lolo271 06.02.03, 23:31 Jedyna religia dostepna przez 44-lata........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Diabel Re: Komuchy......Wyznawcy Salcesona....... IP: *.ipt.aol.com 06.02.03, 23:36 Bales sie chodzic do kosciola wtedy, tchorzu ? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Komuchy......Wyznawcy Salcesona....... 06.02.03, 23:42 <>...Panie,co pan pierdolisz....... Mam religie na 5!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Komuchy......Wyznawcy Salcesona....... IP: *.multicon.pl 06.02.03, 23:42 Gość portalu: Diabel napisał(a): > Bales sie chodzic do kosciola wtedy, tchorzu ? = Przecie to ks.wikary. To sie czuje na odleglosc. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Komuchy......Wyznawcy Salcesona....... 06.02.03, 23:44 <>...Salcesony w natarciu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Salcesony lola271 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 23:54 Ed Oryginał: www.racjonalista.pl/kk.php/s,1226 Właśnie rozpoczęła się msza z okazji Bożego Narodzenia 98 w Coburg (Niemcy), kiedy do ołtarza doszedł jeden z tutejszych ojców rodziny i wskazując palcem na księdza powiedział: "Ten mężczyzna, który przekazuje nam teraz słowo Boże wykorzystał kilkakrotnie mojego syna". Na początku września 1999 roku Prokuratura Rejonowa wszczęła dochodzenie. Księdzu W. zarzuca się wykorzystywanie seksualne w trzynastu przypadkach. W niektórych z nich wykorzystał on ministrantów w samochodzie, kiedy odwoził ich po mszy lub pogrzebie do domu. W programie telewizyjnym "Akta 99" poinformowano, że ów katolicki ksiądz przed wieloma laty stanął przed sądem w innym mieście pod tym samym zarzutem. Sprawę zawieszono po wpłaceniu kaucji. "Wobec księży, którzy wykorzystywali seksualnie dzieci, okazuje się w kościołach miłość bliźniego" - mówi w programie telewizyjnym prof. Hubertos Mynarek. "Przymyka się po prostu oczy i mówi: "Nie rób tego więcej". Ale to nie pomaga. Przy kolejnej okazji on to znowu robi. Do momentu, aż nie dowie się opinia publiczna. Los tych dzieci jest Kościołowi zupełnie obojętny. Prof. Mynarek, w swojej książce "Eros i Kler" przytacza przypadek księdza wiejskiego, który przez 10 lat uprawiał nierząd z nieletnimi, nim ktoś się odważył przerwać mu ten proceder. Burmistrz stwierdził, że "proboszcz rządził się we wsi jak dyktator". "Oczywiści, że dzieci opowiadały w domu, co ksiądz z nimi wyprawiał, no ale przecież, na podstawie zeznań jednego dziecka, policja nie zacznie śledztwa". Jeden z mieszkańców wsi - katolik powiedział: "Przecież nie można zaskarżyć osoby duchownej". Profesor wyjaśnia przyczyny, które prowadzą do tak skandalicznych zdarzeń: "Obowiązek celibatu, a co za tym idzie, pogarda dla kobiet, znajdują ujście często właśnie w nierządach i zboczeniach". Więcej: www.racjonalista.pl/kk.php/s,1226 Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Salcesony lola271 07.02.03, 00:29 <>...Przepraszam..........tego nie zauwazylem.......... Troche streszczenia......... W Niemczech jest podzial protestantow 50%-50% prawie,katolikow........ To normalne ze jest zgrzyt............ Jednak nie ma podzialu jezeli chodzi o wiare......... Nie to jak z wyznawcami salcesonu..........wybaczcie,ale ja nie bede modlil sie w kolejce po pasztetowa......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel Masz racje, to nowy rydzykowy- debilek ten lolo IP: *.ipt.aol.com 06.02.03, 23:45 Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Glupi syfie............ 06.02.03, 23:48 <>...Kto ci pozwolil pisac......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Glupi syfie............ IP: *.multicon.pl 06.02.03, 23:51 lolo271 napisał: > <>...Kto ci pozwolil pisac......... ------------------------------------------------------------------------------- - o! widzisz ! "Glupi syfie ". Tak to jezyk tych katechetow itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Glupi syfie............ 06.02.03, 23:58 <>...Taki maly konkurs......... Jezeli matka komucha,wyjechala na zachod i byla kurwa....... Jak sie nazywa jej syn?........... .......p.s....masz jeden tel.do matki......