being76 21.09.06, 15:39 Taki czlowiek powinien byc co tydzien badany przez lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazare Re: Czy Lepper jest zdrowy na umysle ja mysle ze 21.09.06, 15:41 being76 napisał: > Taki czlowiek powinien byc co tydzien badany przez lekarzy Nie badany, tylko przymusowo hospitalizowany.. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Czy Lepper jest zdrowy na umysle ja mysle ze 21.09.06, 15:44 being76 napisał: > Taki czlowiek powinien byc co tydzien badany przez lekarzy Ja bym przy okazji zbadał jego koalicjanta z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Niemniej niż inni politycy... 21.09.06, 15:48 ...zwłaszcza ci, którzy robią z Polski amerykańskiego pachołka. Zrobiłby natomiast bł, gdyby poparł skrócenie kadencji Sejmu. Najlepsze dla Polski byłoby, gdyby rząd nie miał w Sejmie swojej maszynki do głosowania. Teraz Samoobrona powinna rozpocząć ofensywę przeciw probuszowskiemu lokajstwu i międzynarodowemu awanturnictwu Polski. Tu może liczyć na duże poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Indris! 21.09.06, 15:50 Poszukaj lepiej jakiegos zolnierza co nie chce jechac do Afganistanu i sila go zmuszaja. Moglby sie bardzo przysluzuc antywojennej kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Większość k...w... 21.09.06, 16:00 ..też angażuje się "dobrowolnie". Mam nadzieję, ze nie jest Ci obcy termin "przymus ekonomiczny". A zresztą niektórzy lekarze wojskowi byli poddawani naciskom w kwestii wyjazdu do Iraku. Sprawa przewinęła się przez media i szybko została uciszona. Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Zapytaj wielkiego stratega 21.09.06, 15:49 ktory podpisal z Lepperem umowe koalicyjna w swetle kamer telewizji TRWAM. Cala ta koalicja jest chora, nie tylko Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: Zapytaj wielkiego stratega 21.09.06, 16:53 chorzy to raczej są róznego typu publicyści i pismaki którzy latają za Leperem. Polacy ty ciemny narodzie przecież on sobie robi kampanię wyborczą , a wy myślicie że otworzy wam drogę do koryta(sejmu). Odpowiedz Link Zgłoś
indris Lepper jest jeszcze najzdrowszy... 21.09.06, 16:56 ...bo sprzeciwia się międzynarodowemu awanturnictwu Polski i włażeniu w d..ę Bushowi. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Jego zachowanie jest objawem paniki 21.09.06, 16:56 being76 napisał: > Taki czlowiek powinien byc co tydzien badany przez lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś