no_war 24.08.06, 08:00 w "Rzeczpospolitej",że "dowody powinny być w IPN". Wynika z tych słów,że Macierewicz nie ma czegokolwiek i dopiero chciałby,żeby w IPN znaleziono coś na b. ministrów. To nie jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_war Jak rozumieją wypowiedź rzecznika 24.08.06, 09:16 zwolennicy Macierewicza ? Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Jak rozumieją wypowiedź rzecznika 24.08.06, 09:17 No cóż, zbiór zastrzeżony w IPN przez Kieresa nie dla wszystkich i nie zawsze był zastrzeżony. Odpowiedz Link Zgłoś
no_war Re: Jak rozumieją wypowiedź rzecznika 24.08.06, 10:50 IPN dysponuje dowodami czyjejkolwiek współpracy z KGB lub GRU - co za nonsens. Ja wiem,że rzecznik Bączek wyjaśnia,iż Macierewicz miał na myśli agentów służb PRL,ale w radiu powiedział o sowieckich agentach. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Jak rozumieją wypowiedź rzecznika 24.08.06, 12:34 kolega funkcjonalny ? nie rozumie , że nasze spec słuzby to tylko oddział centrali na Łubiance ? Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Jak rozumieją wypowiedź rzecznika 24.08.06, 12:44 A kolega debil czy kretyn? Nie rozumie, że pomawianie bez dowodów w ręku jest przestępstwem? ----------------------------- to wszystko już było i niektórych nic nie nauczyło: www.youtube.com/watch?v=mbfKYvZ348A Odpowiedz Link Zgłoś
dwatrefle Re: Jak rozumieją wypowiedź rzecznika 24.08.06, 12:48 to poprawni obywatele, jakimi sa ponoc byli M SZ powinni zgosic zawiadomienie o dokonaniu przestepstwa do prokuratury, bo w koncu oni maja najwieksza wiedze czy byli czy nie, ale jakos sie nie pala, zeby byc przykladnymi obywatelami. chyba, ze jakis nastepny "moralny autorytet" wyskoczy przed olkiestre i zrobi im niedzwiedzia przysluge Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Jak rozumieją wypowiedź rzecznika 24.08.06, 12:51 To przestępstwo z oskarżenia praywatnego, więc oni mają rok na przygotowanie aktu oskarżenia. Poczytaj sobie kodeks najpierw, kolego. ----------------------------- to wszystko już było i niektórych nic nie nauczyło: www.youtube.com/watch?v=mbfKYvZ348A Odpowiedz Link Zgłoś
dwatrefle Re: Jak rozumieją wypowiedź rzecznika 24.08.06, 12:53 jak tak mowisz to pewnie wiesz co mowisz, ano poczekamy i ten rok i mam nadzieje, ze nikt nie wyskoczy z niedzwiedzia przysluga Odpowiedz Link Zgłoś
dwatrefle Re: Jak rozumieją wypowiedź rzecznika 24.08.06, 12:55 a juz tak poza litera prawa, to az rok trzeba im, zeby sobie przypomniec czy byli tymi agentami czy nie? to zakrawa na kpine Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Rzecznik Macierewicza powiedział 24.08.06, 11:00 "Powinny być" oznaczać może "gdyby przestrzegane były obowiązujące zasady, to dowody w rzeczonej sprawie znajdowałyby się w IPN". Czyli być może - powinny tam być, ale ich tam nie ma. Bo je wyniesiono, albo zniszczono. Wiadoma przecież sprawa - im bardziej porażający dowód, tym bardziej oczywiste, że został zniszczony, albo ukryty. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Rządy kolesiów? 24.08.06, 11:10 Niezdymisjowanie Macierewicza będzie swiadectwem (kolejnym) rządów kolesiów. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Czym sie różnią rządy kolesiów od rządów kolegów : 24.08.06, 12:49 janbezziemi napisał: > Niezdymisjowanie Macierewicza będzie swiadectwem (kolejnym) rządów kolesiów. ---> ... przeczytasz sobie tutaj: haribu.blog.onet.pl/2,ID127697004,DA2006-08-23,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Macierewicz to typowy 24.08.06, 12:28 paranoik. Objawy ma wręcz podręcznikowe. Bardzo często ludzie o osobowości paranoidalnej trafiają do polityki pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_paranoicznyM. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Macierewicz to typowy 24.08.06, 12:49 mariner4 napisał: > paranoik. Objawy ma wręcz podręcznikowe. > Bardzo często ludzie o osobowości paranoidalnej trafiają do polityki > pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_paranoicznyM. ******************************** Zawsze staram sie podeprzeć definicją,a ta pasuje jak ulał. paranoja ż I, DCMs. ~noi, blm med. psych. «choroba psychiczna charakteryzująca się logicznie usystematyzowanymi urojeniami, stopniowo pogłębiającymi się, bez większych zmian osobowości i bez osłabienia intelektu; obłęd» Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill A jak dowodów nie ma to Ziobro pokaże niszczarkę 24.08.06, 12:32 i już będzie dowód, że kiedyś były. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: A jak dowodów nie ma to Ziobro pokaże niszcza 24.08.06, 12:45 ja poproszę o dowody na to ,że Łubianka była naszą centralą . Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: A jak dowodów nie ma to Ziobro pokaże niszcza 24.08.06, 12:51 9111951u napisała: > ja poproszę o dowody na to ,że Łubianka była naszą centralą . Numerowana blondynko, po raz kolejny wykazujesz braki w elementarnej wiedzy:) Jesli ty uważasz ze łubianka była centralą (może twoją, bo raczej nie "naszą") to na tobie spoczywa ciężar dowodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A jak dowodów nie ma to Ziobro pokaże niszcza 24.08.06, 12:52 Z wyprodukowaniem dowolnego dokumentu nie ma problemu,takie czasy,Technika poszła mocno do przodu.Trwa to trochę,jak mieliśmy okazję zobaczyć przy sprawie "fałszywych" lojalek.Moim zdaniem za jakieś dwa tygodnie dowody się znajdą,oczywiście będą tajne. Odpowiedz Link Zgłoś