citisus 07.10.06, 14:31 Bez kartki. Prosto, logicznie i dobitnie. Wszyscy inni to dyletanci.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ford.prefect Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:33 > Bez kartki. Prosto, logicznie i dobitnie. > Wszyscy inni to dyletanci.... Tak, bardzo prosto mówi - "som", "wziełem" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:35 ford.prefect napisał: > Tak, bardzo prosto mówi - "som", "wziełem" itp. _______________________________________ "Pszede fszystkiem". Odpowiedz Link Zgłoś
trawozerca Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:36 i wierszem mowi, poeta! "kłaniam się w pas i jescze raz" Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:41 ford.prefect napisał: > > Bez kartki. Prosto, logicznie i dobitnie. > > Wszyscy inni to dyletanci.... > > Tak, bardzo prosto mówi - "som", "wziełem" itp. > Dlatego wAśnie ciemny lud UNEGO rozumi. Nie to, co jakiegoś wykształciucha z łże-elYty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapalnik1 Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:35 Mówic potrafi tylko po co i co ON mowi to już chyba w polskim slowniku zostanie jako hasło. Kaczoryzuje. Kaczoryzowanie to opowiadanie glupot w asyscie sztandarów narodowych i zawodowych zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:36 A kto z kartki czytał? Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:37 Ale czyste ma tylko dwa palce prawej ręki, bo nie bał się ich pokazać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:39 qba26 napisał: > Ale czyste ma tylko dwa palce prawej ręki, bo nie bał się ich pokazać ;) Eeee, pokazywał, że nie tylko jego te zasługi. Przypomniał, że ich jest dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
zapalnik1 Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:48 Mówił, muwił , muvił. To jak film na Discowery. W jakiejś Ameryce Łacińskiej (Ameryke łacińską przepraszam) Mowił, że wszystkim będzie dobrze, gdy zrobimy rachunek i itd. Takich durnych z takim durnym programem do tyłu to było w zapisanej, i nie ,historiii, tysiace. Dajcie mu waleriany i kotu. Kot lubi i durnieje, a ten jeszcze przed podaniem leku zdurnial. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:40 kruder76 napisał: > A kto z kartki czytał? No właśnie to dało się zauważyć, że nikt. I tak im wyszło :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:42 citisus napisał: > kruder76 napisał: > > > A kto z kartki czytał? > > No właśnie to dało się zauważyć, że nikt. > I tak im wyszło > :-)))) Mnie Rokita zaskoczył. Też nieźle potrafi przemawiać i potrafił złapać kontakt z tłumem. Wypadł dużo lepiej niż Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg nikt??? 07.10.06, 14:42 citisus napisał: > > No właśnie to dało się zauważyć, że nikt. > I tak im wyszło > :-)))) a ostatnie roendzie premiera ???? i do tego niemiłosiernie pocięte A. Odpowiedz Link Zgłoś
elwut Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:41 Niech wstanie, kto mówi lepiej niż Kaczyński! Nie ma takich! Nie widzę, nie słyszę i nie pamiętam, zeby któryś z polityków potrafił przemawiać tak dobrze i bez kartki jak Premier! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg poczułem atwosferę gierszczyzny 07.10.06, 14:41 citisus napisał: > Bez kartki. Prosto, logicznie i dobitnie. > > Wszyscy inni to dyletanci.... i te skandujace tłumy... hehe A. Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: poczułem atwosferę gierszczyzny 07.10.06, 14:42 Ale Kamińskiemu to już powinni przygotować kartkę Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: poczułem atwosferę gierszczyzny 07.10.06, 14:44 andrzejg napisał: > i te skandujace tłumy... > hehe Tak jakby na masówce PO nie skandowali :-)) A Gierek też potrafił mówić do tłumu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: poczułem atwosferę gierszczyzny 07.10.06, 14:46 citisus napisał: > > A Gierek też potrafił mówić do tłumu. i jak pieknie skończył Kaczorowi jednak nie daje 10 lat A. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: poczułem atwosferę gierszczyzny 07.10.06, 14:56 andrzejg napisał: > i jak pieknie skończył Komuna każdego wykańczała, wcześniej czy później Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg jakże rzadko sie z Toba zgadzam 07.10.06, 15:01 citisus napisał: > Komuna każdego wykańczała, wcześniej czy później a dziś jak najbardziej :) A. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: jakże rzadko sie z Toba zgadzam 07.10.06, 15:09 andrzejg napisał: > citisus napisał: > > > Komuna każdego wykańczała, wcześniej czy później > > a dziś jak najbardziej Trzeba jej resztki wyrwać z korzeniami. Niech PiS czyni swoją powinność. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg też zgoda :)) 07.10.06, 15:13 citisus napisał: > > Trzeba jej resztki wyrwać z korzeniami. > Niech PiS czyni swoją powinność. > :-))) Przeproście i Spadajcie, a komuna się zakończy :)) A. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: też zgoda :)) 07.10.06, 15:17 andrzejg napisał: > Przeproście i Spadajcie, a komuna się zakończy POrozliczajcie jeszcze tylko tych co rozkradli... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: też zgoda :)) 07.10.06, 15:21 citisus napisał: > > POrozliczajcie jeszcze tylko tych co rozkradli... POrozliczamy, spokojnie, przyjdzie czas Baw sie dobrze. Wracam do realu. A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg a jeszcze na rozluźnienie 07.10.06, 15:24 Kaczor II galeria.e-polityka.pl/galeria/details.php?image_id=109&sessionid=abc60b069fbe22ec1d59145101aa8332 A. Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:44 citisus napisał: > Bez kartki. Prosto, logicznie i dobitnie. No widzisz. Nawet papier już nie przyjmuje tego potoku propagandowego bełkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Całkiem jak tow. Fidel Castro. 07.10.06, 15:22 Tyle, że nie tak długo. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:47 I caly czas machał ręką i groził paluchem. Odpowiedz Link Zgłoś
wirwieder Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 14:53 W tym przemowieniu same komunały. I po co byl ten wiec na Plac u Stalina (dawna nazwa)? Chcial PiS stworzyc antywiec PO, czyli uczestniczyc w walce medialnej?. Premier ni z tego ni z owego żebrze niemal o paparcie. Już nawet niewiele obiecuje, bo przez rok PiS spiepr*** robote. A co do mowienia... Mowic z glowy nie jest takla sztuka. Sztuka jest mowic do rzeczym a nie powtarzac utarte formułki.Z dwojga złego wole Leppera na tym polu ględzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 15:03 wirwieder napisał: > A co do mowienia... Mowic > z glowy nie jest takla sztuka. Wielka sztuka, umieć porwać tłum. Rzadko to kto potrafi ... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Tłum tak, działaczy nie, w końcu oni z bossa i dla 07.10.06, 15:08 bossa żyją. Posady, apanaże, angaże, korzyści - wicie,rozumicie. Powinna być Ci nieobca ta prawda, aktywisto. citisus napisał: > Wielka sztuka, umieć porwać tłum. > Rzadko to kto potrafi ... Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Tłum tak, działaczy nie, w końcu oni z bossa 07.10.06, 15:12 rydzyk_smigly napisała: > Powinna być Ci nieobca ta prawda, aktywisto. :-)))) Różnie mnie tu już nazywano. Tak jesazce nie .. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Re: Tłum tak, działaczy nie, w końcu oni z bossa 07.10.06, 15:20 Skoro Cię podnieca propagitka Wodza do tego stopnia, że wbiłbyś jatagan w krwawe ślepia Układu, toś aktywista. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Tłum tak, działaczy nie, w końcu oni z bossa 07.10.06, 15:38 Podniecają mnie zupełnie inne rzeczy, ale też i na tym polu aktywistą nie jestem..... Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 15:24 Jak Gomułka porywał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Tylko Kaczyński potrafi mówić do tłumu 07.10.06, 15:34 terraincognita napisał: > Jak Gomułka porywał!!! Towarzysze pomożecie ? Co by o nim nie mówić, potrafił rozmawiać z tłumem. Odpowiedz Link Zgłoś