smok62 13.05.06, 14:02 - kwaśniewski łupieniem polski w biały dzień? - UWole i wszystkie je mutacje - pychą ? - łże media które przegięły w propagandzie? - lumpenliberałowie - niedawni kacykowie PZPR jak balcer czy belka neofici "lyberalyzmu"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryt.bryt Re: Kto odpowiada za bankructwo III RP? 13.05.06, 14:07 smok62 napisała: > - kwaśniewski łupieniem polski w biały dzień? > - UWole i wszystkie je mutacje - pychą ? > - łże media które przegięły w propagandzie? > - lumpenliberałowie - niedawni kacykowie PZPR jak balcer czy belka neofici > "lyberalyzmu"? Odpowiada twoj mozg, w ktorym wylonila sie wizja daleka od rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 A jak jest ta rzeczywistość? 13.05.06, 14:11 czyżby cimorra był prezydentem? lub moze kwiatkowski zastąpił dworaka? no nie balcerowicz oddał stołek kołodce? No niestety TO SA JUZ BANKRUCI towarzyszu bryt-bryt:) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: A jak jest ta rzeczywistość? 13.05.06, 14:14 smok62 napisała: > czyżby cimorra był prezydentem? > lub moze kwiatkowski zastąpił dworaka? > no nie balcerowicz oddał stołek kołodce? > No niestety TO SA JUZ BANKRUCI towarzyszu bryt-bryt:) Rzeczywistosc jest na tyle skomplikwoana, ze jej nie zrozumiesz, co wyraznie widac po wielu postach, chocby nie tak dawno ukazujacych porownywalnosc Leppera i Mazowieckiego. Dlatego zakoncze na tym, ze jest zbyt trudna i to bedzie na tyle w tej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 Ja porównałem leppera do mazowieckiego? 13.05.06, 14:17 wypraszam sobie. Mazowiecki to mały człowieczek bez charakteru.Powolnie myslacy doktryner. Jedynie może ich porównać co do wykształcenia. Mają takie same :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Ja porównałem leppera do mazowieckiego? 13.05.06, 14:22 Nie masz co sobie wypraszać.Swoją głupotą udowadniasz,że nie masz kwalifikacji na człowieka honoru i dlatego jako tzw."cham" nie zwracaj nam uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 Broń mnie Panie Boże przed "ludzmi honoru" 13.05.06, 14:51 według waszego wyobrazenia. A Lepper jet i tak mądrzejszy i sprawniejszy od mazowera. A Andrew też specjalnie nie cenię. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby a kogo niby ma motłoch taki jak ty cenić? 13.05.06, 15:24 toz dla ciebie nawet zdechła meduza jest istotą o nieosiągalnym poziomie intelektualnym:) Ale jak sie jest motłochem to zbyt wielkiego wyboru nie ma - brak jest jakiejkolwiek materialnej substancji, ktora bylaby głupsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: a kogo niby ma motłoch taki jak ty cenić? 13.05.06, 15:26 Nie obrażaj zwłok meduzy Odpowiedz Link Zgłoś
burasuka Re: Ja porównałem leppera do mazowieckiego? 13.05.06, 15:54 smok62 napisała: > wypraszam sobie. Mazowiecki to mały człowieczek bez charakteru.Powolnie myslacy > doktryner. Jedynie może ich porównać co do wykształcenia. Mają takie same :)))) > ) A ty smok skad sie urwalas? Jak Mazowiecki to maly czlowiek, to ty musisz byc wielki. Niestety, tylko we wlasnych urojeniach. Zegnam ozieble. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kto odpowiada za bankructwo III RP? 13.05.06, 14:11 Wytłumacz mi Smoczyco, dlaczego PZPR piszesz wielkimi literami, a "polskę" małymi? Czyżbyś należała do PiS - Lewica? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Kto odpowiada za bankructwo III RP? 13.05.06, 14:19 Nie,to po prostu towarzyszka cymbałka. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Cofam pytanie 13.05.06, 14:34 Już nie musisz wyjaśniać. Już wiem. W innym watku napisałaś: "Order Orła Białego dla trockisty kuronia i niegodnego wałęsy to słowa Anny Walentynowicz z wywiadu jaki udzieliła Teresie Wójcik. :)" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41752694&a=41752694 Domyślam się, że używanie małych liter to twój własny sposób na poniżanie ludzi, których nie lubisz. Tylko co ta Polska takiego złego ci zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
gruby190 Jak to kto? PO!!!! 13.05.06, 14:25 Nie słuchasz Ojca Narodu, cycuś? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Re: Kto odpowiada za bankructwo III RP? 13.05.06, 14:27 Spawacz swoje dolozyl. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Kto odpowiada za bankructwo III RP? 13.05.06, 15:20 Polacy ! rzadzimy sie w koncu sami Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor2 Michnik i Kwiatkowski. 13.05.06, 15:45 Bo to są czerwoni oku..eńcy. Nie wiem tylko z jakiego powodu Rzeczpospolita się do tego przyłaczyła. I to nie jest jakiś żart. Wystarczy chronologicznie porównać "fakty" medialne z rzeczywistymi wydarzeniami politycznymi i gospodarczymi. O ile wiem takie zestawienie po części już powstało. Czy będą one w jakiś sposób wykorzystane w udupieniu ww. szubrawych łże-mediów i komuny nie wiem. Ale to powinno zostać opublikowane, coby ludzie mieli świadomość, kto pomagał Polskę w tę nędzę wpychać. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Lewicowa miedzynarodowka wespol w zespol z komucha 13.05.06, 16:18 mi. Ale na calym swiecie maja ich dosc. Dozyjemy dnia, gdy nie tylko bedzie zdychac dobijana agentura i WSI w Polsce, ale wic sie w agonii bedzie miedzynarodowa lewica. Hela z Londa, Anka i Ewka tez tego dozyja. :) Michnik i Geremek niestety nie. - A tu jak zawsze Koniuchy, za ktore nie wiadomo, kiedy przeproszą... www.kpk.org/english/toronto/koniuchy.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Apel do sztabowców PO!!! 14.05.06, 11:31 Zwolnijcie Smoczycę z zadań ośmieszania PiSiaków na FK - bidulka pewnie już w lustro nie może patrzeć, a swoje zadanie już dawno wykonała. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Bankructwo? To Twoja spaczona wyobraznia 14.05.06, 12:07 Nie ma żadnego bankructwa, są tylko idiotyczne insynuacje. Odpowiedz Link Zgłoś