haen1950 03.11.06, 07:13 sierował do prokuratury ostatni prezydent Warszawy. Ani jeden nie zakończył się aktem oskarzenia i prawomocnym wyrokiem. W związku z powyższym postuluję zmianę nazwy państwa na IV Rzeczpospolitą Pieniacką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.smerf Re: 200 wniosków 03.11.06, 07:29 Ale tym sposobem osiągnął piorunujący rezultat. Nigdzie w urzędach warszawskich nic się nie daje załatwić. Urzędnicy boją się nie tylko podejmowania jakichkolwiek decyzji, ale nawet własnego cienia. Totalny paraliż. Miałem do załatwienia banalną sprawę, która powinna mi zajć pięć minut i którą powinien załatwić cieć z urzędu gminy. Po paru godzinach starań nie załatwiłem nic. Wszyscy łącznie z wydziałami prawnymi - z przrażeniem w oczach - wysyłali mnie od jednego do drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: 200 wniosków 03.11.06, 07:35 ponieważ Szertf awansował n ważniejszego szeryfa, sprw rozprzestrzeni się ani chybił na cały kraj. W końcu Warszawa dje przykład. „każdy c h u j ma swój strój”-Marek Nowakowski” „ Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: 200 wniosków 03.11.06, 08:02 Czy ktoś zna może stosowny termin na określenie ustroju społecznego, w którym rzady sprawują niepodzielnie niedorobione kauzyperdy i prokuratory? Bardzo to pasuje do rządów kleptokracji wymieszanej z klechokracją. Odpowiedz Link Zgłoś