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Syf też przywieziono z Rzymu IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 23:56 ;o(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Syf też przywieziono z Rzymu IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 23:56 ;o(( Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Syf też przywieziono z Rzymu 07.02.03, 00:00 Gość portalu: Ed napisał(a): > ;o(( ______________________________ <>...A nie z Moskwy?................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Syf też przywieziono z Rzymu IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 00:28 Masz duże zaniedbanie edukacyjne rozwydrzony chłoptasiu. Marsz z powrotem do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo271 Re: Glupi syfie............ IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 04:11 lolo271 napisał: > <>...Kto ci pozwolil pisac......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo271 Re: Glupi syfie............ IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 01:46 <>...Kto ci pozwolil pisac......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Masz racje, to nowy rydzykowy- debilek ten lo IP: *.multicon.pl 06.02.03, 23:49 Jak ktos zaczyna pierdoly sadzic, ublizac to mozna byc pewnym,ze to wikary , zakonnik lub przepraszam za slowo katecheta. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Masz racje, to nowy rydzykowy- debilek ten lo 06.02.03, 23:53 Gość portalu: jan napisał(a): > Jak ktos zaczyna pierdoly sadzic, ublizac to mozna byc pewnym,ze to wikary , > zakonnik lub przepraszam za slowo katecheta. _________________________________ <>...Alez nie przepraszaj.......... ..........p.s....Czy to prawda ze wpierdalacsz jeszcze kartki na mieso?..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel Spadaj, rydzykowy parchu z forum, lpracki kretynie IP: *.ipt.aol.com 07.02.03, 00:01 Von, chamska gnido !! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Rogaczu................. 07.02.03, 00:04 <>...Czy twoja rodzina walczyla z brudem?............ Pamietaj brudasie,szamponik i po wszach........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabel Re: Masz racje, to nowy rydzykowy- debilek ten lo IP: *.ipt.aol.com 06.02.03, 23:55 Walczy toto o koryto wszelkimi metodami. Kiedy juz nie moga stosowac cenzury, przescigaja sie w chamstwie.Miejmy nadzieje, ze kiedys gazeta zdemaskuje tych zalogowanych czarnuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Masz racje, to nowy rydzykowy- debilek ten lo IP: *.multicon.pl 07.02.03, 00:04 No nareszcie toto poszlo sobie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Masz racje, to nowy rydzykowy- debilek ten lo 07.02.03, 00:08 Gość portalu: jan napisał(a): > No nareszcie toto poszlo sobie.:) _________________________________________ <>...Komuch..........a ku ku..........,wpierdalaczu salcesonu........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Masz racje, to nowy rydzykowy- debilek ten lo IP: *.multicon.pl 07.02.03, 00:14 lolo271 napisał: > Gość portalu: jan napisał(a): > > > No nareszcie toto poszlo sobie.:) > _________________________________________ > <>...Komuch..........a ku ku..........,wpierdalaczu salcesonu........... ------------------------------------------------------------------------------- - Juz z jednym Lolkiem mamy klopoty. A teraz ty ? Sio ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Masz racje, to nowy rydzykowy- debilek ten lo IP: *.fastres.net 07.02.03, 00:16 <>...Piredolisz glupoty............ Ja was kochac i zostac na tym forum.......... Tu byc cieplutko i fajnie......... Na Poloni wieje nuda........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Masz racje, to nowy rydzykowy- debilek ten lo IP: *.multicon.pl 07.02.03, 00:26 Gość portalu: tato napisał(a): > <>...Piredolisz glupoty............ > Ja was kochac i zostac na tym forum.......... > Tu byc cieplutko i fajnie......... > Na Poloni wieje nuda........ === Ten Lolek to jakis wiesniak z Sikago. widzialem te jego wypociny na stronie Polonia. Totalny pojebus. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Masz racje, to nowy rydzykowy- debilek ten lo 07.02.03, 00:32 Gość portalu: jan napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > <>...Piredolisz glupoty............ > > Ja was kochac i zostac na tym forum.......... > > Tu byc cieplutko i fajnie......... > > Na Poloni wieje nuda........ > === Ten Lolek to jakis wiesniak z Sikago. widzialem te jego wypociny na > stronie Polonia. Totalny pojebus. _________________________________________ <>...Skurwielu..............pierwszy jestes na celowniku........... Wybacz,ale nie znam tu nikogo.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow.Pieróg Masz racje, trzeba brac przykład z tow.Lenina IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 04:10 Karafka Kiedy Lenin miał osiem lat, zdarzyła mu się mała przygoda, o której później, po wielu latach, wspominała jego siostra Anna Iljiniczna. Siostra Lenina opowiadała o swoim bracie, że był psotnikiem nie lada, lecz przy tym prawdomównym chłopcem. Nigdy nie kłamał i przyznawał się zawsze do spłatanych figlów. Pewnego razu wydarzyła się taka historia: Mały Wołodia pojechał z ojcem i siostrami do Kazania. Mieszkała tam ich krewna, ciocia Ania. Do niej właśnie pojechali w odwiedziny. Ciocia Ania również miała dzieci - kuzynów i kuzynki Lenina. Spotkanie było bardzo wesołe. Uradowane dzieci dokazywały, biegały po mieszkaniu i wymyślały różne zabawy. Któregoś dnia tak się rozdokazywały, że strąciły ze stolika karafkę, która spadła na podłogę. A stało się to podczas bardzo wesołej zabawy. Dzieci goniły się nawzajem i Wołodia, przebiegając przez pokój, wpadł na stolik. Stolik zachwiał się, a piękna kryształowa karafka zleciała na podłogę i stłukła się na drobne kawałki. Nikt nie zauważył, kto to zrobił. Rozbawione dzieci biegały bez przerwy po całym pokoju. Dopiero kiedy rozległ się brzęk tłuczonego szkła, zapadła cisza. Wtem otwierają się drzwi i do pokoju wchodzi ciocia Ania. Ciocia usłyszała brzęk tłuczonego szkła, przyszła więc zobaczyć, co się stało. Na widok rozbitej karafki ciocia Ania zapytała dzieci: - Kto to zrobił? Ale wszystkie dzieci odpowiadały: "To nie ja". Mały Wołodia również powiedział: "To nie ja". Odezwał się tak cicho, że ledwo go było słychać. Wołodia powiedział nieprawdę, ponieważ się przeląkł w pierwszej chwili. Był przecież w mało znanym domu, w obcym mieszkaniu, prawie nie znał cioci Ani. A prócz tego był najmłodszy ze wszystkich dzieci. Nie mogło mu przejść przez gardło: "To ja zrobiłem". Ciocia Ania powiedziała: - To znaczy, że karafka stłukła się sama. Pewnie znudziło się jej stać na stoliku, więc sobie spadła na podłogę. Dzieci w śmiech i mówią: - Ona chyba chciała pobawić się z nami. Dlatego skoczyła ze stolika na podłogę. Ale biedaczka zapomniała, że jest ze szkła, no i stłukła się. I znów parsknęły śmiechem. Tylko mały Wołodia nie śmiał się. Wszedł do sąsiedniego pokoju i siadł przy oknie. Siedział tam dość długo i myślał o czymś. Dopiero wieczorem znów zaczął bawić się ze wszystkimi. Od owego dnia minęły dwa miesiące. Wołodia dawno już powrócił z Kazania do domu. Znów zamieszkali w swoim rodzinnym mieście, Symbirsku. Pewnego wieczoru, kiedy dzieci szły spać, mama Wołodi podeszła do jego łóżeczka i zobaczyła, że Wołodia zalewa się łzami. Mama zapytała: - Dlaczego płaczesz? A Wołodia, szlochając, odpowiedział: - Mamo, kiedy byliśmy w Kazaniu, oszukałem ciocię Anię. Powiedziałem jej, że to nie ja stłukłem karafkę, a właśnie ja to zrobiłem. Mama zaczęła go pocieszać i rzekła tak: - Nic strasznego się nie stało! Nie płacz! Napiszę list do cioci Ani. Na pewno ci przebaczy. Wołodia powiedział poprzez łzy: - Koniecznie napisz list do cioci Ani! Napisz, że to ja stłukłem karafkę. Mama znów zaczęła go pocieszać. W końcu Wołodia uspokoił się i zasnął. Mama ucałowała go, otuliła kołdrą i pomyślała: "Jakie to dziwne dziecko. Dwa miesiące pamiętał o tym zdarzeniu i dwa miesiące martwił się, że niechcący powiedział nieprawdę! Ale teraz, kiedy się przyznał, lżej mu się zrobiło na sercu i zasnął z uśmiechem na buzi". Nazajutrz napisała list do cioci Ani. Wkrótce nadeszła odpowiedź. Ciocia Ania pisała, że wcale się nie gniewa na swego miłego bratanka i zaprasza go znów do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo271 Re: Komuchy......Wyznawcy Salcesona....... IP: *.acn.waw.pl 10.02.03, 02:45 Jedyna religia dostepna przez 44-lata........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo271 Re: Komuchy......Wyznawcy Salcesona....... IP: *.acn.waw.pl 11.02.03, 02:16 Jedyna religia dostepna przez 44-lata........... Odpowiedz Link Zgłoś