liberalna_konserwa 21.07.06, 00:19 Wszystkim polecam filmik www.youtube.com/watch?v=awCEkYfJgTc Pewnie wielu z Was już go widziało, niestety do mnie dotarł dopiero teraz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reakcjonista1 Ale o co chodzi? 21.07.06, 00:29 o pana Wałęse czy Tuska?? Ktory jest fiction? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Film Nocna Zmiana - mały szok! 21.07.06, 00:26 liberalna_konserwa napisał: > Wszystkim polecam filmik www.youtube.com/watch?v=awCEkYfJgTc Pewnie > wielu z Was już go widziało, niestety do mnie dotarł dopiero teraz. Obejrzyj jeszcze "Plusy dodatnie, plusy ujemne". Tu gdzieś podawali linka. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Hehe chopie, z choinki sie urwałes ? :)) 21.07.06, 00:28 to juz stare i znane - polecam lepiej obejrzeć "Plusy dodatnie, plusy ujemne" naczelnego pułkownika w TVP (WILDSTEIN DO ROBOTY!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Film Nocna Zmiana - mały szok! 21.07.06, 00:33 Co tam film, to trzeba bylo przezyc i widziec tych nieudacznikow z Bezruchu Odbudowy Polski w akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
zio29 "Plusy dodatnie plusy ujemne" Link tutaj !!! 21.07.06, 00:41 Warte obejrzenia !!! Polecam ! video.i123.pl/play/1469/Plusy_dodatnie_plusy_ujemne__o_tajnym_wspolpracowniku_ps_Bolek Odpowiedz Link Zgłoś
zio29 Re: "Plusy dodatnie plusy ujemne" Link tutaj !!! 21.07.06, 01:10 i tylko pytanie kto dał tej xxxx status pokrzywdzonego ?? i dlaczego Kieres ? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: "Plusy dodatnie plusy ujemne" Link tutaj !!! 21.07.06, 12:43 Kieres z Unii Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: "Plusy dodatnie plusy ujemne" Link tutaj !!! 21.07.06, 08:10 świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
liberalna_konserwa Re: Film Nocna Zmiana - mały szok! 21.07.06, 00:44 Jak się to działo to byłem młody – bajki i klocki lego były mi w głowie. Poza tym babunia sympatyzowała z unia wolności to i wnuczek patrzył na mazowieckiego, kuriona itp. jak w obrazki. Za młodu się jeszcze wyborcza czytało, straszne czasy. Na szczęście rodzina – matka i wuj oraz tygodniki nczas i wprost wyprostowały mnie. Teraz po wyborcza sięgam jedynie żeby się pośmiać z propagandy :) ps. tu jest link do pełnej wersji filmu www.pis.server-tv.com/download.php?file=NocnaZmiana.mpg Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Przecież koalicja tylko w nocy sie zbiera 21.07.06, 03:32 liberalna_konserwa napisał: > Wszystkim polecam filmik www.youtube.com/watch?v=awCEkYfJgTc Pewnie > wielu z Was już go widziało, niestety do mnie dotarł dopiero teraz. i głosuje. Na szczęscie jak zbiora się zbyt późno okazuje się, że nie ma kworum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta Wszyscy jestescie za murzynami:)))) 21.07.06, 07:25 Teraz na topie "Slowa prawdy" "Słowa Prawdy" - jeszcze raz o agencie Wałęsie w filmie J. Zalewskiego Prawda nie jest dziś w Polsce wartością. Zbiorowa świadomość Polaków lat ostatnich zbudowana jest na nieprawdziwych mitach, w tym w szczególności na micie Wałęsy i micie Solidarności . Z dokumentów IPN wynika niezbicie, że Wałęsa był niezwykle aktywnym współpracownikiem Służby Bezpieczeństwa (o czym w filmie mówi m. in. Krzysztof Wyszkowski ), zaś sama Solidarność, jak mówi Andrzej Gwiazda, była "wypadkiem przy pracy" SB. Gdyby za jedyny probierz prawdy uznać chrystusowe "po owocach poznacie ich", to okazałoby się, że oba te obrazoburcze stwierdzenia znacznie lepiej opisują dzisiejszą rzeczywistość niż tzw. oficjalna wersja najnowszej historii. Film "Słowa prawdy", zrealizowany przez Jerzego Zalewskiego , pokazany został po raz pierwszy na Festiwalu Obywatela w Łodzi, 17 czerwca 2006 r. Portal Lepszy Świat uzyskał publiczną zgodę na udostępnienie filmu przez Internet, co niniejszym w poczuciu obywatelskiego obowiązku czynię. (LŚ) www.lepszyswiat.web.cedant.com/filmy/slowa_prawdy.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
s.berkowicz Jerzy Zalewski 'Slowa prawdy' 21.07.06, 10:02 www.lepszyswiat.home.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=344 Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Mam się podniecać tym jak upadał najgorszy rz 21.07.06, 10:35 potrafisz napisac dlaczego najgorszy. Bo najgorszy to nie tylko zly, musi byc jeszcze gorszy od kazdego innego. Dlatego,ze tak pisal Michnik? Odpowiedz Link Zgłoś
liberalna_konserwa Re: Mam się podniecać tym jak upadał najgorszy rz 21.07.06, 10:47 „Dlatego,ze tak pisal Michnik?” – niektórzy uważają słowa Adama M za święte, wiec wiesz:) Ludziom nie potrzebny jest umysł, wystarczy prenumerata wyborczej, aby wiedzieć jak myśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Mam się podniecać tym jak upadał najgorszy rz 21.07.06, 13:13 Skąd o tym wiedziałeś? Media tak mówiły, teraz też sieją panikę i straszą PiSem, wtedy nie rozumiałam tego, ale teraz widzę jak dałam się mediom wrobić w ich perfidne manipulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
synu Polecam "Dramat w trzech aktach". 21.07.06, 10:45 Rownie rzetelny "dokument". Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r Właśnie, własnie, gdzie można go obejrzeć? 21.07.06, 10:49 jest w necie? słyszałam, że bardzo ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Właśnie, własnie, gdzie można go obejrzeć? 21.07.06, 12:45 Też są jakieś nagrania z tajnych narad? Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus te film pokazuje ze sa ludzie ktorzy maja 21.07.06, 12:55 rozne geby na rozna okazje. Pomijam fakt ze sa one napchane do granic mozliwosci autorytetami typu kapus Czajkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
synu Re: Właśnie, własnie, gdzie można go obejrzeć? 21.07.06, 15:53 Tajne narady? W polityce? Prawdziwy ewenement :-) Jest sie czym jarac. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Właśnie, własnie, gdzie można go obejrzeć? 21.07.06, 16:30 TW BOLEK jak TW WOLSKI ich ojcem chrzestnym Łubianka. Odpowiedz Link Zgłoś