d.z 04.07.06, 08:02 Pomroczność jasna??? Niedomaganie golenia??? Dyspeptyczna dysfunkcja układu pokarmowego??? Kto coś doda???:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markiza.de.merteuil Re: Katalog chorób wyższych sfer :) 04.07.06, 08:12 Przypadłość: W sobote jestem gejem Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Katalog chorób wyższych sfer :) 04.07.06, 08:57 markiza.de.merteuil napisała: > Przypadłość: W sobote jestem gejem > Markizo! Naprawdę?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Katalog chorób wyższych sfer :) 04.07.06, 08:59 > Markizo! Naprawdę?! Czy markizie wypada pisać nieprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Katalog chorób wyższych sfer :) b/o 04.07.06, 09:10 asienka32 napisała: > > Markizo! Naprawdę?! > > Czy markizie wypada pisać nieprawdę? Nikomu nie wypada PiSac nieparwdy, czyli - kłamać... :P Miłego dnia. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Katalog chorób wyższych sfer :) b/o 04.07.06, 09:22 Trudno subiektywny komentarz oceniać w kategoriach prawda - nieprawda. Po prostu markiza NAPRAWDĘ uważa, to co napisała :) > Miłego dnia. I wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona Re: Katalog chorób wyższych sfer :) 20.01.07, 12:30 no no markiza.de.merteuil, gdy żabi_ogier się dowie, strzępy ci z tylka polecą! markiza.de.merteuil napisała: > Przypadłość: W sobote jestem gejem Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona markiza.de.merteuil, 3m fason, nie chcesz chyba 20.01.07, 12:42 by sznaucer_monachijski cię dla wrony_szponów porzucił. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: markiza.de.merteuil, 3m fason, nie chcesz chy 20.01.07, 12:43 ofiara_spelniona napisał: > by sznaucer_monachijski cię dla wrony_szponów porzucił. Co ty trzymasz w czasie kiedy piszesz do mnie wolę nie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona Re: markiza.de.merteuil, 3m fason,:) 20.01.07, 12:45 kiedy PiSzę do ciebie, z rozpuku za brzuch się 3mam:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Normalny człowiek ma w życiu inne rozrywki niż 20.01.07, 12:52 czepianie się obcych kobiet w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona Normalnym tyś człekiem? no nie markizo 20.01.07, 12:55 i jeśli już rzucasz kamieniem..pierwsza rzuć palenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Normalnym tyś człekiem? no nie markizo 20.01.07, 12:57 ofiara_spelniona napisał: > i jeśli już rzucasz kamieniem..pierwsza rzuć palenie:) Ja się nie czepiam obcych kobiet w necie. Nie czepiam się nikogo w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona no nie markizo, tyle tu twojej produkcji... 20.01.07, 13:02 jaj'kobyle z 'obcej w necie kobiecie' nie czyń;) Odpowiedz Link Zgłoś
husyta Dyspepsja - Co to za choroba? 04.07.06, 09:35 Poszukałem tej tajemniczej choroby; oto co znalazłem: www.pfm.pl/u235/navi/199920 Dyspepsja czyli niestrawność (1) CO TO ZA CHOROBA? ANATOMIA GÓRNEJ CZĘŚCI PRZEWODU POKARMOWEGO TYPY I PRZYCZYNY DYSPEPSJI CO TO ZA CHOROBA? Dyspepsją nazywamy przewlekły lub nawracający ból zlokalizowany w nadbrzuszu, który trwa co najmniej przez 4 tygodnie. Dyspepsja jest też zbiorczym terminem używanym dla określenia wielu przykrych objawów, które powstają w chorobach i zaburzeniach pracy górnej części przewodu pokarmowego. Objawy dyspeptyczne: Bólowi w podbrzuszu często towarzyszą inne objawy, tak zwane objawy dyspeptyczne: poposiłkowe uczucie pełności w nadbrzuszu, odbijania, nudności i wymioty, uczucie wczesnej sytości, brak łaknienia, zgaga zwracanie Dolegliwości dyspeptyczne często nasilają się po jedzeniu, ale w wielu przypadkach mogą pojawiać się na czczo lub nie być związane z jedzeniem. W tłumaczeniu na język polski dyspepsja oznacza „złe trawienie”. Polskim odpowiednikiem tego terminu jest określenie „niestrawność”. Może ono wprowadzać w błąd, albowiem niestrawność nie ma nic wspólnego z zaburzeniami trawienia. Będąc tylko zbiorem dolegliwości dyspepsja nie może być uznana za jednostkę chorobową. [...] więcej na podanej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk 4 tygodnie? 04.07.06, 09:48 chyba nie doczytali tego zanim zaczeli się tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj za kłopoptami z golenią stała gorzała, a za 04.07.06, 09:56 sraczką? Tu moge być dwie przyczyny, 1. natury emocjonalnej, czyli strach przed czymś lub słada psychika. 2,obżarstwo, czyli jeden z grzechów głownych. Ja stawiam na jedno i drugie Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: to jest walka z "układem" -> pokarmowym 04.07.06, 10:26 a ja sądzę, że przede wszystkim z układem nerwowym Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A jakie to znowu "wyższe sfery"? 04.07.06, 10:25 To są prymitywne buraki! M. Odpowiedz Link Zgłoś
polakatolik przypadkowe zapylanie 20.01.07, 13:11 może nie choroby, ale hasła o dużej sile rażenia ;) przypadkowe zapylanie (Lepper o rzekomym zapłodnieniu) nadużycie semantyczne (to Kaczyński o swoich dyskutantach) Odpowiedz Link Zgłoś