bebe255 19.06.06, 23:33 twierdzac, ze przeciwko niemu jest tylko kilka szkol warszawskich:)))) I dostaje tysiace listow z poparciem od nauczycieli i uczniow:))) I "zdecydowana" wiekszosc popiera wychowanie patriotyczne:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
endrju55 Re: Giertych klamie w "warto rozmawiac" 19.06.06, 23:36 przyboczna partyjna milicja gertischowa pilnuje budynku ministerstwa oświaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Giertych klamie w "warto rozmawiac" 19.06.06, 23:37 ZNPowcy są wyćwiczeni w nauce miłości do ZSRR, a nie w wychowaniu patriotycznym. Po prostu nie daliby sobie rady w nowej rzeczywistości, więc protestują. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Giertych klamie w "warto rozmawiac" 19.06.06, 23:38 Przeciez tu nie o to chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Piękne polowanie na czarownice u Janka 19.06.06, 23:36 a jaki obiektywny materiał filmowy - czyżby przygotował go "niezależny" Semka? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Piękne polowanie na czarownice u Janka 19.06.06, 23:41 Polak i patryjotyzm ? Zapytaj Polaka za granicą po dla czego tam pojechał to sie dowiesz prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Giertych klamie w "warto rozmawiac" 19.06.06, 23:42 On policzył dwa tysiące poparcia w swojej domenie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Nie tylko 19.06.06, 23:42 Skandalem jest propozycja zmniejszenia godzin WF by mógł zaistnieć nowy przedmiot, który jest zupełnie niepotrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Zwiększenie liczby historii jest dobrym pomysłem 19.06.06, 23:44 proponuję kosztem jednej z dwóch godzin religii Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot niepotrzebny cynizm 19.06.06, 23:49 lekcje wf są często nabardziej sensowne w wielu szkołach, w których uczą matoły a nie nauczyciele. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: niepotrzebny cynizm 19.06.06, 23:51 Ja napisałem całkowicie poważnie. LO skończyłem gdzieś 7 lat temu. Była jedna godzina religii. Od jakiegoś czasu są 2 i to na każdym etapie (też w gimnazjach i LO). Trochę to chore. A co do W-Fu to się zupełnie zgadzam, że próby ograniczenia ilości tych lekcji są żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Nie tylko 19.06.06, 23:45 Jesli jest taka propozycja , to pierwsza bede protestowac , nie powinnismy na to pozwolic - chodzi mi o w-f. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Nie tylko 19.06.06, 23:49 ab554 napisała: > Jesli jest taka propozycja , to pierwsza bede protestowac , nie powinnismy na > to pozwolic - chodzi mi o w-f. A jeszcze kilka lat temu słyszałem o zapowiedziach stopniowego dodawania godzin WF, docelowo do 6 godzin tygodniowo. Cóż z tego że kaleka, ważne że patriota! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 To sensacja , że kłamie ??? ___nt 19.06.06, 23:49 bebe255 napisała: > twierdzac, ze przeciwko niemu jest tylko kilka szkol warszawskich:)))) I > dostaje tysiace listow z poparciem od nauczycieli i uczniow:))) > I "zdecydowana" wiekszosc popiera wychowanie patriotyczne:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas A skąd to wszystko wiesz, dzióbku? 19.06.06, 23:51 bebe255 napisała: > twierdzac, ze przeciwko niemu jest tylko kilka szkol warszawskich:)))) I > dostaje tysiace listow z poparciem od nauczycieli i uczniow:))) > I "zdecydowana" wiekszosc popiera wychowanie patriotyczne:)))))) Poproszę wiarygodne dane. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: A skąd to wszystko wiesz, dzióbku? 19.06.06, 23:59 Znam oba srodowiska (nauczycieli i uczniow) i wiem, jakie panuja w nich nastroje. Zreszta, poczytaj sobie sondaze. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Też znam oba środowiska i wychodzi mi coś 20.06.06, 00:06 zupełnie przeciwnego. Podaj mi dowody na to, iż Giertych np. listów poparcia nie otrzymuje. Najlepiej gdyby to były dane ministerstwa, ewentualnie Poczty Polskiej. No i o jakich sondażach piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Też znam oba środowiska i wychodzi mi coś 20.06.06, 00:08 Nie napisalam, ze Giertych listow nie otrzymuje, lecz ze klamie twierdzac, ze wiekszosc go popiera. Klamie rowniez mowiac, ze tylko kilka szkol warszawskich go nie popiera. Sondaze poparcia dla Giertycha pojawialy sie w ostatnich dniach na lamach prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Alzheimer cię trawi, czy jakaś inna skleroza? :-) 20.06.06, 00:14 > Nie napisalam, ze Giertych listow nie otrzymuje, "dostaje tysiace listow z poparciem od nauczycieli i uczniow:)))" - to według ciebie kłamstwo. Łżesz jak bura :-( lecz ze klamie twierdzac, ze > wiekszosc go popiera. Toż pytam: skąd te dane? Klamie rowniez mowiac, ze tylko kilka szkol warszawskich > go nie popiera. Primo nie słyszałem aby to powiedział secundo, które szkoły, poza warszawskimi go konkretnie nie popierają? Gdzie przeprowadzono referenda, z których by ów fakt wynikał? Które z pozawarszawskich szkół wyszły na ulice protestując przeciwko Giertychowi? > Sondaze poparcia dla Giertycha pojawialy sie w ostatnich dniach > Przytocz mi ze trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Alzheimer cię trawi, czy jakaś inna skleroza? 20.06.06, 00:16 Widze, ze nie sluchales z uwaga swojego guru, moze obejrzysz ten program jeszcze raz i wtedy porozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Odnosiłem się do twojej relacji 20.06.06, 00:22 i niejako potwierdziłem TWOJE SŁOWA o tym, iż Giertych mówił o listach i poparciu. Ty dodajesz, iż z tymi listami i poparciem skłamał. Jakie więc masz na to dowody? Migasz się jak widzę z nimi, co każe mi stwierdzić, iż jesteś po prostu małym kłamczuszkiem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Ja popieram ministra... i ta wiedza mi wystarczy 20.06.06, 00:01 :)) na przekór lewackiej i leberalnej głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Ja popieram ministra... i ta wiedza mi wystar 20.06.06, 00:02 Wiec zyjesz w nieswiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Lewactwo też kłamie 20.06.06, 00:01 bebe255 napisała: > twierdzac, ze przeciwko niemu jest tylko kilka szkol warszawskich:)))) I > dostaje tysiace listow z poparciem od nauczycieli i uczniow:))) > I "zdecydowana" wiekszosc popiera wychowanie patriotyczne:)))))) Ana dodatek to nawet liczyć nie potrafi a i alfabetu też nie zna. www.artsg.republika.pl/lista.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Ja ci pokazałem czarno na białym 20.06.06, 00:20 Jakie głupoty wypisują lewaki. Może czas do szkoły a nie na manify. A teraz pokaż linki do oszustw giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś