rydzyk_fizyk 25.05.06, 21:00 Czy po odwołaniu Kozaka tak będą wyglądać "Wiadomości" codziennie? W gruncie rzeczy to miło że na świecie nie stało się nic godnego uwagi - wszystkie oczy skierowane są na Polskę ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Re: Wildstein TV? 25.05.06, 21:34 W stosunku do telewizji modny jest raczej przymiotnik "masońska" ;)) Swoją drogą to pięknie nam się dzienikarze nawrócili za Wildsteina. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Wildstein TV? 25.05.06, 22:16 Wiecie co? Ocenimy kilka dni po wyjezdzie Papieza... Na razie,jak zauważyłam,powszechne całowanie pierscienia (ręki?). Wyłamał sie...no kto? Marsz.Borusewicz i min. Sikorski. Pani minister spraw zagranicznych dorwała sie do całowania,ze hej...A L. Kaczynski powiedzial na lotnisku , ze on i prezydent ,i katolik. Nie wiemy niby o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Wildstein TV? 26.05.06, 11:04 joannabarska napisała: > Na razie,jak > zauważyłam,powszechne całowanie pierscienia (ręki?). Wyłamał sie...no kto? i > A L. Kaczynski powiedzial na lotnisku , ze on i > prezydent ,i katolik. Czepiasz się Joanno! Ta kwestia była już tu wyjaśniana. Otóż, jak był w USA, to mu Kamiński - w ramach "wprawek" wywiadowczych - donióśł, że Busch ma heomoroidy, a w wypadku Benedykta, przyczyną nie-całowania, ma być egzema! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot To nie sprawka Bronka 25.05.06, 22:29 Tylko tych pracowników TVP, którzy myślą, że "tak trzeba". Wystarczy, że Bronek mruknie, a już nadgorliwi bezideowcy zrobią więcej od najzagorzalszego ideowca. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Masz rację 26.05.06, 10:44 najskuteczniejsza jest autocenzura. Nawrócenie Gawryluk i jej głęboka wiara prawie mnie wzruszyły. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Awans Babiarza 26.05.06, 11:08 Awans red. Babiarza w TVP. Juz nie sprawozdanie sportowe, ale "papieskie"! Odpowiedz Link Zgłoś