francuskilacznik 05.10.06, 12:14 do starcia nie tylko ideologicznego z POwskim nabytkiem od Endrju, latajacymi drzwiami od stodoly. Za sterem siedzi moj szfagier: ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#photo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedronka24 gdyby laczniki wiedzialycokolwiek o polskiej mysli 05.10.06, 12:23 technicznej to kaczolot bylby nie tylko zabawny ale i bezpieczny i ekonomiczny. Taki jak dwuplaty, jak.... Ale tego nie powiem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: gdyby laczniki wiedzialycokolwiek o polskiej 05.10.06, 12:28 Ekologia zawsze byla bliska PiS'owi. Najwazniejsze, ze kaczolot znakomicie przeszedl wszystkie proby techniczne, w tym najciezsza probe, probe w tunelu prozniowym. Szfagrowi zjezyl sie tylko lekko wlos, ale wyszli z proby cali i zdrowi. Sprawdzian ostateczny w najblizsza niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 no fakt - probe przeszedl. Juz sie zlatuja rozne 05.10.06, 12:33 NaSkurki myslac zapewne ze chodzi o znana im wersje pojazdu (pomaranczowa, obszerna i trzyosobowa a takze nieco mniej ekologiczna) pod spodem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: no fakt - probe przeszedl. Juz sie zlatuja ro 05.10.06, 12:35 Czy chodzi Ci o to ze Kaczorowi nawet w zimnej wodzie .... ? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 jest cieplo 05.10.06, 12:45 i radzi sobie z plywaniem. Tak - to tez :). Zycze owocnych starc na manifestacjach z fotoreportami Gwiewiorczej. Moga schudnac bo beda sie musieli przeniesc z duzych i ksztalcacych pod pomniki i jeszcze zabraknie ´suchych bulek´. Czy aby te coache wystarcza. Jedni musza pracowac by inni mogli jezdzic coachami... Ale milo mi ze p. Thusk tudziez jego pijarowcy przeczytali skrzetnie co mysle o jezdzeniu na kanapach kiedy ´niemlodzi starcy ze wsi´ musza pracowac za granica choc chcieliby w kraju niekoniecznie u Thuskow :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: jest cieplo 05.10.06, 12:47 Wszelkie krytyki pod adresem Thuskow sa mile widziane:) Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: jest cieplo 05.10.06, 12:54 szfagier pozwolil mi zabrac Ciebie na przejazdzke kaczolotem po Warszawie, oczywiscie po skonczonej walce. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 nic z tego 05.10.06, 13:04 musze odmowic grzecznie - choc brzmi kuszaco ale nie sadze by szfagier byl zainteresowany wynajeciem sie w celach dowozu dwoch malych biedronek do szkol walki z mszycami. Nie wspominajac o mamie ktora czesciej parkuje nieprzepisowo niz przepisowo wiec bywa raczej kiepskim doradca. Jestem jednak pewna ze zalety kaczolotu i jego bezpretensjonalnosc przekonaja do niego wiele innych nieco ospalych biedronek a nawet konikow polnych (nie mylic z szarancza) :))). Przebieg walki bede sledzic pilnie szykujac swa bron na przyszlosc :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: nic z tego 05.10.06, 13:13 :))))) szfagier tez sie usmial. Powiedzial, ze szpan bedzie jak trzeba, za PiSowcem panny sznurem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczolot - jestesmy gotowi 05.10.06, 12:29 francuskilacznik napisała: > do starcia nie tylko ideologicznego z POwskim nabytkiem od Endrju, latajacymi d > rzwiami od stodoly. > Za sterem siedzi moj szfagier: > <a href="ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#photo" target="_blank">ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#photo</a> img250.imageshack.us/img250/7021/kaczkasamolot8wg.jpg :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: Kaczolot - jestesmy gotowi 05.10.06, 12:33 ave.duce napisała: > francuskilacznik napisała: > > > do starcia nie tylko ideologicznego z POwskim nabytkiem od Endrju, lataja > cymi d > > rzwiami od stodoly. > > Za sterem siedzi moj szfagier: > > <a > href="<a href="ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#photo"" target="_blank">ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#photo"</a> > target="_blank">ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#ph > oto</a> > > > img250.imageshack.us/img250/7021/kaczkasamolot8wg.jpg > :) Jakis stary model zapodalas. Taki sam stoi w muzeum histori PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczolot - jestesmy gotowi 05.10.06, 12:35 francuskilacznik napisała: > ave.duce napisała: > > > francuskilacznik napisała: > > > > > do starcia nie tylko ideologicznego z POwskim nabytkiem od Endrju, > lataja > > cymi d > > > rzwiami od stodoly. > > > Za sterem siedzi moj szfagier: > > > <a > > href="<a href="<a href="ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#photo""" target="_blank">ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#photo""</a> > target="_blank">ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.html#ph > oto"</a> > > target="_blank">ssl.allegro.pl/item132249165_gudanski_art_kaczolot_.h > tml#ph > > oto</a> > > > > > > img250.imageshack.us/img250/7021/kaczkasamolot8wg.jpg > > :) > > Jakis stary model zapodalas. Taki sam stoi w muzeum histori PiS. To nie JEST balon wyborczy PiSu, który spadł na dziób zaraz na poczatku kampanii wyborczej do Sejmu i Senatu RP. :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: Kaczolot - jestesmy gotowi 05.10.06, 12:37 Nie, nic z tych rzeczy, to zdjecie z muzeum. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kaczolot - jestesmy gotowi 05.10.06, 12:39 francuskilacznik napisała: > Nie, nic z tych rzeczy, to zdjecie z muzeum. Chyba KTOŚ mi je podłożył! Jakis UKŁAD! Pajęczyna. WSI? ABW? UOP? CBA? UFO? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 czy tobie trzeba cos podkladac? 05.10.06, 12:47 wybuchasz nawet bez dotkniecia - jak purchawka poznym latem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: tobie nawet nie trzeba - wybuchłaś juz dawno, 05.10.06, 12:53 aromat kaczego zbuka dotarł do mgławicy "Kocia Łapa" albo i dalej. To przez to wszechświat się rozprasza w astronomicznym tempie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 za papuge raczej nie ja robie tutaj :) 05.10.06, 13:08 a co do innych naturalizmow to daruj. W okolicznym wszechswiecie jest akurat sezon nawozenia poznojesiennego na modle Lelropejska i zapach bynajmniej niezbyt przyjemny. Nie wiem czy bylabys w stanie sobie to wybrazic przy twoim kurzym wechu :). A to w koncu region faworyzowany przez Thuski Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: za papuge raczej nie ja robie tutaj :) Nie, 05.10.06, 13:12 robisz za biedronkę numerkowaną. Masz obsesję na punkcie Tuska? Głosowałaś na niego i przegrałaś? Taki lajF! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 13:21 a to takie proste. Ukladow nie ma, ale przede mna na Giewiorczej byly cale ich stada? :)))))) I kto tu ma obsesje? Fluffy? Mozliwe- ja tej kwestii nie rozpatrywalam..... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:09 biedronka24 napisała: > a to takie proste. Ukladow nie ma, ale przede mna na Giewiorczej byly cale ich > stada? :)))))) > I kto tu ma obsesje? > Fluffy? Mozliwe- ja tej kwestii nie rozpatrywalam..... Nawet nie miałam czasu zajrzeć dzisiaj do GW, ani do pozostałych gazet. Pewnie i tam roim się od sPiSków i sieci. Słucham wiadomości - INFORMACJI - wnioski wysnuwam sama. :P EOT Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:19 jednym slowem dobro zwycieza zlo, PiS gora! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:30 francuskilacznik napisała: > jednym slowem dobro zwycieza zlo, PiS gora! Gór(n)ą Jarka (szczęką)! img52.imageshack.us/img52/5650/zembygemby6gs.jpg ;( Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:14 cale stada wylegna podczas manify ale Pan Prezydent zapowiedzial, ze wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8538167&rfbawp=1160050184.472 Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:26 Ewa Milewicz zastrzegła się, że nie zna się na służbach specjalnych :)))))) Jakby ktos o tym nie wiedzial. Czy jest cos na czym sie ta p. zna oprocz robienia dobrej miny :))))))). Dobremu gospodarzowi ziemia i zwierzatka sprzyjaja. I ciezko pracuja bo wiedza - ze jest po co. P. Ewcia mysli ze wszyscy pracuja jak ona- na pomaranczowej kanapie :)))))))). P. Ewcia nie wie biedactwo ze nad logistyka podejrzen pracowalo dotad wlasnie WSI. Na tym polegalo owo specyficzne zarzadzanie informacjami.. Pani Ewcia broni WSI dla dobra Polski ;). Zapowiedzial, i ja , a takze nie tylko ja, bo juz coraz wieksze stada wiedza, ze wie co mowi :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:29 czarne poczucie humoru maja:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:31 francuskilacznik napisała: > czarne poczucie humoru maja:) home.arcor.de/4rp/4rp.GIF :))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: i znow cos ci wybuchlo 05.10.06, 14:35 szfagier powiedzial, ze nie masz wstepu na kaczolot Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Jeszcze jedno - uprzedzam 05.10.06, 12:44 ilosc miejsc w kaczolocie jest ograniczona. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Mam inny... 05.10.06, 12:54 img136.imageshack.us/img136/7075/ptasilot3iq.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: Mam inny... 05.10.06, 12:55 zbyt duzo w nim agresji, nie przejdzie, no i malo ekologiczny Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Mam inny... To ostatni, musze się bronić! 05.10.06, 13:02 francuskilacznik napisała: > zbyt duzo w nim agresji, nie przejdzie, no i malo ekologiczny images4.fotosik.pl/154/d3f4c7bd90747413med.jpg EOT :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: Mam inny... To ostatni, musze się bronić! 05.10.06, 13:06 nie jest najgorszy, tyle ze na ziemi spisuje sie kiepsko. Model szfagra sprawdza sie w kazdych warunkach, jutro czekaja nas testy pod woda. Tutaj szfagier jest mistrzem, nurkuje jak kaczka, jego kaczolot tez. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Mam inny... To ostatni, musze się bronić! 05.10.06, 13:10 francuskilacznik napisała: > nie jest najgorszy, tyle ze na ziemi spisuje sie kiepsko. Model szfagra sprawdz > a sie w kazdych warunkach, > jutro czekaja nas testy pod woda. Tutaj szfagier jest mistrzem, nurkuje jak kac > zka, jego kaczolot tez. To tFUj szFagier? www.joemonster.org/i/n/chuckvssd.jpg Uważajcie na tego: img104.imageshack.us/img104/4172/lesio1zm.jpg :P Spadaaammm.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: Mam inny... To ostatni, musze się bronić! 05.10.06, 15:59 moj szwagier sepleni SzFFFFagier Odpowiedz Link Zgłoś