Dodaj do ulubionych

Kaczolot - jestesmy gotowi

05.10.06, 12:14
do starcia nie tylko ideologicznego z POwskim nabytkiem od Endrju, latajacymi drzwiami od stodoly.
Za sterem siedzi moj szfagier:
ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#photo
Obserwuj wątek
    • biedronka24 gdyby laczniki wiedzialycokolwiek o polskiej mysli 05.10.06, 12:23
      technicznej to kaczolot bylby nie tylko zabawny ale i bezpieczny i ekonomiczny.
      Taki jak dwuplaty, jak....
      Ale tego nie powiem :))))))
      • francuskilacznik Re: gdyby laczniki wiedzialycokolwiek o polskiej 05.10.06, 12:28
        Ekologia zawsze byla bliska PiS'owi. Najwazniejsze, ze kaczolot znakomicie przeszedl wszystkie proby
        techniczne, w tym najciezsza probe, probe w tunelu prozniowym. Szfagrowi zjezyl sie tylko lekko wlos,
        ale wyszli z proby cali i zdrowi. Sprawdzian ostateczny w najblizsza niedziele.
        • biedronka24 no fakt - probe przeszedl. Juz sie zlatuja rozne 05.10.06, 12:33
          NaSkurki myslac zapewne ze chodzi o znana im wersje pojazdu (pomaranczowa,
          obszerna i trzyosobowa a takze nieco mniej ekologiczna) pod spodem ;)
          • francuskilacznik Re: no fakt - probe przeszedl. Juz sie zlatuja ro 05.10.06, 12:35
            Czy chodzi Ci o to ze Kaczorowi nawet w zimnej wodzie .... ?
            • biedronka24 jest cieplo 05.10.06, 12:45
              i radzi sobie z plywaniem. Tak - to tez :).
              Zycze owocnych starc na manifestacjach z fotoreportami Gwiewiorczej.
              Moga schudnac bo beda sie musieli przeniesc z duzych i ksztalcacych pod pomniki
              i jeszcze zabraknie ´suchych bulek´. Czy aby te coache wystarcza.
              Jedni musza pracowac by inni mogli jezdzic coachami... Ale milo mi ze p. Thusk
              tudziez jego pijarowcy przeczytali skrzetnie co mysle o jezdzeniu na kanapach
              kiedy ´niemlodzi starcy ze wsi´ musza pracowac za granica choc chcieliby w kraju
              niekoniecznie u Thuskow :))))))
              • francuskilacznik Re: jest cieplo 05.10.06, 12:47
                Wszelkie krytyki pod adresem Thuskow sa mile widziane:)
                • biedronka24 Re: jest cieplo 05.10.06, 12:51
                  pozdrowienia dla szfagra :)
                  • francuskilacznik Re: jest cieplo 05.10.06, 12:54
                    szfagier pozwolil mi zabrac Ciebie na przejazdzke kaczolotem po Warszawie, oczywiscie po skonczonej
                    walce.
                    • biedronka24 nic z tego 05.10.06, 13:04
                      musze odmowic grzecznie - choc brzmi kuszaco ale nie sadze by szfagier byl
                      zainteresowany wynajeciem sie w celach dowozu dwoch malych biedronek do szkol
                      walki z mszycami. Nie wspominajac o mamie ktora czesciej parkuje nieprzepisowo
                      niz przepisowo wiec bywa raczej kiepskim doradca. Jestem jednak pewna ze zalety
                      kaczolotu i jego bezpretensjonalnosc przekonaja do niego wiele innych nieco
                      ospalych biedronek a nawet konikow polnych (nie mylic z szarancza) :))).
                      Przebieg walki bede sledzic pilnie szykujac swa bron na przyszlosc :)))))
                      • francuskilacznik Re: nic z tego 05.10.06, 13:13
                        :)))))
                        szfagier tez sie usmial. Powiedzial, ze szpan bedzie jak trzeba, za PiSowcem panny sznurem:))
    • ave.duce Re: Kaczolot - jestesmy gotowi 05.10.06, 12:29
      francuskilacznik napisała:

> do starcia nie tylko ideologicznego z POwskim nabytkiem od Endrju, latajacymi d
      > rzwiami od stodoly.
      > Za sterem siedzi moj szfagier:
      > <a
      href="ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#photo"
      target="_blank">ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#photo</a>

img250.imageshack.us/img250/7021/kaczkasamolot8wg.jpg
      :)
      • francuskilacznik Re: Kaczolot - jestesmy gotowi 05.10.06, 12:33
        ave.duce napisała:

> francuskilacznik napisała:
        >
        > > do starcia nie tylko ideologicznego z POwskim nabytkiem od Endrju, lataja
        > cymi d
        > > rzwiami od stodoly.
        > > Za sterem siedzi moj szfagier:
        > > <a
        > href="<a href="ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#photo""
        target="_blank">ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#photo"</a>
        > target="_blank">ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#ph
        > oto</a>
        >
        >
        > img250.imageshack.us/img250/7021/kaczkasamolot8wg.jpg
        > :)

Jakis stary model zapodalas. Taki sam stoi w muzeum histori PiS.
        • ave.duce Re: Kaczolot - jestesmy gotowi 05.10.06, 12:35

> ave.duce napisała:
          >
          > > francuskilacznik napisała:
          > >
          > > > do starcia nie tylko ideologicznego z POwskim nabytkiem od Endrju,
          > lataja
          > > cymi d
          > > > rzwiami od stodoly.
          > > > Za sterem siedzi moj szfagier:
          > > > <a
          > > href="<a href="<a
          href="ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#photo"""
          target="_blank">ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#photo""</a>

> target="_blank">ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#ph
          > oto"</a>
          > > target="_blank">ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.h
          > tml#ph
          > > oto</a>
          > >
          > >
          > > img250.imageshack.us/img250/7021/kaczkasamolot8wg.jpg
          > > :)
          >
          > Jakis stary model zapodalas. Taki sam stoi w muzeum histori PiS.

To nie JEST balon wyborczy PiSu, który spadł na dziób zaraz na poczatku kampanii
          wyborczej do Sejmu i Senatu RP.

• francuskilacznik Re: Kaczolot - jestesmy gotowi 05.10.06, 12:37
            Nie, nic z tych rzeczy, to zdjecie z muzeum.
            • ave.duce Re: Kaczolot - jestesmy gotowi 05.10.06, 12:39

> Nie, nic z tych rzeczy, to zdjecie z muzeum.

Chyba KTOŚ mi je podłożył! Jakis UKŁAD! Pajęczyna.
              WSI? ABW? UOP? CBA? UFO?

:)))
              • biedronka24 czy tobie trzeba cos podkladac? 05.10.06, 12:47
                wybuchasz nawet bez dotkniecia - jak purchawka poznym latem :)))))

• ave.duce Re: tobie nawet nie trzeba - wybuchłaś juz dawno, 05.10.06, 12:53
                  aromat kaczego zbuka dotarł do mgławicy "Kocia Łapa" albo i dalej.
                  To przez to wszechświat się rozprasza w astronomicznym tempie.

;)
                  • biedronka24 za papuge raczej nie ja robie tutaj :) 05.10.06, 13:08
                    a co do innych naturalizmow to daruj. W okolicznym wszechswiecie jest akurat
                    sezon nawozenia poznojesiennego na modle Lelropejska i zapach bynajmniej niezbyt
                    przyjemny. Nie wiem czy bylabys w stanie sobie to wybrazic przy twoim kurzym
                    wechu :). A to w koncu region faworyzowany przez Thuski
                    • ave.duce Re: za papuge raczej nie ja robie tutaj :) Nie, 05.10.06, 13:12
                      robisz za biedronkę numerkowaną.

Masz obsesję na punkcie Tuska? Głosowałaś na niego i przegrałaś?

Taki lajF!
                      • biedronka24 i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 13:21
                        a to takie proste. Ukladow nie ma, ale przede mna na Giewiorczej byly cale ich
                        stada? :))))))
                        I kto tu ma obsesje?
                        Fluffy? Mozliwe- ja tej kwestii nie rozpatrywalam.....
                        • ave.duce Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:09
                          biedronka24 napisała:

> a to takie proste. Ukladow nie ma, ale przede mna na Giewiorczej byly cale ich
                          > stada? :))))))
                          > I kto tu ma obsesje?
                          > Fluffy? Mozliwe- ja tej kwestii nie rozpatrywalam.....

