douglasmclloyd 09.10.06, 21:05 Co jutro ujawni PiS i czym sie znowu skompromituja? Notoryczna kompromitacja PiSu stala sie regula, dniem codziennym IV RP, tego PRLu PiS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joli_cyc Re: Dzis pytanie, dzis notatka 09.10.06, 21:08 douglasmclloyd napisał: > Notoryczna kompromitacja PiSu stala sie regula, dniem codziennym IV RP, tego > PRLu PiS. Ty jestes z tych, co to uwazaja, ze jak tysiac razy powiedza jakas wierutna bzdure, to stanie sie ona rzeczywistoscia, nie? Tak jak cienki Siekielski mowi o "wiekszosci widzow", jak Tusk mowi o "wiekszosci polakow", jak sondazownie mowia o zwyciestwie Tuska w pierwszej turze wyborow prezydenckich z poparciem 51%. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Dzis pytanie, dzis notatka 09.10.06, 21:10 joli_cyc napisała: > douglasmclloyd napisał: > > > Notoryczna kompromitacja PiSu stala sie regula, dniem codziennym IV RP, > tego > > PRLu PiS. > > Ty jestes z tych, co to uwazaja, ze jak tysiac razy powiedza jakas wierutna > bzdure, to stanie sie ona rzeczywistoscia, nie? Ucze sie bardzo szybko od Kaczorow. Mowie ci, to dziala, a glupi, ciemny lud lyka to, jak cieple buleczki. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Dzis pytanie, dzis notatka 09.10.06, 21:10 A Tobie Jolu jakby Jarek w kieszeń narobił cieszyłabyś się nazywając zapach Chenel Odpowiedz Link Zgłoś
joli_cyc Re: Dzis pytanie, dzis notatka 09.10.06, 21:12 bebe3 napisała: > A Tobie Jolu jakby Jarek w kieszeń narobił cieszyłabyś się nazywając zapach Che > nel Zaiste. Traumatyczne masz z Jarkiem doswiadczenia. Ale moze po prostu zauwazyl, ze mial z gowniarzem do czynienia, wiec nie mial oporow... w imie biblijnej zasady "oddajcie gowniarzowi co gowniarskie". Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Dzis pytanie, dzis notatka 09.10.06, 21:14 :) Do mojej kieszeni to on by tak wysoko tyłka nie zadarł:)Ale Ty ewidentnie się nadstawiasz i skamlesz Odpowiedz Link Zgłoś
joli_cyc Re: Dzis pytanie, dzis notatka 09.10.06, 21:18 bebe3 napisała: > :) Do mojej kieszeni to on by tak wysoko tyłka nie zadarł:)Ale Ty ewidentnie si > ę > nadstawiasz i skamlesz No popatrz. Ty pewnie komunistka. Ja myslalem, ze liberal. Ale liberal to pilnuje swojej kieszeni a komunisci zgladaja po cudzych. Moje kieszenie, moje zmartwienie. Pilnuj swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil do PO zniechęca mnie poziom jej zwolenników 09.10.06, 21:12 bebe3 napisała: >A Tobie Jolu jakby Jarek w kieszeń narobił cieszyłabyś się nazywając zapach >Chenel Odpowiedz Link Zgłoś