douglasmclloyd 23.10.06, 03:28 Czyli mohery po 60 wybierają PiS. Młodzież wybiera Londyn. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwykly2 [...] 23.10.06, 06:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Tusków zwykłych, czy z cyferką 23.10.06, 07:33 zwykly2 napisał: > "PO to dobra partia, tylko za duży w niej procent durniów (Tusków)." Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Oj, zwykly, zwykly... :))) 23.10.06, 08:09 Dlaczego Nie wierzysz w siebie większego od siebie w śmierć mniejszą od śmierci w to że można zachorować na grzech w to że samotność jest zła jeżeli się przed nią ucieka w to ze czas krzyczy na całe gardło ale go nie słyszysz albo udajesz Greka siedzisz smutny jak Stańczyk w Hołdzie pruskim oparty na flecie nie wierzysz w nic ale dlaczego się boisz Jan Twardowski Miłego dnia bez tropienia... i strapienia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: @ Nie chce mi się @ 23.10.06, 08:21 Bluszczem ku oknom Kwiatem w samotność Poszumem traw Drzewem co stoi Uspokojeniem Wśród tylu spraw Pamiętajcie o ogrodach Przecież stamtąd przyszliście W żar epoki użyczą wam chłodu Tylko drzewa, tylko liście Pamiętajcie o ogrodach Czy tak trudno być poetą W żar epoki nie użyczy wam chłodu Żaden schron, żaden beton Kroplą pamięci Nicią pajęczą Zapachem bzu Wiesz już na pewno Świeżością rzewną To właśnie tu Pamiętajcie o ogrodach Przecież stamtąd przyszliście W żar epoki użyczą wam chłodu Tylko drzewa, tylko liście Pamiętajcie o ogrodach Czy tak trudno być poetą W żar epoki nie użyczy wam chłodu Żaden schron, żaden beton I dokąd uciec W za ciasnym bucie Gdy twardy bruk Są gdzieś daleko Przejrzyste rzeki I mamy XX wiek Pamiętajcie o ogrodach Przecież stamtąd przyszliście W żar epoki użyczą wam chłodu Tylko drzewa, tylko liście Pamiętajcie o ogrodach Czy tak trudno być poetą W żar epoki nie użyczy wam chłodu Żaden schron, żaden beton Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: @ Nie chce mi się @ 23.10.06, 08:25 Pamiętam, pamiętam. Właśnie patrzę, jak znad mojego mgły przejesienne się podnoszą... Dzięki za przypomnienie Kofty. :) Odpowiedz Link Zgłoś