siekiera77 25.05.06, 20:29 ze B16 stara sie nie uzywac mowy Getego w kraju Mickiewicza ma chlop klase w odroznieniu od od tego ...profesora ktory slabo zna jezyk polski :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siekiera77 Re: ale to mi sie podoba 25.05.06, 20:33 no ten nadzwyczajny a moze nawet i zwyczajny :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A KTO to jest "Gete"? Moze wyjasnisz, bo twoj 25.05.06, 20:43 "wielce ksztalcony" dowcip trudno pojac:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Co to? Kolejny tuman ze szkoly Giertycha? 25.05.06, 20:47 BeSZczelnosc:))) img93.imageshack.us/img93/8869/beszczelnihomosie2ou.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ty lepiej powiedz kolejny "tekst uczony". Bedzie 25.05.06, 20:51 jeszcze smieszniej nizli z JEZYKIEM GETEGO:))) Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re:a Ty lepiej pilnuj swojego zardzewialca 25.05.06, 21:29 bo do domu bedziesz z buta dawac Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re:a Ty lepiej pilnuj swojego zardzewialca 25.05.06, 21:32 No już się tak nie bój, nie musisz pisać szyfrem. jeszcze nie mamy Białorusi, choc się zanosi.....Wal, o co ci biega, bo ja też nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re:a Ty lepiej pilnuj swojego zardzewialca 25.05.06, 21:35 gabi popyla po lądynie starą skrzypiacą Ukrainą( taki rower) ale na forum sprzedaje kit ze miala porszomerca a teraz to nawet wankisza :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re:a Ty lepiej pilnuj swojego zardzewialca 25.05.06, 21:39 A co to "lądyn"??????? Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re:a Ty lepiej pilnuj swojego zardzewialca 25.05.06, 21:40 taka miejscowosc Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re:a Ty lepiej pilnuj swojego zardzewialca 25.05.06, 21:41 Uuuu, a gdzie leży? U nas, w kraju????? Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re:a Ty lepiej pilnuj swojego zardzewialca 25.05.06, 22:03 ettam pomylilem sie co do twojej inteligencji londek to jest zdroj a ty razem z gabrychom poczytaj se jakis dramat w jezyku szekspira i nie bierz sie za getego bo za trudny Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford To rzecz jasna w "jezyku Getego":))) Nie ma jak 25.05.06, 21:41 "jenteligent" forumowy i - rzecz jasna - zwolennik chamstwa z PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re: To rzecz jasna w "jezyku Getego":))) Nie ma j 25.05.06, 22:08 chamstwo pisuaru i twoje chamstwo to jedno i to samo gabrycho Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: ale to mi sie podoba 25.05.06, 21:31 Ano aż wstyd się człowiekowi robi, że Prezydent Polski mówi w jęzku ojczystym mniej zrozumiale niż Papa z obcego kraju. A dla B16 wyrazy szacunku za podszkolenie polskiego, świetnie mu idzie, jestem pełna podziwu. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.68 Re: ale to mi sie podoba 25.05.06, 21:35 u was w kibucu tez Benka ogladacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: ale to mi sie podoba 25.05.06, 21:37 Idź się pomodlić, coby Bozia troszke rozumu Ci dała. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: ale to mi sie podoba 25.05.06, 21:39 wesoly.68 napisał: > u was w kibucu tez Benka ogladacie ? ============================== Szalom wesoły !! Odtworzyłes juz sobie napletek?Zostaw te stare przyzwyczajenia z rodzinnego kibucu.Juz ci mówiłem żebyś nie wychodził z domu w mycce jak już tu jesteś bo jeszcze tak wejdziesz na zebranie PiS i co? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford I wylazlo szydlo z worka: nasz Starozakonny 25.05.06, 21:44 bardziej do Kaczora- Kalksteina przywiazany, nizli do Ojca Swietego. "Chrzescijanin" po operacji nozem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Czyta zapis fonetyczny 25.05.06, 21:36 Tym niemniej lepiej mu idzie niż Kaczce z ojczystym językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Czyta zapis fonetyczny 25.05.06, 21:39 Fonetyczny, nie fonetyczny, jak na Niemca, który w Polsce nie mieszka to wymowe ma bardzo dobrą. W tym wieku to doprawdy dowodzi sporej pracy i talentu. A Kaczki to aż smutno słuchać, tyle dobrze, że tylko Polacy to słyszą. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Czyta zapis fonetyczny 25.05.06, 21:41 Łatwiej z niemieckiego na polski przejść' niż z kaczego na nasz. Kaczorowi to nawet zapiś fonetyczny nie pomoze, Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: ale to mi sie podoba 25.05.06, 21:38 Język polski dla Niemca jest trudny. Starania i wysiłki B16 od początku mnie wzruszały, świadczą o klasie człowieka (wysokiej!). Słyszałam wywiad z dziennikarką włoską, tzw. "watykanistką", z którego wynikało, że będąc następcą Papieża WIELKIEGO, bardzo powoli, ale skutecznie odciska swój, B16 ślad w polityce Watykanu. Ja widzę, że dobrze mu to idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: ale to mi sie podoba 25.05.06, 21:40 > Język polski dla Niemca jest trudny. Starania i wysiłki B16 od początku mnie > wzruszały, świadczą o klasie człowieka (wysokiej!). Dokładnie tak. Wierząca nie jestem, ale klasy Papie ciężko odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: ale to mi sie podoba 25.05.06, 21:41 Niestety przytłacza naszego giganta Lecha.I to nie tylko wzrostem. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: ale to mi sie podoba 25.05.06, 21:43 Naszego giganta przytłoczyć to żadna sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Badzcie, Panie, sprawiedliwe: Jan Pawel robil to 25.05.06, 21:47 samo, niemniej kilkoma jezykami obcymi biegle wladal, a Benedykt uznal, ze juz jest za stary na nauke polskiego - tym wysilek wiekszy. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Badzcie, Panie, sprawiedliwe: Jan Pawel robil 25.05.06, 22:00 JPII to z tymi językami chyba jednak wcześniej w życiu już do czynienia miał, a sądząc po pierwszych przemowach B16 to polski był dla niego nowością, tak więc oceniając postępy - szóstka. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: ale to mi sie podoba 25.05.06, 21:51 xtrin napisała: > Naszego giganta przytłoczyć to żadna sztuka. ================= Prawda :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Benedykt to czlowiek Zachodu - tu nie wypada w 25.05.06, 21:46 obcym kraju nie wladac jego jezykiem. Zreszta Jan Pawel II zachowywal sie tak samo, ale on napewno nie byl Azjata, jak inni jego rodacy z PiSuarami na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Benedykt to czlowiek Zachodu - tu nie wypada 25.05.06, 22:01 > obcym kraju nie wladac jego jezykiem. Hehe... no nie przesadzajmy.... :) Odpowiedz Link Zgłoś