asienka32 Re: Twój najgłupszy polityk 12.09.06, 11:37 fredoo napisał: > Dla mnie Zawisza. Pęk Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Twój najgłupszy polityk 12.09.06, 11:47 Najgłupszy był bezwzględnie poseł Gruszka z PSL (co trzecie słowo "eee" albo "yyy"), ale w tej kadencji - ex aequo Krzysztof Jurgiel z PiS, Arnold Masin z LPR (zasłynął między innymi założeniem Partii Demokratycznej, na złość działaczom Mumii Wolności) oraz zbiorowy prymityw z chamoobrony - m.in. Hojarska, Łyżwińscy, Kuropatwiński. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Twój najgłupszy polityk 12.09.06, 11:53 Nikt nie jest w stanie pobić Senyszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 dzisiaj i tak wszystkich pobił amant Zorro Wąsik 12.09.06, 12:14 Zawisza :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koala_8 Re: Twój najgłupszy polityk 12.09.06, 12:36 Szanowny kubala 11 widocznie masz cos z uszami albo szare komórki coś nie ten tego..... oczywiscie na dzien dzisiejszy Zawisza Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Twój najgłupszy polityk 12.09.06, 12:39 koala_8 napisała: > Szanowny kubala 11 widocznie masz cos z uszami albo szare komórki coś nie ten > tego..... > oczywiscie na dzien dzisiejszy Zawisza To jest ruzumiem oficjalnia wykładnia lewactwa, które /oczywiście/ demokratycznie orzekło kto jest najgłupszym politykiem konkretnego obywatelaRP. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Twój najgłupszy polityk 12.09.06, 13:02 koala_8 napisała: > Szanowny kubala 11 widocznie masz cos z uszami albo szare komórki coś nie ten > tego..... > oczywiscie na dzien dzisiejszy Zawisza Szanowny koalo_8 własnie dlatego, że uszy i inne organy równiez (a propos RPA:)) ) mam sprawne to uważam, że nikt nie jest w stanie pobić tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Osobiście nie posiadam. Ale "ten kraj" ma wielu. 12.09.06, 12:48 Wszyscy PiSdzielcy, (LPR)PRLowcy, Chamoobrońcy. Na razie tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
silwuple Re: Twój najgłupszy polityk 12.09.06, 12:53 fredoo napisał: > Dla mnie Zawisza. To po co sobie takiego głupiego kupiłeś;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Twój najgłupszy polityk 12.09.06, 13:04 1) Gosiewski 2) Cymański 3) Zawisza 4) Zi0br0 5) Olejniczak Odpowiedz Link Zgłoś