buraque 08.09.06, 13:04 Należalo się tego spodziewać, że samochodowa myjnia topless nie spodoba się radnym z PIS. Ale dlaczego? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3602629.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlin O, zgrozo, radnym z PO też się nie podoba.... 08.09.06, 13:07 - Niestety, takie mamy w Polsce prawo, że pozwala na podobne przedsięwzięcia. Nie ma przepisów, które uniemożliwiałyby zakładanie agencji towarzyskich czy takich myjni na osiedlach mieszkaniowych - narzeka Wojciech Kręglewski, radny PO, który mieszka na Junikowie. - A przecież takie sąsiedztwo obniża bezpieczeństwo mieszkańców. Z tego typu usług korzysta określony typ ludzi. Bo czy sądzi pani, że normalny ojciec rodziny wyda kilkadziesiąt złotych, żeby obejrzeć gołe cycki?" ---------------------------------------------------------------------- Czy "normalny ojciec rodziny"... No cóż, sprawa jest zapewne skomplikowana.... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: O, zgrozo, radnym z PO też się nie podoba.... 08.09.06, 13:08 karlin napisał: > Bo > czy sądzi pani, że normalny ojciec rodziny wyda kilkadziesiąt złotych, żeby > obejrzeć gołe cycki? oczywiście, co w tym nienormalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 zwlaszcza normaly ojciec rodziny tak zrobi.. 08.09.06, 13:16 podjedzie po cichu rozgladajac sie wokolo czy ktos go nie widzi /sasiedzi, ksiadz proboszcz/ i szybko z piskiem opon wjedzie do myjni... po spektaklu wroci odprezony i dla niepoznaki zacznie myc samochod samemu, bo przeciez zawsze sam to robi pod blokiem w sobote.... a w niedziele z cala rodzina z pogarda ominie hipermarket i uda sie do kosciola na poranna msze, da na tace, poslucha kazania, pospiewa a wieczorem po obejrzeniu TV trwam spelni malzenski obowiazek... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: zwlaszcza normaly ojciec rodziny tak zrobi.. 08.09.06, 13:19 uzdek98 napisał(a): > podjedzie po cichu rozgladajac sie wokolo czy ktos go nie widzi /sasiedzi, > ksiadz proboszcz/ i szybko z piskiem opon wjedzie do myjni... po spektaklu > wroci odprezony i dla niepoznaki zacznie myc samochod samemu, bo przeciez > zawsze sam to robi pod blokiem w sobote.... a w niedziele z cala rodzina > z pogarda ominie hipermarket i uda sie do kosciola na poranna msze, da na tace, > > poslucha kazania, pospiewa a wieczorem po obejrzeniu TV trwam spelni malzenski > obowiazek... VI RP kołtuńska w całej pełni Odpowiedz Link Zgłoś
pandada prwicowcy z PO, PiS, LPR jak zwierzęta 08.09.06, 13:23 nie posiadają własnych hamulców. Wolnej woli. Zobaczą paradę pedałów, muszą się widokiem gejów demoralizować. Zobacząmyjnię topless, muszą w grzesznym miejscu myć samochód. Wg wielu teologów, wyznacznikiem człowieczeństwa jest posiadanie wolnej woli, która jest specyficznym darem Bożym. Prawicowcy przeczą swojemu człowieczeństwu czy oficjalnej doktrynie Kościoła? Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: prwicowcy z PO, PiS, LPR jak zwierzęta 08.09.06, 13:26 pandada napisał: > Wg wielu teologów, wyznacznikiem człowieczeństwa jest posiadanie wolnej woli, > która jest specyficznym darem Bożym. Prawicowcy przeczą swojemu człowieczeństwu > czy oficjalnej doktrynie Kościoła? mam wrażenie, że ci "normalni" ojcowie rodzin chęnie pojechaliby do tekiej myjni popatrzeć na wdzięki, ale sie po prostu panicznie boją marząc o tym jednoczesnie, stąd frustracja i produkcja głupot netto Odpowiedz Link Zgłoś
roch_benkovic zabawny komentarz 08.09.06, 14:48 Najzabawniejszy komentarz do całej sprawy znalazłem tutaj: revelstein.blox.pl/2006/09/153-car-wash.html Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: zabawny komentarz 08.09.06, 15:17 roch_benkovic napisał: > Najzabawniejszy komentarz do całej sprawy znalazłem tutaj: zacytuję, bo warto: "Niektórzy radni - zgadnijcie z jakich partii - stanowczo protestują i nie chcą myjni z cyckami. Najgłośniej twarz drze nijaki Wosicki, nie dość że radny, to jeszcze ojciec „ten little children". Pana tego rozumiemy, bo jak się ma dziesiątkę dzieci, to - teoretycznie - na cycki napatrzyło się do woli, pod warunkiem rzecz jasna, że akty poczęcia z grą lub bez gry wstępnej, nie odbywały się w zalecanych przez LPR egipskich ciemnościach. Ale nawet gdyby radny Wosicki miał i piętnaście dzieci, i piętnaście razy oglądał cycki, to warto pamiętać, że dobrego i miłego nigdy za wiele. Oczywiście można też zakładać, że płodny niczym mój kot radny, z wiekiem nabył innych nieco upodobań." revelstein.blox.pl/2006/09/153-car-wash.html Odpowiedz Link Zgłoś
kontra59 prowokujesz? 08.09.06, 16:56 czy nie rozumiesz o co chodzi? To spróbuj wychować własną córkę mieszkając z nią w burdelu. Prawicowcy to ci do których to dotarło już wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 14:54 mam wrażenie że totalitarnie tłumisz wolność upodobań urągając komuś kto - jak radni PiS i PO - mają inną estetykę od Twojej.... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:16 loppe napisał: > mam wrażenie że totalitarnie tłumisz wolność upodobań urągając komuś kto - jak > radni PiS i PO - mają inną estetykę od Twojej.... ha otóż nie, mnie się na przykład nie podoba operetka, a jednak nie nawołuje do jej natychmiastowego zamknięcia, na tym polega cały problem, ci panowie jak im sie nie podoba mogą wcale tam nie chodzić, ale dlaczego domagają się zamkniecia myjni? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:17 a widzisz! to jest dopiero prawidłowe sformułowanie problemu - i tu można już dyskutować, nie obrażając adwersarza osobiście zbyt lubie kobiety by popierać myjnie i burdele Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:24 loppe napisał: > osobiście zbyt lubie kobiety by popierać myjnie i burdele lubisz kobiety, ale nie topless... ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:25 te cacuszka trzeba chronić, pielęgnować i rozbierać - ale prywatnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:28 loppe napisał: > te cacuszka trzeba chronić, pielęgnować i rozbierać - ale prywatnie:) czasem "prywatnie" to za dużo zachodu, a tu wpadasz, płacisz 60 pln i samochód masz czysty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:29 buraque napisał: > loppe napisał: > > > te cacuszka trzeba chronić, pielęgnować i rozbierać - ale prywatnie:) > > czasem "prywatnie" to za dużo zachodu, a tu wpadasz, płacisz 60 pln i samochód > masz czysty ;) tylko uważaj żebyś autka w środku nie pobrudził:)) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:31 loppe napisał: > tylko uważaj żebyś autka w środku nie pobrudził:)) nie bądź ordynarny, tu chodzi o wrażenia estetyczne Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:37 loppe napisał: > kołtun > :) heh głodnemu chleb na mysli, nie mieści ci się w głowie, że ktoś może wpaść do takiej myjni po prostu żeby mieć czysty samochód i popatzreć na ładny biust? chyba nie, bo od razu zaczynasz o paskudzeniu wnetrza Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:40 otóż, już serio, nie dostrzegasz chyba że miejsce i okazja jest nieodpowiednia; to nie jest własciwa oprawa dla piękna kobiecego ciała; widze że akceptowałbyś 100 innych wychodków:) biust możesz sobie obejrzeć w innych miejscach a uparłeś się na myjnię Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:42 kryje się chyba w tobie żądza oglądania upokorzenia Kobiety..................... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:46 loppe napisał: > kryje się chyba w tobie żądza oglądania upokorzenia Kobiety.................... ale z ciebie głupek, na jakiej podstawie to wywnioskowałeś? pewnie kierujesz się tym samym tokiem myślenia co krzykacze PISowscy Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:47 nie denerwuj się bo się zesrasz w tej myjni w autku Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:50 loppe napisał: > nie denerwuj się bo się zesrasz w tej myjni w autku no sam widzisz, konstruktywna dyskusja jest niemożliwa Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:51 nie no, trochę zagadnień omówiliśmy całkiem przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:45 loppe napisał: > to nie jest własciwa oprawa dla piękna kobiecego ciała i tu się różnimy, jesli właściwą oprawą dla piękna kobiecego ciała jest sypialnia, łono natury czy architektura (polecam ci pooglądanie artystycznych fotografii) to myjnia będzie równie wdzięcznym miejscem Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:46 no ale Ona ....szoruje chyba szybę wtedy siedząc na masce....to jest taka estetyka o jaka chodziłoby...? Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:52 loppe napisał: > no ale Ona ....szoruje chyba szybę wtedy siedząc na masce....to jest taka > estetyka o jaka chodziłoby...? masz samochód? chyba nie, bo nie masz pojęcia jak sie myje szyby w samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:54 aaa, uważasz że jak nie wejdzie na maskę to już jest elegancko? Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:56 loppe napisał: > aaa, uważasz że jak nie wejdzie na maskę to już jest elegancko? ehh nic nie rozumiesz, przecież nikt nie wchodzi na maskę żeby umyć szybę ps: w temacie erotyki może to da ci coś do myślenia serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,61305,2432164.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 15:58 masz pierdoło balaszaka a ja najnowsze polymery - maska, moja, się nie gnie nawet jak uderzam w ciebie przy parkowaniu he he Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:02 loppe napisał: > masz pierdoło balaszaka a ja najnowsze polymery - maska, moja, się nie gnie > nawet jak uderzam w ciebie przy parkowaniu he he ktoś cię oszukał, w Skodzie Fabii HTP nie montuje się żadnych polimerów, wyjątek stanowią worki na siedzeniach, których jeszcze nie zdjąłeś Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:03 he he he, chodzi a samochód GMotors Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:07 loppe napisał: > he he he, chodzi a samochód GMotors w Lanosie jest podobna sytuacja, dałeś się zrobić jak dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:08 widzę że prenumerujesz Motor i prezentujesz odpowiednią do tego lotu lektur mentalność:) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:13 loppe napisał: > widzę że prenumerujesz Motor i prezentujesz odpowiednią do tego lotu lektur > mentalność:) jest jeszcze jedna możliwość, jeździsz szrotem z nalepką D na masce (oceniam cię na najwyżej Golfa II golasa) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:18 miało być o kobietach, a zrobiło się o samochodach - ech, ty stuprocentowy mężczyzno Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:19 loppe napisał: > miało być o kobietach, a zrobiło się o samochodach - ech, ty stuprocentowy > mężczyzno pooglądaj sobie te fotki z Pirelli, może cię coś natchnie Odpowiedz Link Zgłoś
pandada skoro dla ciebie kobiety to "cacuszka" 08.09.06, 15:32 to się nie dogadamy ty je lubisz tak jak bigos. Ja nie lubię kobiet jako takich. POdobnie jak nie lubię mężczyzn w ogólności. Są dla mnie osobami i swoje uczucia do nich indywidualizuję. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: skoro dla ciebie kobiety to "cacuszka" 08.09.06, 15:35 nie jak bigos lecz raczej jak okręt z pełnymi żaglami:) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: w każdym razie jak przedmiot 08.09.06, 15:41 jak przedmiot nadobowiązkowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada dla konserwatysty i katolika 08.09.06, 15:46 obowiązkowy! Używać zgodnie z przeznaczeniem. Instrukcja - w starym testamencie i w pismach średniowiecznych teologów. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: dla konserwatysty i katolika 08.09.06, 15:49 tylko dla nich? ja nie odpowiadam tej definicji Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:01 dlaczego prywatnie ? a jesli ktoras z nich chce tak zarabiac kasiore to znaczy, ze trzeba zakazac, bo "koneserzy" wiedza lepiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:02 uzdek98 napisał(a): > dlaczego prywatnie ? a jesli ktoras z nich chce tak zarabiac kasiore to znaczy, > > ze trzeba zakazac, bo "koneserzy" wiedza lepiej ? z loppego jest taki koneser jak z koziej pupy waltornia Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:05 ależ się opuściłeś w swej retoryce... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:04 no chyba nie chcesz jak stręczyciel jeździć po myjniach? Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:20 wiesz czym sie zajmuje streczyciel ? mam wrazenie ze nie do konca ci to wyjasnili na zlocie radia maryja... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:22 W Stanach w ramach zwalczania prostytucji zamieszczają w gazetach zdjęcia klientów prostytutek, zrobione w trakcie negocjacji przydrożnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:25 podaj zrodlo twoich rewelacji... amerykanskie ... nie RadioM albo TVtrwam.... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:29 Naprawdę nie wiesz o tym? Fakt że ja tam mieszkałem. SEIZING on public embarrassment as a deterrent, the Chicago Police Department has begun posting on its Web site the names, addresses and photos of people arrested for soliciting prostitutes. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:30 jak więc widzisz w Chicago już nawet bycie klientem jest ścigane Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:33 a masz adres ten strony ? chetnie obejrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:34 wrzuć ten fragment do googla (ja wpisałem parę wyrazów żeby mi wyskoczył - akurat ten, jest więcej) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:37 tak sadzilem :) strona jest na pewno w budowie... na serwerze w toruniu... zmartwie cie: u nas na takie myki nie pozwala ustawa o ochronie danych osobowych ale co to za problem ja zmienic... a z dziwkami jeszcze nikt nie wygral w historii... nawet kaczorbasza I panujacy nam obecnie król-słonce.... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:40 jak nie umiesz nawet wyszukiwarką interenetową się posługiwać to sorki ale ja ci nie będę pomagać w zrozumieniu świata:) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: a dlaczego musi się komukolwiek podobać? 08.09.06, 16:44 aha... czyli to ja mam znalezc strone, o ktorej piszesz... :) ale jej przeciez nie ma... nawet expert od przegladarek nie ma linka.. to co ja moge :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.jeszcze.raz [...] 09.09.06, 04:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kołtuński PIS i myjnia topless 09.09.06, 06:06 wesoly.jeszcze.raz napisał: > burak - twoja stara w tej myjni dorabia ? WW. nie była tam nigdy widziana, za to twoja matka i córka owszem... Tyle że z powodów skarg klientów na brzydotę obu - szybko straciły tę robotę. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś