syndyk.iv.rp 14.09.06, 20:53 Po rozmowie z tesciem dochodze do wniosku, ze to samo pokolenie, ktore uwierzylo komunistom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: Kto wierzy PiSiorom? 14.09.06, 20:55 Moja mama wierzyła komuchom, a teraz wierzy post-komuchom... Pisiory to dla niej zakłamana swołoczy. Nie rozumiem dlaczego? :-))) syndyk.iv.rp napisała: > Po rozmowie z tesciem dochodze do wniosku, ze to samo pokolenie, ktore > uwierzylo komunistom. > Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Kto wierzy PiSiorom? 14.09.06, 20:55 Z moich obserwacji wynika, ze ludzie, ktorym w zyciu nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Re: Kto wierzy PiSiorom? 14.09.06, 21:04 bebe255 napisała: > Z moich obserwacji wynika, ze ludzie, ktorym w zyciu nie wyszlo. Zgadzam sie. Czuja sie pokrzywdzeni i domagaja sie sprawiedliwosci spolecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Europa i USA napewno nie wierzy szemranemu. 14.09.06, 20:57 Europa i USA napewno nie wierzy szemranemu towarzystwu z PiSu. Tylko szemrane uwierzy szemranemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
feretron Re: Kto wierzy PiSiorom? 14.09.06, 21:23 W ostatnich wyborach okazało się że ponad 26% głosujących. Teraz w wyborach samorządowych będzie ten odsetek nieco niższy, co przy niższej frekwencji da satysfakcjonująca odpowiedź że coraz mniej osób :) Wybory i tak wygra PO Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Kto wierzy PiSiorom? 14.09.06, 21:32 syndyk.iv.rp napisała: > Po rozmowie z tesciem dochodze do wniosku, ze to samo pokolenie, ktore > uwierzylo komunistom. W tym samym pokoleniu byli i komuniści i antykomuniści, PiSdziaków popierają ci drudzy. Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Re: Kto wierzy PiSiorom? 14.09.06, 21:44 tornson napisał: > syndyk.iv.rp napisała: > > > Po rozmowie z tesciem dochodze do wniosku, ze to samo pokolenie, ktore > > uwierzylo komunistom. > W tym samym pokoleniu byli i komuniści i antykomuniści, PiSdziaków popierają ci > drudzy. Przeciez napisalem, ze to samo pokolenie. Znow dali sie nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
galopujace_suchoty Re: Chodzi o wypowiedź Ziobry? 14.09.06, 21:50 Jeśli tak, to ja. Ciekawe czy jeśli moje zaufanie się potwierdzi założysz wątek w którym przeprosisz Ziobrę? pozdrawiam Marcin Koc Odpowiedz Link Zgłoś