Nawet nie miałam czasu zajrzeć dzisiaj do GW, ani do pozostałych gazet. Pewnie i
                          tam roim się od sPiSków i sieci.
                          Słucham wiadomości - INFORMACJI - wnioski wysnuwam sama.

:P

EOT
                          • francuskilacznik Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:19
                            jednym slowem dobro zwycieza zlo, PiS gora!
                            • ave.duce Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:30

> jednym slowem dobro zwycieza zlo, PiS gora!

Gór(n)ą Jarka (szczęką)!

img52.imageshack.us/img52/5650/zembygemby6gs.jpg
                              ;(
                        • francuskilacznik Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:14
                          cale stada wylegna podczas manify ale Pan Prezydent zapowiedzial, ze
                          wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8538167&rfbawp=1160050184.472
                          • biedronka24 Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:26
                            Ewa Milewicz zastrzegła się, że nie zna się na służbach specjalnych :))))))

Jakby ktos o tym nie wiedzial. Czy jest cos na czym sie ta p. zna oprocz
                            robienia dobrej miny :))))))).

Dobremu gospodarzowi ziemia i zwierzatka sprzyjaja. I ciezko pracuja bo wiedza -
                            ze jest po co. P. Ewcia mysli ze wszyscy pracuja jak ona- na pomaranczowej
                            kanapie :)))))))).
                            P. Ewcia nie wie biedactwo ze nad logistyka podejrzen pracowalo dotad wlasnie WSI.
                            Na tym polegalo owo specyficzne zarzadzanie informacjami.. Pani Ewcia broni WSI
                            dla dobra Polski ;).
                            Zapowiedzial, i ja , a takze nie tylko ja, bo juz coraz wieksze stada wiedza, ze
                            wie co mowi :))))))))
                            • francuskilacznik Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:29
                              czarne poczucie humoru maja:)
                              • ave.duce Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:31

> czarne poczucie humoru maja:)

home.arcor.de/4rp/4rp.GIF
                                :)))
                                • francuskilacznik Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:35
                                  szfagier powiedzial, ze nie masz wstepu na kaczolot
    • francuskilacznik Jeszcze jedno - uprzedzam 05.10.06, 12:44
      ilosc miejsc w kaczolocie jest ograniczona.
      • ave.duce Re: Mam inny... 05.10.06, 12:54
        img136.imageshack.us/img136/7075/ptasilot3iq.jpg

;)
        • francuskilacznik Re: Mam inny... 05.10.06, 12:55
          zbyt duzo w nim agresji, nie przejdzie, no i malo ekologiczny
          • ave.duce Re: Mam inny... To ostatni, musze się bronić! 05.10.06, 13:02

> zbyt duzo w nim agresji, nie przejdzie, no i malo ekologiczny

images4.fotosik.pl/154/d3f4c7bd90747413med.jpg
            EOT

:PPP
            • francuskilacznik Re: Mam inny... To ostatni, musze się bronić! 05.10.06, 13:06
              nie jest najgorszy, tyle ze na ziemi spisuje sie kiepsko. Model szfagra sprawdza sie w kazdych warunkach,
              jutro czekaja nas testy pod woda. Tutaj szfagier jest mistrzem, nurkuje jak kaczka, jego kaczolot tez.
              • ave.duce Re: Mam inny... To ostatni, musze się bronić! 05.10.06, 13:10

> nie jest najgorszy, tyle ze na ziemi spisuje sie kiepsko. Model szfagra sprawdz
                > a sie w kazdych warunkach,
                > jutro czekaja nas testy pod woda. Tutaj szfagier jest mistrzem, nurkuje jak kac
                > zka, jego kaczolot tez.

To tFUj szFagier?

www.joemonster.org/i/n/chuckvssd.jpg
                Uważajcie na tego:

img104.imageshack.us/img104/4172/lesio1zm.jpg
                :P

Spadaaammm....

• francuskilacznik Re: Mam inny... To ostatni, musze się bronić! 05.10.06, 15:59
                  moj szwagier sepleni SzFFFFagier

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka