b.krakus 27.07.06, 11:02 oba Kaczory, Putra, Jurek, Kurski, Cymański, Zawisza, Gosiewski, Suski, Kuchciński… pod jaki wspólny mentalnie i psychologicznie mianownik można ich wszystkich podciągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.mileyski Re: parada gwiazd 27.07.06, 11:06 Wszyscy wymienieni są dokładnie zapaskudzeni Twoimi plwocinami. Szukasz nowych uniesień? Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus skąd te nerwy? 27.07.06, 11:12 przecież post całkiem kulturny, a nawet naukowy… Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Jakież znowu nerwy? 27.07.06, 11:18 Masz wysokie o sobie mniemanie. Posty? - Wpisz swój nick do wyszukiwarki i na własne oczy zobacz, jakiego typu jest to "literatura". Bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus ee tam, są lepsi... 27.07.06, 11:27 a co do wspólnego mianownika, to da się te gwiazdy do niego jakoś podciągnąć, czy raczej nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Źle zrozumiałeś 27.07.06, 11:46 Potwierdziłem jedynie Twoje zdanie, że NIEWĄTPLIWIE są na tym forum lepsi. Nie wypowiadam sie w temacie, który usilnie chcesz pociągnąć. Znajdziesz tu grupę osób, którzy potrafia "twórczo" watek rozwinąć. Wpisałem sie, bo akurat nie miałem nic lepszego do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus zaburzenia sfery emocjonalnej… 27.07.06, 12:03 (takie niewyrośnięcie z krótkich majtek) plus niezdolność do abstrahowania – rekompensowana przez nadsprawny aparat konkretno-obrazowy...? Odpowiedz Link Zgłoś