemu tutaj akurat się udzielacie?
          • joli_cyc Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 22:31
            Bo forum to interesujace socjologicznie (reprezentowane szerokie spektrum
            pogladow), przejrzyste, czytelne bardzo intuicyjne w obsludze.
            • przyladek.dobrej.nadziei Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 22:32
              joli_cyc napisała:

> Bo forum to interesujace socjologicznie (reprezentowane szerokie spektrum
              > pogladow), przejrzyste, czytelne bardzo intuicyjne w obsludze.

Jednym slowem najlepsze :)
              • joli_cyc Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 22:38
                zdecydowanie najlepsze... mam nadzieje, ze juz niedlugo :)
                • przyladek.dobrej.nadziei Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 22:39
                  joli_cyc napisała:

> zdecydowanie najlepsze... mam nadzieje, ze juz niedlugo :)

Jakos nie widac konkurencji.

P.S.
                  Ja tez za GW nie przepadam ale forum maja najlepsze.
                  • joli_cyc Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 22:46
                    przyladek.dobrej.nadziei napisał:

> joli_cyc napisała:
                    >
                    > > zdecydowanie najlepsze... mam nadzieje, ze juz niedlugo :)
                    >
                    > Jakos nie widac konkurencji.

Innymi slowy jest miejsce na rynku... moze sie cos pojawic i oby. Portal
                    Rzeczpospolitej - kompleta kompromitacja (za wyjatkiem Plusa_minusa, bo plusem
                    jest iz +/- jest dostepny w sieci). Dziennik - No comments. TVP - fajny portal,
                    ale brak forum. Onet, Interia, Wp to pseudo media w 90% sformatowane przez
                    agencje informacyjne i inne "zaplecza" (ITI, GW) dostarczajace content i
                    okupowane przez dzieci i mlodziez.

Nic tylko cierpliwie czekac, ze albo GW oprzytomnieje, zwolni paru aktywistow
                    politycznych, zatrudni dziennikarzy i zmieni sie znow z partii politycznej w
                    dziennik, albo ze "Dziennik" lub "RP" stworza forum dyskusyjne z prawdziwego
                    zdarzenia.

>
                    > P.S.
                    > Ja tez za GW nie przepadam ale forum maja najlepsze.
                    >
            • xtrin Re: Jeszcze jeden atak GW na R. Maryja nieudany 12.05.06, 22:35
              I jak to możliwe, że zła GW takie dobre forum prowadzi?!
              No i czemu niby ma paść, jak takie dobre? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka