indris 27.09.06, 20:09 Jedyna ciekawostka: czy on sam nic nie rozumie, czy napisali mu to doradcy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulchna.lapka.w.pulpit Re: on sam nic nie rozumie 27.09.06, 20:12 I dobrze - prędzej skończy, krócej się bedzie męczył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Marks to nazywał... 27.09.06, 20:14 ..alienacją, czyli oderwaniem sie od rzeczywistosci. I chyba sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Re: Marks to nazywał... 27.09.06, 20:20 indris napisał: > ..alienacją, czyli oderwaniem sie od rzeczywistosci. Kaczory nazywaja to kontrrzeczywistoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
wikr3 Re: Oto jest.. 27.09.06, 21:41 No cuż można się spodziewać po człowieku który ma kaczy móżdżek. I chodź jestem nie wieżącym to muszę powiedzieć "Boże chroń polskę przed taką inteligencją której brak inteligencji". Według starego powiedzenia "Inteligencji nie można się nauczyć, inteligencja musi być wrodzona". A tego brakuje naszemu premierowi. Człowiekowi z wykształceniem, brakuje słów i musi używać słów brukowych, a może wychowała go ulica. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada delegat PiS na Pałac jest lojalnym 27.09.06, 20:16 poddanym pana prezesa. Nie wińmy go za braterską miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
tony_clifton Re: Kaczor rżnie głupa 27.09.06, 20:18 jedno słowo ciśnie się na usta - "żenada". Czy ten rząd, małych i zakompleksionych ludzi zacznie myśleć rozsądnie?? Szanse są zerowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jontek6 I ma do tego bardzo wysokie kwalifikacje! :) 27.09.06, 20:20 Kretyn, kretyn i jeszcze raz kretyn. :) Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: osikał 28.09.06, 12:44 irasiad2 napisał: > osikał wszystko i wszystkich. Bo Irasiad był taki zdenerwowany. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Słabo mi normalnie 27.09.06, 20:48 Ten człowiek się z każdą wypowiedzią coraz bardziej pogrąża. Kaczyński! Kończ wasć, wstydu oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś
jagusik a kim jest... 27.09.06, 20:53 ..Wybitny Analityk Polskiej Sceny Politycznej niewymieniony z nazwiska? Skromność bije od prezesa, że nie mówi "Kaczyński"?! oszszszszsz...... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Kaczor rżnie głupa 27.09.06, 21:00 Jak to rżnie?!!!! On jest przygłupem!!! Taki PTASI mużdżek!!! Powiedzialabym że głupi chu* ale nie chce obrażać meskiego przyrodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Re: Kaczor rżnie głupa 27.09.06, 21:17 Robi wrażenie jakby żył w innej rzeczywistości. Może wspomina młodość i widzi i słyszy przemawiającego Gomułkę lub Gierka:( Szkoda,że niczego nie nauczyl się będąc w opozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
q_b.a Re: Nie rznie 27.09.06, 21:54 Ty czerwona szmato nie jesteś jeszcze pod Sejmem? Przeciez takich jak ty indrys ,powinno sie pałowac i lac pałami w ten głupi łeb. Mam nadzieje ze kiedys się doczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie rznie 27.09.06, 22:12 q_b.a napisała: > Ty czerwona szmato nie jesteś jeszcze pod Sejmem? > Przeciez takich jak ty indrys ,powinno sie pałowac i lac pałami w ten głupi łeb > . > Mam nadzieje ze kiedys się doczekam. ************************ IQ pewnie masz Wierzejskiego(to komplement).Kaczor jaki był słaby na umyśle taki pozostał.Właściwie to jest mi go szkoda.Gacie ma pełne a jeszcze coś tam duka,strasznie się męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
q_b.a Re: Nie rznie 27.09.06, 22:14 alistair-p napisał: > q_b.a napisała: > > > Ty czerwona szmato nie jesteś jeszcze pod Sejmem? > > Przeciez takich jak ty indrys ,powinno sie pałowac i lac pałami w ten głu > pi łeb > > . > > Mam nadzieje ze kiedys się doczekam. > ************************ > IQ pewnie masz Wierzejskiego(to komplement).Kaczor jaki był słaby na umyśle tak > i > pozostał.Właściwie to jest mi go szkoda.Gacie ma pełne a jeszcze coś tam > duka,strasznie się męczy. > Ty tez! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie rznie 27.09.06, 22:19 Ha ha ha ha ha......................ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Głupa to rżnął Marcinkiewicz 27.09.06, 22:20 Dziedzicznie obciążony,na geny trudno coś poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
q_b.a Re: Głupa to rżnął Marcinkiewicz 27.09.06, 22:21 dziedzicznie obciążony to jest wehrmachtowiec Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Głupa to rżnął Marcinkiewicz 27.09.06, 22:24 q_b.a napisała: > dziedzicznie obciążony to jest wehrmachtowiec Tusk ***************************** Gdy urodził się Tusk ta formacja zbrojna już nie istniała jakiś czas :-))Nie wiem kto cię uczył historii,ale zwróć się do niego,może odda ci pieniądze za naukę. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Głupa to rżnął Marcinkiewicz 28.09.06, 12:14 To przez brak desolidaryzacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Nie. On mowi, ze ma nas w kuprze. 28.09.06, 15:51 gh10 napisał: > I mozemy mu naskoczyc. Tylko do czasu. Do czasu ... . Odpowiedz Link Zgłoś