indris 24.08.06, 18:53 PiS zaczyna traktować Sejm RP tak, jak NSDAP traktowała Reichstag. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karbat Re: PiS vs NSDAP 24.08.06, 18:56 mocne ,indrys dzis sie wysyla juz listy goncze za bezdomnymi pijaczkami ,uwazaj co piszesz pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: PiS vs NSDAP 24.08.06, 19:07 niedlugo przyjada podpala dom-ten w którym mieszkasz,lub kolbami w drzwi załomocza-i bratku do pierdla.mam ich w dupie -bałem sie jak mnie tłukli zomole ,ale już dosyc.jestem przekonany ze monitoruja wszystkie posty-maja nasze nr ID,adresy-i mam to w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Re: PiS vs NSDAP 24.08.06, 19:10 Chyba troche przeceniasz ich zdolnosci sledcze... (mam nadzieje...) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg nadzieja matką głupich 24.08.06, 19:13 a może preparują meile celem Twojej ochrony? A. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: PiS vs NSDAP 24.08.06, 19:05 indris napisał: > PiS zaczyna traktować Sejm RP tak, jak NSDAP traktowała Reichstag. Też miewam takie odczucia. Co z tego, że sejm, że prawo, że konstytucja. Gdy nie pasuje to zmienimy - sejm(jego komisję i przewodniczącego), zmienimy prawo, zmienimy konstytucję. Smierdzi mi tutaj brunatną kupą pisowską. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Re: PiS vs NSDAP 24.08.06, 19:09 ja bym zamiast "vs." postawil znak przyblizonej rownosci :( Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: PiS vs NSDAP 24.08.06, 19:12 tez mam nadzieje-ale historia jednej wanny czegoś uczy,z tym ze niedługo sąd bedzie jak na białorusi-co pan każe sługa musi Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: PiS vs NSDAP 24.08.06, 19:28 tak nie bedzie . Pisuarki w porownaniu z pzpeerem to szczeniaczki a ci pierwsi to juz historia . Polak zobaczy w koncu i przejrzy jak bija piane ,jak jada na prymitywnym populizmie ,upartyjniaja zycie publiczne na kazdym kroku ,naginaja prawo do swych potrzeb. Dobije ich wizja 3 mln mieszkan w 7 lat ,ludzie zobacza jak nas inni ,Czesi ,Estonczycy przescigaja ,zobacza ,ze ci ,ktorzy robili przekrety dalej sie beda miec dobrze i ..... wyladuja na smietniku historii ani im rycyki nie pomoga . Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: PiS vs NSDAP 24.08.06, 19:30 oby twoje słowabyły prorocze,ale mam wrażenie ze moze nie stac sie to zbyt szybko-jeszcze 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: PiS vs NSDAP 24.08.06, 20:41 Tak moze byc , tylko te 3 , 4 lata beda dla Polski stracone . Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Oj Ty jesteś odważny 24.08.06, 20:45 Kiedy wstawiłem wątek z tytułem Kaczyński = Kim Jong Il to wylądował na Oślej ławce.... Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: PiS vs NSDAP 24.08.06, 21:45 indris napisał: > PiS zaczyna traktować Sejm RP tak, jak NSDAP traktowała Reichstag. -jakoś narazie nikt sejmu podpalić nie próbowal... Odpowiedz Link Zgłoś