echo_o 02.09.06, 19:25 Dziś Wałęsa wręczy w Sopocie Eltonowi Johnowi statuetkę złotego...Słowika :) A Kate Melua wysłucham z przyjemnością. Śliczna, skromna i niezwykle utalentowana :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekontra Elton i Diana 02.09.06, 19:35 echo_o napisała: > Dziś Wałęsa wręczy w Sopocie Eltonowi Johnowi statuetkę złotego...Słowika : nie jestem dość zorientowany, czy Elton to taka Diana w spódnicy? Ona miuała tysiące kreacji, tysiące par butó i pochyala sie z troską nad biednynmiu, od czsu do czasu sprzedając jakąś:"wyszłą" z mody kreację i dokarmiając głodujące murzyniątka? Elton to alter ego Diany, tyle że w spodniach. Nie wiem co on kolekcjonuje, ale zdaje się szę wszystko, i również lubi czasmi wspomnieć o jakim,ś umierającym z godu murzyniątku. Nie lubię Eltona Lecha też :)) > Śliczna, skromna i niezwykle utalentowana :) a śliczne skromne, i utalentowane lubię, ale dzisiaj przegrają z Krasnodębskim i Nokią :)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log re kontra! Sądzę, że panna jaruś w czas zoriento- 02.09.06, 19:44 wała się i nie uprzedziła Wałęsy jak wprzódy Romana na inauguracji q czci..mhm..! rekontra napisał: > nie jestem dość zorientowany, czy Elton to taka ..mhm.. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Elton i Diana 02.09.06, 19:47 rekontra napisał: > Nie lubię Eltona Lecha też :)) Z dwoja wybieram Eltona :) Ciekawe czy Wachowski będzie asystował i tym razem przy wypuszczeniu Słowika na wolność, znaczy wręczaniu go Eltonowi ? :) > > Śliczna, skromna i niezwykle utalentowana :) I live śpiewa cudnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Elton i Diana 02.09.06, 19:52 rekontra napisał: > a śliczne skromne, i utalentowane lubię, ale dzisiaj przegrają z Krasnodębskim > i Nokią :)) To znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: To znaczy? 02.09.06, 19:56 Najwidoczniej Krasnodębski będzie śpiewał (oby lepiej niż Pan Prezes ;) a rekontra mu za to da używaną Nokię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra :))) 02.09.06, 19:57 kataryna.kataryna napisała: > rekontra napisał: > > > a śliczne skromne, i utalentowane lubię, ale dzisiaj przegrają z Krasnodę > bskim > > i Nokią :)) > > > > > To znaczy? to znaczy że będę czytał Krasnodębskiego (Drzemka rozsądnych) i oglądał Finów jak z nami prezegrywają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: :))) 02.09.06, 20:18 popełniasz błąd rekontro, ta naprawdę jest godna i usłyszenia i obejrzenia :)(Pan Bóg się tutaj napracował i pokazał, co potrafi stworzyć) a Krasnodębski nie zając - no ale juz za późno :) Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra słyszałem sztandarową piosenkę 02.09.06, 20:22 ale piosenka musi być osłuchana kilkakrotnie by się poodobała :) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o :))) 02.09.06, 20:27 rekontra napisał: > ale piosenka musi być osłuchana kilkakrotnie by się poodobała :) ``````````````````````````````````````````` Rejs: Iżynier Mamoń: 'Proszę pana ja jestem umysł ścisły. Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem.' :))) Czuję niedosyt. Za krótki koncert :( Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: :))) 02.09.06, 20:38 pralinka.pralinka napisała: > popełniasz błąd rekontro, ta naprawdę jest godna i usłyszenia i obejrzenia > :)(Pan Bóg się tutaj napracował i pokazał, co potrafi stworzyć) a Krasnodębski > nie zając - no ale juz za późno :) Nie za późno. Ja mam chyba słabośc do geyów. Sa tacy wrażliwi i sympatyczni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Sawo :) 02.09.06, 20:42 sawa.com napisała: > Nie za późno. Ja mam chyba słabośc do geyów. Sa tacy wrażliwi i sympatyczni:))) ``````````````````````````````````````````` Pralinka zachwyciła się (jako i ja, co miło było przeczytać) Katie Melua, nie Eltonem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Sawo :) 02.09.06, 20:45 echo_o napisała: > sawa.com napisała: > > > Nie za późno. Ja mam chyba słabośc do geyów. Sa tacy wrażliwi i sympatycz > ni:))) > > ``````````````````````````````````````````` > > Pralinka