Gość: basia IP: *.chello.pl 30.11.05, 21:43 a sałatka z brokułów, a pikantne skrzydełka, a panierowane pieczarki? oj moze należałoby pójść raz jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenin264 Re: Fort Szeląg IP: *.halleracaffe.broadband.pl 08.02.06, 22:14 hmh kuchnia mnie kompletnie nie interesuje może byc mierna choć nie sądze że była zła andzela gotuje cudownie będe pisał o obsłudze obsługa jest cudowna kelnerko barmnki są poprsotu cudowne znakomite rewelacyjne miłe cipłe zawsze gotowe do obsługi klientów i zawsze poratują gdy nie masz kaski na zapłate rachunku są wręcz cudowne pub szelęg jest jednym z najlepszym barów jaki odwiedziłem i zepewne odwiedze kelerko-barmanki aby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Fort Szeląg IP: *.chello.pl 14.02.06, 16:31 MJest tam bardzo miło i przytulnie!!! Najlepsze są pierogi z mięsem!!!DRugie dania troche bez smaku, ale ujdą. Obsługa była dobra ale teraz chba sie zmieniła i jaest taka sobie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: Fort Szeląg IP: *.bredband.comhem.se 23.07.06, 02:08 A sami juz tak nic nie ugotujecie?No mozna jesc w tygodniu w knajpach ,ale przychodzi dobota ,niedziela gdzie czlowiek zjadlby cos zdrowego i smacznego.Gdzie wie co je! Co to za obiad na polproduktach .Od restauracji wymaga sie troche wiecej niz od baru mlecznego. Moze pan krytyk przeszedlby sie po barach mlecznych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Fort Szeląg IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.11.06, 17:32 Ja uważam,że nie jest tak źle jak opisał to p. Nowak ja bardzo polecam pierogi z kapustą i grzybami rewelacyjne pieczywo czosnkowe i opiekane ziemniaczki.PYSZOTA Odpowiedz Link Zgłoś