venus99 20.07.06, 13:07 Pan Marszałek Piłsudski jeździł na kasztance a kaczor na kocie.i to oddaje różnice między nimi.Polska zeszła na koty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 Re: Piłsudski i Kaczyński - różnice... 20.07.06, 13:12 venus99 napisał: > Pan Marszałek Piłsudski jeździł na kasztance a kaczor na kocie.i to oddaje > różnice między nimi.Polska zeszła na koty. ============ BARDZO prosze nie obrazac kotow, to pelne godnosci zewierzeta. Kot nie bierze odpowiedzialnosci za czlowieka, ktory go obsluguje. .... i Bog stworzyl czlowieka, aby sluzyl Kotu Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Piłsudski i Kaczyński - różnice... 20.07.06, 13:45 jeżeli uraziłem jakiegoś wielbiciela kotów to bardzo przepraszam.kajam sie i proszę o wybaczenie.pragnę oświadczyć,że koty podobają mi sie i uważam je za sympatyczne zwierzątka. proszę traktować moją wypowiedź w sprawie kota jako skutek fali upałów. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Juz samo porównanie to żenada n/t 20.07.06, 13:33 Znaj proporcyję, mocium panie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Juz samo porównanie to żenada n/t 20.07.06, 13:36 ave.duce napisała: > Znaj proporcyję, mocium panie... > =========== Ktore porownanie ? Pilsudzkiego do JK, czy Kasztanki do Kota ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Juz samo porównanie to żenada n/t 20.07.06, 13:41 gat45 napisała: > ave.duce napisała: > > > Znaj proporcyję, mocium panie... > > > =========== > Ktore porownanie ? Pilsudzkiego do JK, czy Kasztanki do Kota ? OczywiZda - pierwsze! Co do jazdy na kocie - od dawna domyślałam się, że Kaczyńscy to takie kurduplowate wredniasy, które zamęczają zwierzęta wszelkiego rodzaju, z ludzkim włącznie! Niech sobie jeżdżą jeden na drugim! img229.imageshack.us/img229/9035/polskidegaulle5ar.jpg :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Juz samo porównanie to żenada n/t 20.07.06, 13:47 pragnę zwrócić uwagę,że to kaczory odwołują się do osoby Pana Marszałka Piłsudskiego.już pisownia winna pokazać w sposób jednoznaczny mój stosunek do tych obydwu osób. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Juz samo porównanie to żenada n/t 20.07.06, 13:48 venus99 napisał: > pragnę zwrócić uwagę,że to kaczory odwołują się do osoby Pana Marszałka > Piłsudskiego.już pisownia winna pokazać w sposób jednoznaczny mój stosunek do > tych obydwu osób. Wiem.wiem, czytam twoje posty, so take it easy! :P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Juz samo porównanie to żenada n/t 20.07.06, 13:49 dzięki.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: Juz samo porównanie to żenada n/t 20.07.06, 13:36 ave.duce napisała: > Znaj proporcyję, mocium panie... Kaczor na kocie? Faktycznie proporcje kiepskie Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Protestuję!!!!!!!!!!! 20.07.06, 13:54 Takie porównanie jest obraźliwe dla marszałka, kasztanki i kota! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Protestuję!!!!!!!!!!! 20.07.06, 14:32 Pan Marszałek Piłsudski był wielkim człowiekiem pod każdym względem i był ponad kaczory. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Piłsudski i Kaczyński - różnice... 20.07.06, 14:33 Bliźniaki mogłyby Dziadkowi najwyżej Kasztankę oporządzać. Chociaż nie wiem, czy by się nie znarowiła od tego... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Piłsudski i Kaczyński - różnice... 20.07.06, 14:34 kasztanka to kasztanka.koń narodowy!łapy kaczorów precz od kasztanki. Odpowiedz Link Zgłoś