zachwyciła się (jako i ja, co miło było przeczytać) Katie Melua, > nie Eltonem :))) O, kurcze... ach tak. Przez moment ją słuchałam. Ale posłucham Eltona. Nooo, wiem. Mam słabość. a przy okazji duzo, dużo sympatii dla Ciebie echo_o:))) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Sawo :) 02.09.06, 20:47 sawa.com napisała: > a przy okazji duzo, dużo sympatii dla Ciebie echo_o:))) ``````````````````````````````````````````` Wzajemnie, wzajemnie, Sawo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: :))) 02.09.06, 20:58 rekontra napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > rekontra napisał: > > > > > a śliczne skromne, i utalentowane lubię, ale dzisiaj przegrają z Kr > asnodę > > bskim > > > i Nokią :)) > > > > > > > > > > To znaczy? > > to znaczy że będę czytał Krasnodębskiego (Drzemka rozsądnych) i oglądał Finów > jak z nami prezegrywają :)) Aha... Krasnodębskiego też przeczytam. Ale jutro. Dzisiaj pełny luz. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Słowik 02.09.06, 19:50 Myślałem, że Wałęsa spotka się ze Słowikiem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
b6165 Co Wałęsę ciągnie do tych zboczków? 02.09.06, 20:25 Strasznie POstepowy zrobił się Bolek ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Co Wałęsę ciągnie do tych zboczków? 02.09.06, 20:43 b6165 napisał: > Strasznie POstepowy zrobił się Bolek ostatnio. Eee tam postepowy. Zboczki są najzwyczajnie w świecie ludźmi inteligentnymi, kulturalnymi... no z małymi wyjatkami, tych to Wałęsa zapewne nie lubi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Co Wałęsę ciągnie do tych zboczków? 02.09.06, 20:46 wychodzi na to .ze walęsa jest hetero,i ciągnie go do swojaków. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Co Wałęsę ciągnie do tych zboczków? 02.09.06, 20:50 Wyglada ze Walesa jest hetero a Kaczorek sie przestraszyl ze moze byc "kapturek62" Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Co Wałęsę ciągnie do tych zboczków? 02.09.06, 20:50 hrabia.m.c napisał: > wychodzi na to .ze walęsa jest hetero,i ciągnie go do swojaków. hrabio! stworzyłeś nowy antonim. Toz to zabrzmiało jak "ogień krzepnie, moc truchleje" No no no. I to wszystko a propos Wałęsy! Odpowiedz Link Zgłoś
ciala_jamiste Re: Słowik 02.09.06, 20:49 echo_o napisała: Dziś Wałęsa wręczy w Sopocie Eltonowi Johnowi złotego...Słowika :) ---------------------------------------------------------------------- Tak bez ogródek, przy wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Szanowna Publiczności... 02.09.06, 20:54 Nie odpowiadam za Wasze skojarzenia :))) dopowiadam zatem, że mnie się skojarzyło ewidentnie tylko z jednym słowikiem: Andrzejem Zielińskim pseudonim 'Słowik', którego to Wałęsa jako prezydent, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Szanowna Publiczności... 02.09.06, 21:00 echo_o napisała: > Nie odpowiadam za Wasze skojarzenia :))) > dopowiadam zatem, że mnie się skojarzyło ewidentnie tylko z jednym słowikiem: > Andrzejem Zielińskim pseudonim 'Słowik', którego to Wałęsa jako prezydent, itd. to ty, biedaczko, skrzywiona jestes.... juz normalnie muzyki sluchac nie mozesz, wszystko ci sie z polityka kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Szanowna Publiczności... 02.09.06, 21:05 scoutek napisała: > to ty, biedaczko, skrzywiona jestes.... juz normalnie muzyki sluchac nie > mozesz, wszystko ci sie z polityka kojarzy... ``````````````````````````````````````````` Wręczanie statuetki Słowika jest jest dla ciebie koncertem, muzyką ? Daruj sobie liche ataki... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Szanowna Publiczności... 02.09.06, 21:07 zaraz, a wreczaja na balu? na spotkaniu partyjnym? politykowi czy jak? nie odpowiadasz za moje skojarzenia, zal mi sie ciebie zrobilo i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Wiem, że masz to do siebie, że... 02.09.06, 21:09 ...jak się przypniesz to trudno cię odspawać. A skoro wiem, to uciekam, byle dalej od ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś